خبر رسمی مدیرعامل سونی: تاریخ عرضه PlayStation 6 هنوز مشخص نشده است

K I 1 1 E R

ناظم انجمن
مدیرعامل سونی: تاریخ عرضه PlayStation 6 هنوز مشخص نشده است
Hiroki Totoki، مدیرعامل سونی، اعلام کرد که تاریخ عرضه کنسول بعدی این شرکت یعنی PlayStation 6 هنوز تصمیم‌گیری نشده است.

به گفته وی، سونی هم‌چنان وضعیت کمبود قطعات و هزینه‌های تولید در بازار را زیر نظر دارد تا زمان مناسب برای نهایی کردن و اعلام تاریخ عرضه کنسول نسل بعد را مشخص کند.
منبع

نسل بعدی جهش خوبی رو شاهد خواهیم بود هم FSR عالی شده هم فریم جنریشن چند برابری به پختگی نسبتا خوبی رسیده هم دیگه شاهد یکسری محدودیت های نسل های قبلی نیستیم جهش پردازنده های AMD هم خیلی عالی بوده الان حتی Z1 EX هم از PS5 عملکرد بهتری که برای کنسول های دستی نسل قبلی محسوب می شه Z2 EX که عملا بهترم هست

مشکلات انریل 5 با محدودیت ری تیسینگ اینا هم حل می شه کلا نسل خوبی می شه نسل بعد نگرانش نباشید من کلی بررسی کردم تنها ایراد نسل بعد قیمت فضایی چند سال ابتداییش هست و البته بعیدم می دونم دیگه شاهد کنسول 500 دلاری باشیم حتی اخراش
خب تمام بحث همینه، کسی که کنسول میخره دنبال تجربه بازیهای خفن انحصاری کنسوله و میدونه سخت افزارش بسته و ضعیفه و نهایتا 3~4 سال بعد منسوخ میشه.
حالا اگه بازی خوب هم نداشته باشه، چرا باید قیمت فضایی بده که تهش چیزی دستشو نگیره؟ یکم دیگه میذاره روش یه PC متوسط میگیره. هر 5 سال یه بار ارتقا جزئی میده کارشم راه می افته.

از قول ما حرف نزن ما اگه 3 سال یکی هم کنسول جدید بیاد ما خوشحالیم چرا؟ چون گرافیک بازی ها از نظر من خیلی مشکل داره من اصلا از گرافیک 2026 بازی ها راضی نیستم این چه نسلیه که هنوز بازی ها رزولوشن اشغالی دارن اکثرشون شفاف نیستن حتی در حد 2K هم نیستن مد پرفورمنس چون من 2K می دونم چطوریه
فریم ها هم زور بزنه 60
تکسچرها همچنان داغونن سایه ها ایراد داره رفلکشن ها داغون
فیزیک فیزیک فیزیک یعنی این بخش عقبگردم داشته تخریب رد فکشن کجا دیتیل فیزیک کرایسیس کجا این بازی های جدید کجا

قیمت قطعات هم روند خاص خودش داره هیچ شرکتی به فکر مشتری نیست زمانی که اینجا با فن بوییسم مبارزه می کردم هی بن می کردن همچین روزهایی پیشبینی می کردم حالا باز از شرکت ها بزرگ حمایت با تعریف الکی بکنید چوبش خودتون می خورید ما هم با شما فن بوی ها می سوزیم
گرافیک بازیها مشکل داره و جهش صورت نگرفته چون رسانه هایی مثل دیحیتال فاندری باعث شدن سلیقه ذهنیت مخاطبان و بازیسازان به سمت نزدیک کردن کنسول به پی سی بره و به جای پیشرفت گرافیک واقعی بازیها بحث مزخرف رزولوشن 4k و ۶۰ فریم و ری تریستیگ و ۱۲۰ فریم که پی سی فنا دغدغه اصلیشونه شکل بگیره.اتفاقا این نسل نزدیک ترین نسل کنسول به پی سی هست و تنها نسلی هست که اکثر بازیها به صورت کامل ۶۰ فریم و بعضی ها حتی تا ۱۲۰ فریم اجرا میشه و چیزی که پی سی فنها همیشه پزش رو میدادن و با ۳۰ فریم به کنسول سرکوفت میزدن این نسل پرپر شده رفته!!!و همین مزخرفات باعث شده این نسل جهش گرافیکی واقعی نداشته باشه.اگه بازیها ۳۰ فریم بودن و 4k و ری تریسینگ دغدغه اصلی نبود اکثرا بازیها گرافیک دموی ماتریکس داشتن.کنسول فنا بحث ۴ تا فریم بیشتر و ۴ تا پیکسل بیشتر براشون مهم نبود جهش گرافیک مهم بود که متاسفانه به اون علتی که گفتم جهش نداشتیم

• Like
Reactions: Scαrface
به هر نوعی اگر کنسولی رو بدن که ۹۰۰-۱۰۰۰ دلار قیمت داشته باشه اونم تو یکی دو سال اینده با کله میخورن زمین!
الان هر کی کنسول میگیره به خاطر قیمت مناسب و راحتی کار باهاشه نه اینکه بیای بیش از دو‌برابر نسل قبلی پاش پول بدی و تازه بازی خاصی هم روش نباشه! شما هر جوری حساب کنی از نسل شش به این ور تا نسل نهم کنسول ها از نسل قبلی ارزونتر و بهتر شدن ( با احتساب تورم ) اما حالا ملتی که سر فایو دعوا میکردن که چهارصد دلار بهتره و نه پانصد دلار رو بیای یهو ۹۰۰ تا بذاری جلوش میگه من با همین سر میکنم، همین جریان سر ایکس باکس وان اومد مه سر صد دلار بیشتری که تازه باهاش کینکت هم گیرشون می اومد ملت بیشتر رفتن فور خریدن
کرونا باز اگر گفته میشه سخت بود و بی پولی ولی حداقل کنسول با قیمت اصلی خیلی جاها پیدا میشد ‌ولی الان با این حد گرونی اون بدنه اصلی کسانی که کنسول میخریدن جذب نمیشن
شاید بگید امار فروش پرو زیاده ولی این امار بعید میدونم حتی پنج تا ده درصد کل فروش سونی رو پوشش بده حالا شما بیا ۱۰۰۰ دلار کنسول رو بذار جلوی ملت که معلوم نیست حتی ۲۰-۳۰ درصد هم بهتر بتونن پرفورمنس بهتری نسبت به نسل قبل بدن با این بند و شرط که هیچ کدوم از استودیوها واقعا توان مالی و دانشی این کارو ندارن! و بدتر از اون لزومی هم بش نیست، هیچ کس رو کنسول دنبال ۲۴۰ فریم نیست

احتمالا به خاطر شرایط کاری خودشون این حرکت رو بزنن ولی واقعا کوبیدن اب در هاون میشه
سرنی بزرگ چند سال پیش بینی میکرده این شرایط پیش بیاد و طراحی نسخه دستی PS6 / نسخه ضعیف تر PS6 با همون چیپ نسخه دستی شروع کرده
لیک پارسال / قبل از شروع ابر بحران RAM

1786999295785.png
در بدترین شرایط سونی می تونه نسخه ضعیف تر PS6 با قیمت 550 دلاری عرضه کنه
----
معلوم نیست حتی ۲۰-۳۰ درصد هم بهتر بتونن پرفورمنس بهتری نسبت به نسل قبل بدن
پیشرفت اصلی در بحث RT و پردازش AI
PS6 در بحث RT بین 5 برابر ( RT ) تا بیش از 10 برابر ( PATH TRACING ) بهتر از PS5 خواهد بود
در بحث AI که PS5 اصلا هسته AI نداره / حداقل 5 برابر بهتر از PS5PRO
ترکیب RT چند لول بالاتر + هسته های AI + رزولوشن خروجی یکسان هر دو کنسول ( 4K ) اختلاف گرافیکی زیادی بین PS5 و PS6 به وجود میاره

-----------
هیچ کدوم از استودیوها واقعا توان مالی و دانشی این کارو ندارن! و بدتر از اون لزومی هم بش نیست
استودیوها قرار نیست کار خاصی انجام بدن / همین الان هم انجین ها چند لول از سخت افزار فعلی جلوترن

تمام بازی های PATH TRACING بدون بهینه سازی خاصی روی PS6 اجرا می شن
1786997757704.png 1786998049673.png

راکستار نسخه PATH TRACING GTA 6 با گرافیک چند لول بالاتر اماده عرضه داره اما کنسولی وجود نداره که توانایی اجرا 30 فریم اش هم داشته باشه / مجبورا صبر کنن تا نسخه نسل بعدی با قیمت 100 دلار بفروشن :D

آخرین ویرایش:
سرنی بزرگ چند سال پیش بینی میکرده این شرایط پیش بیاد و طراحی نسخه دستی PS6 / نسخه ضعیف تر PS6 با همون چیپ نسخه دستی شروع کرده
لیک پارسال / قبل از شروع ابر بحران RAM

View attachment 417879
در بدترین شرایط سونی می تونه نسخه ضعیف تر PS6 با قیمت 550 دلاری عرضه کنه
----
معلوم نیست حتی ۲۰-۳۰ درصد هم بهتر بتونن پرفورمنس بهتری نسبت به نسل قبل بدن
پیشرفت اصلی در بحث RT و پردازش AI
PS6 در بحث RT بین 5 برابر ( RT ) تا بیش از 10 برابر ( PATH TRACING ) بهتر از PS5 خواهد بود
در بحث AI که PS5 اصلا هسته AI نداره / حداقل 5 برابر بهتر از PS5PRO
ترکیب RT چند لول بالاتر + هسته های AI + رزولوشن خروجی یکسان هر کنسول ( 4K ) اختلاف گرافیکی زیادی بین PS5 و PS6 به وجود میاره

-----------
هیچ کدوم از استودیوها واقعا توان مالی و دانشی این کارو ندارن! و بدتر از اون لزومی هم بش نیست
استودیوها قرار نیست کار خاصی انجام بدن / همین الان هم انجین ها چند لول از سخت افزار فعلی جلوترن

تمام بازی های PATH TRACING بدون بهینه سازی خاصی روی PS6 اجرا می شن
View attachment 417876View attachment 417877

راکستار نسخه PATH TRACING GTA 6 با گرافیک چند لول بالاتر اماده عرضه داره اما کنسولی وجود نداره که توانایی اجرا 30 فریم اش هم داشته باشه / مجبورا صبر کنن تا نسخه نسل بعدی با قیمت 100 دلار بفروشن :D
اتفاقا یکی از چیزهایی که میخواستم بهش اشاره بکنم ولی حال نکردم بنویسم همین بود که اینا همه اش نه ولی بیشتر تخم مرغ هاشون رو میذارن تو سبد ai و نمیدونم fsr و این چیزا ولی باز هم توانمندی استودیو رو که نمیتونی در نظر نگیری، اگر اینطوری بشه یه سری فرمت خاص و فریم های تولید شده فقط میاد جلو چشم مون، تجربه خاصی از این موضوع ندارم ولی میترسم یه جایی یهو بخوره به دیوار و بشه فیچری مثل 3D و اینا

نکته اصلی قیمت بود که گفتم بخواد بیاد میاد، ولی با ۹۰۰-۱۰۰۰ دلار کسی نمیره سمتش خصوصا اون قشری که کنسول ۵۰۰-۴۰۰ دلاری دارن و طبق گفته خودتون تولید فایو ۷۰۰ تایی هم نمی ارزه پس فقط میمونه سیکس ۱۰۰۰ تایی، پس اکثرا میرن تو یه ایست اجباری چون واقعا صرف نمیکنه. نه فقط واسه من اینجا بلکه حتی خارج، گواه این موضوع هم اینه که تا صدتا تحفیف میذارن رو کنسول یهو فروش جهش میکنه، پس هزینه و قیمت خیلی مهمه

بحث کنسول دستی مسلما برای یه سری حتی خود من گیراست ولی نه با باطری داغون ۲-۳ ساعته و از اون سمت اگر قرار باشه سیکس ضعیف تر بدن با ۵۵۰ تا من نوعی نمیرم سمتش چون میشه جریان سریز اس و سریز ایکس، جدا کدوم احمقی میاد کنسول رومیزی ( نه دستی ) ضعیف تر بده بعد بگه خوب این هم شد سیکس اون هم بعد این فاجعه مایکروسافت و ایکس باکس
ادم کنسول دستی رو میتونه هضم کنه فریم و رزولوشن و تکسچر ضعیف بده ولی خانگی رو نه

اون مبحث عمده فروشی و عمده خریدن تون‌هم درست بود ولی نه در شرایطی که اصلا کارخونه ای برای تولید نمونده و همه ظرفیت ها تا ۲۰۳۰-۲۰۲۹ پر شده مگر اینکه اون پشت پسل ها خود سونی رفته قرارداد بسته و این پرشدن ظرفیت یه قسمتی ایش کنسول نسل بعد بوده ولی بازم نمی تونید افزایش قیمت رم رو حتی با عمده حساب کردن توجیه کنید چون حتی الانش هم کنسول صدتا رفته روش

اتفاقا یکی از چیزهایی که میخواستم بهش اشاره بکنم ولی حال نکردم بنویسم همین بود که اینا همه اش نه ولی بیشتر تخم مرغ هاشون رو میذارن تو سبد ai و نمیدونم fsr و این چیزا ولی باز هم توانمندی استودیو رو که نمیتونی در نظر نگیری، اگر اینطوری بشه یه سری فرمت خاص و فریم های تولید شده فقط میاد جلو چشم مون، تجربه خاصی از این موضوع ندارم ولی میترسم یه جایی یهو بخوره به دیوار و بشه فیچری مثل 3D و اینا

نکته اصلی قیمت بود که گفتم بخواد بیاد میاد، ولی با ۹۰۰-۱۰۰۰ دلار کسی نمیره سمتش خصوصا اون قشری که کنسول ۵۰۰-۴۰۰ دلاری دارن و طبق گفته خودتون تولید فایو ۷۰۰ تایی هم نمی ارزه پس فقط میمونه سیکس ۱۰۰۰ تایی، پس اکثرا میرن تو یه ایست اجباری چون واقعا صرف نمیکنه. نه فقط واسه من اینجا بلکه حتی خارج، گواه این موضوع هم اینه که تا صدتا تحفیف میذارن رو کنسول یهو فروش جهش میکنه، پس هزینه و قیمت خیلی مهمه

بحث کنسول دستی مسلما برای یه سری حتی خود من گیراست ولی نه با باطری داغون ۲-۳ ساعته و از اون سمت اگر قرار باشه سیکس ضعیف تر بدن با ۵۵۰ تا من نوعی نمیرم سمتش چون میشه جریان سریز اس و سریز ایکس، جدا کدوم احمقی میاد کنسول رومیزی ( نه دستی ) ضعیف تر بده بعد بگه خوب این هم شد سیکس اون هم بعد این فاجعه مایکروسافت و ایکس باکس
ادم کنسول دستی رو میتونه هضم کنه فریم و رزولوشن و تکسچر ضعیف بده ولی خانگی رو نه

اون مبحث عمده فروشی و عمده خریدن تون‌هم درست بود ولی نه در شرایطی که اصلا کارخونه ای برای تولید نمونده و همه ظرفیت ها تا ۲۰۳۰-۲۰۲۹ پر شده مگر اینکه اون پشت پسل ها خود سونی رفته قرارداد بسته و این پرشدن ظرفیت یه قسمتی ایش کنسول نسل بعد بوده ولی بازم نمی تونید افزایش قیمت رم رو حتی با عمده حساب کردن توجیه کنید چون حتی الانش هم کنسول صدتا رفته روش
اون مثال های میزنی از اول هم با فشار تبلیغات زنده بود / AI اپ اسکیل از سال 2018 شروع شده و اینده قطعی صنعت گیم

مشکلی اصلی PS5 تغییر استاندارد از 30 فریم به 60 فریم بود / بخش زیادی از قدرت سخت افزاری صرفا برای فریم ریت هزینه می شد
مشکل دوم اختلاف زیاد خروجی 1080 و 4K بود ( هر چند در عمل 720P در مقابل 1440 / 1800P بود )

در مورد PS6 بر عکس
فریم خروجی پایه در دو کنسول یکسان ( 60 فریم )
به خاطر وجود هسته های AI و PSSR 3 استودیو می تونن رزولوشن داخلی حتی تا 480P / 360P پایین بیارن و باز هم خروجی نهایی بهتر از PS5 ارائه بدن ( بخش زیادی که توان گرافیکی که قرار بود مثل PS4 به PS5 برای افزایش رزولوشن هزینه بشه ازاد می شه )

خریت مایکروسافت ربطی به PS6 دستی نداره
مایکروسافت اگه 30 دلار بیشتر هزینه می کرد و رم به 12 گیگ + کلاک به 2.2GHz ارتقا میداد سری s تمام بازی های نسل بدون مشکل اجرا می کرد
سونی این اشتباه تکرار نمی کنه و ps6 دستی در بدترین حالت ممکن 18 تا 20 گیگ رم خواهد داشت ( برای رزولوشن 360p تا 1080p کافیه )

باتری تمام کنسول های دستی به فریم وابسته است ( اگه حاظر باشی 30 فریم بازی ها رو تجربه کنی قطعا بیشتر از 4 ساعت )

ولی با ۹۰۰-۱۰۰۰ دلار کسی نمیره ؟
کی گفته ؟
حداقل 15 میلیون هارکور گیمر وجود داره که برای ارتقا PATH TRACING هزار دلار هم هزینه می کنن

یه ابر بحران RAM / NAND وجود داره , راهکار دوستان چیه ؟
سونی صبر کنه و امیدوار باشه که بحران تمام بشه
1. چه تضمینی وجود داره شرایط بهتر بشه
2.چه تضمینی وجود داره شرایط بدتر نشه و سونی مجبور بشه 2030 با قیمت پایه 1200 دلاری کنسول عرضه کنه
3. راه حلی برای سقوط ازاد فروش PS5 وجود داره ؟ خیر

عرضه 2027 چه سودی داره ؟
1.در بدترین شرایط ممکن ( قیمت 1000 دلاری PS6 ) تا 2030 حداقل 30 میلیون PS6 / نسخه ضعیف تر / نسخه دستی فروخته شده
2. یه پلتفرم به نام PS6 شکل گرفته و تا 2030 به مرحله بلوغ رسیده
3. تمام استودیو ها با سخت افزار PS6 اشنا شدن به مرحله بهینه سازی درست و حسابی رسیدن
4. اگه تا 2029 شرایط بهتر شده باشه با نسخه اسلیم خاطرات بازگشت PS3 تکرار می کنن
5.اگه شرایط بدتر شد نیازی نیست از 0 شروع کنن و حداقل PS6 به عنوان یه پلتفرم بزرگ جای پای خودش محکم کرده

تو دلت از جای دیگه پره فکر میکنی نسل جدید که بیاد همه اینها با یه معجزه حل میشه.

از قول کسی که کنسول باز باشه به نظرم خیلی منطقیه که بخواد روی کنسولش همچنان بازی منتشر بشه.

این مشکلاتی که برای کنسول لیست میکنی تا آخر باهاشه ، مخصوصا وقتی بزاریش کنار PC.
فقط هر نسل این مشکلات به روز میشن و دوباره کنار PCهای هم نسل که بزاریم میشه همین موارد و چیزهایی که بهش اضافه یا کم میشن رو زد تو سرش که خب به نظرم این اصلا منصفانه نیست.
اصلا اگه نسلی هم باشه که اینقدر کنسولهاش قوی باشن که پا به پای PCهای مدرن بیان باز هم طی یکی دو سال جا میمونن و باز هم نقطه سر خط.
به نظرم بهتره اصلا بحثش رو پیش نکشیم.
کنسول یعنی محدودیت سخت افزاری ، یک پلتفرم بسته که با شرایط فعلی نهایتا هر نسل یک بار به روز بشه.

کسی که اینقدر این موارد براش مهمه خب PC میخره ، دیگه اصلا نباید سمت کنسول بیاد که بخواد اینقدر حرص بخوره.
یکی که مثل تو فکر میکنه چرا باید کنسول بخره؟
PC که داری ، سالی یکبار به روز کن خب.
اگه به روز هم میکنی خب دیگه چرا برات مشکلات کنسولها مطرحه؟
همون طوری که اکثر بازی های این نسل 60 فریم شدن نسل بعدی هم مشکل رزولوشن حل می شه
همین الانم با نسخه ps5 pro حل شده
ببین پسرم پی سی که دیگه قیمتش رویایی شده ضمن اینکه گرافیک بازی های پی سی کشش به کش کنسول وصله دیگه همه هم چنین چیزی رو می دونن(حتی میزان وی رم لازم گرافیک نسل بعد مستقیم با رم کلی نسل بعد ارتباط داه)
فقط اخرای نسل کنسول اونم چون دارن برای نسل بعد اماده می شن یکسری جهش ها رو شاهد هستیم
بعدشم بازی های انحصاریش که مجبوری روی کنسول بری پس باز اینم ربط پیدا می کنه
کنسولا هر 6 7 سال نسل عوض می کنن همیشه هم قانونش همین بوده حالا چه خوشت بیاد چه نیاد
بعدشم با این اوضاع ایران کنسولم دیگه از سبد خیلی ها حذف می شه بماند که قیمت بازی های اورجینالم فشار زیادی میاره
خب تمام بحث همینه، کسی که کنسول میخره دنبال تجربه بازیهای خفن انحصاری کنسوله و میدونه سخت افزارش بسته و ضعیفه و نهایتا 3~4 سال بعد منسوخ میشه.
حالا اگه بازی خوب هم نداشته باشه، چرا باید قیمت فضایی بده که تهش چیزی دستشو نگیره؟ یکم دیگه میذاره روش یه PC متوسط میگیره. هر 5 سال یه بار ارتقا جزئی میده کارشم راه می افته.
بستن پی سی به قدری گرون شده که کنسول هر حالتیش می صرفه چیزی که دستشون می گیره گرافیک بازی های این نسل هم خوبن فقط اگه تلویزیون 4k داشته باشی قطعا ps5 pro خیلی گزینه ی بهتری هست
گرافیک بازیها مشکل داره و جهش صورت نگرفته چون رسانه هایی مثل دیحیتال فاندری باعث شدن سلیقه ذهنیت مخاطبان و بازیسازان به سمت نزدیک کردن کنسول به پی سی بره و به جای پیشرفت گرافیک واقعی بازیها بحث مزخرف رزولوشن 4k و ۶۰ فریم و ری تریستیگ و ۱۲۰ فریم که پی سی فنا دغدغه اصلیشونه شکل بگیره.اتفاقا این نسل نزدیک ترین نسل کنسول به پی سی هست و تنها نسلی هست که اکثر بازیها به صورت کامل ۶۰ فریم و بعضی ها حتی تا ۱۲۰ فریم اجرا میشه و چیزی که پی سی فنها همیشه پزش رو میدادن و با ۳۰ فریم به کنسول سرکوفت میزدن این نسل پرپر شده رفته!!!و همین مزخرفات باعث شده این نسل جهش گرافیکی واقعی نداشته باشه.اگه بازیها ۳۰ فریم بودن و 4k و ری تریسینگ دغدغه اصلی نبود اکثرا بازیها گرافیک دموی ماتریکس داشتن.کنسول فنا بحث ۴ تا فریم بیشتر و ۴ تا پیکسل بیشتر براشون مهم نبود جهش گرافیک مهم بود که متاسفانه به اون علتی که گفتم جهش نداشتیم
الان دیجیتال فاندی بردی زیر سوال؟ اتفاقا باعث شد خیلی از سازنده های بی مسئولیت وادار به فیکس کردن بازی هاشون بکنه
نخیر شما بهترین گرافیک هم که داشته باشی رزولوشن بازی پایین باشه مات باشه یک ریال نمی ارزه
من حاضرم گرافیک در حد ps3 باشه اما کاملا شفاف باشه
اون 30 فریم هم دیگه به قدری منسوخ شده و وی تی وی های جدید به قدری 30 فریم ازار دهنده هست که اصلا 30 فریم برای من با خیلی های دیگه کاملا غیر بازی شده بگذریم که 30 فریم باعث اینپوت لگ به شدت بالایی هم می شه

این موش مصنوعی خیلی زودتر از یکی دو سال دیگه می‌خوابه و خیلی چیزا افت قیمت پیدا می‌کنن. کم‌کم‌ مجبورا قیمتا رو کم کنن و بار پردازشی رو هم بیارن سمت کاربر. چین هم با دزدی‌های جدیدش تونسته رم‌های خوبی تولید کنه. کارخونه‌های جدید هم راه میفتن و اوضاع خیلی سریع عوض میشه.

چنین نمانده و چنین نیز نخواهد ماند!

منم فکر نمیکنم کنسول 1000 دلاری که قراره بازی هاش بین النسلی باشه +قرار نیست بازی انحصاریی بگیره چون تو این دور و زمونه یک فروش ضعیف باعث تعطیلی استودیو میشه ... بتونه موفقیت خاصی داشته باشه...

بهتر بگیم شکست نخوره!

واقعا نسل بعد با این شرایط فعلی بازار چیزی جز شکست نمیتونه باشه، نهایت PS6 هم بیاد، آخرش میبینی نقشش در حد یه Pro خواهد بود... تا برسیم به PS7 شاید معجزه بشه

نشد هم دیگه کلا هیچی، باید با همه چیز خداحافظی کرد:دی

یه زمانی PS2 اومد، کرک و پر برامون نمونده بود از جهشی که نسبت به PS1 داشت. یا جهشی که PS3 نسبت به PS2 داشت. با اون قطار بازیهای خفن.

انصافا هیچ هایپ و ذوقی برای کنسول های نسل بعد دیگه وجود نداره. همین الآنشم من PS5 ندارم و عنوانی (جز GTA VI) نبوده که بگم تجربه فلان بازی رو از دست دادم.
چندتا بازی تماما نسل بعدی اومدن که لخوان از قدرت نسل جدید استفاده کرده باشن؟! گشادی سازنده ها و اسکل بودنشون ربطی به نسل نداره وگرنه تک و توک بازی داشتیم که تمام و کمال از قدرت نسل ۹ استفاده کردن و خروجی های قدرتمندی گرفتن. تا همین پارسال بازیایی بودن که برای نسل ۸ هم میومدن خب طبیعیه نسل ۹ نتونه قدرتنمایی کنه.
این نسل فدای سیاستهای سونی و مایکروسافت شد. سونی که فتیش گس گرفت و تر زد به پتانسیل استودیوهاش و مایکروسافت سر خرید بتزدا و اکتیویژن و حضور دلقک اعظم فقط داشت شوآف میکرد و سر ملتو شیره میمالید. این ۲تا اگه از استودیوهاشون استفاده درست میکردن اللن کلی بازی خوب داشتیم که قدرت نسل ۸ رو به رخ کشیده بودن. کاری که تازه یکی ۲ساله شاید داره اتفاق میفته و حتی مثلا COD هم تازه امسال نسخه تماما نسل ۹ی داده.

خروجی گرافیکی مهم نیست، استفاده از ویژگی های جدید به شیوه های قابل لمسه که مهمه و این نسل خیلی کمه
مثلا تو نسل ۷ همش فیزیک و قابلیت رندرینگ محیط های بزرگ و پرجزییات رو تو صورت پلیر میزدن و بازی هایی ساخته میشدن که واقعا به هیچ شکل برای PS2 نمیشد ساخت و اصل کار رو حفظ کرد و تو نسل ۸ صرفا همین موارد رو بهبود دادن ولی نسل ۹ بساط این کار ها کامل جمع شد

مثلا حتی یک عنوان هم نداریم که RT رو به صورت کاملا محسوس و فرای پر زرق و برق کردن بازی به ما نشون بده. مثلا چرا ما الان یه بازی AAA نداریم که توش نور و سایه مکانیک مهمی باشه و با RT و نورپردازی ریل تایم نسل جدید چهار تا چیز خفن نشونمون بده؟

البته تا حدودی هم خود گیمر ها مقصر هستن و توقع دارن 1080ti تا ابد پادشاهی کنه :دی

آخرین ویرایش:
چندتا بازی تماما نسل بعدی اومدن که لخوان از قدرت نسل جدید استفاده کرده باشن؟! گشادی سازنده ها و اسکل بودنشون ربطی به نسل نداره وگرنه تک و توک بازی داشتیم که تمام و کمال از قدرت نسل ۹ استفاده کردن و خروجی های قدرتمندی گرفتن. تا همین پارسال بازیایی بودن که برای نسل ۸ هم میومدن خب طبیعیه نسل ۹ نتونه قدرتنمایی کنه.
این نسل فدای سیاستهای سونی و مایکروسافت شد. سونی که فتیش گس گرفت و تر زد به پتانسیل استودیوهاش و مایکروسافت سر خرید بتزدا و اکتیویژن و حضور دلقک اعظم فقط داشت شوآف میکرد و سر ملتو شیره میمالید. این ۲تا اگه از استودیوهاشون استفاده درست میکردن اللن کلی بازی خوب داشتیم که قدرت نسل ۸ رو به رخ کشیده بودن. کاری که تازه یکی ۲ساله شاید داره اتفاق میفته و حتی مثلا COD هم تازه امسال نسخه تماما نسل ۹ی داده.
خب همین دیگه، ترکیب سیاست های غلط تولید کننده کنسول و استودیو های تحت امر باعث شد واقعا چیزی از این نسل تا اینجا ندیدیم.

نکته ی خوبی هم که @Akiba گفت دقیق بود. الآن نسبت به گذشته هزینه تولید بازیها خیلی بالاتر رفته و اولین شکست میتونه آخرین شکست باشه.

پس در هر حالت حتی با اومدن نسل جدید هم مشکل اصلی پابرجا میمونه و تغییر محسوسی نمی بینیم.

منم فکر نمیکنم کنسول 1000 دلاری که قراره بازی هاش بین النسلی باشه +قرار نیست بازی انحصاریی بگیره چون تو این دور و زمونه یک فروش ضعیف باعث تعطیلی استودیو میشه ... بتونه موفقیت خاصی داشته باشه...

بهتر بگیم شکست نخوره!

واقعا نسل بعد با این شرایط فعلی بازار چیزی جز شکست نمیتونه باشه، نهایت PS6 هم بیاد، آخرش میبینی نقشش در حد یه Pro خواهد بود... تا برسیم به PS7 شاید معجزه بشه

نشد هم دیگه کلا هیچی، باید با همه چیز خداحافظی کرد:دی
هر نسل اختلاف خودشون رو دارن. اونی که پرو رو به عنوان نسل جدید قالب می‌کنه، نینتندو هستش.😁

هر نسل واقعی گیمینگ قشنگیاش رو داره.
تو نسل ۱۰ با سخت‌افزار‌هایی که توانایی 4K نیتیو + رفلکشن + نسل جدید FSR و هوش مصنوعی خواهند داشت کلی دست سازنده‌ها بازتر میشه. قطعا هوش مصنوعی ورود کنه، هزینه‌ی ساخت بازی برای کمپانی‌ها کاهش پیدا می‌کنه.

احتمال بسیار زیاد یه کنسول پرتابل از سمت سونی (و شاید MS) خواهیم داشت. شرایط رو برای نسل ۱۱ هم از الان مشخص کنن که احتمالا نفری یه کنسول دستی قراره بهمون بفروشن + کلود

ملت جدی هنوز نفهمیدن سخت افزار اندازه پشمک مهم نیست هنر بازیساز مهم اگر همین فردا کلا سخت افزار جمع بشه و همه چی بشه کلود هم هیچ تغییری تو بازیا رخ نخواهد داد چون بازیسازا نه عرضش دارن نه توانش کار خاصی کنن چون همشون برای رنگ پوست زن بودن این چیزا استخدام میشن نه مهارت و نبوغ !
مثلا من یادم همین کوروش نسل پیش عکس فیلم اسپایدر من میذاشت و با تعریفا تخیلی از انواع تکنولوژی های ۵ میگفت قرار اسپایدر من ۲ بشه کپی فیلم اسپایدر من اخرشم دیدیم ده نسل دیگه هم همین بساط خودتون با تبلیغات پوچ گول نزنید داشتم اویل ۹ میزدم رسما گرافیکش زباله غیر قابل بازیافت و چند لول بدتر و بلوری تر از اویل ۴ ریمیک و اویل ۸ از این بازیسازا انتظار پیشرفت دارن ملت ! اویل ۷ رو پی اس ۴ کیفیت شفاف تر و تمیز تری داشت !

دوستان فقط یه نکته مهمی رو حس میکنم اشتباه متوجه شده باشید. قیمت حافظه به واسطه پیشرفت تکنولوژی گرون نشده که سونی مجبور باشه چیزای رده پایین استفاده کنه هزینش مدیریت شه. بحران حافظه به خاطر رشد انفجاری تقاضای دیتاسنتر ها و به دنبال اون محدودیت تولید و به هم خوردن بالانسش ایجاد شده. یعنی اگه جای رم، دمپایی هم تولید میکردن باز همین شرایط برقرار میشد.

از یه طرفم هی میگید ملت کنسول 400 دلاری دوست دارن هیشکی اینو نمیخره. بابا نینتندوی بنجل ساز پلاستیک فروش که کنسول 200 دلاری میفروخت الان کنسول 600 دلاریشو رو هوا دارن میزنن چرا فکر میکنید مثلا یه کنسول 900 دلاری از سونی که هم قیمت ps5pro هست قراره شکست بخوره؟ :D

حرفای کوروش کاملا درست بود منم سر همون گفتم منطقیه از سال بعد شروع به تولیدش کنه و دقیقا سر همینم فکر میکنم خیلی زودتر از نسل های قبل کمپانیا روی نسل بعدیشون سوییچ کنن.

ملت جدی هنوز نفهمیدن سخت افزار اندازه پشمک مهم نیست هنر بازیساز مهم اگر همین فردا کلا سخت افزار جمع بشه و همه چی بشه کلود هم هیچ تغییری تو بازیا رخ نخواهد داد چون بازیسازا نه عرضش دارن نه توانش کار خاصی کنن چون همشون برای رنگ پوست زن بودن این چیزا استخدام میشن نه مهارت و نبوغ !
مثلا من یادم همین کوروش نسل پیش عکس فیلم اسپایدر من میذاشت و با تعریفا تخیلی از انواع تکنولوژی های ۵ میگفت قرار اسپایدر من ۲ بشه کپی فیلم اسپایدر من اخرشم دیدیم ده نسل دیگه هم همین بساط خودتون با تبلیغات پوچ گول نزنید داشتم اویل ۹ میزدم رسما گرافیکش زباله غیر قابل بازیافت و چند لول بدتر و بلوری تر از اویل ۴ ریمیک و اویل ۸ از این بازیسازا انتظار پیشرفت دارن ملت ! اویل ۷ رو پی اس ۴ کیفیت شفاف تر و تمیز تری داشت !
بله اون زمان قرار نبود 60 فریم به استاندارد نسل 9 تبدیل بشه :D
از بین 4,749 بازی ps5 که معرفی و عرضه شدن فقط 4 تا حالت 60 ندارن :-t
Gotham Knights
The Quarry
The Precinct
The Casting of Frank Stone

نسل های قبلی دیجیتال فاندری وجود نداشت / ملت اهمیتی به فریم ریت نمیدادن

استودیو ها گرافیک و ویژگی ها بصری تا حدی که بازی بالای 15 فریم اجرا بشه بالا میبردن
1787048606420.png 1787048421634.png

1787048252957.png
اگه زمان GOW 3 سونی سانتا مونیکا رو مجبور می کرد بازی روی 60 فریم قفل کنه اون جهش بزرگ گرافیکی رقم می خورد ؟ قطعا گرافیک بازی فدای 60 فریم میشد
1787048155427.png 1787048047762.png
این نسل استودیو ها رو مجبور کردن روی فریم ریت تمرکز کنن
طبیعیه وقتی استاندارد فریم ریت از 15 تا 30 فریم به 60 فریم میرسه ( اگه زیر 45 بیاد گیمر ها شروع به فحاشی می کنن ) گرافیک بازی ها فدا میشن

این نسل چقد سر فریم ریت ELDEN RING بحث شد
ای وای 60 فریم لاک نیست ...... ای وای فریم بین 40 تا 60 ......
Blighttown روی PS3 چند فریم اجرا میشد ؟ 15 فریم :))
1787049801825.png

بله اگه دیجیتال فاندری نبود / استاندارد 60 فریم نبود / بازی ها بین 15 تا 30 فریم اجرا میشدن , اختلاف PS4 و PS5 چند لول بیشتر می شد

توضیح دادم که داستان PS6 متفاوت
مشکلی اصلی PS5 تغییر استاندارد از 30 فریم به 60 فریم بود / بخش زیادی از قدرت سخت افزاری صرفا برای فریم ریت هزینه می شد
مشکل دوم اختلاف زیاد خروجی 1080 و 4K بود ( هر چند در عمل 720P در مقابل 1440 / 1800P بود )

در مورد PS6 بر عکس
فریم خروجی پایه در دو کنسول یکسان ( 60 فریم )
به خاطر وجود هسته های AI و PSSR 3 استودیو می تونن رزولوشن داخلی حتی تا 480P / 360P پایین بیارن و باز هم خروجی نهایی بهتر از PS5 ارائه بدن ( بخش زیادی که توان گرافیکی که قرار بود مثل PS4 به PS5 برای افزایش رزولوشن هزینه بشه ازاد می شه )

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or