خداييش شما پست اون دوستمون رو ميخوني ؟؟:dمتوجه نمیشی بحث سر چیه !! کسی نمیگه حق نداری از یه شرکت چیزی بخوای من میگم نمیتونی بگی این سبک مسخره است و ND نباید بره سمتش !
نمیتونی به فان بودن بازی گیر بدی !!
وگرنه برو اصلاً یه جا دخیل ببند uncharted 4 رو براتون بسازن من کاری ندارم !
همه اش اعلائم میسونی ـه :-b
اين سبك بازيا الان واسه ND مسخرست
متوجه نمیشی بحث سر چیه !! کسی نمیگه حق نداری از یه شرکت چیزی بخوای من میگم نمیتونی بگی این سبک مسخره است و ND نباید بره سمتش !
نمیتونی به فان بودن بازی گیر بدی !!
وگرنه برو اصلاً یه جا دخیل ببند uncharted 4 رو براتون بسازن من کاری ندارم ! :biggrin1:
نوچخداييش شما پست اون دوستمون رو ميخوني ؟؟:d
عزيزم اين بنده خدا كي گفت كرش [بازی] مسخرس?? !!!داره ميگه فقط nd نسازه اين ip رو...چون الان nd پروژه هاي خودش رو داره.
کوجیما داره این کار رو میکنهمن دوست دارم ND یه چیزی تو مایه های GTA بسازه با چاشنی رزمی و مخفی کاری.سبک جدیدی اختراع کردم![]()
ثانیه به ثانیه صفحه داره به روز میشه
همين جاي حرفت حرفيه كه من دارم ميگم.آقا هرکی ناراحت ِ از Crash بازی نکنه
من که بیشترین لذتی که بردم با PS1 با Crash بوده، همه بازی های دیگه ای که کردم سعی کردن دنیای فانتزی و بچه گونه و جالبی تحویل بدن آخر مسخره بازی بوده !! هیچ لدتی بعد از کراش دیگه نبردم واسه همین سراع هیچ بازی این سبکی نرفتم !!
ای خدا یعنی میشه اون یارو بوم رنگ که واسمون حرف می زد بیاد دوباره ! شلوار جین کراش ُ کجای دلم بزارم آحه![]()
متاسفانه نه:dخداييش شما پست اون دوستمون رو ميخوني ؟؟
اين تيكه از حرفم رو نگرفتي!اين سبك بازيا الان واسه ND مسخرست
اون زمان رو نميشه با الان مقايسه كرد.فكر هم نكنم كرشي ديگه ساخته بشه.
کوجیما داره این کار رو میکنه:biggrin1:
یه حسی بم میگه به این زودی ها قرار نیست حضرتش رو ببینیمتریلر رو کجای دلم بزارمهمش احساس می کنم تو تریلر قرار Major Zero رو ببینیم
![]()
دیگه وقتش شده برم یه دوری بزنم یه بادی به کله ام بخورهکلاس کار ناتی داگ دیگه از بازی های پلتفرمر زده بالاهمه دونباله شاهکارن ازین استدیو![]()
As if that weren't enough, Sony's Jack Tretton and Andy House will be appearing live to usher in the next generation of the platform while Shu Yoshida and Adam Boyes will give us the latest on Sony worldwide studios and third party developers.