مراسم The Game Awards 2019

.Amirone

ソニー株式会社
کاربر فعال
114755_.png

زمان مراسم: جمعه ۲۲ آذر ساعت ۵ صبح
The Game Awards مراسم سالانه اهدای جوایز و استقبال از دستاورد صنعت بازیهای ویدئویی است. این مراسم میزبان پیش نمایش بازی های جدید، محتوای آینده و نگاهی عمیق به عناوینی که قبلا معرفی شده اند می باشد، نمایش ها توسط ژورنالیست حرفه ای کانادایی جف کیلی که سابقه 10 سال فعالیت در Spike Video Game دارد تولید و اجرا می شود.
h515157_.png
این مراسم در تاریخ ۲۲ آذر ماه باری دیگر در Microsoft Theater لس آنجلس برگزار خواهد شد، جف کیلی قصد دارد امسال هم صحنه را به توسعه‌دهندگان واگذار کند تا بتوانند پروژه‌های خود را به اشتراک بگذارند. سال گذشته شاهد رقابتی دیدنی بین دو غول بازی سازی، استودیوی پرافتخار سانتامونیکا و راکستار بودیم؛ عنوان God of War توانست لقب بهترین بازی سال 2018 را از آن خود کند.
سال 2019 تا این لحظه سالی جنجالی و هیجان انگیز همانند سال 2018 برای بازیکنان نبوده، بیشترین دلیل آن تمرکز توسعه دهندگان برای 2020 و همچنین عرضه کنسولهای نسل 9 می باشد، سونی به صورت رسمی عرضه PS5 را در تعطیلات سال 2020 با مشخصات آن اعلام کرد، با این حال بازیهایی مانند Resident Evil 2 Remake، Sekiro Shadows Die Twice و A Plague Tale: Innocence توانستند خوش بدرخشند، یکی از بازی های مهم امسال که بازیکنان مدتهاست انتظار آن را می کشند، بازی Death Stranding است که توسط خالق افسانه ای متال گیر، هیدئو کوجیما ساخته شده و در تاریخ 17 آبان ماه امسال بصورت انحصاری برای PS4 منتشر خواهد شد.
امیدواریم امسال هم با همراهی شما عزیزان، در این مراسم شاهد معرفی عناوینی باشیم که مدتهاست در سکوت خبری به سر می برند.

*****با ما همراه باشید*****​
بهترین بازی های سال TGA
  • سال 2014: Dragon Age: Inquisition
  • سال 2015: The Witcher 3: Wild Hunt
  • سال 2016: Overwatch
  • سال 2017: The Legend of Zelda: Breath of the Wild
  • سال 2018: God of War
  • سال 2019: ؟

آخرین ویرایش:
من که خودم به شدت حال کردم با طراحی XSX (خلاصه‌ش این میشه؟! :D)، ولی سلیقه‌ها متفاوته و کلاً این بحث‌های طراحی هم همیشه وجود داشته و از زمانی که با فلسفه‌ی اینترنت و انجمن‌های گفتگو آشنا شدیم، این چیزها هم بوده. :D از همون دوران PS3 که ابعادش مسخره می‌شد تا سینی‌ای به نام Wii U و بعدش X1 ملقب به آجر یا یه چیز دیگه که یادم نیست و بعد PS4 که شبیه پاک‌کن بود و الآن هم این. PS5 هم هر مدل طراحی‌ای داشته باشه، بالاخره یه سوژه‌ای ازش درمیاد و خیلی بعیده همه تعریف کنن.
ولی خوب یا بد، این جور بحث‌ها فقط برای همون اوایل معرفی کنسول‌های جدید هست و بعد از یه مدت دیگه کسی کاری به طراحی کنسول نداره و بقیه‌ی مسائل اهمیت‌شون خیلی بیشتر میشه. :D

حاضرم شرط ببندم اگه همین طراحی کنسول رو برند رقیب XBOX انجام میداد ، اکثر اونایی که ترول میکنن ، باریه ولع خاصی تعریف میکردن و آب از لب و لوچشون جاری میشد :D
ترامپی توجیه میکنی .(یک توضیح بدم راجب این موضوع که این روش توجیه کردن به این میگن که کاری نداشته باش راجب تو چی میگن به این کار داشته باش که اگه رقیبت بود چی میگفتن . ) الان کسی دیدی از Dev Kit PS5 از طراحیش دفاع کنه ؟ (با وجود اینکه خیلی ها بهش گیر میدن با وجود اینکه شکل کنسول معمولا با dev Kit فرق میکنه حالا بیاد اون هم شکل حفظ کنه خوب که چی الان قیافش بده مهم اینکه کلی بازی خوب قراره اجرا کنه) .اینم شده توجیه قیافه , قیافه یکی خوشش میاد یکی نمیاد به نظر من که هیچ چیز خاصی نداره تازه چقدر هم قیافه مهم هستش مهم اینکه بازی قراره چی اجرا کنه.
به نظر من میتونستن طرح های خیلی بهتری برن فوقش دوتا Led روی بد بخت کار کنن که نور سبز بده قشنگ چندتا Level طراحی بهتر میکرد به نظر من .

آخرین ویرایش:
جالبه که تنها کسی هستی (از اتاق فرمان اعلام کردن که مثل اینکه تنها پستی بوده من دیدم :D) که دیدم به این موضوع اشاه کردی صحب که نشون دادن گفتم باید منتظر تایید نسخه های دیگه دیتالی و ... باشیم .

اما جالبه نمیدونم کی تو ماکروسافت مسئول انتخاب اسم هستش اما هرکسی که هستش باید بندازن بیرون اخه این چه وضعیت اسم انتخاب کردن برای کنسول هستش خودشون گیج نمیشن دارن راجب چی صحبت میکنن .
Xbox
Xbox 360
Xbox One
Xbox One S
Xbox One S All-Digital
Xbox One X
Xbox series X
حتما بعد از اینها میاد :
Xbox series X All-Digital
Xbox series X S
Xbox series X .... :|
کنسولای مایکرو به احتمال 99 درصد 2 دسته‌ان. یکی سری X و اون یکی سری S احتمالا. سری X که One X اولیش بود و دومیش میشه اسکارلت که هنوز اسمش مشخص نیست. سری S هم که میشه رده پایینتر که اولیش One S بود و دومیش میشه لاکهارت. اتفاقا خوبه کلا این 2 دسته ی میان رده و بالا رده رو جدا کنن.

کنسولای مایکرو به احتمال 99 درصد 2 دسته‌ان. یکی سری X و اون یکی سری S احتمالا. سری X که One X اولیش بود و دومیش میشه اسکارلت که هنوز اسمش مشخص نیست. سری S هم که میشه رده پایینتر که اولیش One S بود و دومیش میشه لاکهارت. اتفاقا خوبه کلا این 2 دسته ی میان رده و بالا رده رو جدا کنن.
چی ارسکارت مشخص نیست همین Xbox series X که صبح معرفی کردن گفتن اسکارلت همینه .
من با جدا کردنشون کاری ندارم که S میده یا ... به صورت کلی این نظر شخصیم هستش اسم باید کوتاه باشه باید بتونه تفاوت نسلی نشون بده من یا شما میدونیم این اسم ها برای چی هستش یک ادم عادی که میخواد کنسول بخره جلوش Xbox one x باشه یا Xbox series X باشه به نظرت گیج نمیشه من از این نظر دارم میگم وگرنه با اینکه اسمش series داشته باشه یا X داشته باشه یا نداشته باشه مشکلی ندارم به من ربطی پیدا نمیکنه من به شخصه چیزی که نیازم باشه بتونم میخرم انقدر راجبش تحقیق میکنم که از ریز و درشتش سر در بیارم برای مردم عادی میگم.

مشخصا این نسخه معرفی شده اسکارلت بود حالا باید بشینین ببینین لاکهارت و .... قراره چه اسمی بگیره و معرفی رسمی بشه .

• Like
Reactions: gamer1998y
چی ارسکارت مشخص نیست همین Xbox series X که صبح معرفی کردن گفتن اسکارلت همینه .
من با جدا کردنشون کاری ندارم که S میده یا ... به صورت کلی این نظر شخصیم هستش اسم باید کوتاه باشه باید بتونه تفاوت نسلی نشون بده من یا شما میدونیم این اسم ها برای چی هستش یک ادم عادی که میخواد کنسول بخره جلوش Xbox one x باشه یا Xbox series X باشه به نظرت گیج نمیشه من از این نظر دارم میگم وگرنه با اینکه اسمش series داشته باشه یا X داشته باشه یا نداشته باشه مشکلی ندارم به من ربطی پیدا نمیکنه من به شخصه چیزی که نیازم باشه بتونم میخرم انقدر راجبش تحقیق میکنم که از ریز و درشتش سر در بیارم برای مردم عادی میگم.

مشخصا این نسخه معرفی شده اسکارلت بود حالا باید بشینین ببینین لاکهارت و .... قراره چه اسمی بگیره و معرفی رسمی بشه .
به نظر من و برای خودم تا وقتی کنسول رو روشن میکنی صدای موتور جت نده هر شکلی باشه مشکلی نداره :D

طرف هنور فرق بین گرافیک In-Engine و Real-time رو نمیدونه بعد اومده از گرافیک GOT ایراد میگیره و با بازی نسل بعدی مقایسه میکنه.LOL

عزیز انداختن فوکوس دوربین روی کارکتر از n سال قبل تو سینما بود برای اینکه توجه و تمرکز بیننده جایی باشه که کارگردان میخواد!

این یک تکنیک تصویربرداری هست نه برای پنهان کردن جزییات بابت عدم توانایی به نمایش دراوردنشون! در واقعیت به تعمد جزییات پشت سابجکت محو میشه تا بیننده غرق در جزییات مد نظر تصویربردار بشه

View attachment 124794
برادر من این یه تکنیک کارگردانی و فیلم برداریه که معمولا توی چارچوب های بسته و زمانی که میخوان توجه و تمرکز مخاطب روی شخصیت ها و دیالوگ ها باشه ازش استفاده میکنن. وگرنه ما توی RDR II پدیده ای به اسم Draw Distance داریم که تا اعماق دنیا رو به تصویر میکشه که نشون میده حتی سخت افزارهای کنونی هم اونچنان که باید و شاید، ضعیف نیستن و میتونن همچین خروجی داشته باشن. چه برسه به سخت افزارهای نسل بعد که چند برابر قوی تر هم هستن.
یعنی سخت افزار نسل بعدی نمیتونه 4تا آدم که اون پشت وایسادن رو رندر کنه؟ خودت خنده-ت نمیگیره از این حرف؟:D
در همه realtime cutscene ها با همین فوکوس کردن روی شخصیت ها و بلوری کردن محیط برای اجرای جزییات و انیمیشن های پیچیده صورت استفاده میکنن

اینجا مثال های خوبی از realtime cutscene و گیم پلی هست
Visual differences between realtime and cutscene visuals

Attachments

• 1576238745909.png
    1576238745909.png
    1.3 MB · مشاهده: 76
  • 1576238885781.png
    1576238885781.png
    2.7 MB · مشاهده: 79
  • 1576239075389.png
    1576239075389.png
    2.6 MB · مشاهده: 76
  • 1576239468197.png
    1576239468197.png
    1.6 MB · مشاهده: 73
  • 1576241137686.png
    1576241137686.png
    878.7 KB · مشاهده: 76
Last edited by a moderator:
  • Wow
Reactions: Ali Venom
یکی منو قانع کنه crash team nitro تو کتگوری اسپرت و ریسینگ اسپرت چیکار میکنه ک جایزه هم برده . در حالی که فرمولا وان و دیرت و فیفا و پیس هم تو همون کتگوری ن ! اصن کرش بهترین ریسینگ . بهترین اسپرت چی میشه؟ یعنی چی اسپرت و ریسینگ تویک کتگوری ن:/

اگه اندکی فرمولا وان بازی کرده باشن ب ولاح:D

• Like
Reactions: pbgame and gintoki
به نظر من و برای خودم تا وقتی کنسول رو روشن میکنی صدای موتور جت نده هر شکلی باشه مشکلی نداره :D
خوب اون که 100% اما خدایش برای من فرقی نمیکنه من همین الان کامپیوترم یه i7 8700k با Double Fan Coolor داره که به صورت کلی انگار متور جت روشنه تازه دورش پایینه دورش بالا ببرم درست انگار دستگاه استخراج بیت کوین گزاشتم. :D

به شخصه بدم نمیاد صدا کمتر داشته باشه اما با توجه به گذشته از کار افتادن فن روی دستگاه های مختلف که داشتم که صدا کم بوده و متوجه نشی امکان داره به سخت افزار اسیب بزنه این موضوع هر لحظه امکان داره اتفاق بیفته اینکه دستگاه جدید باشه یا قدیمی ربطی نداره فقط کافیه فن از کار بیفته CPU یا GPU شما مشکل پیدا کنه اون وقت وجود صدا دستگاه بد نمیدونی البته نه صدای جت بده .:D

در همه realtime cutscene ها با همین فوکوس کردن روی شخصیت ها و بلوری کردن محیط برای اجرای جزییات و انیمیشن های پیچیده صورت استفاده میکنن

View attachment 124814

اینجا مثال های خوبی از realtime cutscene و گیم پلی هست
Visual differences between realtime and cutscene visuals

View attachment 124809
View attachment 124804View attachment 124805View attachment 124806
دوست عزیز لطفا عکس‌ها رو به صورت بندانگشتی قرار بدید تا هم نظم صفحات تاپیک بهم نخوره و هم اینکه هرکسی که مایل بود عکس رو با حجم اصلی باز کنه! و اینکه سعی کنید این مورد رو توی همه تاپیک‌ها (نه فقط اینجا) رعایت کنید.
حالا تک عکس مهم بود ایرادی نداره، نه اینکه همه عکس‌ها به این صورت ارسال بشن.

جایزه بردن میازاکی منو یاد جایزه گرفتن دی کاپریو میندازه،در حالی جایزه گرفتن که سال‌ها پیش لیاقت بیشتری برای گرفتنش داشتن.
خوب دلیلش واضحه، وجود یه رقیب کلفت

2009 = انچارتد 2
2011= کلی رقیب غول مثل اسکایریم
2015= ویچر

واقعا انتظار داشتید جلوی اون به عنوان یه بازی نیچ چیزی ببره؟؟

• Like
Reactions: pbgame
چقدر قضیه جالب شد. :D از قضا این کسایی که خودشون رو فنِ Logical سونی نشون می دادند،(خیلی هم تلاش دارند توی این راستا) اینقدر بدجور تریگر شدند که به همه ثابت کردند که اتفاقا نه، این همه مدت سوپر الترا فن مخفی بودند. :D به هر حال با زبان بی زبانی، عملکرد درست ایکس باکس رو تأیید می کنند.
طراحی عالیه، عالی. به تمام اصول یه کالای مدرن و مینیمال وفادار موندند. یعنی با کمترین طراحی، بیشترین معنا رو رسوندند. کنسول هم شبیه کِیس PCـه (به نشون قدرتش)، هم شبیه سروره (به نشون Xcloud) و هم ته مونده کنسول های قبلی، خصوصاً اسکورپیو رو داره.
بازی هم قراره با هیلو اینفینیت لانچ بشه، نماد Xbox. اسم کنسول هم Xboxـه. همین. قراره کنسول های فلگ شیپه ایکس باکس، سری X باشند و میان رده ها، سری S. مثل سامسونگ که اسم گوشی هاش Galaxyـه ولی فلگ شیپ هاش، سری S و میان رده ها، سری J و A.
اینطوری نام گذاری برای کنسول های بعدی دیگه میشه مثل سونی، قابل حدس. Xbox X2، X3 و ... .
و چقدر از بازگشت سنوآ خوشحالم. امیدوارم برای همه پلتفرم ها بیاد تا همه این اثر رو تجربه کنند. (یا دست کمش انحصاری زمانی بشه.)

خوب دلیلش واضحه، وجود یه رقیب کلفت

2009 = انچارتد 2
2011= کلی رقیب غول مثل اسکایریم
2015= ویچر

واقعا انتظار داشتید جلوی اون به عنوان یه بازی نیچ چیزی ببره؟؟
انصافا دارم سولز یک بازی معمولی نیست میازاکی یک استاندارد جدید تعریف کرد که با سکیرو این استاندارد تو گیم پلی باز جابه جا کرد اون سال دارم سولزم می‌گرفت نمیشه بگی حقش نبوده

• Like
Reactions: mohsenjyubi201

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or