مراسم PlayStation Experience در دسامبر

بهترین کنسول سونی از نظر شما؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    411

Dinosaur

Loyal Member
سلام!

pssuoqk55u6d6hp63df0.jpg

سونی تصمیم دارد در روزهای 6 و 7 دسامبر مراسمی عظیم را تحت عنوان PlayStation Experience برگزار کند. این مراسم از مدتی پیش در دست طراحی بوده و اینک همزمان با 20 سالگی PlayStation در بهترین زمان ممکن شاهد آن خواهیم بود.
افراد 18 سال به بالا برای شرکت در PlayStation Experince می توانند با پرداخت 50 دلار برای یک روز (90 دلار برای دو روز) به محل برگزاری مراسم در لاس وگاس واقع در نوادا رفته و از بخش های مختلفی لذت ببرند. تجربه انواع بازی های پلتفورم های PlayStation، نشست های متنوع، ملاقات با تعدادی از بهترین بازیسازان این صنعت، بدست آوردن آیتم های مختلف و شانس خرید وسایل کلکسیونی کمیاب از استودیوهای مختلف جزو برنامه های این مراسم خواهد بود. در کنار این ها، حاضرین می توانند به صورت اختصاصی اولین نمایش بعضی عناوین سال 2015 را شاهد باشند.
PlayStation Blog نیز در تاریخ ذکر شده به پوشش مراسم پرداخته و گزارش هایی برای افرادی که نمی توانند در مراسم شرکت کنند، ارائه خواهد داد.

موفق باشین!

ویرایش:

Saturday, December 6th

10:00am PlayStation Experience keynote
11:30am Dying Light live gameplay
12:00pm Destiny: The Dark Below gameplay
12:30pm Virtual Reality: A New Era for Games (live panel
1:30pm The Tomorrow Children live gameplay
2:00pm God of War: Retrospective (live panel excerpt
2:30pm World Wide Studios Town Hall (live discussion
3:00pm No Man’s Sky gameplay and discussion
3:300pm The Journey of Diablo III on PS4 (live panel excerpt
4:00pm Tearaway Unfolded PS4 live gameplay
4:30pm LittleBigPlanet 3 Community Creations
5:00pm Inside the Dev Studio (live panel

Sunday, December 7th

10:30am Opening welcome and recap with special guests
11:00am The Witness live gameplay
11:30am Grim Fandango Remastered live gameplay
12:00pm The Tomorrow Children live gameplay
12:30pm Prototype to Product (live panel excerpt
1:00pm Lara Croft & The Temple of Osiris live gameplay
1:30pm World Wide Studios Town Hall (live discussion
2:00pm Far Cry 4: From the Developer’s Mind to the Gamer (live panel excerpt
2:30pm Amplitude live gameplay
3:00pm Tearaway: How Media Molecule Built a Living Papery World
4:00pm Secret Mystery Game live gameplay
4:30pm Axiom Verge live gameplay

5:00pm Story Time (live panel

آخرین ویرایش:
این عکس هارو ببنید بعد نظر بدید...یعنی خداوکیلی اونایی که گرافیک بازی رو کوچیک میشمرن جر این که خودشونو کوچیک کنن چیزی گیرشون نمیاد..کمی منطقی باشید.

اینقدر از شنیدن خبر خوشحال شدم که اصلا نفهمیدم بعدش چی گفت :دی 5 رو نمیدونم ولی Yakuza 3 و Dead Souls رو اگه اشتباه نکنم گفت میتونید الان از PSN دانلود کنید.
من 3 رو میخوام چی کار مرد حسابی ؟! 3 رو اره کردم گذاشتم کنار :دی
Sony Computer Entertainment America announced a partnership with Sega of America and Europe during its PlayStation Experience keynote to bring Yakuza 5 to PlayStation 3 via PlyStation Network in North America and Europe this summer.
Yakuza 5 coming west this summer - Gematsu
البته این رو فقط توی اینجا دیدم :-"
امیدوارم فیزیکی نیز بدن بازی رو چون گرفتن یه بازی بعد این همه انتظار فقط جیجیتالی اصلا به من یکی حال نمیده :دی

لینک مستقیم 1.6 گیگی از آنچارتد آماده نبود مجبورم شدم همین 450 مگی رو بگیرم. خوب نظرم در مورد بازی رو میگم.

اول گیم پلی رو بگم که در یک کلام خارق العاده بود. انیمیشین ها در طبیعی ترین حالت خودشون هستن و بیشتر از این دیگه نمیشه جلو رفت. دیگه خود واقعیه دیگه! هوش مصنوعی دشمنا ظاهرا خیلی زیبا و فوق العادست. درگیری های تن به تن به قول آریا کلهم عوض، و خیلی جذابتر و طبیعی تر شدن. جزئیات توی گیم پلی هم جالب بود. مثل خشاب گذاری اسلحه ها و ... باید چند بار دیگه ببینم تا چیزای جدیدی کشف کنم.

حالا میرسیم به قسمت گرافیکی بازی. اول از همه بگم که بازی به نظرم Downgrade نشده اصلا. منتهی احساس اینکه بازی در مراحل pre alpha داره بسر میبره فوق العاده برام حاکم بود در طی نمایش. حتی دیروز اون یارو که توی TGA اومد و نمایش آنچارتد رو قول داد، تو حرفاش گفت که بعضی از بازی هامون آماده نبودن اما به خاطر گل روی شماها نمایش خواهیم داشت ازشون :دی اولین صحنه ای که چهره ناتان دیده میشه، کاملا همون چیزیه که تو اولین تریلر دیدیم. عکسش رو دوستان بالاتر گذاشتن، حالا منم یه بار میذارم.

بعد از اینکه دوربین چرخ میزنه اولین چیزی که کاملا به چشم میاد، لبه های تیز و صافه که توی غار بیشتر هم میشه و همونطور که بالاتر گفتم حس ناتمام بودن بازی رو انتقال میده. محیط های داخل غار کاملا افت و خیز داشتن. لبه های تیز واقعا تو چشم بودن، اما از اونطرف افکت های خیس بودن محیط واقعا زیبا بود. (عکس های زیر):

اولین جایی که من خودم شخصا یه لحظه نظرم جلب شد، جایی بود که ناتان از غار خارج میشه. این لحظه واقعا realistic طراحی شده بود و ظاهرا ناتی داگ قصد داره از گرافیک رنگارنگ (رنگ بندی های تند و متنوع) آنچارتد به سمت گرافیک واقعی تغییر جهت بده. (عکس های زیر):

بعد از اینها میرسیم به مرحله ای که ناتان وارد جنگل سرسبز میشه. اولین نگاه از بالای کوه واقعا زیباست. گرافیک هنری در کنار گرافیک تکنیکی واقع گرایانه واقعا تو چشمه. به طوری که احساس میکنید جنگلی بهتر از این نمیشه طراحی کرد. تمامی پوشش های گیاهی برخورد فیزیکی با ناتان دارن و همشون به وسیله وزش باد، تکون میخورن. نورپردازی و سایه گیاهان و درخت ها که روی ناتان و صخره ها می افته واقعا خوب کار شدن. تاثیر نور خورشید رو میتونید کاملا احساس کنید روی محیط. به طوری که گرافیک تو جاهایی که نور خورشید مستقیم تابیده میشه با جایی که ناتان داخل سایه ها حرکت میکنه متفاوته. (عکس های زیر):

بعدش شاهد درگیری تن به تن ناتان با دشمن هستیم که دشمن ناتان رو به صخره میکوبه که از بالا آب میریزه روی سر ناتان. اگر دقت کنید موها و لباس های ناتان تحت تاثیر آبی که از بالا میریزه، تغییر حالت میده! (عکس زیر):

بعد داخل درگیری ها اگر دقت کنید، برخورد گلوله به سطوح مختلف متفاوته. جایی هست که گلوله به سنگ های کناری ای که ناتان آویزون شده برخورد میکنه که همراهه با موندن جای گلوله و تولید گردوخاکی که حس برخورد گلوله به سنگ رو تداعی میکنه. برخورد گلوله به درخت ها هم باعث متلاشی شدن قسمتی از درخت میشه که میشه تکه هاش رو دید.

و در پایان هم که باز هم شاهد صحنه close up از چهره کاراکتر ها هستیم که جزئیات فوق العاده زیبایی دارن.

حرف کلی هم اینکه:
1- گرافیک این بازی در نگاه اول دارای نواقصیه. اما بعضی وقت ها واقعا متحیر میکنه.
2- ناتی داگ ظاهرا تصمیم به خلق گرافیک واقعا realistic گرفته.
3- بازی ظاهرا در مراحی pre alpha بصر میبره و این یعنی در نسخه نهایی شاهد یه چیز خارق العاده خواهیم بود!

ویرایش: در حین نوشتن پست بودم که یکی از بچه ها توی برنامه های اجتماعی (!) بهم رسوندن که اعلام شده بازی در مراحل pre alpha هستش :دی واقعا خوشحال شدم و باید منتظر یه چیز وحشتناک از ناتی داگ باشیم :دی

من 3 رو میخوام چی کار مرد حسابی ؟! 3 رو اره کردم گذاشتم کنار :دی

Yakuza 5 coming west this summer - Gematsu
البته این رو فقط توی اینجا دیدم :-"
امیدوارم فیزیکی نیز بدن بازی رو چون گرفتن یه بازی بعد این همه انتظار فقط جیجیتالی اصلا به من یکی حال نمیده :دی
:دی

الان چک کردم، مثل اینکه درست میگفتی و بازی فقط به صورت دیجیتالی عرضه میشه:
forums.sega.com/showthread.php?519759-SEGA-amp-SONY-Partner-to-Launch-Yakuza-5-in-the-West&p=8889124&viewfull=1#post8889124

من به همین هم راضیم :دی فقط امیدوارم خوب بفروشه تا نسخه های بعدی رو هم توی غرب ببینیم.

تریلر بقیه بازیا orther و no man sky رو اگه میشه لینک بدید اگه میشه اون 1.6 گیگی آنچارتد هم بدید(اصلا چی هست؟ چرا حجمش اینقدر زیاده؟) بلاد بورن رو ندیدم چطور بود؟ممنون از جواب همه تریلر دانلود شد ما بریم ببینیم

تصاویر با کیفیت 1886

این مرحله pre alpha رو یکی شرح بده یعنی چی؟ آیا ما تریلر یا ویدئویی از تلو دراین مرحله دیدیم یا خیر؟

پری آلفا به نوعی اولین بیلد قابل بازی هست. خیلی خیلی خیلی تفاوت داره با نسخه اصلی از نظر پرفرمنس و گرافیک. در حدی که اینا وقتی پری آلفا رو 30 فریم فیکس کردن، احتمالش زیاده نسخه نهایی با همین گرافیک 60 فریم هم بشه.
یونیتی تو مرحله پری آلفا 8 فریم میانگین میداده به گفته سازنده ها :دی

ویرایش:

گاد آو وار بعدی هم تایید شد:

f6a7gw5elklen792xc1y.jpg

احتمالات تا E3 یه تیزری چیزی آماده میکنن :دی چه شب رویایی ای شد :دی

آخرین ویرایش:
تریلر انچارتد از نظر من خیلی خوب بود . الان که دارم کامنت های IGN و Gamespot رو میخونم میشه گفت جمع کثیری از گرافیک انتظار بیشتری داشتن .کیفیت بافت ها به نظرم جالب نبود . نمیدونم چه اصراری داشتن نسخه pre-alpha رو نمایش بدن . درکل نمایش بازی اون ایمپکتی که باید وارد میکرد رو نکرد.ملت انتظار یه چیزی مثل نمایش گیمپلی TLOU نو E3 دوسال پیش رو داشتن .هنوزم که هنوزه تریلر E3 دو سال پیشو میبینم . :d

دوستان مراسم کاملش کجا هست برم ببینم؟؟

توی تو تیوب نبود فقط تریلرا بود اگر لینک کامل مراسم رو دارید بی زحمت share کنید که بریمم تو کار دانلود....

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or