مراسم PSX 2015

Dinosaur

Loyal Member
سلام!

کنفرانس روز شنبه 14 آذر ساعت 21:30 برگزار میشه.
لینک های تماشای مراسم:
Twitch
PlayStation
Youtube.com /user/PlayStation

5iKv2.jpg

سال قبل اولین مراسم PlayStation Experience رو شاهد بودیم. جایی که در کنار یک کنفرانس مخصوص، فرصتی برای دور هم جمع شدن طرفداران این برند محبوب بود. امسال قراره این مراسم برای دومین بار برگزار بشه و گیمرها در طول دو روز به استقبال بازی‌های محبوب خودشون برن.
مراسم در روزهای 5 و 6 دسامبر در سن‌فرانسیسکو برگزار میشه و قراره بازی‌های مختلفی که در سال‌های 2015 و 2016 عرضه میشن رو در اون ببینیم. کنفرانس هم سر جای خودش هست و سورپرایزهایی در انتظار طرفداران خواهد بود. همچنین قیمت بلیت تا قبل از 20 سپتامبر به مبلغ 60 دلار برای دو روز عرضه میشه و بعد از 20 سپتامبر هم قیمت بلیت دو روزه 75 دلار و یک روزه 45 دلار (شنبه) و 40 دلار (یکشنبه) خواهد بود.
عزیزانی که میخوان از ایران شرکت کنن (:دی) هم توجه داشته باشن که بهتره با PSN id خودشون ثبت نام کنن. هنوز علتش مشخص نیست، ولی احتمالاً سورپرایزهایی براشون در نظر گرفته شده. یک سری هتل هم هست که برای این مراسم قراره با تخفیف همراه باشن و میتونین هر شب با مبلغ 249 دلار در هتل Marriott Marquios اقامت کنین یا اتاق‌های هتل Hilton رو با مبلغ شبی 179 دلار صاحب بشین!

jkTMJ.jpg

Capcom Cup هم در طول این مراسم برگزار میشه و روز 6 دسامبر زمانی هست که مسابقات Street Fighter V طرفداران این سری رو به خودش مشغول خواهد کرد و رقابتی داغ و نفسگیر رو بین 32 نفر از برترین SFبازها شاهد خواهیم بود، با جایزه ای معادل 250هزار دلار. افرادی که دوست دارن به شکل VIP و از نزدیک این مسابقات رو دنبال کنن، میتونن بلیت دو روزه مراسم رو تهیه کرده یا بلیت روز یکشنبه رو بخرن و در کنار دیدن مسابقات، کیف حاوی وسایل مختلف Capcom رو هم دریافت کنن و در مراسم مخصوص بعد از مسابقات هم شرکت داشته باشند.

با تشکر از کیای عزیز بابت لینک! :دی

آخرین ویرایش:
در اینکه کنفرانس خوبی نبود شکی نیست ! یه جور بی برنامه بود بعضی جاها سر درد گرفتم یه چرتم زدم سر PS VR !
ولی معرفیِ Yakuza 0 و Ni No Kuni II و Ace Combat 7 خیلی خوب بودن و هر سه تا یه جورایی حیف شدن تو این کنفرانس
این وسط دلیل ناراحتی و دلولپسی xbox فن های عزیز رو نمیفهمم خوشحال باشید شما هم! :love: :bighug: :دی
کیا ، دیگه از کسایی که با یه ماینکرفت با قابلیت پشتیبانی از هدست واقعیت مجازی و قدرت ۶۰۰درصدی ایکسباکس خودکشی میکنند و میگن بهترین کنفرانس تاریخ مایکرو بود و گریتست لاین آپ این هیستوری که نباتید انتظار خاصی داشته باشی :دی طبیعیه این کاراشون :دی

من نظرم یکم با بقیه شاید فرق کنه.به نظرم در مجموع کنفرانس نسبتا خوبی بود.یعنی برای طرفدارای بازی های ژاپنی خیلی خوب و برای بقیه متوسط بود برای همین میگم نسبتا خوب بود.نکات مثبت منفی برام اینا بود

+اعلام تاریخ ریلیز Yakuza 5 و تایید عرضه Yakuza 0
+گیم پلی Ni-Oh (اگرچه کم بود ولی کلیات رو نشون میداد)
+معرفی Ace Combat با توجه به این که توی این سبک زیاد بازی وجود داره به اون صورت.حالا باید منتظر کیفیت نهایی بازی بود.
+Ni No kuni 2 هم باز یک سوپرایز خیلی خوب بود.قطعا میشه از کیفیت این بازی مطمئن بود.
+بازی جدید Epic اگرچه برای من زیاد مهم نیست چون این سبک بازی نمیکنم ولی در کل میتونه برگ برنده برای سونی باشه.

منفی ها :
-نمایش Uncharted 4.اصلا نمیتونم نمایش یک تیکه از کات سین توی یک کنفرانس رو هضم کنم.
-نمایش Indie ها.این مورد به خودی خودش خوبه منتهی من وقتی تعدادش زیاد باشه خسته میشم.سونی و ماکرو باید در کل بفهمن که از این دست بازی ها سالی 100 تا روی Steam عرضه میشه.چند تا نشون دادن بد نیست منتهی وقتی کل کنفرانس رو بگیره خسته کننده میشه.
-VR. این VR اصلا مستعد نشون دادن توی نمایش نیست.اولا که بازی هاش اکثرا سطح پایین هستن.در کنار اون درکش برای بیننده سخته.علاوه بر اون اجراشون هم افتضاح بود.
-ریئس بخش Third Party Sony. چقدر این یارو دلغک و بی مزه و از همه مهم تر disrespectful بود.اصلا از رفتارش تو کیش کردن شفر و اونی خوشم نیومد.
-بخش Street Fighter هم زیادی کش داده شد.

کلیت محتوای کنفرانس خوب بود ولی نحوه ی اجراش اصلا جالب نبود.یعنی همین محتوا رو توی 60 دقیقه با حذف نکات منفی که گفتم اگه اجرا میکردن بهتر میشد.در ضمن به نظرم باید سونی تعداد کنفرانس هارو کمتر کنه تا محتوا بهتر تقسیم بشه.این امتیاز خدادادی سونی از بازی های ژاپنی هم با درصد بالایی بهش در اجرای کنفرانس ها کمک میکنه.

امتیازم : 7/10

آخرین ویرایش:
سجاد این همه آذوقه تو رو کجای دلم بذارم:d
اینقد فحش میدادم دیشب یادم رف اینا چی شد نخوردم اصلا از اولش فهمیدم چیز خاصی ندارن 8-|:d
اما ملالی نیس....6 ماه تا E3 2016 بیشتر نیس اونجا معرفی میشن بازی ها با تریلر گیم پلی این E3 رویایی میشه این امید واسش هس
یوشیدا هم گفته PSX مال بازی های مستقله و فلان معرف های بزرگ برای کنفرانس هایی مثل E3 هستش.....
Detroit و Horizon و TLG و GS:S و معرفی بازی سانتا یه هر استودیو دیگه ای....به اینا فکر کنید واسه E3

یک درصد بالایی از انحصاری هایی که معرفی شدن هم به صورت Console Debut و Console Exclusive بودن که توی گف اشاره کردن که منم خواستم اینجا بگم.

Console Debut : اول روی PS4 عرضه میشه ولی بعدا امکان داره برای XONE و NX عرضه بشن.در عین حال برای PC هم امکان عرضه همزمان یا بعدا وجود داره.
Console Exclusive : روی کنسول ها انحصاری PS4 هستش ولی امکان عرضه برای PC وجود داره و یا عرضه میشه همزمان یا بعدا براش ممکنه عرضه بشه.

من دقت نکردم دقیقا کدومها بودن ولی گویا برای Yakuza 0,Ni-oh,King Of Fighters از واژه Console Exclusive و برای No ni kuni هم از واژه Console Debut استفاده کرده سونی. لیست کامل رو کسی داره بگه.

یک درصد بالایی از انحصاری هایی که معرفی شدن هم به صورت Console Debut و Console Exclusive بودن که توی گف اشاره کردن که منم خواستم اینجا بگم.

Console Debut : اول روی PS4 عرضه میشه ولی بعدا امکان داره برای XONE و NX عرضه بشن.در عین حال برای PC هم امکان عرضه همزمان یا بعدا وجود داره.
Console Exclusive : روی کنسول ها انحصاری PS4 هستش ولی امکان عرضه برای PC وجود داره و یا عرضه میشه همزمان یا بعدا براش ممکنه عرضه بشه.

من دقت نکردم دقیقا کدومها بودن ولی گویا برای Yakuza 0,Ni-oh,King Of Fighters از واژه Console Exclusive و برای No ni kuni هم از واژه Console Debut استفاده کرده سونی. لیست کامل رو کسی داره بگه.

Ni no kuni گفت playstation exclusive. قسمت اولشم انحصاری ps بود.
Paragon هم console exclusive.
Yakuza تا حالا مگه هیچ کدوم از شماره هاش روی پی سی اومدن که این بیاد. من یادم نمیاد رو پی سی yakuza دیده باشم.

این لینکش
https://www.youtube.com/watch?v=fFdrDlGjFWk
خیلی سلیس گفت ps4 exclusive title
احتمالا مثل شماره اول یه نسخه 3DS داشته باشه

احتمالی وجود نداره دیگه ! نسخه اول هم ورژن PS3 با پسوند
wrath of the white witch انحصاری بود و غیر از داستان و موسیقی (که تازه اونم ورژن های انگلیسی داشت برا PS3) با نسخه DS خیلی فرق داشت , اینم وقتی گفتن EXCLUSIVE یعنی کاملا انحصاری سونی معمولا الکی از واژه :dEXCLUSIVE استفاده نمیکنه
برا کدوم؟هیتلرشکن ندارم.من از گف برداشتم.خودم دقت نکردم.البته احتمالاته کلا اونایی که اون جوری گفتن هم.
برا NNK2 کاملا انحصاریه , بازی اپیک گیمز و ni-oh هم انحصاری کنسولی که خب مهم همون کنسوله :d یاکوزا هم که تکلیفش مشخصه

آخرین ویرایش:
فکر نکنم کسی بتونه به بازی هایی که سونی در طول سال 2015 معرفی کرد گیر بده. :دی از نظر تعداد معرفی ها شاید بتونه جزو 3 سال برتر سونی قرار بگیره. اینا بازی هایی هستن که امسال توی کنفرانس های مختلف معرفی شدن و توی ذهن من باقی موندن:
Horizon
Detroit
Gran Turismo Sport
Final Fantasy VII Remake
Shenmue III
The Last Guardian
Dreams
Ace Combat 7
Ni No Kuni 2
Gravity Rush 2
World of Final Fantasy
Ni-Oh
Nier 2
Matterfall (بازی جدید یکی از بهترین بازیسازهای مستقل)
Paragon (بازی Epic Games)
یه چیزای دیگه مثل King of Fighter Folan و Star Ocean Nemidoonam Chi Chi و اینا هم بود. :دی
دیگه حالا کلی بازی جمع و جور و مستقل دیگه رو کاری نداریم.
یا بازی های VR از ساخته Crytek و بازی مخصوص از دنیای Psychonauts تا بازی جالبی مثل Rez VR و همین طور RIGS یا مثلاً Golem که توسط استودیویی ساخته میشه که یه سری از اعضای سابق Bungie (از جمله Marty) اون رو تأسیس کردن و بازی VR دیگه ای که Ubisoft میسازه و ...
همه اینا یا انحصاری کامل هستن، یا انحصار زمانی و مکانی و فلان و چنان، یعنی به صورت کلی سال 2015 در حدی از نظر معرفی بازی خفن بوده که نمیشه ایرادی گرفت. ولی خب من فکر میکردم PSX از این بهتر باشه. انتظار معرفی 10 تا بازی AAA هم نداشتم، ولی به نظرم کنفرانس یه حالت خسته کننده و ضعیفی داشت. اولش فوق العاده شروع شد، ولی بعدش 10 دقیقه راجع به بازی کسل کننده (از نظر من) Battleborn و بعدش 45 دقیقه خنده ها و بامزه بازی های Ono. (که خیلی باهاش حال میکنم، ولی دیگه دیشب انقدر طول کشید که نصف شب کابوسش رو دیدم) بخش VR هم افتضاح بود و کلهم اون بخش رو حذف میکردن بهتر بود. آخه کی میاد VR رو این طوری توی کنفرانس نمایش میده؟! :دی یه سری کارهای خز دیگه هم کردن که خیلی ضایع و سطح پایین بود. پایان کنفرانس هم خیلی بد بود و یهو به شکلی تموم شد که شوکه شدم و تا مدتی منتظر بودم بیان بگن هنوز تموم نشده!
حالا بازی بزرگی مثل GoW معرفی نکردن به کنار، یعنی نمیشد یه چیزی از GT نشون بدن؟ البته احتمالاً باز هم PD یه تاریخ الکی گفته و خبری از بتا در اوایل 2016 نیست، چون در این صورت میشد خیلی راحت یه تریلر کامل و دموی گیم پلی از بازی تهیه کرد و توی PSX نمایش داد. به نظرم برنامه ریزی سونی برای کنفرانس های قبلی انقدر قدرتمند بود که هم سطح توقع ما بالا رفت و هم این یکی مظلوم واقع شد و چیز زیادی بهش نرسید. مثلاً FFVII Remake که پارسال توی همین PSX به شکل ترول مطرح شد، میتونست از E3 به اینجا منتقل بشه و این طوری هم E3 کیفیتش خیلی خفن باقی می موند و هم PSX رو منفجر میکرد. ولی خب باز همین PSX هم بهتر از هیچی هست و وقتی 3 تا کنفرانس E3 و TGS و Paris رو داشتیم، این یکی رو به عنوان اشانتیون قبول می کنیم. :دی هرچند همین کنفرانس هم برای کسی که طرفدار Ni No Kuni و Yakuza باشه عالی بوده، یا کسی که Ace Combat رو دوست داره و حالا میتونه با VR هم تجربه ـش کنه. ولی برای سلیقه من خیلی کمبود داشت.
راستی Crash Bandicoot هم که برای E3 2016 رزرو شد! :| :دی

مشكل اصلي اي كه همه داريم اينه كه سوني انتظارات رو براورده نكرد !
اما سوني تصميم درست رو اجرا كرد ! چندتا نمايش كوچولو داد براي فن ها و طرفدار هاي بازي هاي AAA بقيه همه اينداي و PSVR !

بايد اينو هم بدونيم كه اينداي ها هم طرفدار دارن و اين جا سوني خواست هم به اين استوديو ها يه فرصتي بده و هم نشون بده كنسول خودش كلي بازي داره !PSVR هم كه از الان مي گم در برابر غولي مثل هولولنز كه گنده لاتي مثل مايكروسافت نرم افزار ساز پشت شه و كلي برنامه خارج از چهارچوب بازي داره شكست خورده است !!!

شايد تنها ايراد كلي كنفرانس نحوه بد اجرايي ايش بود و گرنه بقيه اش مورد سليقه اي ميشه !!!

پ.ن:
فقط من بودم كه از AC7 خوشم نيومد :| اين ديگه چي بود :|

به نظرم برنامه ریزی سونی برای کنفرانس های قبلی انقدر قدرتمند بود که هم سطح توقع ما بالا رفت و هم این یکی مظلوم واقع شد و چیز زیادی بهش نرسید.

آریا PSX از اول هم مثل باقی کنفرانس های مهم نبود. یعنی پر از نمایش های بزرگ و... در عوض یه جایی برای معرفی بازی های کوچیک، Vita و ... بود. حالا پارسال یه معرفی بزرگ هم داشت، امسال شد چندتا!

برعکس من فکر میکنم اتفاقا سونی از نظر محتوا کنفرانس کاملا قابل قبولی داشت. منتها یه چیزی باید در نظر گرفته بشه. وقتی یه شرکت تو سال 4 تا کنفرانس بزرگ داره (برخلاف رقیبش مایکرو که دو تا کنفرانس داره) باید حداقل دوبرابر محتوای جدید برای نشون دادن داشته باشه. خوب طبیعتا نمیشه تو 4 تا کنفرانس بازی های فوق محبوب مثل GoW رو پشت سرهم معرفی کرد. چنین کاری نه امکان پذیره و نه عاقلانه! یعنی خودم به همین دلیل ایمان داشتم عمرا خبری از GoW نمیشه چون هنوز UC4 عرضه نشده چه دلیلی داره یه غول گرافیکی و بازی خفن معرفی بشه؟ چنین حرکتی مسلما روی باقی بازی ها هم تاثیر منفی میزاره!

پس سونی باید برای کنفرانس هاش یه برنامه ریزی خوب داشته باشه. کنفرانس E3 محل دراپ شدن مگاتن هاست! TGS به بازی های JRPG و کلا ژاپنی پسند اختصاص داده میشه (چیزی که رقیب کلا فاقدش هست)، PGW برای بازی های مناسب اب سلیقه اروپا ترتیب داده شده. از معرفی بازی دیوید کیج تا همین GTS. و PSX هم برای معرفی Indie ها و Vita و VR و بازی های متناسب با سلیقه آمریکا. دقت کنید کنفرانس بیشتر تمرکز خاصی رو نمایش بازی های شوتر داشت. با UC4‌ شروع شد، بعد صحبت رفت روی CoD و Destiny و بعد بازیهایی عین Battleborn رو نشون دادن و در نهایت هم باز با یه شوتر انحصاری کنسولی از Epic به پایان رسید! سونی وقتی چندتا بازار بزرگ داره باید برای همه اونها مراسم های خاص ترتیب بده و بتونه متناسب با سلیقه مشتری هاش تو هر ریجن عمل کنه. یا اینکه بالاخره حمایت از Indie ها بخشی از سیاسیت های سونی بوده و هست. وقتی تو کنفرانس های دیگه هیچی Indie نمیبینیم اینا باید یجای دیگه معرفی بشن. یا همین Vita. سونی باید یجا بهشون بپردازه. ضمن اینکه برخلاف پارسال از نظر سورپرایز واقعا بهتر عمل کرد. انحصاری هایی که نیازی به یادآوری مجدد نداره و از نظر تعداد خیلی بهتر از یدونه SFV لیک شده پارسال هست! و بگذریم از اینکه خیلی ها امید داشتن بازی بعدی Epic دوباره انحصاری Xbox باشه اما اتفاقا برعکس رو کنسول انحصاری PS4 هست. و با توجه به سبکی که داره و محبوبیت این ژانر توی آمریکا قطعا اتفاق بزرگی هست.

حالا شاید این بازی ها با سلیقه خیلی ها جور نیاد. مثلا تو این سایت کمتر کسی اطلاعاتش از NNK بیشتر از شنیدن اسم بازی هست و با خبر ساخت شماره 2 خوشحال میشه اما خوب دقت کنید قبل خیلی از کنفرانس ها خیلی های دیگه منتظر معرفی ایشون بودن! یا AC7 و Yakuza و مهم تر از همه گیم پلی FFVII و حضور نومورا و کیتاسه روی استیج! ولی باید پذیرفت وقتی PS4‌ اینقدر محبوب و پرفروشه باید برخلاف رقیب بجای یک نوع سلیقه خاص، سلایق مختلف رو ارضا کنه. فکر میکنم دقیقا به همین دلیل هم عالی میفروشه! الان حداقل جماعت شوتر باز آمریکا باید خوشحال باشن! چون مخاطب اصلی Paragon و CoD و Battleborn و... خودشونن!

در نتیجه به نظر من سونی از نظر نمایش بازی چیزی کم نداشت و با توجه به ماهیت کنفرانس خوب عمل کرد. مشکل من با نحوی اجرای کنفرانس بود که باعث شد به یکی از بدترین هایی که دیدم تبدیل بشه و عملا همه هایپ و انرژی این انحصاری های جدید رو از بین ببره! من هنوز نفهمیدم چه نیازی بود اون همه آدم مختلف بیان رو استیج و مدام حرف بزنن؟ طرف با اون پیرهن ضایش که عین بامشاد بود وایستاده در مورد بازی مزخرفش (Battleborn) نان استاپ حرف میزنه! دست آخر یه عکس نشون داده میگه این پنگوعن خیلی بد.اس.ه! خوب آخه این یعنی چی؟ این دوستمون اگه کلا نمیومد از کسی چیزی کم میشد؟ دیگه یه هفته بتا زودتر این همه غر و فر نداره. یا اونو انقد وراجی کرد داداشمون زورگیر بزور پرتش کرد بیرون! نمیرفت که! اگه مثلا آدام بویز میومد رو سن و بعد پشت سر هم بازی های Indie نمایش داده میشد خیلی بهتر بود! مشکل بعدی هم عدم نمایش RIME و Hunger و.... بود! من انتظار داشتم حداقل اینجا بالاخره سکوت خبری RIME شکسته بشه. مناسبت زیادی هم داشت اما باز خبری نشد و یحتمل ایشون هم تا فرصت بعدی دوباره گم و گور میشه! نمایش VR هم فوق افتضاح بود! انقدر بد بود که آدم رو نسبت بهش به شک میندازه!

در نهایت به نظر من با توجه به رسالت PSX و اینکه از ابتدا مکانی برای معرفی بازی هایی بوده که یا تو کنفرانس های دیگه کمتر مجال پرداختن بهشون هست و یا لا به لای معرفی های بزرگ گم و گور میشن، سونی نمایش های بدی نداشت. فقط به بدترین شکل ممکن و در خسته کننده ترین حالت نشونشون داد! انقدر بد که هیچ کس توجه نکرد بازی بعدی Epic (سازنده یکی از بزرگترین انحصاری های X360) اینبار رو کنسول انحصاری PS4 هست! و یه کنفرانس واقعا باید مزخرف باشه که همچین بلایی سرش بیاد!

راستی Crash Bandicoot هم که برای E3 2016 رزرو شد! :| :biggrin1:

ما که گفته بودیم!:دی Crash در این E3 پیش رو معرفی میشه!:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or