محیط ها در Killzone 3 کاملاً تخریب پذیر خواهند بود!!!

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Tommy Fisher

Shit happens
کاربر سایت
killzone_2_3.jpg

همراه با KillZone II شاهد اینتر اکتیو عالی, محیط های قابل تخریب, فیزیک بسیار خوب و قابل قبولی بودیم که البته به مکان و قسمت های خاصی از بازی محدود میشد, در KillZone III محیط های بازی بصورتی کاملاً انعطاف/تخریب پذیر خواهند بود!!!

یکی از سر نیزه یا به اسطلاح توانایی های شاخص گرافیک بسیار زیبای KillZone II وجود پویایی بسیار زیبای محیط بازی بود که البته فقط به لوکیشن و مکان های خاصی از عنوان محدود میشد اما در KillZone III توانایی بسیار بالای سازندگان, محیطی کاملاً تخریب پذیر و پویا را تجربه خواهید کرد!

KZ3 نسخه سوم از سری بازی KillZone خواهد بود که توسط استدیو بازیسازی Guerilla Games ساخته خواهد شد. در ابتدای سال جاری ساخت نسخه سوم از فرنچایز KZ بصورت غیر رسمی تایید شده بود اما با ریلیز اسکرین شات ها و همچنین اطلاعاتی از بازی در مجله GamePro توسط Sony بازی بصورت رسمی تایید شد!
Source Link

به جرات میگم مقایسه اون دمو با بازیه نهایی کاره اشتباهی هست.به جز نور پردازی-انیمیشنها-باقیه چیزها در دموی 2005 بسیار فراتر از بازیه نهائی بود.

OK .. OK

??WTF

First direct-feed Killzone 3 shots
ScreenShot_2009_03_21_1724.jpg

اینجا چه اتفاقی افتاده ... Killzone2 که به سلامتی با CG یکی شد :biggrin1:
این چرا گرافیکش کمتر از قبلی هست :mad:

البته شاید بدون افکت هست .. نمی دونم چیه ولی این عکس ها مشکل دارن ;)

آخرین ویرایش:
هر کی هستی باش هر چند ساعت . منم بازی کردم دارم نظرم را میگم و میگم حتی یک لحظه هم به اون تریلر 2005 نزدیک نمیشه حالا خودت را بزن اب و اتیش که من دارم چرت میگم و فنبویم . میخوای چیکار کنم هان ؟
دوست من, اینگونه نظرات شخصی برای فن های واقعی Killzone 2 کوچکترین اهمیتی ندارن!
نظرات سایت هایی مثل IGN و بقیه کشک ِ و نظرات شما حقیقت محض ِ ..... این طور نیست؟

IGN
Phenomenal visuals prove that Guerrilla either met or surpassed that infamous E3 trailer
Da Gameboyz
The visuals in Killzone 2 are quite stunning to say the least. If there is one thing that Guerrilla Games can confidently say it is that they pretty much met the target video from E3 in 2005
Meristation
Killzone 2 rises from the ashes of the E3 2005 trailer to prove itself as even better
PALGN
Guerrilla have defied the claims that they could never reach the visual clarity of that infamous 2005 trailer
Killzone 2 lives up to its expectations, for many, many reasons, and overcomes its biggest hurdle, namely the visuals. If you think that a game could never look as good as the 2005 trailer, then you will be pleasantly surprised. The engine Guerrilla have developed is simply put, phenomenal. Textures are consistently high in resolution, character models are incredibly well detailed, and the lighting engine and post processing are astoundingly good. Everything simply looks immaculate; the attention to detail in every area should exceed anyone's expectations in terms of visuals, and the only game to outdo Killzone 2 technically would be Crysis, but believe us, that is a very close call. There is no doubt in our minds that Killzone 2 not only lives up to the 2005 trailer, but outdoes it in almost every way. This game shows the power of the PlayStation 3 in its purest form yet

نقل قول ها برای کسانی که تریلر E3 2005 رو مشاهده کردند کافیه!
'Nuff Said

نوشته شده توسط غارتال:
هر کی هستی باش هر چند ساعت . منم بازی کردم دارم نظرم را میگم و میگم حتی یک لحظه هم به اون تریلر 2005 نزدیک نمیشه حالا خودت را بزن اب و اتیش که من دارم چرت میگم و فنبویم . میخوای چیکار کنم هان ؟

دقیقا نکته همینه... که تو داری خودتو به آب و آتیش میزنی و خب هیچکس اهمیتی نمیده آخه؛ زور زدنای شما یه چیزه؛ حقیقتی که همه دیدن یه چیز دیگست. دوست عزیز میگه به جز در نورپردازی و انیمیشن و تفنگ و افکت؛ بازی اصلی از دموی 2005 کمتره... پس لابد دموی 2005 فقط چمیدونم،‌ نور چشم هلگان‌ها بیشتر بوده؟! خب بخندیم الان؟

من نمیدونم چرا بحث یه بازی خاص میشه عزیزانی که شبا با هزار امید و آرزو عروسک کلیفی‌بی رو بغل میکنن می‌خوابن سر و کلشون پیدا میشه و حرفای یه عده دیگه رو نمیگم قرقره، ولی تکرار می‌کنن؟

جدا جای بحث داره که خود کیلزون 2 بارها از CG سال 2005 بهتر بود؟!

آخرین ویرایش:
این چرا گرافیکش کمتر از قبلی هست

کجاش کمتره؟ تصویر رزولوشنش 5,120 × 2,880 ـه معلومه تو این رزولوشن زوم کنی گرافیک خوب به نظر نمیرسه. رزولوشن رو بذار رو 720*1280 اونوقت نگاه کن...

کجاش کمتره؟ تصویر رزولوشنش 5,120 × 2,880 ـه معلومه تو این رزولوشن زوم کنی گرافیک خوب به نظر نمیرسه. رزولوشن رو بذار رو 720*1280 اونوقت نگاه کن...

البته درست می گی :cheesygri... رزولوشن خیلی بالا هست ;)

آره بابا شما راست میگید ! بازی از یه CG هم پاش را بالا گذاشت اونم این CG !
با PS10 طرف بودیم من نمیدونمستم عذر میخوام که وارد بحث شدم منم خودم را مثل بقیه میزنم کنار تا بحث را بقیه ادمه بدند از ما دیگه کاری ساخته نیست .

اینم یه GIF از طرف من ادامه بدید حتما به جایی میرسید !

73hYs.gif

آخرین ویرایش:
اینا را با تصویر ign و هر منبع فوق معتبر مقایسه کن ؟ بذار کنار هم از این روشن تر ؟!
بابا شمام همین دو تا عکس و گیر اوردی و با همین دوتا هی داری بازیو تخریب میکنی خب چرا چسبیدی به این دو تا عکس او عکسایی که ارش گذاشت و برتری نسخه نهایی نسبت به سال2005 رو نشون میدرو که خدایی نکرده نگاه نمیکنی..؟؟!! تو اون عکسا کاملا معلوم بازی بهتر شده
.......

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or