خبر رسمی مدیرعامل سونی: تاریخ عرضه PlayStation 6 هنوز مشخص نشده است

K I 1 1 E R

ناظم انجمن
مدیرعامل سونی: تاریخ عرضه PlayStation 6 هنوز مشخص نشده است
Hiroki Totoki، مدیرعامل سونی، اعلام کرد که تاریخ عرضه کنسول بعدی این شرکت یعنی PlayStation 6 هنوز تصمیم‌گیری نشده است.

به گفته وی، سونی هم‌چنان وضعیت کمبود قطعات و هزینه‌های تولید در بازار را زیر نظر دارد تا زمان مناسب برای نهایی کردن و اعلام تاریخ عرضه کنسول نسل بعد را مشخص کند.
منبع

PS4 تو یه وضعیت بهتر تا همین 2 سال پیش داشت بازی های AAA دریافت میکرد، با توجه به وضعیت اقتصادی الان حتی اگه سال دیگه نسل جدید شروع بشه، PS5 به راحتی تا 2032-2033 جوابگو خواهد بود.
کلا هر نسل این همپوشانی بین نسلی داره طولانی تر میشه. نسل بعد احتمالا تا آخرش کماکان بازی بین نسلی داشته باشیم. اما ازونطرف به این معنی نیست سونی تولید ps5 رو تا اون موقع ادامه میده.

به نظرم سونی زودتر از ps4 تو مدت زمان مشابه تولید ps5 رو متوقف میکنه به خاطر محدودیت های تولید و توانشو میذاره رو کنسول دستی/هیبریدی و خونگی نسل دهمش که بتونه اونارو با قیمت مناسب تری تولید کنه.
یعنی یه جورایی شاید کنسول دستی رو جایگزین ps5 بکنه.

امروز رفتم مغازه؛ مو به مو، دقیقا چیزی که با چشم خودم دیدم رو براتون می‌گم. انقدر عصبی و درمانده‌ام که واقعا نمی‌دونم باید چی کار کنم.

دو تا بچه اومدن.

یکی‌شون توی یه پلاستیک، یک عدد خیار گذاشته بود و یه بیسکویت ساقه‌طلایی خرید.

پشت سرش یه پسر دیگه اومد؛ توی یه پلاستیک، سه تا سیب‌زمینی گذاشته بود و یه نودل خرید.

من واقعا هیچ حرفی ندارم. اومدم خونه و فقط اشک ریختم. چند دقیقه حتی نفسم بالا نمی‌اومد...

پلی‌استیشن ۶؟ دیگه خیلی از گیمرهای داخل ایران باید خوابش رو ببینن؛ به‌خصوص نونهال‌ها و نوجوان‌هایی که باید پدر و مادرشون برای اون‌ها کنسول و بازی بخرن. حتی آدم‌هایی که بزرگ‌ترن و کار می‌کنن هم به‌سختی توان خرید یک کنسول رو دارن؛ اون هم همین پلی‌استیشن ۵. پلی‌استیشن ۶ که دیگه اصلا بماند.

به چنان فلاکتی افتادیم که دیگه حتی بازی‌های ویدیویی، برای بخش بزرگی از جامعه گیمر ایران، به یک رویای دست‌نیافتنی تبدیل شده؛ وقتی مردم برای بقا دارن زندگی می‌کنن.

امروز رفتم مغازه؛ مو به مو، دقیقا چیزی که با چشم خودم دیدم رو براتون می‌گم. انقدر عصبی و درمانده‌ام که واقعا نمی‌دونم باید چی کار کنم.

دو تا بچه اومدن.

یکی‌شون توی یه پلاستیک، یک عدد خیار گذاشته بود و یه بیسکویت ساقه‌طلایی خرید.

پشت سرش یه پسر دیگه اومد؛ توی یه پلاستیک، سه تا سیب‌زمینی گذاشته بود و یه نودل خرید.

من واقعا هیچ حرفی ندارم. اومدم خونه و فقط اشک ریختم. چند دقیقه حتی نفسم بالا نمی‌اومد...

پلی‌استیشن ۶؟ دیگه خیلی از گیمرهای داخل ایران باید خوابش رو ببینن؛ به‌خصوص نونهال‌ها و نوجوان‌هایی که باید پدر و مادرشون برای اون‌ها کنسول و بازی بخرن. حتی آدم‌هایی که بزرگ‌ترن و کار می‌کنن هم به‌سختی توان خرید یک کنسول رو دارن؛ اون هم همین پلی‌استیشن ۵. پلی‌استیشن ۶ که دیگه اصلا بماند.

به چنان فلاکتی افتادیم که دیگه حتی بازی‌های ویدیویی، برای بخش بزرگی از جامعه گیمر ایران، به یک رویای دست‌نیافتنی تبدیل شده؛ وقتی مردم برای بقا دارن زندگی می‌کنن.

۳۰-۴۰ ساله‌ها دیگه نمی‌تونن ماشین بخرن. بجاش کنسول و پی‌سی‌ میخرن. ۲۰-۳۰ ساله‌ها میرن تو فاز دراگ، چون همین چیزای معمولی رو هم نمی‌تونن بخرن. نسلای بعدی که هیچی

درست میشه. درست میشه 🚬🚬🚬🚬

خیلی خیلی بعیده تب شوش مصنوعی بخوابه. تب ماینینگ خوابید چون در دنیای واقعی کریپتو یه چیز محدوده. اما گوش مصنوعی هر روز داره در سوراخ‌های بیشتری رخنه مته می کنه.
از سوی دیگر مدل‌های جدید مثل نرم افزار یا بازی نیستن که بهینه بشن و با سخت افزار کمتری اجرا بشن و نتایج بهتری بدن. تمایل همه الان روی مدل‌های فرانتیر با خروجی‌های بیشتر
استفاده بیشتر، کارهای ایجنتیک و ... است.
هر مدل جدید هم رم بیشتری نیاز داره. به تدریج با اومدن مدل‌های کوچک برای استفاده عمومی، سخت افزارها باید رم‌های خیلی بیشتری داشته باشن و ساخت خط تولید جدید و کالیبره کردن و بهینه کردن خط اصلا کوتاه نیست.

خواهش می کنم اگر با 30 فریم و 16 فریم و استاپ موشن و ... هم حال می‌کنید،لذت‌هاتون رو برای خودتون نگه دارید:>
من می‌خوام 60 فریم بازی کنم. دیجتال فاندری و راکستار و سونی و مایکروسافت و جز کوردون و داریوش سوم هم هر نظری داشته باشن، ۳۰ فریم لجنزاره. نمی خواهم.
از توجه شما به این موضوع سپاش گذارم.

۳۰-۴۰ ساله‌ها دیگه نمی‌تونن ماشین بخرن. بجاش کنسول و پی‌سی‌ میخرن. ۲۰-۳۰ ساله‌ها میرن تو فاز دراگ، چون همین چیزای معمولی رو هم نمی‌تونن بخرن. نسلای بعدی که هیچی

درست میشه. درست میشه 🚬🚬🚬🚬
شد مشابه زمان ما که حتی منطقه یک تهران نشینا خیلی هاشون می رفتن کلوپ بازی می کردن یا دستگاه بازیم می خریدن بازی هاش با شناسنامه کرایه می کردن
خیلی خیلی بعیده تب شوش مصنوعی بخوابه. تب ماینینگ خوابید چون در دنیای واقعی کریپتو یه چیز محدوده. اما گوش مصنوعی هر روز داره در سوراخ‌های بیشتری رخنه مته می کنه.
از سوی دیگر مدل‌های جدید مثل نرم افزار یا بازی نیستن که بهینه بشن و با سخت افزار کمتری اجرا بشن و نتایج بهتری بدن. تمایل همه الان روی مدل‌های فرانتیر با خروجی‌های بیشتر
استفاده بیشتر، کارهای ایجنتیک و ... است.
هر مدل جدید هم رم بیشتری نیاز داره. به تدریج با اومدن مدل‌های کوچک برای استفاده عمومی، سخت افزارها باید رم‌های خیلی بیشتری داشته باشن و ساخت خط تولید جدید و کالیبره کردن و بهینه کردن خط اصلا کوتاه نیست.

خواهش می کنم اگر با 30 فریم و 16 فریم و استاپ موشن و ... هم حال می‌کنید،لذت‌هاتون رو برای خودتون نگه دارید:>
من می‌خوام 60 فریم بازی کنم. دیجتال فاندری و راکستار و سونی و مایکروسافت و جز کوردون و داریوش سوم هم هر نظری داشته باشن، ۳۰ فریم لجنزاره. نمی خواهم.
از توجه شما به این موضوع سپاش گذارم.
اکثر بازی ها سگا هم حتی 60 فریم بودن بگذریم که crt حتی از اولدها موشن هندلینگ به مراتب بهتری دارن چون عملا عددش صفر هست
حقیقتا 30 فریم هیچ رقمه دیگه نمی شه تحملش کرد بازم 40 فریم 120 هرتز بگن یه حرفی اما 30 فریم کاملا غیر قابل بازی هست

• Like
Reactions: RoadRash and m.a.t
چشم انسان بیشتر از 30 فریم رو نمیتونه تشخیص بده، این صد بار
بعد اون فریم های اضافه بین زجاجیه و شبکیه، دیسینک میندازه، خون دماغ میشین
کی این حرفا رو زده؟🤔 باز محققین بازیسنتر، تحقیقات جدید انجام دادن و مقتله جدید چاپ کردن؟😁

چشم انسان بیشتر از 30 فریم رو نمیتونه تشخیص بده، این صد بار
بعد اون فریم های اضافه بین زجاجیه و شبکیه، دیسینک میندازه، خون دماغ میشین
بالای ۱۲۰ فریم رو موافقم نمیتونه تشخیص بده ولی آخه داداش بالاتر از ۳۰ فریم؟!
شاید چشماتون مشکل داره به چشم پزشکی مراجعه کنید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or