مدل جدید PS3 ؟

• Thread starter Thread starter ke$ha
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

ke$ha

کاربر سایت
PS3 جدید از سری 4000 است و Super Slim نام دارد.

بر اساس این خبر که بایگانی شده است, سونی در حال کار بروی سری 4000 PS3 می باشد.

4000.jpg

این خبر می تواند نوید یک PS3 باریکتر را به ما بدهد, همانطور که قبلا Eurogamer شایعه کرده بود شاید
سونی در گیمز کام امسال مدل جدیدی از PS3 را معرفی می کند.

PS3 های فعلی سری 3000 می باشند. مدل PS3 سری جدید CECH-4001x خواهد بود.

در تصویر بالا که به نظر می رسد مدل جدید را نشان می دهد, این کنسول بسیار کوچکتر است.

منبع

برادر اگه به این قیمت برسه من یه هدیه واسه شما میخرم :d

ببین PS1 به چه قیمتی رسید PS2 به چه قمیتی رسید PS3 هم به این قیمت میرسه بعد چند سال برای همین هستش که کنسول رو اسلیم میکنن که در آینده قیمت تمام شده موجب ضرر برای شرکت نشه همین PS3 هم به این قیمت چه بخوایم چه نخوایم میرسه .

برای حدود 5-10 سال دیگه من شما رو کجا گیر بیارم مشخص کن از الان هدیه رو هم بگو از همین الان من وعده سر خرمن قبول نمیکنم .:d

ببین PS1 به چه قیمتی رسید PS2 به چه قمیتی رسید PS3 هم به این قیمت میرسه بعد چند سال برای همین هستش که کنسول رو اسلیم میکنن که در آینده قیمت تمام شده موجب ضرر برای شرکت نشه همین PS3 هم به این قیمت چه بخوایم چه نخوایم میرسه .

برای حدود 5-10 سال دیگه من شما رو کجا گیر بیارم مشخص کن از الان هدیه رو هم بگو از همین الان من وعده سر خرمن قبول نمیکنم .

این استدلال استنتاجی نیست متاسفانه !

من همینجام, مطمئن باش یه هدیه خوب بت میدم:d

اتفاقا احتمالش خیلی زیاده..
سونی به دنیال سود بیشتر توی این نسل هست.(به تعبیری ضرر کمتر در کل)فکر کنم هزینه ساخت این کنسول ها باید حدود 50 الی 60 دلار کمتر باشه و سونی قیمت کنسولش رو بیاره روی 199 دلار توی این نمایشگاه.اینجوری شاید بتونه تا حد کمی اون هیجانی که ا اسلیم اولیه آورد برگردونه و با این کار یه فروش خوبی توی آخر سال داشته باشه..دیگه باید زورش رو همین امسال بزنه مگرنه سال دیگه فکر نمی کنم جذابیتش به اندازه الان باشه.از طرفی کنسول جدید نینتندو هم می آد و عرصه رو شاید تنگ تر هم بکنه.کنسول 199 دلاری سونی شاید بتونه گوی رقابت رو ببره.

اگه هاردش بیشتر از 320 بود میام کازاهیرا رو می کشم>:)

---------- نوشته در 05:52 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:48 PM ارسال شده بود ----------

یکی بیاد این عکس رو برای ما تفسیر کنه ما که هیچی نفهمیدیم
راستی قبلا یوروگیمر با کازاهیرا در این باره مصاحبه کرده بود

اتفاقا احتمالش خیلی زیاده..
سونی به دنیال سود بیشتر توی این نسل هست.(به تعبیری ضرر کمتر در کل)فکر کنم هزینه ساخت این کنسول ها باید حدود 50 الی 60 دلار کمتر باشه و سونی قیمت کنسولش رو بیاره روی 199 دلار توی این نمایشگاه.اینجوری شاید بتونه تا حد کمی اون هیجانی که ا اسلیم اولیه آورد برگردونه و با این کار یه فروش خوبی توی آخر سال داشته باشه..دیگه باید زورش رو همین امسال بزنه مگرنه سال دیگه فکر نمی کنم جذابیتش به اندازه الان باشه.از طرفی کنسول جدید نینتندو هم می آد و عرصه رو شاید تنگ تر هم بکنه.کنسول 199 دلاری سونی شاید بتونه گوی رقابت رو ببره.
بازیها حرف میزنن ... "گاو : عروج" ، "ماوراء دو روح" ، "آخرین بازمانده ما" سال دیگه میآن و بصورت بالقوه این کنسول فروشش بالا میره .یه کاهش قیمت هم میتونه مزید بر علت باشه .

خبر حقیقت داره:

فرم تست قسمت گیرنده وفرستنده کنسول توسط یه شرکت ژاپنی که بیرون دادن:

04873813680781888733.png

35743059749528510611.png

00345426603610114041.png

سونی خودش طراح و سازنده انواع وسایل خانگی هست از تلویزیون گرفته تا دوربین فیلم برداری و............ کارخانه تولید هم مال خودشه برعکس اون دو تای دیگه.
پس طبیعیه برای هزینه کمتر کنسول رو کوچیکتر میکنه تا صرف بیشتری کنه.

مثل اینکه سونی نمیخاد ps4 رو به این زودی ها بده بیرون.پیشنهاد میکنم نفری یه دونه کنسول تمام ایرانی امپراتور رو بخریم که هم به تولید ملی کمک کرده باشیم و هم باعث بشه سونی یکم احساس خطر بکنه
اگر قراره جهش بزرگی رخ بده نیازمند پردازندهای قوی هست.
پردازنده قوی هم جدا از مصرف بالا زیاد داغ میکنه.
نه تنها سونی بلکه تمام شرکتهای طراح سخت افزار استانداردهایی دارن که باید حتما دستگاه از زیرش موفقیت امیز در بیاد.
اگر حرارت چیپها داخل کنسول از یه حد خاص بالاتر بره باعث اسیب رسانی میشه که میشه مثل فجایع اول ایکس باکس360 که دودشم تو چشم ایرانیها زیاد رفت.
اگرم قراره دستگاه تهویه مناسب داشته باشه نباید از یه حد خاص صدا بالاتر باشه چون اون استاندارد پاس نمیشه و دوباره طرح میره بازنگری میشه توسط مهندسها.

پس حرارت و کوولینگ دو تا عامل مهم هستن که باید استانداردهاشون رعایت بشه.و تا موفق امیز نباشه تستها دستگاه به تولید انبوه نمیرسه.

آخرین ویرایش:
مثل اینکه سونی نمیخاد ps4 رو به این زودی ها بده بیرون.پیشنهاد میکنم نفری یه دونه کنسول تمام ایرانی امپراتور رو بخریم که هم به تولید ملی کمک کرده باشیم و هم باعث بشه سونی یکم احساس خطر بکنه

من یه PS3 دارم Slim هست حاضرم بفروشم یه کم هم سر بدم یه Fat بگیرم ( اگر پول داشتم البته :دی ).
رفتم جر دادم خودمون آرکید 360 fat گرفتم.

این مدل های Slim و Micro Slim که میدن بیرون هربار زشت و زشتر میشه.
نمونش PS2 اصلن Slim این کنسول ابهت کنسول رو برده بود زیر سوال . . .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or