مراسم PSX 2015

Dinosaur

Loyal Member
سلام!

کنفرانس روز شنبه 14 آذر ساعت 21:30 برگزار میشه.
لینک های تماشای مراسم:
Twitch
PlayStation
Youtube.com /user/PlayStation

5iKv2.jpg

سال قبل اولین مراسم PlayStation Experience رو شاهد بودیم. جایی که در کنار یک کنفرانس مخصوص، فرصتی برای دور هم جمع شدن طرفداران این برند محبوب بود. امسال قراره این مراسم برای دومین بار برگزار بشه و گیمرها در طول دو روز به استقبال بازی‌های محبوب خودشون برن.
مراسم در روزهای 5 و 6 دسامبر در سن‌فرانسیسکو برگزار میشه و قراره بازی‌های مختلفی که در سال‌های 2015 و 2016 عرضه میشن رو در اون ببینیم. کنفرانس هم سر جای خودش هست و سورپرایزهایی در انتظار طرفداران خواهد بود. همچنین قیمت بلیت تا قبل از 20 سپتامبر به مبلغ 60 دلار برای دو روز عرضه میشه و بعد از 20 سپتامبر هم قیمت بلیت دو روزه 75 دلار و یک روزه 45 دلار (شنبه) و 40 دلار (یکشنبه) خواهد بود.
عزیزانی که میخوان از ایران شرکت کنن (:دی) هم توجه داشته باشن که بهتره با PSN id خودشون ثبت نام کنن. هنوز علتش مشخص نیست، ولی احتمالاً سورپرایزهایی براشون در نظر گرفته شده. یک سری هتل هم هست که برای این مراسم قراره با تخفیف همراه باشن و میتونین هر شب با مبلغ 249 دلار در هتل Marriott Marquios اقامت کنین یا اتاق‌های هتل Hilton رو با مبلغ شبی 179 دلار صاحب بشین!

jkTMJ.jpg

Capcom Cup هم در طول این مراسم برگزار میشه و روز 6 دسامبر زمانی هست که مسابقات Street Fighter V طرفداران این سری رو به خودش مشغول خواهد کرد و رقابتی داغ و نفسگیر رو بین 32 نفر از برترین SFبازها شاهد خواهیم بود، با جایزه ای معادل 250هزار دلار. افرادی که دوست دارن به شکل VIP و از نزدیک این مسابقات رو دنبال کنن، میتونن بلیت دو روزه مراسم رو تهیه کرده یا بلیت روز یکشنبه رو بخرن و در کنار دیدن مسابقات، کیف حاوی وسایل مختلف Capcom رو هم دریافت کنن و در مراسم مخصوص بعد از مسابقات هم شرکت داشته باشند.

با تشکر از کیای عزیز بابت لینک! :دی

آخرین ویرایش:
ماکان ولمون کن تروبخدا :دی این دیگه از سطح Team LSD هم بالاتره... یه چیز سوپر سنگین تر میطلبه برای همچین شایعه درب و داغونی :دی

اسمش روشه دیگه شایعه!:دی من که از خودم در نیاوردم!:دی تابلو سرکاریه. هرکسی جدی بگیرتش بهتره یبار دیگه در مورد ضریب هوشی خودش تجدید نظر کنه!:دی

به نظر من که Crash به احتمال خیلی زیاد دست سونی باشه. شواهد زیادی وجود داره. اینکه یوشیدا فولان گفته هم چیزی رو اثبات نمیکنه چون اگه واقعا کرشی درحال ساخت باشه اینجوری لو نمیده کسی!

اینکه ND‌ بخواد دوباره شخصا بسازتش هم کلا شوخیه! اینا همین UC4 رو هم دارن بزور میسازن و کلی فاز آخرین شماره برداشتن که دیگه سونی بهشون گیر نده دوباره بسازید!:دی دیگه ته تهش میدن به یه استدیو دیگه و میگن با نظارت ND داره ساخته میشه. مثل Sly نسل قبل که صرفا با نظارت ساکر پانچ ساخته شد.

سونی بیاد سه تا کرش اصلی رو ریمیک کنه هم من راضیم!:دی کلا یه چیزی بسازه. حالا هرچی!:دی کسی انتظار نداره دوباره ND برگرده سربازی!:دی

کسی انتظار نداره دوباره ND برگرده سربازی!:دی
من انتظار دارم :| وگرنه دست سونی باشه یا اکتی فرقی نداره! :|

در مورد اینکه بهترین گزینه Mmهه کاملا مخالفم!!! فاز پلتفرمرهای Mm زمین تا آسمون با کراش فرق داره!
با نهایت احترام به Mm ولی به نظرم این ترکیب فاجعه میشه:-"

جدا الان کرش ساخته بشه یا نشه چه فرقی میکنه؟ واقعا فکر میکنید لذت دوران PS1 رو میخواید بده بهتون؟ به نظر من که اگر ساخته بشه هم هیچ چیز خفنی نمیشه که الکی این همه سرودست دارید میشکنید براش :دی هر چی بوده تو اون زمان مونده و این خاطرات شماست که داره شماها رو به این کارها مجاب میکنه :دی

جدا الان کرش ساخته بشه یا نشه چه فرقی میکنه؟ واقعا فکر میکنید لذت دوران PS1 رو میخواید بده بهتون؟ به نظر من که اگر ساخته بشه هم هیچ چیز خفنی نمیشه که الکی این همه سرودست دارید میشکنید براش :دی هر چی بوده تو اون زمان مونده و این خاطرات شماست که داره شماها رو به این کارها مجاب میکنه :دی

چرا اون لذت رو نده؟:d من خودم لذتی که از دوتا Reyman بردم به اندازه بهترین بازی های نسل قبل برام بود و اگه لیست 10 تا بازی مورد علاقه ی نسل قبلم رو بدم حداقل یکی از Reyman ها توش هست.منظورم اینه که صرفا به خاطر اینکه بازی پلتفرمر هستش و فضای شادی داره دلیل نمیشه که الان برامون لذت نداشته باشه (علارغم گذشتن سن):d.

به نظر من که میتونن حداقل یک تیم 50 نفره جانبی توی ناتی داگ تشکیل بدن که روی این بازی کار کنه (اگه امتیازش رو به دست بیارن).

چقدر Desperate بود این پستت فردین :d
شما بیا بازی رو تحویل ND بده, بهشون بگو هر 2 تیمت رو ترکیب کن تا به مدت 4 سال روی کرش جدید کار کنن. ببین بهترین بازی عمرت میشه یا نه :d ترسم اینه سونی بازی رو بده Sumo Digital با همکاری اعظم Sony XDEV Europe و Superbot Entertainment همه آرزو کنیم ای کاش کرش دست اکتی میموند :d

این توهم که سونی کراش رو خریده و داره نسخه جدید ازش میسازه رو من فقط تو سایت های ایرانی میبینم، تو هر نمایشگاه هم میگید ایندفعه معرفی میشه ولی باز هم بیخیال نمیشید :دی

کلا ما ایرانیا تو توهماتیم:d
خود سونی و شخص یوشیدا اعلام کرده این IP دست ما نیست و متعلق به اکتیویژن هست.باز دوستان دارن از تشکیل تیم 50 نفره و همکاری ناتی داگ با سانتا مونیکا میگن:))

Crash رو Insomniac باید بسازه.البته نمیدونم رابطه اشون با سونی حسنه هست الان یا نه ولی بهترین گزینه برای کرش به نظرم همین استدیو هست.
Victarion@ شاید سونی کلا ip رو نخریده باشه ولی مسلما یک نسخه انحصاری در دست ساخت از کرش هست.

Crash رو Insomniac باید بسازه.البته نمیدونم رابطه اشون با سونی حسنه هست الان یا نه ولی بهترین گزینه برای کرش به نظرم همین استدیو هست.
Victarion@ شاید سونی کلا ip رو نخریده باشه ولی مسلما یک نسخه انحصاری در دست ساخت از کرش هست.

این "مسلما" از کجا اومده اونوقت؟ منبع و مدرک مسلم بودنش چیه؟

ظاهراً ریلیز ایشون رو برای سال بعد یادتون رفته که حرف از کراش میزنین :دی

معرفی کراش وسط عرضه ی یه پلتفرمر انحصاری دقیقاً چی میگه ؟ :دی این حرفها همش از زیر سر این آکیبا بلند میشه :دی

قشنگ حرف دل من بود :دی! یکسری بازی ها باید همونطور تو خاطره بمونن و با همون شکل و شمایل در ذهن مخاطب جا بگیرن . کرش دقیقاً یکی از این موارد هست و صد البته شک نکنید که دوران این بازی خیلی وقت هست به سر اومده و بعلاوه در حال حاظر پرستیژ و کلاس کار ND به قدری بالا هست که ساختن دوباره این سری براشون عملاً دَون گرید محسوب میشه .

هر چیزی رو نباید از دل خاک درآورد ؛ صرفاً به دلیل اینکه حس خوبی در زمان قدیم به مخاطب میداده ...

کراش رو Insomniac بسازه؟ :| چه کاریه! اینا اسپایرو بسازن خو :x (البته اینم جزو آرزوهام هست! ولی فعلا دوره! گرچه خودشون گفتن اگر اکتی باهاشون راه بیاد دوست دارن یه اسپایرو بسازن! :x :x :x :(( )
کلا لعنت به اکتی که دوتا از IPهای محبوبم افتاده دستش :| حالا کراش که برگشته >:) >:) :-" ولی اون اسپایرو با سریه Skylanders عمرا اتفاقی براش بیفته :(

در مورد اینکه بهترین گزینه Mmهه کاملا مخالفم!!!

MM که کلا فازش فرق میکنه! ضمن اینکه اینا حتی LBP رو هم ادامه ندادن!:دی بیان کرش بسازن؟

جدا الان کرش ساخته بشه یا نشه چه فرقی میکنه؟ واقعا فکر میکنید لذت دوران PS1 رو میخواید بده بهتون؟

فردین کاملا داری اشتباه میگی!:دی دقیقا به چه دلیل نباید اون لذت رو بده؟ DE جدید بعد ان سال ساخته شد بازی خوب نبود؟ کسی لذت نبرد؟ کلا این فاز های این بازی نباید ساخته بشه و ... رو باید گذاشت کنار. یه بازی اگه خوب ساخت بشه، اگه خلاقانه و بروز باشه در هر دوره و زمانی جذاب خواهد بود. کرش هم مستثنی نیست. اگه یه استدیو خوب بیاد یه Crash کاملا مدرن بسازه و بتونه یه گیم خوب تحویل بده چرا نباید لذت بخش باشه؟ مطمعن باش اتفاقا خیلی هم بازی خوبی میشه.

++++++

کلا صحبت از Crash جدید و اینکه کی میسازتش و ... همیشه یکی از جنبه های فان قبل هر کنفرانس بوده. واقعا موضوع ساده ای هست. هیچ کس واقعا از سر اطمینان نمیگه تو فولان نمایشگاه قراره Crash معرفی بشه یا.... اسمش روشه دیگه. یه آرزوـه یا یجور توهمه. برای همین بهش میگیم LSD!:دی من نمیدونم چرا یه عده سعی دارن همه چیز رو جدی بگیرن و خیلی خشک به همه چیز نگاه کنن؟!

پ.ن:‌Crash جدید توسط یه استدیو دیگه و با نظارت ND‌ در حال ساخته. این E3 هم معرفی میشه. این E3 نشد E3‌ بعدی و این داستان همینطور ادامه خواهد داشت!:دی دیگه بدتر از ریمیک FFVII که نیست!:دی مارو دق داد اما بالاخره معرفی شد!:دی شانس بیاریم عین ایشون به نسل بعد نکشه!:دی

این "مسلما" از کجا اومده اونوقت؟ منبع و مدرک مسلم بودنش چیه؟

این روابط گسترده سونی و اکتیویژن خودش با آدم حرف میزنه. حالا هم که یوشیدا تمام بازی های قدیمی رو کم کم داره برمیگردونه تا جایی که ueda رو دوباره برگردونده سره tlg و شنومه سه استارت زد پروژه اش رو. حالا که ساختن کرش که دیگه سهل براشون. به قول معروف دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or