محیط ها در Killzone 3 کاملاً تخریب پذیر خواهند بود!!!

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Tommy Fisher

Shit happens
کاربر سایت
killzone_2_3.jpg

همراه با KillZone II شاهد اینتر اکتیو عالی, محیط های قابل تخریب, فیزیک بسیار خوب و قابل قبولی بودیم که البته به مکان و قسمت های خاصی از بازی محدود میشد, در KillZone III محیط های بازی بصورتی کاملاً انعطاف/تخریب پذیر خواهند بود!!!

یکی از سر نیزه یا به اسطلاح توانایی های شاخص گرافیک بسیار زیبای KillZone II وجود پویایی بسیار زیبای محیط بازی بود که البته فقط به لوکیشن و مکان های خاصی از عنوان محدود میشد اما در KillZone III توانایی بسیار بالای سازندگان, محیطی کاملاً تخریب پذیر و پویا را تجربه خواهید کرد!

KZ3 نسخه سوم از سری بازی KillZone خواهد بود که توسط استدیو بازیسازی Guerilla Games ساخته خواهد شد. در ابتدای سال جاری ساخت نسخه سوم از فرنچایز KZ بصورت غیر رسمی تایید شده بود اما با ریلیز اسکرین شات ها و همچنین اطلاعاتی از بازی در مجله GamePro توسط Sony بازی بصورت رسمی تایید شد!
Source Link

دقت کنید، کیلزون رو اینطوری مینوسن: Killzone
KillZone غلطه!

عنوان تاپیک رو ویرایش کردم...

o.O
یک حرف بزرگ واسه خوشکلی لغت بود بابا زیاد سخت نگیر! :d

نه مساله اینه که چندبار اینطوری تکرار بشه همه فکر میکنن درستش اینه و تو پست هاشون اینطوری مینویسن.

آخرین ویرایش:
دقت کنید، کیلزون رو اینطوری مینوسن: Killzone
KillZone غلطه!
o.O
یک حرف بزرگ واسه خوشکلی لغت بود بابا زیاد سخت نگیر! :d

نه مساله اینه که چندبار اینطوری تکرار بشه همه فکر میکنن درستش اینه و تو پست هاشون اینطوری مینویسن.
من که مشکلی نمیبینم! ;)

آخرین ویرایش:
کلا این بازی عالی بود هنوز من دارمش دارم آنلاین میرم اما سینگل بازی خیلی کوتاه بود :-"

Killzone 3

اینجا نمی دونم بحث killzone 3 یا که Zz اون هست:confused:

معلوم نیست GG داره چیکار میکنه ، من که بیصبرانه منتظرم !

اگر محیط ها کاملا تحت تاثیر فیزیک باشند و با شناختی که ما از Guerrilla Games در استفاده از تکنیک های نوین در حیطه جلوه های بصری داریم قطعا Killzone 3 چندین برابر بزرگ تر و شگفت انگیز تر از Killzone 2 خواهد بود.

با توجه به Hتاکید GG بر 3D بودن بازی اگر Guerrilla Games بتونه بازی رو روی 60 فریم بر ثانیه بهینه سازی بکنه واقعا کار خارق العده ای انجام داده.

به نظر میرسه دارن تمام نقطه ضعفهای 2 رو حل می کننن.

نمی دونم از نظر شما نقطه ضعف چی هست ولی از نظر من عدم تخریب پذیری یک نقطه ضعف تو Killzone2 نبود

منظورم این هست که مثلا به halo3 یا MW2 یا حتی Halo:reach نگاه کنید ... تخریب پذیری در کار نیست
یا این که کاملا از پیش ساخته شده هست ;)

تنها بازی FPS تخریب پذیر که بتونن این قابلیت رو بدون آسیب زدن به Game Play ارائه کنه سری BF:bad company هست

و البته نمی دونم میزان تخریب پذیری توی killzone3 می تونه بیشتر از .. یا بهتر.. یا حتی در حد BF:bc2 باشه :blushing:

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or