مخلوقات شما در Spore !

سلام !

spore_1280x1024.gif

بالاخره داریم به زمان اومدن بازی ای که قراره تحولی در دنیای بازیها باشه ( خب , خب , خب ! انقدر این حرف رو شنیدیم که ... ) نزدیک میشیم. چند روز پیش بخش ساختن مخلوقات این بازی به صورت ناقص ( 25% ) برای دانلود عرضه شد که به نظر خود من و خیلی های دیگه چیز واقعآ جالبیه.
اول از همه برای دانلود کردن این دمو ( یا بهتره بگیم Creature Creator ) از لینکهای زیر استفاده کنین. ( خودم چون موقع دانلود کردنش اکانت Rapidshare نداشتم اون رو امتحان نکردم ) :
Rapidshare :
Code:
http://rapidshare.com/files/122348646/SCCTrialSetup.part1.rar 
http://rapidshare.com/files/122355754/SCCTrialSetup.part2.rar
پسورد :
Code:
[EMAIL="SporeLover@Warez-BB.org"]SporeLover@Warez-BB.org[/EMAIL]

اگه از تورنت استفاده میکنین برین اینجا ( خودم از اینجا گرفتم و درست بود )

وقتی هم که بازی رو گرفتین و نصب کردین , برای کامل تر کردن اون ( از 25% تبدیل میشه به 75% ) میتونین از این لینک استفاده کنین.
وقتی فایل بالا رو دانلود کردین , به قسمت X:\Program Files\Electronic Arts\SPORE\Data برین و "CSA_Main.package" رو بندازین توی Data و تمام.

======================================

نمیدونم استقبال بچه ها از این بازی چقدر هست ولی ارزش امتحان کردنش رو داره. اگه بازی رو گرفتین و خوشتون اومد , جک و جونورهایی که میسازین رو اینجا بزارین که بقیه دوستان هم ببینن ! میتونین ازشون فیلمبرداری هم بکنین و در حالتهای مختلف عکس بگیرین و خلاصه بقیه رو از مخلوقات خودتون بی نصیب نزارین !

این دو تا اولین جونورهای من هستن !!

موفق باشین

اقا یکی این فایل 100% رو میزاره ؟
اون لینکی که داینوسور جان چند صفحه پیش گزاشتن پسورد میخواست
----------------------
دقت کردین این EA + Maxis هنوز بازی نیومده چه قدر روش سود کردن ؟! فکر کنید که 100.000 نفر (که قطعا بیشتره ) اومدن هر کدوم 5 یورو واسه این نسخه دمو پول دادن ! که میشه 500.000 یورو ! بازی اصلی هم که 50 یورو هست که اگه این تعداد بیشتر نشن میشه : 5.000.000 یورو !

سلام
دوستانی که نسخه ی کامل بازی رو دارند و دسترسی به اینترنت پر سرعت دارند فکر میکنم با آپلود فایل CSA_Main.package بتونن نسخه کامل رو در اختیار ما قرار بدند البته ممکنه این کار اصلا فایده ای نداشته باشه حالا نمی دونم دوستانه دیگه بیان یه راهی پیدا کنن :cheesygri

سلام بر همگی:)
این بازی برای حداکثر گرافیک و رزولیشن چه سیستمی میخواد؟
ممنون میشم جواب بدید؟
دو گیگ رم و یه 8600 جی تی کافیشه؟:biggrin1:

سلام بر همگی:)
این بازی برای حداکثر گرافیک و رزولیشن چه سیستمی میخواد؟
ممنون میشم جواب بدید؟
دو گیگ رم و یه 8600 جی تی کافیشه؟:biggrin1:
Windows XP/Vista
Processor - 2.0 GHz P4 processor or equivalent
Memory - XP: 512 MB RAM / Vista: 768 MB RAM
Hard Drive - At least 190 MB of hard drive space for installation, plus additional space for created creatures.
Video Card - A 128 MB Video Card, with support for Pixel Shader 2.0

یه چیز جالبی که در مصاحبه های E3 شنیدم این بود که در بازی 18 تا ادیتور وجود داره که creature که اومده تنها یکی از اونا بوده که از این ادیتور میشه ادیتورهای ساختمان و وسایل نقلیه و اسلحه و.... رو نام برد

Windows XP/Vista
Processor - 2.0 GHz P4 processor or equivalent
Memory - XP: 512 MB RAM / Vista: 768 MB RAM
Hard Drive - At least 190 MB of hard drive space for installation, plus additional space for created creatures.
Video Card - A 128 MB Video Card, with support for Pixel Shader 2.0

ممنون:biggrin1:
پس سیستمم از لحاظ اجرا کردن مشکلی نداره...
میگم تاریخ ریلیز بازی کی هست؟
ممنون...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or