مراسم لانچ PS4

• Thread starter Thread starter Behrooz
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Behrooz

کاربر سایت
23617374621549534632.png

شروع مراسم: جمعه ساعت 7:30 صبح (به وقت ایران): Countdown

استریم:

UStream
Twitch - به زودی ...

پ.ن: حدس و گمان:
هیچ ایده ای ندارم! اما مطمئنا شب/روز خاطره انگیزی میشه!

Let the hype begin!

نمی دونم چه سری ِ آدم قبل از معرفی اینا با خودش فکر می کنه بشینه پول جمع کنه بعد که معرفی شد PS4 با خودم گفتم چند ماه بعد از لانچ که فیمتا نرمال شد یکی بر می دارم حتی شده قسطی :دی ولی الان که داریم نزدیک تر میشیم به لانچ احساس می کنم اگه تو ماه اول نگیریم گناه بزرگی در حق خودم و بشریت کردم :دی
حالا نه پول گذاشتم واسش کنار نه می خوام صبر کنم قیمت بیاد پایین، آخرشم تو موقغیتی که نمی خواستم قرار گرفتم !

تو 25 سالگی با کلی موی سپید بر روی سرم داد میزنم و فریاد می زنم : من PS4 می خواااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااام :((

آخرین ویرایش:
بازخورد یک آمریکایی در روز 15 نوامبر وقتی با دیدن تاریخ گوشی همراه یادش می یوفته امروز (15 نوامبر) PS4 لانچ می شه تو این کشور :d

بی صبرانه در انتظار
سالها و سالها تجربه ناب گذشته
مقدمات چند سال تجربه ناب در اینده
c29793a140a8.jpg

کل مراسم رو من در چند خط براتون به تایپ در می آورم
مراسم به این صورت اجرا میشه که اول کل منطفه خاموشی هست , بعد طی چند ثانیه لوگو ps4 به نمایش در میاد, سپس چند عدد از دوستان به روی صحنه می آیند, در این میان یک موزیک بسیار شاد پخش می شود, بعد همه با هم با استفاده از یک حرکت بسیار زیبا شروع به رقص می کنند, همچنین ما نیز در خانه شروع به رقص می کنیم, کلا مراسم لانچ هست دیگه باید بزنیم برقصیم. سپس موزیک قطع و افراد از روی صحنه کنار می روند, یک تریلر چند دقیقه ای از the order پخش می شود ( گیم پلی ) و سپس دوباره افراد به روی صحنه می آیند و یک موزیک بسیار شاد نواخته می شود.
سپس یک فرد که یک لباس ps4 ( از همین لباس های عروسکی ) بر تن دارد به روی صحنه می آید و به بقیه دوستان ملحق می شود و شروع به رقص می کند.
مراسم تموم شد برید بخوابید دیگه ساعت 9 صبح ( به وقت تهران ) شد.
کلا هدف از مراسم رقص و شادی برای عرضه ps4 هست و ما نیز از این حرکت بسیار خوشحال هستیم.
به امید عرضه سریع ps4 ....

ادیت: ها ها پستتو پاک کردی، چرت و پرت های من دوباره چرت و پرت شدن! :d

نه اینطوریه:

چراغ ها خاموش میشه، یک آهنگ ملایم که هر ثانیه تندتر میشه و تو پس زمینه هم دارن صحنه هایی از بازی های PS1 رو نشون میدن (اون تیکه MGS1 که اسنیک از آسانسور میره بالا هم هست! :shifty: :d)، بعد میریم به PS2 و PS3 و در آخر میرسیم به PS4 (تو این صحنه موزیک به اوجش رسیده! :d) که یکدفعه تصویر رو لوگوی ناتی داگ گیره میکنه، کاز و سرنی وارد صحن میشن (کاز با اون خنده ترولیش میاد! :d) و میگن بله درست دیدید ما امروز اولین تیزر بازی بعدی ناتی داگ را شما نشان خواهیم دادید. چراغ ها خاموش میشه و چند تا از حضار داخل سالن غش میکنن! :d *نیت که کمی شکسته تر شده داره تو یه جنگل بزرگ قدم میزنه، گرافیک به حدی که تکستچرها داره از صفحه میریزه بیرون! :d بعد یه صدایی میاد که نیت روشو برمیگردونه میبینه سالی داره فرار میکنه و یه دایناسور هم دنبالشه و پایان! :d*. سرنی میگه منتظر رونمایی کامل در VGA باشید.

بعد ترتون میاد یه خورده سر به سر ماکروسافت میذاره! :d *نحوه ی تبادل بازی دست دوم به صورت زنده رو صحن نمایش داده میشه!:d*. ترتون یه خورده با سخت افزار PS4 کلاس میذاره و از این حرف ها... :d

نوبت به نمایش بازی های معرفی شده میشه. اول لانچ تایتل ها و indie ها و در آخر اولین نمایش از گیم پلی The order. چراغ ها دوباره خاموش میشه *مه کل صفحه رو گرفته. گروه در حال حرکت به صورت کاملا آروم و آماده از یه کوچه ی فرعی هستند. هیچ صدایی به غیر از صدای قدم ها شنیده نمیشه. ساختمون های کلاسیک به زحمت دیده میشن. اتمسفر محیط داره با روح و روان آدم بازی میکنه! :| :d و .....

پی نوشت: خوب با توجه به اینکه الان خیلی ها فکر میکنن من دیوونه شدم و خودمم دیگه حوصله نوشتن ندارم تشریح کنفرانس تا اینجا قطع میشه! :d اما کنفرانس تازه سوپرایزهاش مونده ها. گفته باشم! :-" :d

آخرین ویرایش:
چراغ ها خاموش میشه، یک آهنگ ملایم که هر ثانیه تندتر میشه و تو پس زمینه هم دارن صحنه هایی از بازی های PS1 رو نشون میدن (اون تیکه MGS1 که اسنیک از آسانسور میره بالا هم هست! :shifty: :d)، بعد میریم به PS2 و PS3 و در آخر میرسیم به PS4 (تو این صحنه موزیک به اوجش رسیده! :d) که یکدفعه تصویر رو لوگوی ناتی داگ گیره میکنه
شاید مسخرم کنین:دی ،ولی به نظرم این موزیک عجیب به تیریپه نیت وانچارتد میخوره!:دی مخصوصا فکر کنم چهره ی نیت رو تو اوج اهنگ نشون بدن...من یکی میرم کما :-j :دی
بعد یه صدایی میاد که نیت روشو برمیگردونه میبینه سالی داره فرار میکنه و یه دایناسور هم دنبالشه و پایان
اصلا از این تیکه استقبال نمیشه، باید یه چیزه حماسی باشه :-" :دی
گرچه فلن دوست ندارم از ناتی و سانتا بازیی معرفی شه!

*نحوه ی تبادل بازی دست دوم به صورت زنده رو صحن نمایش داده میشه!
:d
این دفعه فکر کنم بیان بتل یا کد رو بزارن مردم از کیفیت 1080 و 60 فریم لذت ببرن>:) :دی
خوب با توجه به اینکه الان خیلی ها فکر میکنن من دیوونه شدم
نه بابا!این شرایط رو هممون یه هفته قبل لانچ داریم!من که شبا خوابه انباکسینگه PS4 رو میبینم:| :دی

این بهروز کلاً تاپیک نمیزنه، وقتی هم میزنه ازین تاپیکای حیثیتی میزنه :d

اینی که میگم بیشتر یه خواهش ِ

میشه این عکسی که دوستمون bahramffx گذاشته رو اینقدر نقل قول نکنید، نه که خیلی کوچیکه آدم فک می کنه تو کارخونه تولید سونی تا تاپیک :دی
این عکس ها و گیف هاییم که بی ارتباطن با تاپیک رو تو تگ اسپویل بزارید، اینجا ماشالا رفت و آمد زیادِ و هر دفعه می خوایم پست جدید می خونیم میام پایین می بینیم یا یه گیف ِ یا دوباره این عکس ِ نقل قول شده و برای چندمین بار کلی حجم خداحافظی کرده با ما :دی

(اون تیکه MGS1 که اسنیک از آسانسور میره بالا هم هست! :shifty: :d)، بعد میریم به PS2 و PS3 و در آخر میرسیم به PS4 (تو این صحنه موزیک به اوجش رسیده! :d) که یکدفعه تصویر رو لوگوی ناتی داگ گیره میکنه، کاز و سرنی وارد صحن میشن

اون صحنه حماسی آسانسور رو چرا قاطی رویاهات می کنی ؟ :دی اصلا چرا اول Uncharted نشون نده بعد گیر کنه رو متال گیر ؟! :دی
تاپیکش رو زدم اینجا هم میگم مثل اینکه هیدئو کوجیما هم با یه سوپرایز در مراسم لانچ PS4 در نیویورک حضور داره :دی

@HIDEO_KOJIMA_EN Looking forward to seeing you soon my friend
icon_smile.gif

— Geoff Keighley (@geoffkeighley) November 9, 2013

آخرین ویرایش:
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or