مراسم لانچ PS4

• Thread starter Thread starter Behrooz
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Behrooz

کاربر سایت
23617374621549534632.png

شروع مراسم: جمعه ساعت 7:30 صبح (به وقت ایران): Countdown

استریم:

UStream
Twitch - به زودی ...

پ.ن: حدس و گمان:
هیچ ایده ای ندارم! اما مطمئنا شب/روز خاطره انگیزی میشه!

Let the hype begin!

متوجه نمیشی بحث سر چیه !! کسی نمیگه حق نداری از یه شرکت چیزی بخوای من میگم نمیتونی بگی این سبک مسخره است و ND نباید بره سمتش !
نمیتونی به فان بودن بازی گیر بدی !!

وگرنه برو اصلاً یه جا دخیل ببند uncharted 4 رو براتون بسازن من کاری ندارم ! :دی

همه اش اعلائم میسونی ـه :-b
خداييش شما پست اون دوستمون رو ميخوني ؟؟:d
عزيزم اين بنده خدا كي گفت كرش مسخرس?? !!!داره ميگه فقط nd نسازه اين ip رو...چون الان nd پروژه هاي خودش رو داره.

آقا هرکی ناراحت ِ از Crash بازی نکنه :دی
من که بیشترین لذتی که بردم با PS1 با Crash بوده، همه بازی های دیگه ای که کردم سعی کردن دنیای فانتزی و بچه گونه و جالبی تحویل بدن آخر مسخره بازی بوده !! هیچ لدتی بعد از کراش دیگه نبردم واسه همین سراع هیچ بازی این سبکی نرفتم !!

ای خدا یعنی میشه اون یارو بوم رنگ که واسمون حرف می زد بیاد دوباره ! شلوار جین کراش ُ کجای دلم بزارم آحه :دی

حدودا 10 ساعت دیگه مونده تا مراسم (که من هم نمیبینمش:| )، خب تا اینجای کار ببینیم چه چیزایی تایید شدن :

• تریلر جدید از Destiny + گفتن به معرفی بزرگ هم دارن
  • تریلر جدید از MGS V + کانتنت انحصاری برای پلتفرم های پلی استیشن
  • تریلر جدید از Infamous Second Son + تاریخ عرضه رسمی
  • معرفی و پخش تریلری از DLC داستانی TLOU
  • معرفی و بازگشت سری کلاسیک به پلی استیشن که ارتباطی با فضا داره
  • معرفی بزرگ که هوش از سر ما میبرد (هایپ های کوجیما)
  • آنتونیو باندراس :دی

من دوست دارم ND یه چیزی تو مایه های GTA بسازه با چاشنی رزمی و مخفی کاری.سبک جدیدی اختراع کردم:))
ثانیه به ثانیه صفحه داره به روز میشه

زیباست , خیلی زیباست ... :)
این عکس رو میزارم کنار The Order میبینم لندن متعلق به Playstation هست lol :دی

اين سبك بازيا الان واسه ND مسخرست
متوجه نمیشی بحث سر چیه !! کسی نمیگه حق نداری از یه شرکت چیزی بخوای من میگم نمیتونی بگی این سبک مسخره است و ND نباید بره سمتش !
نمیتونی به فان بودن بازی گیر بدی !!

وگرنه برو اصلاً یه جا دخیل ببند uncharted 4 رو براتون بسازن من کاری ندارم ! :biggrin1:

خداييش شما پست اون دوستمون رو ميخوني ؟؟:d
عزيزم اين بنده خدا كي گفت كرش [بازی] مسخرس?? !!!داره ميگه فقط nd نسازه اين ip رو...چون الان nd پروژه هاي خودش رو داره.
نوچ :دی
درست مثل شما که چیزی که نقل قول کردی رو نخوندی ;) من گفتم سبک !!! اوشون هم گفتن سبک !! حالا شما که داری میگی بازی حتماً حق با شماست دیگه ، من نمیخونم ! :دی

بحث از طرف من تمومه !! :دی
من دوست دارم ND یه چیزی تو مایه های GTA بسازه با چاشنی رزمی و مخفی کاری.سبک جدیدی اختراع کردم
yahoo_21.gif

ثانیه به ثانیه صفحه داره به روز میشه
کوجیما داره این کار رو میکنه :p :دی

آقا هرکی ناراحت ِ از Crash بازی نکنه :دی
من که بیشترین لذتی که بردم با PS1 با Crash بوده، همه بازی های دیگه ای که کردم سعی کردن دنیای فانتزی و بچه گونه و جالبی تحویل بدن آخر مسخره بازی بوده !! هیچ لدتی بعد از کراش دیگه نبردم واسه همین سراع هیچ بازی این سبکی نرفتم !!

ای خدا یعنی میشه اون یارو بوم رنگ که واسمون حرف می زد بیاد دوباره ! شلوار جین کراش ُ کجای دلم بزارم آحه :دی
همين جاي حرفت حرفيه كه من دارم ميگم.
اون زمان رو نميشه با الان مقايسه كرد.فكر هم نكنم كرشي ديگه ساخته بشه.

خداييش شما پست اون دوستمون رو ميخوني ؟؟
متاسفانه نه:d
اين سبك بازيا الان واسه ND مسخرست
اين تيكه از حرفم رو نگرفتي!
دارم ميگم اين سبك بازيا به ناتي نميخوره الان به نظرم.نه اين كه اين سبك مسخرست!!

آخرین ویرایش:
خب ، من هم از کسایی هستم که امیدوارم ND وقت ـشو صرف ساخت سری J&D و Crash نکنه ، الان که دو فرانچیز موفق دارند ولی اگه روزی تیم سومی تشکیل بشه یا یکی از این تیم ها روی بازی غیر از Uncharted یا THe Last of Us کار کنه ( که به نظرم احتمالا در اینده ای نزدیک اتفاق خواهد افتاد ) میخوام روی IP جدید مناسب این نسل کار کنند.
ولی در مورد ادامه دادن سری J&D یک استودیو هست که بعد از خود ND مناسب ترین گزینه برای کار کردن روی این سری بازی هست که بعید می دونم حتی اسمش رو هم شنیده باشید : Big Red Button Entertainment
این استودیو رو Dan Arey و Bob Rafei به ترتیب Creative Director و Art Director وقت Naughty Dog (جزو تعدادی از اعضای ارشد ND که در بازه 2005- 2007 از ND جدا شدند ، البته Dan Arey بعد از ND به Ready at Dawn پیوست ، بعدا از RaD هم جدا شد و این استودیو رو تاسیس کردند) و هر دو هم از اولین روزهای ساخت سری J&D همراه استودیو بودند به جز اینا چند عضو دیگه از ND و از استودیوهایی مثل Insomniac ، Ready at Dawn و High Impact Games که همگی استودیوهای پلتفرمر ساز بودند (یکی از طراح های اصلی Daxter هم در این استودیو کار میکند) ، باز از Infinty Ward و SuperBot Ent هم عضو دارند ، در این چند سال هم روی یک بازی کار کردند که هنوز رونمایی نشده ، با توجه به اینکه سونی همیشه از بازی سازهای که ازش جدا می شوند و استودیو جدید تاسیس می کنند حمایت می کند ، احتمال میدم که در حال همکاری با سونی باشند و واقعا گزینه مناسبی برای ادامه این سری هستند.

منم دوست ندارم ناتی داگ کرش بسازه:|
دوستانی هم که میگن کرش بیشتر تو خاطرات گذشته موندن
میترسم دوباره با فاجعه ای مثل نک روبری بشیم
همون ای پی جدید یا ادامه ی ای پی های قدیمی فکر کنم واسه ناتی داگ بهتر باشه
کلاس کار ناتی داگ دیگه از بازی های پلتفرمر زده بالا:d همه دونباله شاهکارن ازین استدیو

امیدوارم ND نباشه. من VGA رو بدون ND و معرفی و تریلرهای وحشتناکش نمیتونم تحمل کنم :((

اون زمان رو نميشه با الان مقايسه كرد.فكر هم نكنم كرشي ديگه ساخته بشه.

وقتی بازی رو هنوز نساختن، شما از کجا می دونی بدرد نمی خوره ؟! :دی این نظرت و قابل احترامم هست ولی ببین همینجا حرف از Crash شد 3 صفحه کشت و مرده داده تا الان :دی

کوجیما داره این کار رو میکنه :p :biggrin1:

تریلر رو کجای دلم بزارم :دی همش احساس می کنم تو تریلر قرار Major Zero رو ببینیم :دی

تریلر رو کجای دلم بزارم :دی همش احساس می کنم تو تریلر قرار Major Zero رو ببینیم :دی
یه حسی بم میگه به این زودی ها قرار نیست حضرتش رو ببینیم /:)

از نظر من : Zero تو TPP صد در صد هستش و حضور بسی پررنگی داره !!:دی
کلاس کار ناتی داگ دیگه از بازی های پلتفرمر زده بالا
yahoo_4.gif
همه دونباله شاهکارن ازین استدیو
دیگه وقتش شده برم یه دوری بزنم یه بادی به کله ام بخوره 8-|
انگار پلتفرمر آشغال ترین سبک دنیای گیمه !!!!!

آخرین ویرایش:
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or