مراسم لانچ PS4

• Thread starter Thread starter Behrooz
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Behrooz

کاربر سایت
23617374621549534632.png

شروع مراسم: جمعه ساعت 7:30 صبح (به وقت ایران): Countdown

استریم:

UStream
Twitch - به زودی ...

پ.ن: حدس و گمان:
هیچ ایده ای ندارم! اما مطمئنا شب/روز خاطره انگیزی میشه!

Let the hype begin!

Crash الان این دیگه بدرد نمیخوره ، کلا بازیهای این سبکی مثل Crash و J&D و R&C و ... برای همون زمان خودشون خوب بودن الان دیگه جذاب نیستن ، مثلا اصلا ارزش نداره که ND بیاد وقت و هزینه ش رو بذاره Crash یا J&D بسازه . البته این نظر منه :d
منم بعضی وقتا این فکر رو میکنم و این علاقه به نسخه جدید Crash Bandicoot رو بیشتر به خاطر حس نوستالژی میدونم تا یه حس واقعی (حداقل در مورد خودم :دی) ، ولی از اون طرف هم وقتی بازی ای مثل Super Mario Galaxy رو می بینم که توی همین سبک 3D Platformer هست و تبدیل میشه به یکی از بهترین بازی های نسل ، هوس میکنم یه Crash Bandicoot درجه یک هم ببینم ! :دی

که اشتباست
اتفاقا كاملا به جاست :d !
به شخصه فكر ميكنم اين سبك بازيا الان واسه ND مسخرست!وقتي ميتونن با امثال انچارتد ها و تلو ها پشم ها رو مورد عنايت قرار بدن كه از همه لحاظ كامل هست،اشتباهه كه وقت و سرمايه واسه يه بازيه فان بذارن!:d
يني بدترين خبر واسه من وقتي فردا بيدار شم اينه كه بفهمم ناتي وقتش رو صرفه كرش كرده...

Crash الان این دیگه بدرد نمیخوره ، کلا بازیهای این سبکی مثل Crash و J&D و R&C و ... برای همون زمان خودشون خوب بودن الان دیگه جذاب نیستن ، مثلا اصلا ارزش نداره که ND بیاد وقت و هزینه ش رو بذاره Crash یا J&D بسازه . البته این نظر منه :d
نه آقا واسه غربیای چیپس و همبرگر خور (:دی) شاید جذاب نباشه ولی ما دلمون لک زده واسه کرش :دی

به شخصه فكر ميكنم اين سبك بازيا الان واسه ND مسخرست!وقتي ميتونن با امثال انچارتد ها و تلو ها پشم ها رو مورد عنايت قرار بدن كه از همه لحاظ كامل هست،اشتباهه كه وقت و سرمايه واسه يه بازيه فان بذارن!:d
يني بدتربن خبر واسه من وقتي فردا بيدار شم اينه كه بفهمم ناتي وقتش رو صرفه كرش كرده...
جان؟! چی دارم میخونم اینجا !
17.gif

مثکه جداً ملت فقظ یه بازی تاپ رو توی شوتر بودن اون میبینن ! بسه دیگه انقدر FPS و TPS یه مقدار تنوع لازمه ! آخر الزمون که میگفتن همینه دیگه ! :دی

يني بدتربن خبر واسه من وقتي فردا بيدار شم اينه كه بفهمم ناتي وقتش رو صرفه كرش كرده...
این سبک بازی ها مسخره است !؟ لول بابا ! WTF ؟!؟! مشکل بازی فان چیه اونوقت !؟!؟ :-/
همون آنچارتدی که گفتی اصلاً یکی از دلایل محبوبیتش فان بودنش بوده 8-|

حالا انگار اکتیویژن همینجوری ولو شده رو زمین ، کف و خون که از دهنش داره پرت میشه بیرون و میگه سونی بیا این بازی من رو بردار ببر که ما حالا داریم در موردش بحث میکنیم :دی

این سبک بازی ها مسخره است !؟ لول بابا ! WTF ؟!؟! مشکل بازی فان چیه اونوقت !؟!؟ :-/
همون آنچارتدی که گفتی اصلاً یکی از دلایل محبوبیتش فان بودنش بوده 8-|

حالا انگار اکتیویژن همینجوری ولو شده رو زمین ، کف و خون که از دهنش داره پرت میشه بیرون و میگه سونی بیا این بازی من رو بردار ببر که ما حالا داریم در موردش بحث میکنیم :دی
بابا اکتی ـو چه به این بازیا آخه . همون کالافشو بسازه سنگینتره :دی این آیپی رو بده به صاحابش جایی واسش ارزش قائلن :دی

===
این عکسی که گذاشتن تابلوی راهنمایی روش عکس کرش هست واسه کودوم تریلره ؟ واقعیه ؟؟ بدین ببینیم دیگه :دی

جان؟! چی دارم میخونم اینجا !
مثکه جداً ملت فقظ یه بازی تاپ رو توی شوتر بودن اون میبینن ! بسه دیگه انقدر FPS و TPS یه مقدار تنوع لازمه ! آخر الزمون شده دیگه !:دی
من نگفتم كرش بازيه تاپي نيست!ميگم يه چيزي هست كه به قول اريا حس نوستالوژي داره!
فرض كن يه تيزر از كرش ببيني،ميگي خدايا دمشون گر خاطراتم دوباره زنده ميشه.
ولي فرض كن يه تيزر از يه ip جديد يا حتي انچارتد ببيني... فرق دارن اينا!!!
ميگم به نظر من حيف ناتي وقتش رو رو اين سبك بزاره .واين به اين معني نيست كه دارم ارزش كرش رو پايين ميارم:d
----
این سبک بازی ها مسخره است !؟ لول بابا ! WTF ؟!؟! مشکل بازی فان چیه اونوقت !؟!؟
همون آنچارتدی که گفتی اصلاً یکی از دلایل محبوبیتش فان بودنش بوده

حالا انگار اکتیویژن همینجوری ولو شده رو زمین ، کف و خون که از دهنش داره پرت میشه بیرون و میگه سونی بیا این بازی من رو بردار ببر که ما حالا داریم در موردش بحث میکنیم
من كي گفتم مسخرست!!!فان يني مسخره؟
جوابت تو همين جواب بالايي هست.:d

این عکسی که گذاشتن تابلوی راهنمایی روش عکس کرش هست واسه کودوم تریلره ؟ واقعیه ؟؟ بدین ببینیم دیگه :biggrin1:
اینه
ثانیه 48 !
بابا اکتی ـو چه به این بازیا آخه . همون کالافشو بسازه سنگینتره :biggrin1: این آیپی رو بده به صاحابش جایی واسش ارزش قائلن :biggrin1:
2 دیقه صبر کنی ، الآن میده :دی
من نگفتم كرش بازيه تاپي نيست!ميگم يه چيزي هست كه به قول اريا حس نوستالوژي داره!
فرض كن يه تيزر از كرش ببيني،ميگي خدايا دمشون گر خاطراتم دوباره زنده ميشه.
ولي فرض كن يه تيزر از يه ip جديد يا حتي انچارتد ببيني... فرق دارن اينا!!!
ميگم به نظر من حيف ناتي وقتش رو رو اين سبك بزاره .واين به اين معني نيست كه دارم ارزش كرش رو پايين ميارم:d
چرا باید این رو بگم !؟ :shocked:
اون نیو آیپی هم که خود من چپ و راست گفتم 8-| بعد کراش رو نباید ادامه داد ولی باید آنچارتد رو ادامه داد چون فرق داره !!!

باشه آقا این سبک بازی مسخره است ، ND هم نباید روش وقت بگذاره فقط من نمیدونم چطوریاس که یکی از بهترین سری ها و بازی های (اگه نگیم بهترین) این نسل این سبک رو داشتن :laughing:

اینه
ثانیه 48 !

2 دیقه صبر کنی ، الآن میده :دی

چرا باید این رو بگم !؟ :shocked:
اون نیو آیپی هم که خود من چپ و راست گفتم 8-| بعد کراش رو نباید ادامه داد ولی باید آنچارتد رو ادامه داد چون فرق داره !!!

باشه آقا این سبک بازی مسخره است ، ND هم نباید روش وقت بگذاره فقط من نمیدونم چطوریاس که یکی از بهترین سری ها و بازی های (اگه نگیم بهترین) این نسل این سبک رو داشتن :laughing:
خب اين نظرات من هست .اگه قرار باشه تو اين نسل سه چهارتا بازي از ناتي داگ ببينيم،دوست ندارم يكيشونم اين سبكي باشه.مگه زوره؟!:d :|
با اين حال عاشق كرش هستم و مسخره خطاب كردنش گناه كبيرست!!!ولي دوست ندارم ناتي همچين سبكي بسازه!باز بيا حرف بزار تو حلق من!:|

خب اين نظرات من هست .اگه قرار باشه تو اين نسل سه چهارتا بازي از ناتي داگ ببينيم،دوست ندارم يكيشونم اين سبكي باشه.مگه زوره؟!:d :|
با اين حال عاشق كرش هستم و مسخره خطاب كردنش گناه كبيرست!!!ولي دوست ندارم ناتي همچين سبكي بسازه!باز بيا حرف بزار تو حلق من!:|
متوجه نمیشی بحث سر چیه !! کسی نمیگه حق نداری از یه شرکت چیزی بخوای من میگم نمیتونی بگی این سبک مسخره است و ND نباید بره سمتش !
نمیتونی به فان بودن بازی گیر بدی !!

وگرنه برو اصلاً یه جا دخیل ببند uncharted 4 رو براتون بسازن من کاری ندارم ! :دی
54218612831978137315.jpg
همه اش اعلائم میسونی ـه :-b

فک نمیکنم nd چیزی تو این مراسم معرفی کنه اگرم معرفی کنه چیز خاصی ازش نشون نمیده ، میمونه واسه E3 !

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or