یعنی اصلا با دیدن این عکس یه طوری شدم!!coming soooooooooooon
![]()
coming soooooooooooon
![]()
کل مراسم رو من در چند خط براتون به تایپ در می آورم
مراسم به این صورت اجرا میشه که اول کل منطفه خاموشی هست , بعد طی چند ثانیه لوگو ps4 به نمایش در میاد, سپس چند عدد از دوستان به روی صحنه می آیند, در این میان یک موزیک بسیار شاد پخش می شود, بعد همه با هم با استفاده از یک حرکت بسیار زیبا شروع به رقص می کنند, همچنین ما نیز در خانه شروع به رقص می کنیم, کلا مراسم لانچ هست دیگه باید بزنیم برقصیم. سپس موزیک قطع و افراد از روی صحنه کنار می روند, یک تریلر چند دقیقه ای از the order پخش می شود ( گیم پلی ) و سپس دوباره افراد به روی صحنه می آیند و یک موزیک بسیار شاد نواخته می شود.
سپس یک فرد که یک لباس ps4 ( از همین لباس های عروسکی ) بر تن دارد به روی صحنه می آید و به بقیه دوستان ملحق می شود و شروع به رقص می کند.
مراسم تموم شد برید بخوابید دیگه ساعت 9 صبح ( به وقت تهران ) شد.
کلا هدف از مراسم رقص و شادی برای عرضه ps4 هست و ما نیز از این حرکت بسیار خوشحال هستیم.
به امید عرضه سریع ps4 ....
شاید مسخرم کنینچراغ ها خاموش میشه، یک آهنگ ملایم که هر ثانیه تندتر میشه و تو پس زمینه هم دارن صحنه هایی از بازی های PS1 رو نشون میدن (اون تیکه MGS1 که اسنیک از آسانسور میره بالا هم هست! :shifty: :d)، بعد میریم به PS2 و PS3 و در آخر میرسیم به PS4 (تو این صحنه موزیک به اوجش رسیده! :d) که یکدفعه تصویر رو لوگوی ناتی داگ گیره میکنه
اصلا از این تیکه استقبال نمیشه، باید یه چیزه حماسی باشهبعد یه صدایی میاد که نیت روشو برمیگردونه میبینه سالی داره فرار میکنه و یه دایناسور هم دنبالشه و پایان
این دفعه فکر کنم بیان بتل یا کد رو بزارن مردم از کیفیت 1080 و 60 فریم لذت ببرن*نحوه ی تبادل بازی دست دوم به صورت زنده رو صحن نمایش داده میشه!:d
نه بابا!این شرایط رو هممون یه هفته قبل لانچ داریم!من که شبا خوابه انباکسینگه PS4 رو میبینمخوب با توجه به اینکه الان خیلی ها فکر میکنن من دیوونه شدم
(اون تیکه MGS1 که اسنیک از آسانسور میره بالا هم هست! :shifty: :d)، بعد میریم به PS2 و PS3 و در آخر میرسیم به PS4 (تو این صحنه موزیک به اوجش رسیده! :d) که یکدفعه تصویر رو لوگوی ناتی داگ گیره میکنه، کاز و سرنی وارد صحن میشن