منم بعضی وقتا این فکر رو میکنم و این علاقه به نسخه جدید Crash Bandicoot رو بیشتر به خاطر حس نوستالژی میدونم تا یه حس واقعی (حداقل در مورد خودمCrash الان این دیگه بدرد نمیخوره ، کلا بازیهای این سبکی مثل Crash و J&D و R&C و ... برای همون زمان خودشون خوب بودن الان دیگه جذاب نیستن ، مثلا اصلا ارزش نداره که ND بیاد وقت و هزینه ش رو بذاره Crash یا J&D بسازه . البته این نظر منه :d
اتفاقا كاملا به جاست :d !که اشتباست
نه آقا واسه غربیای چیپس و همبرگر خور (Crash الان این دیگه بدرد نمیخوره ، کلا بازیهای این سبکی مثل Crash و J&D و R&C و ... برای همون زمان خودشون خوب بودن الان دیگه جذاب نیستن ، مثلا اصلا ارزش نداره که ND بیاد وقت و هزینه ش رو بذاره Crash یا J&D بسازه . البته این نظر منه :d
جان؟! چی دارم میخونم اینجا !اتفاقا كاملا به جاست :d !
به شخصه فكر ميكنم اين سبك بازيا الان واسه ND مسخرست!وقتي ميتونن با امثال انچارتد ها و تلو ها پشم ها رو مورد عنايت قرار بدن كه از همه لحاظ كامل هست،اشتباهه كه وقت و سرمايه واسه يه بازيه فان بذارن!:d
يني بدتربن خبر واسه من وقتي فردا بيدار شم اينه كه بفهمم ناتي وقتش رو صرفه كرش كرده...
این سبک بازی ها مسخره است !؟ لول بابا ! WTF ؟!؟! مشکل بازی فان چیه اونوقت !؟!؟اتفاقا كاملا به جاست :d !
به شخصه فكر ميكنم اين سبك بازيا الان واسه ND مسخرست!وقتي ميتونن با امثال انچارتد ها و تلو ها پشم ها رو مورد عنايت قرار بدن كه از همه لحاظ كامل هست،اشتباهه كه وقت و سرمايه واسه يه بازيه فان بذارن!:d
يني بدتربن خبر واسه من وقتي فردا بيدار شم اينه كه بفهمم ناتي وقتش رو صرفه كرش كرده...
بابا اکتی ـو چه به این بازیا آخه . همون کالافشو بسازه سنگینترهاین سبک بازی ها مسخره است !؟ لول بابا ! WTF ؟!؟! مشکل بازی فان چیه اونوقت !؟!؟
همون آنچارتدی که گفتی اصلاً یکی از دلایل محبوبیتش فان بودنش بوده
حالا انگار اکتیویژن همینجوری ولو شده رو زمین ، کف و خون که از دهنش داره پرت میشه بیرون و میگه سونی بیا این بازی من رو بردار ببر که ما حالا داریم در موردش بحث میکنیم![]()
من نگفتم كرش بازيه تاپي نيست!ميگم يه چيزي هست كه به قول اريا حس نوستالوژي داره!جان؟! چی دارم میخونم اینجا !
مثکه جداً ملت فقظ یه بازی تاپ رو توی شوتر بودن اون میبینن ! بسه دیگه انقدر FPS و TPS یه مقدار تنوع لازمه ! آخر الزمون شده دیگه !![]()
من كي گفتم مسخرست!!!فان يني مسخره؟این سبک بازی ها مسخره است !؟ لول بابا ! WTF ؟!؟! مشکل بازی فان چیه اونوقت !؟!؟
همون آنچارتدی که گفتی اصلاً یکی از دلایل محبوبیتش فان بودنش بوده
حالا انگار اکتیویژن همینجوری ولو شده رو زمین ، کف و خون که از دهنش داره پرت میشه بیرون و میگه سونی بیا این بازی من رو بردار ببر که ما حالا داریم در موردش بحث میکنیم
اینهاین عکسی که گذاشتن تابلوی راهنمایی روش عکس کرش هست واسه کودوم تریلره ؟ واقعیه ؟؟ بدین ببینیم دیگه :biggrin1:
2 دیقه صبر کنی ، الآن میدهبابا اکتی ـو چه به این بازیا آخه . همون کالافشو بسازه سنگینتره :biggrin1: این آیپی رو بده به صاحابش جایی واسش ارزش قائلن :biggrin1:
چرا باید این رو بگم !؟ :shocked:من نگفتم كرش بازيه تاپي نيست!ميگم يه چيزي هست كه به قول اريا حس نوستالوژي داره!
فرض كن يه تيزر از كرش ببيني،ميگي خدايا دمشون گر خاطراتم دوباره زنده ميشه.
ولي فرض كن يه تيزر از يه ip جديد يا حتي انچارتد ببيني... فرق دارن اينا!!!
ميگم به نظر من حيف ناتي وقتش رو رو اين سبك بزاره .واين به اين معني نيست كه دارم ارزش كرش رو پايين ميارم:d
WTF !!! این دیگه رسما داره میگه کرش برگشته به سونی دیگه !!!
خب اين نظرات من هست .اگه قرار باشه تو اين نسل سه چهارتا بازي از ناتي داگ ببينيم،دوست ندارم يكيشونم اين سبكي باشه.مگه زوره؟!:dاینه
ثانیه 48 !
2 دیقه صبر کنی ، الآن میده
چرا باید این رو بگم !؟ :shocked:
اون نیو آیپی هم که خود من چپ و راست گفتمبعد کراش رو نباید ادامه داد ولی باید آنچارتد رو ادامه داد چون فرق داره !!!
باشه آقا این سبک بازی مسخره است ، ND هم نباید روش وقت بگذاره فقط من نمیدونم چطوریاس که یکی از بهترین سری ها و بازی های (اگه نگیم بهترین) این نسل این سبک رو داشتن :laughing:
متوجه نمیشی بحث سر چیه !! کسی نمیگه حق نداری از یه شرکت چیزی بخوای من میگم نمیتونی بگی این سبک مسخره است و ND نباید بره سمتش !خب اين نظرات من هست .اگه قرار باشه تو اين نسل سه چهارتا بازي از ناتي داگ ببينيم،دوست ندارم يكيشونم اين سبكي باشه.مگه زوره؟!:d
با اين حال عاشق كرش هستم و مسخره خطاب كردنش گناه كبيرست!!!ولي دوست ندارم ناتي همچين سبكي بسازه!باز بيا حرف بزار تو حلق من!![]()
همه اش اعلائم میسونی ـه :-b