خبر رسمی مدیرعامل سونی می‌گوید آینده بازی‌های پلی‌استیشن روی کنسول، رایانه شخصی، موبایل و سرویسهای ابری خواهد بود

• Thread starter Thread starter Adam
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Adam

عضو تحریریه
yoshida.jpg

سونی به عنوان سازنده پیشرو کنسول‌های خانگی در جهان، در جایگاه ویژه ای با پلی استیشن 5 و تجارت بازی سازی قرار دارد. فروش کنسول ps5 از زمان عرضه آن در سال 2020 به افزایش خود ادامه داده است و بخش پلی استیشن در تلاش است تا جایگاه خود را در صنعت بازی در آینده حفظ کند.

در مصاحبه ای با Norges Bank Management Management، آقای Yoshida، مدیر عامل سونی، در مورد آینده پلی استیشن در کوتاه مدت صحبت کرد.

آقای یوشیدا گفت: این (صنعت گیم) همه جا خواهد بود. هرجا که محاسبات وجود داشته باشد، کاربران می‌توانند بازی‌های مورد علاقه‌شان را یکپارچه بازی کنند. پلی استیشن محصول اصلی ما باقی خواهد ماند، اما ما بخش بازی خود را به رایانه شخصی، موبایل و سرویسهای ابری گسترش خواهیم داد.

از یوشیدا در مورد حرکت به سمت خدمات اشتراکی و در مورد بازی های ابری و غیر سنتی پرسیده شد. او گفت: گیمرها معمولاً یک بازی را در یک زمان انجام می دهند. ممکن است که تنوع بازی‌ها در مقایسه با سرویس‌های استریم ویدیو چندان ارزشمند نباشد. بنابراین ما نوعی سرویس متعادل یا ترکیبی در شبکه پلی استیشن خواهیم داشت: اشتراک و همچنین پرداخت به ازای محتوا.

در نهایت، از یوشیدا به طور خاص در مورد خرید اخیر مایکروسافت یعنی اکتیویژن بلیزارد و اینکه چگونه بر مسیر پلی استیشن تأثیر می گذارد، سؤال شد. یوشیدا گفت که سونی به کار خود ادامه می دهد تا به کاربران پلی استیشن توانایی انجام بهترین بازی ها را با بهترین گزینه‌ها بدهد. او افزود: رقابت سالم برای رشد صنعت بازی ضروری است و ما در سونی معتقدیم که ارائه گزینه های مختلف برای بازی به گیمرها مهم است. بنابراین ما به تلاش خود برای رسیدن به این هدف ادامه خواهیم داد.

همین الانم داره رو یه سری بازی این کارو میکنه:D مثل Helldivers مثلا، یا بعدا Concord، یا Fairgames. کلا یه فرق بزرگی که سونی با مایکروسافت داره، موفقیت کنسولش هست. سونی چون محبوب ترین کنسول رو داره، نمیتونه بیخیال این بازار بشه و برای حفظش هم مجبوره یه سری بازی رو همیشه انحصاری کنسول نگه داره. و با تاخیر رو PC بده. اما در خصوص یه سری بازی دیگه که بخصوص آنلاین هستن، عرضه همزمان بهترین گزینه است. و چه بسا عرضه برای Xbox. همونطور که مثلا MLB رو برای Xbox هم میده.

در کل من فکر میکنم سونی به زودی لانچر خودش رو برای PC هم میده، پلاس رو PC میاد، به شکل Cloud یا هرچیزی. همه بازی ها ورژن PC هم خواهند داشت، اما یه سری همزمان عرضه میشن و یه سری با تاخیر زمانی که این وسط سلطه اش رو بازار کنسول ها از بین نره.
سونی سر پی اس ویتا فکر کرد چون اول کاری به طور کامل به خاطر اشتباه خودش کامل هک شده و طوریم هک شد که اصلا نمی تونست دیگه جلوش بگیره دیگه شکست خورده و کلا بیخیالش شد رفت(البته دلایل دیگه ای هم داشت اما سونی دلیل اصلیش این رو می دونست نه اشتباهات زیاد خودش رو مخصوصا کمبود انحصاری عالی براش)
اما نینتندو سوییچ که ابتداش هک شد و حتی شبیه سازش خیلی سریع به جاهای خوبی رسید حتی با کیفیت بهتری بازی هاش اجرا می کرد ثابت کرد که فروش کنسول به این چیزها نیست سوییچ نه تنها اختلاف کلی فروشش خیلی زیاده بلکه حتی اخرای عمرشم که دیگه همه می دونن تا اخر سال نسخه 2ش داره میاد همچنان پر فروش ترین کنسول نسل هست

حتی بازی های سوییچ دیگه روی گوشی موبایل با دستگاه هایی مشابه استیم دک هم اجرا می شن
اما این نشون می ده که کار درست که باشی و درست که کار کنی هیچ کدوم این ها تاثیر چندانی روی فروشت نمی ذاره
در حقیقت اینا همش بهانه و ترس الکی هست و کم کم سونی هم داره اینو می فهمه
جز چنتا فن دو اتیشه کاسه داغ تر از اش که در نهایتم هیچ تاثیری روی فروش سونی ندارن فقط موجبات خنده دیگران محیا می کنن تاثیر چندانی نداره

پس اومدن بازی های همزمان ps5 هم هیچ جای نگرانی برای سونی نداره کسی که قصدش کنسول هست نهایت پی سی بازهایی مشابه من که یا اخر نسل یک مدت کوتاه می خرن می فروشن فقط برای انحصاری هاش یا می خرن اواخرش می فروشن از صحنه حذف می شن که نه تنها تعدادشون خیلی زیاد نیست بلکه این قشر کنسولشونم در نهایت به شکل دست دوم می فروشن(که ممکنه اصلا دست دوم هم خریده باشن از اول) یعنی عملا بخشی از فروش recycle می شه که سودی برای سونی نداره

تازه پی سی باز اگه بازی سونی دیجیتالی بخره برای سونی خیلی سودش بیشتره تا دیسک بازی بخره بعد باز اونم بفروشه دیسکی که هزینه تولید و حمل هم داره

سونی سر پی اس ویتا فکر کرد چون اول کاری به طور کامل به خاطر اشتباه خودش کامل هک شده و طوریم هک شد که اصلا نمی تونست دیگه جلوش بگیره دیگه شکست خورده و کلا بیخیالش شد رفت(البته دلایل دیگه ای هم داشت اما سونی دلیل اصلیش این رو می دونست نه اشتباهات زیاد خودش رو مخصوصا کمبود انحصاری عالی براش)
اما نینتندو سوییچ که ابتداش هک شد و حتی شبیه سازش خیلی سریع به جاهای خوبی رسید حتی با کیفیت بهتری بازی هاش اجرا می کرد ثابت کرد که فروش کنسول به این چیزها نیست سوییچ نه تنها اختلاف کلی فروشش خیلی زیاده بلکه حتی اخرای عمرشم که دیگه همه می دونن تا اخر سال نسخه 2ش داره میاد همچنان پر فروش ترین کنسول نسل هست

حتی بازی های سوییچ دیگه روی گوشی موبایل با دستگاه هایی مشابه استیم دک هم اجرا می شن
اما این نشون می ده که کار درست که باشی و درست که کار کنی هیچ کدوم این ها تاثیر چندانی روی فروشت نمی ذاره
در حقیقت اینا همش بهانه و ترس الکی هست و کم کم سونی هم داره اینو می فهمه
جز چنتا فن دو اتیشه کاسه داغ تر از اش که در نهایتم هیچ تاثیری روی فروش سونی ندارن فقط موجبات خنده دیگران محیا می کنن تاثیر چندانی نداره

پس اومدن بازی های همزمان ps5 هم هیچ جای نگرانی برای سونی نداره کسی که قصدش کنسول هست نهایت پی سی بازهایی مشابه من که یا اخر نسل یک مدت کوتاه می خرن می فروشن فقط برای انحصاری هاش یا می خرن اواخرش می فروشن از صحنه حذف می شن که نه تنها تعدادشون خیلی زیاد نیست بلکه این قشر کنسولشونم در نهایت به شکل دست دوم می فروشن(که ممکنه اصلا دست دوم هم خریده باشن از اول) یعنی عملا بخشی از فروش recycle می شه که سودی برای سونی نداره

تازه پی سی باز اگه بازی سونی دیجیتالی بخره برای سونی خیلی سودش بیشتره تا دیسک بازی بخره بعد باز اونم بفروشه دیسکی که هزینه تولید و حمل هم داره
اول که شما کلا پلی استیشن هیتر هستید و چندین جای مختلف نظراتتون رو خوندم و خیلی هاش غیر منطقی بودن از قوی تر بودن کنسول جدید نینتندو به نسبت PS5 تا نظرتون درمورد اجرای بازی های مشترک روی سویچ و PS5
و معمولا من میخونم و رد میشم ولی اینجا نشد رد بشم
دوست من شما یک کنسول دستی جانبی رو با کنسول پرچمدار یک شرکت مقایسه میکنی؟
نینتدو راهی جز ادامه دادن نداشت حتی اگه ضرر میداد هم باید ادامه میداد چون اوایل نسل هک شده بود و تا نسل بعدی چندین سال فاصله داشت و نمیشد کنسول نسل بعدی بده
اما واسه سونی شرایط فرق داشت کنسول اصلی سونی Play station بود اصلا دلیلی نداشت رو کنسولی که هک شده و سودآوری آنچنانی براش نداره وقت و هزینه و نیرو بذاره
درمورد انحصاری هم تا زمانی که سونی از فروش کنسول و اکسسوری سود میبره همین روال هست حالا شاید کمی دیر و زود بشه و بازی ها زودتر واسه پی سی بیاد ولی هنوز برنامه همونه

• Like
Reactions: Erehx
سروران عزیزی که از راه دور و نزدیک.... :D

ماشالله سونی هر کاری مایکروسافت انجام میده رو میگه اشتباهه بعد چند سال همون انجام میده:blink:

حالا کاری به کاپی کاری های سونی ندارم ولی مارکت های دیگه مثل pc و کلود و موبایل دقیقا جایی هست که سونی هیچ اعتبار و فن بیس نداره:D

در نتیجه مجدد سروران عزیزی که از راه دور و نزدیک....:D

سروران عزیزی که از راه دور و نزدیک.... :D

ماشالله سونی هر کاری مایکروسافت انجام میده رو میگه اشتباهه بعد چند سال همون انجام میده:blink:

حالا کاری به کاپی کاری های سونی ندارم ولی مارکت های دیگه مثل pc و کلود و موبایل دقیقا جایی هست که سونی هیچ اعتبار و فن بیس نداره:D

در نتیجه مجدد سروران عزیزی که از راه دور و نزدیک....:D
آخه تو مارکت کنسول که رقیب خاصی نداره ;)):D
با خودش گفته برم بازار PC و موبایل رو به چالش بکشم:D

اول که شما کلا پلی استیشن هیتر هستید و چندین جای مختلف نظراتتون رو خوندم و خیلی هاش غیر منطقی بودن از قوی تر بودن کنسول جدید نینتندو به نسبت PS5 تا نظرتون درمورد اجرای بازی های مشترک روی سویچ و PS5
نینتدو راهی جز ادامه دادن نداشت حتی اگه ضرر میداد هم باید ادامه میداد چون اوایل نسل هک شده بود و تا نسل بعدی چندین سال فاصله داشت و نمیشد کنسول نسل بعدی بده
اما واسه سونی شرایط فرق داشت کنسول اصلی سونی Play station بود اصلا دلیلی نداشت رو کنسولی که هک شده و سودآوری آنچنانی براش نداره وقت و هزینه و نیرو بذاره
درمورد انحصاری هم تا زمانی که سونی از فروش کنسول و اکسسوری سود میبره همین روال هست حالا شاید کمی دیر و زود بشه و بازی ها زودتر واسه پی سی بیاد ولی هنوز برنامه همونه
باحال تر از همه اینكه یه جوری با اطمینان از انگیزه های سونی در تصمیم گیری هاش میگه كسی ندونه فكر میكنه واقعا خبریه اینسایدری كسی هست :D

كلا داستان سرایی از پشت پرده كمپانی ها همیشه بین گیمر ها رواج داشته، مخصوصا بین نوابغ از ما بهترون كه سختشونه از عباراتی چون "به نظر من به تصور من" استفاده كنند چون ناخودآگاه نظر خودشون رو نازل شده از آسمان دانش خودشون میدونن :D

مثلا یه جا میگه: " سونی هم كم كم داره میفهمه" : )))))))

آخرین ویرایش:
باز لااقل تو بازاری که از اول بوده پرچمدار محسوب میشه و به عنوان گزینه دوم داره وارد پیسی و ... میشه.
خیلی بهتر از کمپانی مولتی میلیاردری هست که تو بازاری که از اول توش قدم گذاشته، ۲ نسله به حدی تر زده و بی اعتباره که نه کنسولش خریدار داره نه بازی روش فروش می‌ره:))
یجوری سونی سرشو زیر آب کرده تو کنسول گیمینگ که مراسم ختم که هیچی جنازشم حتی نمیتونن پیدا کن از بس مفقوده. فعلا فاتحه برا اینور بخون که روحش آرامش بگیره:D
F6gSZBRWcAAdAmz.jpeg
:D

• Like
Reactions: dark souls
ما اطلاعی نداریم از آینده ولی کمپانی ها از پروژه های همدیگه کم بیش خبر دارن
این قضیه برای خودم فرضیه بود ولی با لیک معروف Nvidia برام کامل ثابت شد.
اینور مایکروسافت کم کم داره برند Xbox کمرنگ می‌کنه و احتمالا کنسول بعدی ایکس باکس از انحصار بازی به انحصار سرویس بازی تبدیل بشه اونور سونی از انحصارگرایی داره دست می‌کشه و میخواد به بازار PC/Mobile وارد بشه
داستان چی هست ما نمی‌دونیم
کی فکرش میکرد ده سال پیش که تلفن های همراه اینقدر قوی بشن که بتونن بازی های کنسولی ران کنند؟ حالا شاید الان یک یا دو مدل گوشی می‌تونه ولی قطعا تا ۱۰ سال آینده خیلی از گوشی ها به این قدرت می‌رسند، همیشه همینطور بوده، دو سه تا پرچمدار به یک توانایی میرسن و به مرور زمان مدل های پایینتر پیشرفت میکنند

هرچیزی که هست جفت کمپانی ها دارن پی ریزی تغییرات بزرگ تو دنیای گیمینگ انجام میدن و ما هیچ چیزی از دلایل و چشم انداز های این تغییرات نمیدونیم و فقط ناظر این اتفاقات هستیم و نظر خودم اینکه دنیای گیم از انحصار بازی به انحصار سرویس بازی تبدیل میشه و کنسول ها وجود خواهند داشت تا اون سرویس منحصر اونها باشه

به بابک میگفتید بیاد آمار کاربر گیم پس بده از این عکسه سندیت بیشتری داشت! :D
دنیای واقعی با این آمار همیشه کشکیتون فرق داره. تا حدی که بعد خرید ۲ تا ناشر بزرگ و میلیارد میلیارد خرج کردن رئیس روسای خود کمپانی به اول بودن از آخر اعتراف کردن. فروش فاجعه‌بار مجموع سری S و X تا حدی که می‌خوان زودتر نسل ۹و جمع کنند بره پی کارش و فروش چند سنتی بازیای Xbox تو فروشگاه‌ها نشون میده که به همون ۲۰۰ ۳۰۰ میلیون کاربر گیم پس بنازید آبرومندتره براتون:-j
۲ نسله بعد خرید n تا ناشر و IP قدیمی و حاضر و آماده هنوز بین سوم و چهارم بازار رفت و آمد داره. خجالت آوره:))

منطق یعنی حقیقت
حقیقت یعنی نظر شخصی هیچ وقت بی منطق نمی شه چون اصلا بر پایه منطق نیست سلیقه ربطی به منطق نداره
پس کسی که از نظر دیگران ناراحت می شه بی منطق

کسی که مدام به دیگران برچسب می زنه چون ذهنش برای بی طرفی ساخته نشده یعنی حقیقت همون چیزی هست که ذهنش دوست داره نه چیزی که واقعا هست

فکر کنم بارها گفتم با چه عشقی دوباره ps3 خریدم هنوز با ویتا بازی می کنم و تنها تاکید می کنم تنها کسی هستم که تاپیک ویتا رو اینجا هنوز زنده نگه داشتم

اما خوب بپرسی بهترین پلفترم می گم پی سی من از اول عاشق پی سی بودم و هستم اما عشقم به پی سی دلیلی برای نفرت به بقیه نیست از نینتندو هم 3ds با switch دارم عاشق اونا هم هست

البته عشق اصلی من سگا بود از دور کنار رفت

نیازی به گفتن اینا نبود اما گفتم که سلایقم بدونید اینقدر از جانب من حرف نزنید

حالا بریم بقیه ی حرف هاتون سوییچ شد کنسول جانبی؟ الان کی بی منطقه؟ نینتندو خانگیش با قابل حملش ادغام کرد همین
با این حرکتم هم ترکوند بهد شد جانبیه؟
نینتندو راهی جز ادامه دادن نداشت؟ می تونست عین سونی با ویتا یا سگا با دریم کست جمع کنه بره اما نکرد چون مطمئن بود از خودش که اصلا فروش اصلی به اینا نیست به انحصاری های عالی هست که فکر کنم واقعا این نسل ترکوند

نخیر سونی با کام بکی که برای ps3 زد می تونست با چنتا انحصاری خوب و دادن نسخه اسلیمی که صفحه نمایش اولد می داشت نه اینکه اولد بکنه lcd به بازی بر می گشت
کنسول گرون قیمتی داد که با اینکه 3 گیگ فضای ذخیره سازی داخلی داشت غیر فعالش کرد تا مموری های گرون قیمتش بفروشه حتی نمی شد بازی رو روش سیو کرد بدون مموری و حتی نکرد از میکرو اس دی استفاده کنه جاش
بعدیش اون تاچ مسخره گرون قیمت پشتش بود که به جاش باید دکمه l2 r2 می ذاشت

اگر این حماقت رو نمی کرد و کلا بیخیالش نمی شد و چنتا بازی انحصاری متا 90 به بالا براش می داد کاملا ویتا پتانسیل psp شدن داشت

اما مورد اخری ما از اینده خبری نداریم اما به احتمال خیلی زیاد سونی هم فهمیده که دادن انحصاری هاش به صورت همزمان تاثیر چندانی روی فروشش نداره و فقط حرص کسایی مشابه شما رو در میاره که حرص شما هم تاثیری روی فروشش نداره چون شما که به هر حال حمایتتون رو می کنید پی سی باز هم از استیم بازی رو می خره که اصل سود سونی هست
اون اکسسوری هایی هم که داره همش برای پی سی می ده خیلی ها عاشق محصولات سونی هستن می خرنش
به همین راحتی من خودم فن دوال سنس سونی هستم برخی از بازی ها هم باهاش می رم فقط حیف که پشتیبانی ناقصی فعلا ازش داره

این حرفم به صورت کلی می زنم ادعا کردن به حرف نیست به عمله

آخرین ویرایش:
آخه تو مارکت کنسول که رقیب خاصی نداره ;)):D
با خودش گفته برم بازار PC و موبایل رو به چالش بکشم:D

آره خب نینتندو که کلا وجود خارجی نداره

سرویس های اشتراکی کنسولی هم که حساب نمیشن چون سرویس هستن

فقط تعداد کنسول ps5 فروخته شده ملاک مارکت بازار هست :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or