مراسم لانچ PS4

• Thread starter Thread starter Behrooz
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Behrooz

کاربر سایت
23617374621549534632.png

شروع مراسم: جمعه ساعت 7:30 صبح (به وقت ایران): Countdown

استریم:

UStream
Twitch - به زودی ...

پ.ن: حدس و گمان:
هیچ ایده ای ندارم! اما مطمئنا شب/روز خاطره انگیزی میشه!

Let the hype begin!

اگه The Last Guardian هنوز زنده باشه و قرار باشه برای PS4 بیاد (توی خواب ! :دی) ، بهترین فرصت نمایشش توی همین مراسم هست ! یعنی چیز جدید دیگه ای نشون ندن و فقط همین TLG باشه ! :دی

====================

آخرین ویرایش:
وقتی خود یوشیدا گفته سورپرایزی در کار نیست ما چرا الکی خودمون هایپ کنیم؟:d
تا چنتا ساعت دیگه میشه تاپیک ارزو ها بعد هممون اپیک فیل میشیم بعد بهمون میخندن:d

مگه قبلا صحبت از این نبود که امکانات و ویژگی های جدید دستگاه صحبت کنن و چند تا انحصاری جدید رو کنن ... حالا فقط میگن جشن لانچه ؟؟؟؟

نخواستیم ...

اگه The Last Guardian هنوز زنده باشه و قرار باشه برای PS4 بیاد (توی خواب ! :دی) ، بهترین فرصت نمایشش توی همین مراسم هست ! یعنی چیز جدید دیگه ای نشون ندن و فقط همین TLG باشه ! :دی

====================

جمله های تکان دهنده ای بود :(( نمیدونم چجوری جلوی خودم رو خواهم گرفت تا زمان لانچ کنسول نخرم :دی

مراسم به خودی خود با شکوهه !! نا سلامتی جشن تولد رسمی کنسول شماره ی اول نسل بعد هستا! نیازی به آی پی جدید نیست چرا که وی جی ای پیش رو هست :d
ولی خب محتمل ها :
the last guardian
و شاید کالکشن گیرز آو وار برا پلی 4 :|
یک نمایش خیره کننده از گیم پلی the order 1886

اگه The Last
Guardian
هنوز زنده باشه و قرار باشه برای PS4 بیاد (توی خواب !
:biggrin1:
) ، بهترین فرصت نمایشش توی همین مراسم هست ! یعنی چیز جدید دیگه ای نشون ندن و فقط همین TLG باشه !
:biggrin1:

به نظر من در اینکه TLG برای PS4 میاد که شکی نیست اما با توجه به صحبت هایی که یوشیدا کرده نباید منتظر باشیم این جمعه خبری ازش بشه!:دی گویا خبری از سوپرایز و این داستانا نیست!:دی

و شاید کالکشن گیرز آو وار برا پلی 4

اینکه از بازسازی FFVII هم تخیلی تره:دی

این مراسم دیگه جنبه رقابتی نداره که پیش بینی کنیم جشنه ! من که میگم قراره از همه بازیهای لانچ گیم پلی نشون بدن + the order و شایدم یکی دوتا بازی جدید

خلاصه هر چی نشون بدن باعث خوشحالیه :d

تنها چیزی که من منتظرشم یه نمایش از گیمپلی the order + تاریخ ریلیزشه !:x

هر خبری از Agent , syphon یا بیان بگن metal gear دوباره انحصاری شده خیلی عالی میشه :d

این ها محتمل هاش بودن#:-s :دی

پ.ن: Agent رو یادت رفت :دی

Agent برا Ps3ه:دی به لانچ Ps4 چه ربطی داره اونوقت؟/:)
ویرایش:
نمی خوام هایپ کنم ولی شــــــایــــــتد خبری از عنوان بعدی Naughty Dog و یا یه تریلر هایپ کننده از Everybody's Gone to The Rapture باشه که نیست:|

آخرین ویرایش:
Agent
نمی خوام هایپ کنم ولی شــــــایــــــتد خبری از عنوان بعدی Naughty Dog و یا یه تریلر هایپ کننده از Everybody's Gone to The Rapture باشه که نیست:|
احتمال اینکه همچین جایی ناتی داگ بازی نشون بده از صفر هم کمتره;;):d

الهی به مستان میخانه ات
به عقل آفرینان دیوانه ات
به روز نمایش رسان مژده ای
ز کنسول افسانه ای وعده ای
که ای گیمران جهان مژده باد
جی تی 7 برای شما ساخته باد.................................... به امید نمایش GRANTURISMO 7 در روز لانچ کنسول افسانه ای PS4
شعر از یا مائوچی
bmw-clp-m3gt-9.jpg

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or