خبر رسمی مدیرعامل سونی می‌گوید آینده بازی‌های پلی‌استیشن روی کنسول، رایانه شخصی، موبایل و سرویسهای ابری خواهد بود

• Thread starter Thread starter Adam
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Adam

عضو تحریریه
yoshida.jpg

سونی به عنوان سازنده پیشرو کنسول‌های خانگی در جهان، در جایگاه ویژه ای با پلی استیشن 5 و تجارت بازی سازی قرار دارد. فروش کنسول ps5 از زمان عرضه آن در سال 2020 به افزایش خود ادامه داده است و بخش پلی استیشن در تلاش است تا جایگاه خود را در صنعت بازی در آینده حفظ کند.

در مصاحبه ای با Norges Bank Management Management، آقای Yoshida، مدیر عامل سونی، در مورد آینده پلی استیشن در کوتاه مدت صحبت کرد.

آقای یوشیدا گفت: این (صنعت گیم) همه جا خواهد بود. هرجا که محاسبات وجود داشته باشد، کاربران می‌توانند بازی‌های مورد علاقه‌شان را یکپارچه بازی کنند. پلی استیشن محصول اصلی ما باقی خواهد ماند، اما ما بخش بازی خود را به رایانه شخصی، موبایل و سرویسهای ابری گسترش خواهیم داد.

از یوشیدا در مورد حرکت به سمت خدمات اشتراکی و در مورد بازی های ابری و غیر سنتی پرسیده شد. او گفت: گیمرها معمولاً یک بازی را در یک زمان انجام می دهند. ممکن است که تنوع بازی‌ها در مقایسه با سرویس‌های استریم ویدیو چندان ارزشمند نباشد. بنابراین ما نوعی سرویس متعادل یا ترکیبی در شبکه پلی استیشن خواهیم داشت: اشتراک و همچنین پرداخت به ازای محتوا.

در نهایت، از یوشیدا به طور خاص در مورد خرید اخیر مایکروسافت یعنی اکتیویژن بلیزارد و اینکه چگونه بر مسیر پلی استیشن تأثیر می گذارد، سؤال شد. یوشیدا گفت که سونی به کار خود ادامه می دهد تا به کاربران پلی استیشن توانایی انجام بهترین بازی ها را با بهترین گزینه‌ها بدهد. او افزود: رقابت سالم برای رشد صنعت بازی ضروری است و ما در سونی معتقدیم که ارائه گزینه های مختلف برای بازی به گیمرها مهم است. بنابراین ما به تلاش خود برای رسیدن به این هدف ادامه خواهیم داد.

امیدوارم بزودی شاهد لانچر سونی رو کامپیوتر باشیم...! با سیستم تروفی های سکسی پلی استیشن و شبکه خودش خیلی عالی میشه...
اتفاقا من بعید میدونم سونی لانچر اختصاصی راه اندازی کنه رقابت با استیم خیلی سخته وضعیت epic رو میبینید دیگه با این همه هزینه و آفرهای جذاب هنوزم نتونسته سر به سر بشه
خیلی از کمپانی ها قید لانچر اختصاصی رو زدن

اتفاقا من بعید میدونم سونی لانچر اختصاصی راه اندازی کنه رقابت با استیم خیلی سخته وضعیت epic رو میبینید دیگه با این همه هزینه و آفرهای جذاب هنوزم نتونسته سر به سر بشه
خیلی از کمپانی ها قید لانچر اختصاصی رو زدن
سونی رو با اپیک مقایسه میکنی؟! :D اپیک چی داره خدایی لانچرش از مایکروسافت لایو 10 سال پیش مایکروسافت هم بدتره...درحالی که سونی بهترین و با کیفیت ترین سیستم تروفی و اچیومنت رو داره، سیستم لول اپ و غیره...تو استیم وضعیت خیلی رو مخی شده! طرف راحت میاد با اچیومنت انلاکر میر** به سر و هیکل ریت تمام بازی ها....:D وضعیت استیم هم زیاد جالب نیست چون دیدم که بهت میگم :D فعلا با کیفیت ترین سیستم لول اپ و تروفی و اچیومنت و غیره رو پلی استیشن داره به" نظر" من :D تمام

سونی رو با اپیک مقایسه میکنی؟! :D اپیک چی داره خدایی لانچرش از مایکروسافت لایو 10 سال پیش مایکروسافت هم بدتره...درحالی که سونی بهترین و با کیفیت ترین سیستم تروفی و اچیومنت رو داره، سیستم لول اپ و غیره...تو استیم وضعیت خیلی رو مخی شده! طرف راحت میاد با اچیومنت انلاکر میر** به سر و هیکل ریت تمام بازی ها....:D وضعیت استیم هم زیاد جالب نیست چون دیدم که بهت میگم :D فعلا با کیفیت ترین سیستم لول اپ و تروفی و اچیومنت و غیره رو پلی استیشن داره به" نظر" من :D تمام
چرا مقایسه نکنیم؟ :دی epic با اون همه تجربه روی پیسی و هزینه های میلیارد دلاری کاری از پیش نبرده، سونی که تجربه چندانی در زمینه پیسی نداره کارش خیلی خیلی سخت تره
مثل این میمونه سازنده کنسول اژدها :دی بخواد با پلی استیشن رقابت کنه :دی استیم در پیسی به جایگاهی رسیده که خود سونی در زمینه کنسول داره اصلا رقابت باهاش ساده نیست
استیم دقیقا مثل خود سونی کاری کرده که پلیرهاش تعصب زیادی دارن بهش همه کمپانی هایی که رفته بودن تهش برگشتن به استیم دیگه :دی
در مورد چیت و آنلاکر و ... که جزیی از وجود پیسی هست هرکاری کنن بازم ی راهی پیدا میشه

سونی به یه جایی میرسه که مثل xbox بازی هاشو همزمان با کنسول رو pc عرضه میکنه

همین الانم داره رو یه سری بازی این کارو میکنه:دی مثل Helldivers مثلا، یا بعدا Concord، یا Fairgames. کلا یه فرق بزرگی که سونی با مایکروسافت داره، موفقیت کنسولش هست. سونی چون محبوب ترین کنسول رو داره، نمیتونه بیخیال این بازار بشه و برای حفظش هم مجبوره یه سری بازی رو همیشه انحصاری کنسول نگه داره. و با تاخیر رو PC بده. اما در خصوص یه سری بازی دیگه که بخصوص آنلاین هستن، عرضه همزمان بهترین گزینه است. و چه بسا عرضه برای Xbox. همونطور که مثلا MLB رو برای Xbox هم میده.

در کل من فکر میکنم سونی به زودی لانچر خودش رو برای PC هم میده، پلاس رو PC میاد، به شکل Cloud یا هرچیزی. همه بازی ها ورژن PC هم خواهند داشت، اما یه سری همزمان عرضه میشن و یه سری با تاخیر زمانی که این وسط سلطه اش رو بازار کنسول ها از بین نره.

این موضوع رو که خود سونی قبلا گفته بوده، تصمیم ما نبوده و تصمیمی بوده که کاملا توسط license holder خود mlb گرفته شده
‘MLB The Show 21’ releasing on Xbox wasn’t Sony’s decision

دلیلش مهم نیست، مهم اینه که اگه بیزنس ایجاب کنه سونی هم بازی فرست پارتی خودشو برای کنسول رقیب میده بیرون.

این سیاست رو ادامه بده همونطور که دوستان به درستی اشاره کردن میشه دقیقا مثل ایکس باکس، ولی این دقیقا که میگیم شامل یه سری موارد مهم میشه من جمله کسب رتبه سوم فروش به صورت مشترک در کنار ایکس باکس.

بخواد بازیاشو همزمان یا با تاخیر برای PC بده در نهایت طرف میبینه منهای مثلا دو تا بازی (رو ایکس باکس یکی بود هیلو نمیدونم هنوز هست یا نه-در نهایت در کل میشه صفر بازی رسما) بقیه یا همزمان روی PC میان یا مثلا شش ماه بعد و دیگه کنسول نمیخره.

هزینه ها رفته بالا؟ کاری کن که کیفیتت بره بالاتر مشتریات بیشتر شن چه خود کنسول چه بازیاش، کار نشد هم نداره چطوریه پس نینتندو با سخت افزار دو‌ نسل پیش میتونه شما نمیتونید؟

درنهایت متاسفانه فکر میکنم سونیم دیر یا زود به عاقبت مایکروسافت دچار شه و جفتشونم به سرنوشت امثال آتاری و سگا.

حقیقت یه چیزه
لذت رایگان/کم هزینه بهره مند شدن یه چیزه دیگه همینطور سود از روشهایی که حکم خودکشی داره مثل این روشها...

دلیلش مهم نیست، مهم اینه که اگه بیزنس ایجاب کنه سونی هم بازی فرست پارتی خودشو برای کنسول رقیب میده بیرون.
بیزنس نیست ماکان جان
پریدن با کله توی چاه ویل هست این کار
که از نسل هفت مایکروسافت استارت زد خواست کنسولو بکنه پی سی
نتیجه شم دیدیم
راه درست رو نینتندو داره میره
اینا نیاز داشتن جای این خودکشی به زبون ساده، مخلص کلام... روشهای مدیریتیشونو اصلاح کنن یه سری نیروی قوی جذب کنن از همه لحاظ گیمرها رو جذب کنن طرف همونطور که پول تلویزیون و گوشی و... میده پلی استیشنم مجبور شه بخره و با اتکا به برند با سابقه پلی استیشن قشنگم میتونستن، نه اینکه بیان بازیاشونو بذارن تو سینی تحویل عمو گیب و عمو فیل بدن

• Like
Reactions: king of north
همین الانم داره رو یه سری بازی این کارو میکنه:D مثل Helldivers مثلا، یا بعدا Concord، یا Fairgames. کلا یه فرق بزرگی که سونی با مایکروسافت داره، موفقیت کنسولش هست. سونی چون محبوب ترین کنسول رو داره، نمیتونه بیخیال این بازار بشه و برای حفظش هم مجبوره یه سری بازی رو همیشه انحصاری کنسول نگه داره. و با تاخیر رو PC بده. اما در خصوص یه سری بازی دیگه که بخصوص آنلاین هستن، عرضه همزمان بهترین گزینه است. و چه بسا عرضه برای Xbox. همونطور که مثلا MLB رو برای Xbox هم میده.

در کل من فکر میکنم سونی به زودی لانچر خودش رو برای PC هم میده، پلاس رو PC میاد، به شکل Cloud یا هرچیزی. همه بازی ها ورژن PC هم خواهند داشت، اما یه سری همزمان عرضه میشن و یه سری با تاخیر زمانی که این وسط سلطه اش رو بازار کنسول ها از بین نره.
به شکل کلود شکست میخوره، چون psnow هم نتونست و عرضه مستقیم کرد ولی وقتی کلود بگیره، به نظرم کنسول دیگه جایگاهشو از دست میده
در مورد عرضه همزمان، به زودی بعیده ولی سود یه کنسول عملا از بخش نرم افزاری و سرویسه نه سخت افزار خود کنسول ( دسته و اکسسوری سودش بیشتره) وقتی شما میای یک عنوان مثل helldivers که نیاز به پلاس داره رو، رو استیم میدی، عملا بیخیال اون پلاس شدی و به دنبال گسترشی، تنها مانعی که این وسطه تا حدی پایرت pc و چیترهاشه و گر نه اینا نبود، سونی همین الان بازیاشو دی وان میداد چون تو hell divers از این منافع گذشته. به نظرم حتی دادن این عناوین برا ایکس باکس هم معقووله چون سودی که از pc میگیره مثل ایکس باکسه و کم کم شاهد تغییر موضع هستیم، ملکرو سریعتر در ادامه سونی.
سونی الان 7 سسال پیش ماکروست و به نظرم تو اواسط نسل بعد دیگه واژه انحصار از بین بره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or