خبر رسمی مدیرعامل سونی: تاریخ عرضه PlayStation 6 هنوز مشخص نشده است

K I 1 1 E R

ناظم انجمن
مدیرعامل سونی: تاریخ عرضه PlayStation 6 هنوز مشخص نشده است
Hiroki Totoki، مدیرعامل سونی، اعلام کرد که تاریخ عرضه کنسول بعدی این شرکت یعنی PlayStation 6 هنوز تصمیم‌گیری نشده است.

به گفته وی، سونی هم‌چنان وضعیت کمبود قطعات و هزینه‌های تولید در بازار را زیر نظر دارد تا زمان مناسب برای نهایی کردن و اعلام تاریخ عرضه کنسول نسل بعد را مشخص کند.
منبع

PS4 تو یه وضعیت بهتر تا همین 2 سال پیش داشت بازی های AAA دریافت میکرد، با توجه به وضعیت اقتصادی الان حتی اگه سال دیگه نسل جدید شروع بشه، PS5 به راحتی تا 2032-2033 جوابگو خواهد بود.
کلا هر نسل این همپوشانی بین نسلی داره طولانی تر میشه. نسل بعد احتمالا تا آخرش کماکان بازی بین نسلی داشته باشیم. اما ازونطرف به این معنی نیست سونی تولید ps5 رو تا اون موقع ادامه میده.

به نظرم سونی زودتر از ps4 تو مدت زمان مشابه تولید ps5 رو متوقف میکنه به خاطر محدودیت های تولید و توانشو میذاره رو کنسول دستی/هیبریدی و خونگی نسل دهمش که بتونه اونارو با قیمت مناسب تری تولید کنه.
یعنی یه جورایی شاید کنسول دستی رو جایگزین ps5 بکنه.

امروز رفتم مغازه؛ مو به مو، دقیقا چیزی که با چشم خودم دیدم رو براتون می‌گم. انقدر عصبی و درمانده‌ام که واقعا نمی‌دونم باید چی کار کنم.

دو تا بچه اومدن.

یکی‌شون توی یه پلاستیک، یک عدد خیار گذاشته بود و یه بیسکویت ساقه‌طلایی خرید.

پشت سرش یه پسر دیگه اومد؛ توی یه پلاستیک، سه تا سیب‌زمینی گذاشته بود و یه نودل خرید.

من واقعا هیچ حرفی ندارم. اومدم خونه و فقط اشک ریختم. چند دقیقه حتی نفسم بالا نمی‌اومد...

پلی‌استیشن ۶؟ دیگه خیلی از گیمرهای داخل ایران باید خوابش رو ببینن؛ به‌خصوص نونهال‌ها و نوجوان‌هایی که باید پدر و مادرشون برای اون‌ها کنسول و بازی بخرن. حتی آدم‌هایی که بزرگ‌ترن و کار می‌کنن هم به‌سختی توان خرید یک کنسول رو دارن؛ اون هم همین پلی‌استیشن ۵. پلی‌استیشن ۶ که دیگه اصلا بماند.

به چنان فلاکتی افتادیم که دیگه حتی بازی‌های ویدیویی، برای بخش بزرگی از جامعه گیمر ایران، به یک رویای دست‌نیافتنی تبدیل شده؛ وقتی مردم برای بقا دارن زندگی می‌کنن.

امروز رفتم مغازه؛ مو به مو، دقیقا چیزی که با چشم خودم دیدم رو براتون می‌گم. انقدر عصبی و درمانده‌ام که واقعا نمی‌دونم باید چی کار کنم.

دو تا بچه اومدن.

یکی‌شون توی یه پلاستیک، یک عدد خیار گذاشته بود و یه بیسکویت ساقه‌طلایی خرید.

پشت سرش یه پسر دیگه اومد؛ توی یه پلاستیک، سه تا سیب‌زمینی گذاشته بود و یه نودل خرید.

من واقعا هیچ حرفی ندارم. اومدم خونه و فقط اشک ریختم. چند دقیقه حتی نفسم بالا نمی‌اومد...

پلی‌استیشن ۶؟ دیگه خیلی از گیمرهای داخل ایران باید خوابش رو ببینن؛ به‌خصوص نونهال‌ها و نوجوان‌هایی که باید پدر و مادرشون برای اون‌ها کنسول و بازی بخرن. حتی آدم‌هایی که بزرگ‌ترن و کار می‌کنن هم به‌سختی توان خرید یک کنسول رو دارن؛ اون هم همین پلی‌استیشن ۵. پلی‌استیشن ۶ که دیگه اصلا بماند.

به چنان فلاکتی افتادیم که دیگه حتی بازی‌های ویدیویی، برای بخش بزرگی از جامعه گیمر ایران، به یک رویای دست‌نیافتنی تبدیل شده؛ وقتی مردم برای بقا دارن زندگی می‌کنن.

۳۰-۴۰ ساله‌ها دیگه نمی‌تونن ماشین بخرن. بجاش کنسول و پی‌سی‌ میخرن. ۲۰-۳۰ ساله‌ها میرن تو فاز دراگ، چون همین چیزای معمولی رو هم نمی‌تونن بخرن. نسلای بعدی که هیچی

درست میشه. درست میشه 🚬🚬🚬🚬

خیلی خیلی بعیده تب شوش مصنوعی بخوابه. تب ماینینگ خوابید چون در دنیای واقعی کریپتو یه چیز محدوده. اما گوش مصنوعی هر روز داره در سوراخ‌های بیشتری رخنه مته می کنه.
از سوی دیگر مدل‌های جدید مثل نرم افزار یا بازی نیستن که بهینه بشن و با سخت افزار کمتری اجرا بشن و نتایج بهتری بدن. تمایل همه الان روی مدل‌های فرانتیر با خروجی‌های بیشتر
استفاده بیشتر، کارهای ایجنتیک و ... است.
هر مدل جدید هم رم بیشتری نیاز داره. به تدریج با اومدن مدل‌های کوچک برای استفاده عمومی، سخت افزارها باید رم‌های خیلی بیشتری داشته باشن و ساخت خط تولید جدید و کالیبره کردن و بهینه کردن خط اصلا کوتاه نیست.

خواهش می کنم اگر با 30 فریم و 16 فریم و استاپ موشن و ... هم حال می‌کنید،لذت‌هاتون رو برای خودتون نگه دارید:>
من می‌خوام 60 فریم بازی کنم. دیجتال فاندری و راکستار و سونی و مایکروسافت و جز کوردون و داریوش سوم هم هر نظری داشته باشن، ۳۰ فریم لجنزاره. نمی خواهم.
از توجه شما به این موضوع سپاش گذارم.

۳۰-۴۰ ساله‌ها دیگه نمی‌تونن ماشین بخرن. بجاش کنسول و پی‌سی‌ میخرن. ۲۰-۳۰ ساله‌ها میرن تو فاز دراگ، چون همین چیزای معمولی رو هم نمی‌تونن بخرن. نسلای بعدی که هیچی

درست میشه. درست میشه 🚬🚬🚬🚬
شد مشابه زمان ما که حتی منطقه یک تهران نشینا خیلی هاشون می رفتن کلوپ بازی می کردن یا دستگاه بازیم می خریدن بازی هاش با شناسنامه کرایه می کردن
خیلی خیلی بعیده تب شوش مصنوعی بخوابه. تب ماینینگ خوابید چون در دنیای واقعی کریپتو یه چیز محدوده. اما گوش مصنوعی هر روز داره در سوراخ‌های بیشتری رخنه مته می کنه.
از سوی دیگر مدل‌های جدید مثل نرم افزار یا بازی نیستن که بهینه بشن و با سخت افزار کمتری اجرا بشن و نتایج بهتری بدن. تمایل همه الان روی مدل‌های فرانتیر با خروجی‌های بیشتر
استفاده بیشتر، کارهای ایجنتیک و ... است.
هر مدل جدید هم رم بیشتری نیاز داره. به تدریج با اومدن مدل‌های کوچک برای استفاده عمومی، سخت افزارها باید رم‌های خیلی بیشتری داشته باشن و ساخت خط تولید جدید و کالیبره کردن و بهینه کردن خط اصلا کوتاه نیست.

خواهش می کنم اگر با 30 فریم و 16 فریم و استاپ موشن و ... هم حال می‌کنید،لذت‌هاتون رو برای خودتون نگه دارید:>
من می‌خوام 60 فریم بازی کنم. دیجتال فاندری و راکستار و سونی و مایکروسافت و جز کوردون و داریوش سوم هم هر نظری داشته باشن، ۳۰ فریم لجنزاره. نمی خواهم.
از توجه شما به این موضوع سپاش گذارم.
اکثر بازی ها سگا هم حتی 60 فریم بودن بگذریم که crt حتی از اولدها موشن هندلینگ به مراتب بهتری دارن چون عملا عددش صفر هست
حقیقتا 30 فریم هیچ رقمه دیگه نمی شه تحملش کرد بازم 40 فریم 120 هرتز بگن یه حرفی اما 30 فریم کاملا غیر قابل بازی هست

• Like
Reactions: RoadRash and m.a.t
چشم انسان بیشتر از 30 فریم رو نمیتونه تشخیص بده، این صد بار
بعد اون فریم های اضافه بین زجاجیه و شبکیه، دیسینک میندازه، خون دماغ میشین
کی این حرفا رو زده؟🤔 باز محققین بازیسنتر، تحقیقات جدید انجام دادن و مقتله جدید چاپ کردن؟😁

چشم انسان بیشتر از 30 فریم رو نمیتونه تشخیص بده، این صد بار
بعد اون فریم های اضافه بین زجاجیه و شبکیه، دیسینک میندازه، خون دماغ میشین
بالای ۱۲۰ فریم رو موافقم نمیتونه تشخیص بده ولی آخه داداش بالاتر از ۳۰ فریم؟!
شاید چشماتون مشکل داره به چشم پزشکی مراجعه کنید

• Like
Reactions: Maniac Gamer
کی این حرفا رو زده؟🤔 باز محققین بازیسنتر، تحقیقات جدید انجام دادن و مقتله جدید چاپ کردن؟😁

بالای ۱۲۰ فریم رو موافقم نمیتونه تشخیص بده ولی آخه داداش بالاتر از ۳۰ فریم؟!
شاید چشماتون مشکل داره به چشم پزشکی مراجعه کنید
بابا داره مسخره بازی در میاره بالای 120 هم قابل تشخیصه اما به نظرم بالای 120 نرمی تصویر چندان فرقی نمی کنه فقط انپوت لگ بهتر می شه البته به شرط اینکه هرتز هم باهاش تغیر کرده باشه یعنی 240 هرتز 240 فریم مثلا این شکلی

• ۲۴ FPS: حرکت معمولاً قابل‌قبول دیده می‌شود، ولی ممکن است کمی تکه‌تکه باشد.
  • ۳۰ FPS: برای بسیاری از حرکات نسبتا طبیعی روان به نظر می‌رسد.
  • ۶۰ FPS: تفاوت نسبت به ۳۰ FPS برای اکثر افراد کاملاً قابل تشخیص است.
  • ۱۲۰ FPS: بسیاری از افراد تفاوت ۶۰ و ۱۲۰ را، مخصوصاً در حرکت سریع و نمایشگر با پاسخ‌دهی مناسب، تشخیص می‌دهند.
  • ۲۴۰ FPS: در شرایط مناسب، تفاوت ۱۲۰ و ۲۴۰ هم می‌تواند قابل مشاهده باشد، به‌خصوص در بازی‌های سریع.
  • بالاتر از ۲۴۰ FPS: باز هم ممکن است تفاوت قابل تشخیص باشد، اما به‌تدریج کوچک‌تر می‌شود و شرایط نمایشگر، حرکت، روشنایی و فرد بسیار مهم‌تر می‌شوند.

هوش مصنوعی منبع نیست اما چون تنظیماتش گذاشتم طوری که از روی منبع حرف بزنه فقط علمی و اینم هر چند بازم دلیل برای منبع نمی شه چون بازم سوتی زیاد داره اما این حرفش کاملا درسته می ذارم:
  • مغز فقط فریم‌ها را جداگانه نمی‌بیند؛ حرکت بین فریم‌ها و تاری حرکتی را هم تحلیل می‌کند. اگر تغییر موقعیت بین دو فریم زیاد باشد، حرکت ناپیوسته به نظر می‌رسد.
  • اگر به نمایشگرهای ۱۲۰ یا ۱۴۴ هرتز عادت کرده باشی، ۳۰ FPS در مقایسه با آن‌ها واقعاً می‌تواند بسیار بد به نظر برسد.
  • در بازی، Frame Time حتی از عدد FPS هم مهم تر است. ۳۰ FPS پایدار با ۳۳.۳ ms برای هر فریم با ۳۰ FPS ناپایدار (مثلاً ۴۵→۲۰→۳۵) تجربه‌ی بسیار متفاوتی دارد.
  • حرکت دوربین حساس‌ترین حالت است. مثلاً چرخاندن سریع دوربین در یک بازی با ۳۰ FPS معمولاً به‌شدت stuttery دیده می‌شود.
حتی یک نکته جالب‌تر: اگر مثلاً با ۱۲۰ Hz و ۱۲۰ FPS بازی کنی و بعد به ۶۰ FPS بروی، احتمالاً به‌وضوح احساس می‌کنی حرکت کندتر و پله‌ای‌تر شده؛ با اینکه هر دو برای بسیاری از افراد «روان» محسوب می‌شوند.

طبق سال ها تجربه ی خودم برای کسی که کنار هم مقایسه کرده
30 غیر قابل بازی
40 قابل بازی به شرط ریسپانس تایم صفحه نمایش خوب
60 نسبتا ایده ال و لذت بخش(برای اکثر گیمرها حتی حرفه ای ها قابل قبول است)
120 ایده ال برای تقریبا تمامی گیمرها و بالاترین لذت از گیم (در اولدها دیگه blur با چرخاندن دوربین ندارید.)
بالای 120 بسیار عالی و پرفکت برای بازی های شوتر یا رقابت های انلاین (برای پنل های led همچنان موثر در کم کردن blur)

آخرین ویرایش:
الان چند تا مقاله رو نگاه انداختم، چیزای جالبی توش بود. تصاویر، نمایشگر، چشم، مغز و خیلی چیزا این وسط درگیر هست.
تصاویری که دریافت می‌کنیم رو میشه دیتا در نظر گرفت و نمایشگر رو مدیا. بحث دیتا میره روی تعداد FPS که دستگاه تولید می‌کنه و چشم می‌تونه دریافت‌ و مغز پردازششون کنه. نمایشگر‌ هم هرچه نرخ‌نوسازی یا همون Refresh rate بالاتری داشته باشه، می‌تونه به روان‌تر و کامل‌تر نمایش داده شدن فریم‌ها کمک کنه. یه خلاصه از هرکدوم‌ نوشتم.

-----------------------------------

- زمان مورد نیاز مغز برای پردازش و فهمیدن معنی یک تصویر تک، فقط ۱۳ میلی‌ثانیه‌ است! این سرعت پردازش معادل نرخ ۷۵ فریم در ثانیه میشه؛ یعنی چشم مدام تصاویر رو به مغز می‌رسه و مغز هم در کسری از ثانیه اون‌ها رو پروسس می‌کنه. حالا هرچی تعداد این فریم‌ها در یک ثانیه بیشتر بشه، پیوستگی تصاویر متحرک واقعی‌تر، نرم‌تر و تاری حرکت کمتر میشه.
مقاله healthline درباره FPS دریافت چشمی-پردازش مغزی

- این توانایی فوق‌العاده سریع به این معنی نیست که ما می‌تونیم آگاهانه روی تک‌تک فریم‌ها تمرکز کنیم یا اسمشون رو بیاریم؛ بلکه مغز از این پردازش خیلی سریع و میلی‌ثانیه‌ای استفاده می‌کنه تا «جهت حرکت چشم‌ها و تمرکز ما» رو تعیین کنه. یعنی قبل از اینکه شما حتی متوجه بشید چه چیزی جلوی چشمتون جابجا شده، مغز در کمتر از ۱۳ میلی‌ثانیه فریم رو ثبت کرده، خطر یا سوژه رو تشخیص داده و به ماهیچه‌های چشم فرمان میده که دقیقاً کجا رو نگاه کنن. این سیستمِ پیش‌فرض و اتوماتیک بدن ماست تا بتونیم در محیط‌های شلوغ، موقع رانندگی یا مواجهه با خطرات ناگهانی، سریع‌ترین عکس‌العمل رو نشون بدیم.

مقاله MIT - تعداد بالای تصاویر دریافتی با چشم!

در این مقاله MIT درباره‌ی میزان فریم بالایی که چشم دریافت و مغز پردازش می‌کنه نوشته. همینجا نشون میده برای ری‌اکشن مناسب در زندگی یا ویدئو گیم، مغز باید فریم‌های بالایی دریافت‌ کنه تا بتونه جهت تشخیص خطر یا ری‌اکشنی که باید انجام بدیم رو بیاره تو ذهنمون که گاه با فکر و گاه بر طبق عادت/غریضی انجامش بدیم (بارها شده فیفا بازی می‌کنم و بازی رو میبرم ولی ذهنم ۱۰۰۰٪ جای دیگه‌س، کی بازی رو برده؟😁). نوشته یسری تصاویر حتی توسط مغز پردازش نمیشه و مستقیم میره تو حافظه موقت مغز، به ما قدرت پیش بینی ثانیه‌های جلوتر رو میده!
پ.ن: پشمام از این تکنولوژی مغز😁

مقاله نیچر هم درباره نرخ نوسازی مدیا یا همون نمایشگر گفته:
- فلیکر رو که می‌دونید چیه؛ به‌طور مثال توی ۱ ثانیه، اگه لامپ رو ۳۰ بار روشن و خاموش کنیم، پر‌پر زدن و سو سو زدن نور و خاموش روشن شدنش رو چشم کاملاً می‌تونه بفهمه.
اگر تعداد این خاموش و روشن شدن‌ها رو بالا ببریم و از ۶۰ بار در ثانیه شروع کنیم و ببریم سمت ۹۰ بار، چشم دیگه اون خاموش موندن‌های بین فریم‌ها رو به سختی میبینن.
- از این قضیه اومدن توی رفرش‌ریت (نوسازی‌تصویر)‌ نمایشگر استفاده کردن تا پیوستگی تصاویر متحرک خیلی نرم‌تر و طبیعی‌تر بشه. البته قصه به ۶۰ و ۹۰ هرتز ختم نمیشه؛
- حالا flicker fusion چیه؟ جایی هست که چشم انسان دیگه نمی‌تونه اون خاموشی رو به هیچ وجه ببینه! عددی هست که همجوشی یا مرز پایداری نور برای چشم انسان نرمال هست.
- طبق تحقیقات جدید، موقعی که چشم ما حرکت سریع انجام میده، همچنان به نوسانات ریز نور حساسه. در واقع توی آزمایش‌ها مشخص شده چشم افراد نرمال در بالای ۵۰۰ هرتز دیگه فلیکر و ناپایداری تصویر رو حس نمی‌کنه و حتی یه عده از افراد حساس‌تر، بالای ۸۰۰ هرتز به این پایداری کامل می‌رسن! برای همین مانیتورهای فرکانس بالا چشم رو خیلی کمتر خسته می‌کنن.

نتیجه: حالا از ترکیب مقالات بالا میشه فهمید برای افرادی با بینایی نرمال، نمایشگری بالای 500Hz و ویدئو گیم‌ با بیش از 120fps کاملا عادی هست!

پ.ن: موش مصنوعی نیست! جوگیر شدم کلی خوندم😁

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or