مراسم PSX 2015

Dinosaur

Loyal Member
سلام!

کنفرانس روز شنبه 14 آذر ساعت 21:30 برگزار میشه.
لینک های تماشای مراسم:
Twitch
PlayStation
Youtube.com /user/PlayStation

5iKv2.jpg

سال قبل اولین مراسم PlayStation Experience رو شاهد بودیم. جایی که در کنار یک کنفرانس مخصوص، فرصتی برای دور هم جمع شدن طرفداران این برند محبوب بود. امسال قراره این مراسم برای دومین بار برگزار بشه و گیمرها در طول دو روز به استقبال بازی‌های محبوب خودشون برن.
مراسم در روزهای 5 و 6 دسامبر در سن‌فرانسیسکو برگزار میشه و قراره بازی‌های مختلفی که در سال‌های 2015 و 2016 عرضه میشن رو در اون ببینیم. کنفرانس هم سر جای خودش هست و سورپرایزهایی در انتظار طرفداران خواهد بود. همچنین قیمت بلیت تا قبل از 20 سپتامبر به مبلغ 60 دلار برای دو روز عرضه میشه و بعد از 20 سپتامبر هم قیمت بلیت دو روزه 75 دلار و یک روزه 45 دلار (شنبه) و 40 دلار (یکشنبه) خواهد بود.
عزیزانی که میخوان از ایران شرکت کنن (:دی) هم توجه داشته باشن که بهتره با PSN id خودشون ثبت نام کنن. هنوز علتش مشخص نیست، ولی احتمالاً سورپرایزهایی براشون در نظر گرفته شده. یک سری هتل هم هست که برای این مراسم قراره با تخفیف همراه باشن و میتونین هر شب با مبلغ 249 دلار در هتل Marriott Marquios اقامت کنین یا اتاق‌های هتل Hilton رو با مبلغ شبی 179 دلار صاحب بشین!

jkTMJ.jpg

Capcom Cup هم در طول این مراسم برگزار میشه و روز 6 دسامبر زمانی هست که مسابقات Street Fighter V طرفداران این سری رو به خودش مشغول خواهد کرد و رقابتی داغ و نفسگیر رو بین 32 نفر از برترین SFبازها شاهد خواهیم بود، با جایزه ای معادل 250هزار دلار. افرادی که دوست دارن به شکل VIP و از نزدیک این مسابقات رو دنبال کنن، میتونن بلیت دو روزه مراسم رو تهیه کرده یا بلیت روز یکشنبه رو بخرن و در کنار دیدن مسابقات، کیف حاوی وسایل مختلف Capcom رو هم دریافت کنن و در مراسم مخصوص بعد از مسابقات هم شرکت داشته باشند.

با تشکر از کیای عزیز بابت لینک! :دی

آخرین ویرایش:
^
اصلا شوخیشم زشته واقعا...!با اینکه زیاد علاقه ای به سیمولیشن ندارم اما اگه این حرکت حتی برای خریدن وقت برای PD به منظور کار بیشتر روی GT7 هم باشه و به حقیقت بپیونده واقعا توهین مستقیمه به هوادارای سری.! بنظرم اگه سونی میخواست از این حرکتای بازی سازی برای GT6 بزنه باید خیلی زودتر از این حرفا عمل میکرد، نه الان که همه منتظر رونمایی نسخه ی جدید بازی هستن (با اینکه اینم به همون میزان آزاردهنده میشد.!)

"در نا امیدی بسی امید است" بنظرم اگر بخوان نسخه ی جدید رو معرفی کنن به احتمال خیلی زیاد تو همون PGW باشه...! اما اگه اونجا هم نباشه درصد معرفیش تو PSX خیلی پایینتره و به احتمال زیاد بره برای E3 که اصلا خوشایند نیست چون باید بین تاریخ ریلیز بازی با بازه ی مارکتینگ و انتشار اطلاعات و فیچر های بازی تعادلی قابل توجه ای باشه، که بنظرم اصلا به اونجا ها کشیده نمیشه، تو همین دو رویداد پیش رو باید منتظرش بود...!

فقط هر کاری میکنن، حرفی از GT6 روی نسل جدید نزن...

PD جون مادرت بی خیال GT6 روی PS4 بشو! :| ساخته شدن GT6 برای PS3 اشتباه خیلی بزرگی بود، ولی از اون بدتر اینه که الآن بعد از 2 سال تازه بیان یه نسخه ریمستر یا هر کوفت دیگه ای رو برای PS4 بدن. قشنگ میزنه عطش ملت برای تجربه GT7 رو نابود میکنه.
گشایش باب جدیدی در مبحث ری-ریلیز/ریمستر/ریمیک که اصلا خوشایند نیست مگر اینکه فن سرویس باشه و بگن رایگان برای کاربران + :دی

آقا برگردین سر همکاری کوجیما با سونی من، احساس میکنم Quiet در حال لالایی خوندن داره نوازش میکنه صورتم رو وقتی راجع به این فکر میکنم که کوجیما و سونی به صورت انحصاری همکاری کنن......

بنده بعد از ناامیدی از پاریس، تمام انرژی مثبت خودم در مورد GT7 رو اختصاص میدم به PSX! :دی
البته این پست که ربطی به GT7 نداره، ولی به هر حال بعد از قرن ها یه عکسی از بروبچ PD دیدیم!

اگه همه اینا اعضای PD باشن و افراد دیگه ای مثل یوشیدا وسطشون ناخالصی نباشن، میشه چند تا غربی هم دید. :دی حالا نمیدونم قبلاً هم عضو غربی داشتن یا نه، ولی کلاً نیاز هست توی این دوره زمونه.
برادر Translator San رو هم توی عکس مشخص کردم که دوستان زیاد سختی نکشن! :دی

----------------------

یکی از کاربرهای Neogaf هست که بعد از هر آپدیت GT6 میره توی فایل های بازی میگرده و چیزهای جالبی پیدا میکنه. بعد از آخرین آپدیت که Course Maker رو اضافه کرده بود، یه لوگوی PS4 هم بین فایل ها به چشم میخوره!

hd6b9.jpg

PD جون مادرت بی خیال GT6 روی PS4 بشو! :| ساخته شدن GT6 برای PS3 اشتباه خیلی بزرگی بود، ولی از اون بدتر اینه که الآن بعد از 2 سال تازه بیان یه نسخه ریمستر یا هر کوفت دیگه ای رو برای PS4 بدن. قشنگ میزنه عطش ملت برای تجربه GT7 رو نابود میکنه.

آریا باز عکس دستکاری کردی .:d

من چرا تو عکس دوتا Translator San میبینم یکی اون که مشخص کردی یکی اون که مانیتور وسط میز پشت سرشه .:-b

Crash رو سونی خریده و الان زوده برای معرفی اخه چقد ساده هستین توقع دارین یوشیدا همینجوری تو یه مصاحبه بشینه بگه بله کرش جدید برای PS4 در دست ساخته ؟! این خبری که میتونه یه E3 رو منفجر کنه !

من تازه فهمیدم منظورت چیه فردین ! اقا تایید شد رفت ! :)) :x :دی

به نظر من که خیلی محاله اکتیویژن به همین راحتی بیاد کرش رو بفروشه به سونی ، حتی با قیمت زیاد ، میتونه خودش روش کار کنه و پول به جیب بزنه
احتمالا" سونی و اکتیویژن سر کرش به یه توافقاتی رسیدن ، مثل اسکوئر انیکس و ماکرو سر توم رایدر

حالا اگه این حرفا درست باشه سوال اینه که کدم استدیو کرش بعدی رو میسازه؟؟:>

به نظر من که خیلی محاله اکتیویژن به همین راحتی بیاد کرش رو بفروشه به سونی ، حتی با قیمت زیاد ، میتونه خودش روش کار کنه و پول به جیب بزنه
احتمالا" سونی و اکتیویژن سر کرش به یه توافقاتی رسیدن ، مثل اسکوئر انیکس و ماکرو سر توم رایدر

حالا اگه این حرفا درست باشه سوال اینه که کدم استدیو کرش بعدی رو میسازه؟؟:>

اکتی اگه میخواست از کرش استفاده کنه این جند وقت ازش استفاده میکرد :دی
اتفاقا همین پارسال بود یسری عکس از نسخه کنسل شدش اومد!
بنظر من اکتی خودش فهمیده این ای پی براش قابل بهره برداری نیست حالا اینکه سر قیمت به توافق نرسیدن یه مبحث دیگس.
در مورد استدیو سازنده ام بنظرم بهترین استدیو mm هستش. ناتی دیگه این سبک کار نکنه بهتره. :دی

در مورد استدیو سازنده ام بنظرم بهترین استدیو mm هستش. ناتی دیگه این سبک کار نکنه بهتره. :biggrin1:

قبلا اسکیمو پرس (همونی که اولین بار گفت UC4 تو مراسم عرضه PS4 رونمایی میشه) شایعه کرده بود نسخه جدید کرش رو ناتی داگ و سانتا مونیکا دارن باهم میسازن!:دی

قبلا اسکیمو پرس (همونی که اولین بار گفت UC4 تو مراسم عرضه PS4 رونمایی میشه) شایعه کرده بود نسخه جدید کرش رو ناتی داگ و سانتا مونیکا دارن باهم میسازن!:دی

یعنی اگه ین خبر درست باشه کرش چه گرافیکی میشه. ND و SSM با هم WWWWWWOOOOOOWWWWW

ماکان ولمون کن تروبخدا :دی این دیگه از سطح Team LSD هم بالاتره... یه چیز سوپر سنگین تر میطلبه برای همچین شایعه درب و داغونی :دی

همین کم مونده ناتی داگ از لست آو آس بپره بره کرش بسازه :دی من قویاً معتقدم حتی اگه آی پی پس گرفته شده باشه خود ناتی حاظر به ساختنش نیست :دی

همین کم مونده ناتی داگ از لست آو آس بپره بره کرش بسازه :دی من قویاً معتقدم حتی اگه آی پی پس گرفته شده باشه خود ناتی حاظر به ساختنش نیست :دی

کاری به انچارتد و لست اف آس ندارم، ولی کلا ناتی داگ اگه شده این، به لطف خلق همین Crash Bandicoot بود. اگه واقعا ای پی روپس گرفته باشن ناتی داگ مطمئنان با کله خودش میسازتش.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or