خبر رسمی مدیرعامل سونی می‌گوید آینده بازی‌های پلی‌استیشن روی کنسول، رایانه شخصی، موبایل و سرویسهای ابری خواهد بود

• Thread starter Thread starter Adam
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Adam

عضو تحریریه
yoshida.jpg

سونی به عنوان سازنده پیشرو کنسول‌های خانگی در جهان، در جایگاه ویژه ای با پلی استیشن 5 و تجارت بازی سازی قرار دارد. فروش کنسول ps5 از زمان عرضه آن در سال 2020 به افزایش خود ادامه داده است و بخش پلی استیشن در تلاش است تا جایگاه خود را در صنعت بازی در آینده حفظ کند.

در مصاحبه ای با Norges Bank Management Management، آقای Yoshida، مدیر عامل سونی، در مورد آینده پلی استیشن در کوتاه مدت صحبت کرد.

آقای یوشیدا گفت: این (صنعت گیم) همه جا خواهد بود. هرجا که محاسبات وجود داشته باشد، کاربران می‌توانند بازی‌های مورد علاقه‌شان را یکپارچه بازی کنند. پلی استیشن محصول اصلی ما باقی خواهد ماند، اما ما بخش بازی خود را به رایانه شخصی، موبایل و سرویسهای ابری گسترش خواهیم داد.

از یوشیدا در مورد حرکت به سمت خدمات اشتراکی و در مورد بازی های ابری و غیر سنتی پرسیده شد. او گفت: گیمرها معمولاً یک بازی را در یک زمان انجام می دهند. ممکن است که تنوع بازی‌ها در مقایسه با سرویس‌های استریم ویدیو چندان ارزشمند نباشد. بنابراین ما نوعی سرویس متعادل یا ترکیبی در شبکه پلی استیشن خواهیم داشت: اشتراک و همچنین پرداخت به ازای محتوا.

در نهایت، از یوشیدا به طور خاص در مورد خرید اخیر مایکروسافت یعنی اکتیویژن بلیزارد و اینکه چگونه بر مسیر پلی استیشن تأثیر می گذارد، سؤال شد. یوشیدا گفت که سونی به کار خود ادامه می دهد تا به کاربران پلی استیشن توانایی انجام بهترین بازی ها را با بهترین گزینه‌ها بدهد. او افزود: رقابت سالم برای رشد صنعت بازی ضروری است و ما در سونی معتقدیم که ارائه گزینه های مختلف برای بازی به گیمرها مهم است. بنابراین ما به تلاش خود برای رسیدن به این هدف ادامه خواهیم داد.

مطمئن باش هیچ وقت چنین کاری نمی کنه...
نهایتا مثل موبایل یه ماریو کارت و یه قارچ خور انحصاری:D

پ.ن: احتمالا لیکره ایرانی باشه نینتندو رو نمیشناسه:D
البته برای نینتندو می‌تونه ممکن باشه ... چون PC گیمر ها همین الان هم دارن بازی هاش رو حتی قبل از عرضه رسمی بازی می‌کنن (jk)... با عرضه کردن بازی هایش روی pc می‌تونه امیدوار باشه .. البته فقط می‌تونه امیدوار باشه که سهمی از پایرت بازی هایش روی شبیه ساز ها به خودش برسه

منطق یعنی حقیقت
حقیقت یعنی نظر شخصی هیچ وقت بی منطق نمی شه چون اصلا بر پایه منطق نیست سلیقه ربطی به منطق نداره
پس کسی که از نظر دیگران ناراحت می شه بی منطق

کسی که مدام به دیگران برچسب می زنه چون ذهنش برای بی طرفی ساخته نشده یعنی حقیقت همون چیزی هست که ذهنش دوست داره نه چیزی که واقعا هست

فکر کنم بارها گفتم با چه عشقی دوباره ps3 خریدم هنوز با ویتا بازی می کنم و تنها تاکید می کنم تنها کسی هستم که تاپیک ویتا رو اینجا هنوز زنده نگه داشتم

اما خوب بپرسی بهترین پلفترم می گم پی سی من از اول عاشق پی سی بودم و هستم اما عشقم به پی سی دلیلی برای نفرت به بقیه نیست از نینتندو هم 3ds با switch دارم عاشق اونا هم هست

البته عشق اصلی من سگا بود از دور کنار رفت

نیازی به گفتن اینا نبود اما گفتم که سلایقم بدونید اینقدر از جانب من حرف نزنید

حالا بریم بقیه ی حرف هاتون سوییچ شد کنسول جانبی؟ الان کی بی منطقه؟ نینتندو خانگیش با قابل حملش ادغام کرد همین
با این حرکتم هم ترکوند بهد شد جانبیه؟
نینتندو راهی جز ادامه دادن نداشت؟ می تونست عین سونی با ویتا یا سگا با دریم کست جمع کنه بره اما نکرد چون مطمئن بود از خودش که اصلا فروش اصلی به اینا نیست به انحصاری های عالی هست که فکر کنم واقعا این نسل ترکوند

نخیر سونی با کام بکی که برای ps3 زد می تونست با چنتا انحصاری خوب و دادن نسخه اسلیمی که صفحه نمایش اولد می داشت نه اینکه اولد بکنه lcd به بازی بر می گشت
کنسول گرون قیمتی داد که با اینکه 3 گیگ فضای ذخیره سازی داخلی داشت غیر فعالش کرد تا مموری های گرون قیمتش بفروشه حتی نمی شد بازی رو روش سیو کرد بدون مموری و حتی نکرد از میکرو اس دی استفاده کنه جاش
بعدیش اون تاچ مسخره گرون قیمت پشتش بود که به جاش باید دکمه l2 r2 می ذاشت

اگر این حماقت رو نمی کرد و کلا بیخیالش نمی شد و چنتا بازی انحصاری متا 90 به بالا براش می داد کاملا ویتا پتانسیل psp شدن داشت

اما مورد اخری ما از اینده خبری نداریم اما به احتمال خیلی زیاد سونی هم فهمیده که دادن انحصاری هاش به صورت همزمان تاثیر چندانی روی فروشش نداره و فقط حرص کسایی مشابه شما رو در میاره که حرص شما هم تاثیری روی فروشش نداره چون شما که به هر حال حمایتتون رو می کنید پی سی باز هم از استیم بازی رو می خره که اصل سود سونی هست
اون اکسسوری هایی هم که داره همش برای پی سی می ده خیلی ها عاشق محصولات سونی هستن می خرنش
به همین راحتی من خودم فن دوال سنس سونی هستم برخی از بازی ها هم باهاش می رم فقط حیف که پشتیبانی ناقصی فعلا ازش داره

این حرفم به صورت کلی می زنم ادعا کردن به حرف نیست به عمله
داداش اول شما بخون من چی نوشتم بعد جواب بده من کی گفتم سویچ کنسول جانبیه؟من گفتم ویتا جانبیه ،اتفاقا دلیل اینکه نینتندو رو محکوم به ادامه دادن توصیف کردم اینه که کنسول اصلیشون بود آدم که کنسول اصلیش رو نمیتونه بی خیال بشه که، ولی چون ویتا کنسول اصلی شرکت نبود در صورتی که سود دهی مدنظر رو نداشت میشد قیدش رو زد وگرنه همونطور که گفتی واسه PS3 کامبک زد دیگه اگه صرفه اقتصادی داشت واسه اینم کامبک میزد ولی فرقشون این بود PS3 کنسول اصلی سونی بود و مثل سویچ محکوم به ادامه بود ولی ویتا نه ویتا یه کنسول فرعی بود که فروش که از میزان فروشش که بگذریم هک هم شده بود و عملا بخش بزرگی دارندگانش دیگه هزیمه بازی نمیدادن و هکی میزدن
شما درست ببین من چی گفتم بعد طومار بنویس
و در آخر عرضه بازی واسه پی سی خیلی هم منو خوشحال میکنه مخصوصا وقتی تصور می کنم سونی هیترها تو این سایت خودشون رو جر میدن بعد یواشکی برن رو پی سی بازی کنن و از بازی شرکتی که این همه فحش میدن بهش لذت ببرن
ولی کسی از آینده خبر نداره قطعا اگه عرضه همزمان انحصاری ها رو فروش کنسول و بازی تاثیر بذاره استراتژیشون رو عوض میکنن

• Like
Reactions: fire emblem
البته برای نینتندو می‌تونه ممکن باشه ... چون PC گیمر ها همین الان هم دارن بازی هاش رو حتی قبل از عرضه رسمی بازی می‌کنن (jk)... با عرضه کردن بازی هایش روی pc می‌تونه امیدوار باشه .. البته فقط می‌تونه امیدوار باشه که سهمی از پایرت بازی هایش روی شبیه ساز ها به خودش برسه
اون که اتفاقا چیز جدیدی نیست از زمان گیم کیوب همین بوده و قبلترش زمان N64، گیم کیوب که همه رزیدنت اویلاشو با امولاتور زدیم، N64 هم شبیه سازش کمی دیر اومد ولی میگم دیر بازم برمیگرده به ۱۹۹۹ و ۲۰۰۰ که وضعیت خوبی داشت شبیه سازاش که تو اون موقع هنوز کنسولش در قید حیات بود و براش بازی میومد ولی آخرای عمرش بود (با توجه به بازه زمانی حیات کنسولش میگم دیر-یعنی مثلا مثل سوییچ از اواسط کار شبیه سازش پا نگرفته بود) ولی باز همین آش و کاسه بوده از اول تقریبا.

اون موبایل که فکر میکردیم نینتندو روش لاقل سوپر ماریوهای صد سال پیششو بیاره دیدیم پیچوند پوکمن و ورژن موبایلی چند تا بازی مثل فایر امبلم رو داد، PC هم همین میشه اگه بخواد براش حرکتی بزنه.

پ.ن: وضع بازار کنسولها احتمالا اینطور نمونه و یه رقیب چهارمی وارد شه به سونی بفهمونه باید چیکار کنه! از جنس اون تفهیمی که ND شد

فقط تعداد کنسول ps5 فروخته شده ملاک مارکت بازار هست :D
حالا این برتری تعداد فروش کنسول دقیقا چه برکاتی داشته براشون ؛
وضع فرست پارتی های امسال سونی که مشخصه و تعدادش صفره
انتظار نا فرجام برای show case 2 موهوم
فروش چند باره ی ریمستر و ریمیک طی چند سال
کنسل کردن بازی ایی که چند سال هایپش می کردن و خیلی باحال بودن در حد بازی های سینگل پلیرشون و حتی بزرگتر بود
بستن استودیوی pixelopus
امنیت بالای! استودیوها و هک شدن
حالا هم که سونی فهمیده آینده بازیاش رو کنسول و pc و موبایل و کلوده
😂

حالا این برتری تعداد فروش کنسول دقیقا چه برکاتی داشته براشون ؛
وضع فرست پارتی های امسال سونی که مشخصه و تعدادش صفره
انتظار نا فرجام برای show case 2 موهوم
فروش چند باره ی ریمستر و ریمیک طی چند سال
کنسل کردن بازی ایی که چند سال هایپش می کردن و خیلی باحال بودن در حد بازی های سینگل پلیرشون و حتی بزرگتر بود
بستن استودیوی pixelopus
امنیت بالای! استودیوها و هک شدن
حالا هم که سونی فهمیده آینده بازیاش رو کنسول و pc و موبایل و کلوده
😂
1706085500120.png 1706085505675.png

:)

این قضایا خیلی هم برای سونی جدید نیست که جای تعجب داشته باشه. :D
سونی قبل از خیلی‌های دیگه اومد سرویس پلاس رو راه انداخت که ملت یه پولی بدن و هر ماه یه سری بازی دریافت کنن. چند سال بعدش هم زمانی سرویس ابری PS Now رو راه انداخت که چیزی به نام گیم پس وجود نداشت. یعنی قبل از اینکه اصلاً مفهومی به نام گیم پس به مردم معرفی بشه، ملت می‌تونستن The Last of Us و God of War 3 و... رو روی پی‌سی استریم کنن. :D یا مثلاً اینجا سال ۲۰۱۵ (دو سال قبل از اومدن گیم پس)، طرف مقاله نوشته در مورد اینکه PS Now رو روی تلویزیون سامسونگش راه انداخته و کلی هم تعریف کرده بوده.
پس بحث تقلید و این جور چیزها بی‌مفهومه. موضوع به سیاست‌های شرکت‌ها توی دوره‌های زمانی مختلف برمی‌گرده که هر بار سراغ چیزی می‌رن که به نظرشون سود بیشتری داره. سونی در حال حاضر داره کلی سود می‌کنه از فروش کنسول و بازی‌ها به شکل سنتی، پس اون ماجراهای پردازش ابری رو «فعلاً» در حد مایکروسافت جدی نگرفته ولی مفهومش این نیست که هیچ‌وقت سراغش نمی‌ره. همون‌طور که قبلاً اون مسیر رو امتحان کرده، در آینده هم بیشتر سراغش می‌ره.
مثلاً سیاست‌های مایکروسافت هم زمانی عوض شد که فروش کنسول X1 به مشکل خورد و در نتیجه، فروش بازی‌ها پایین اومد و رفتن سمت یه استراتژی دیگه یعنی عرضه بازی‌ها به طور هم‌زمان با پی‌سی. توی دوران X360 که فروش کنسول بالا بود، از Gears of War و Halo تا Forza و... به جز استثاناهایی در انحصار کنسول بودن و خبری از نسخه پی‌سی حتی با تأخیر هم نبود. یعنی در حدی که مثلاً نسخه اول Gears of War برای پی‌سی اومد، ولی نسخه‌های دوم و سوم انحصاری X360 بودن. یا بعد از Halo 1&2 که برای پی‌سی اومدن، Haloهای بعدی تا سال‌ها در انحصار کنسول بودن، چون کنسول خوب می‌فروخت و نیازی به عرضه بازی‌ها روی پی‌سی نمی‌دیدن و صحبتی هم از اهداف والا برای نجات بشریت نبود. :D حتی اوایل کار X1 هم یه سری از بزرگ‌ترین بازی‌ها مثل Halo 5، Forza Motorsport/Horizon و Sunset Overdrive و... در انحصار X1 بودن و کم‌کم بعد از اینکه مشخص شد امیدی به محبوبیت بالای این کنسول نیست، نوبت به عرضه هم‌زمان بازی‌ها روی پی‌سی رسید.
یعنی تغییر سیاست توی صنعت بازی (مثل هر صنعت دیگه‌ای) یه موضوع کاملاً طبیعی هست و اینکه فلانی اول رفته سمت فلان چیز و بعدش اون یکی رفته و پس تقلید کرده، لزوماً حرف درستی نیست. بدون شک بخش عظیمی از آینده صنعت بازی به پردازش ابری و استریم برمی‌گرده و خود سونی هم از این قضیه خبر داره، ولی در حال حاضر عجله‌ای برای این کار نداره. چون فعلاً ترکیب کنسول پرفروش، بازی‌های پرفروش و عرضه بازی‌ها روی پی‌سی بعد از یه مدت، داره خوب جواب می‌ده ولی وقتش که برسه، سراغ استراتژی‌های دیگه هم می‌ره.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or