محبوبترین سبک در بین بازی های کامپیوتری ( با نظر سنجی )

• Thread starter Thread starter Kain
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

محبوبترین سبک ؟

• اکشن اول شخص ( First Person Shooter )

رای‌ها: 115 25.6%
  • اکشن سوم شخص ( Third Person Shooter )

رای‌ها: 59 13.1%
  • اکشن - ماجرایی ( Action - Adventure )

رای‌ها: 103 22.9%
  • ماجرایی ( Adventure )

رای‌ها: 24 5.3%
  • نقش آفرینی ( Role Playing Game )

رای‌ها: 75 16.7%
  • استراتژیک ( Strategy )

رای‌ها: 50 11.1%
  • اتومبیل رانی ( Racing )

رای‌ها: 6 1.3%
  • ورزشی ( Sport )

رای‌ها: 13 2.9%
  • شبیه سازی ( Simulation )

رای‌ها: 4 0.9%

• مجموع رای دهنده‌ها
    449
می دونی... راستش خودمم نمیدونم
39.gif
حالا واقعا چرا شماها Role Playing رو یه سبک جدا حساب میکنید؟ آخه ژانرهای دیگه که الان به عنوان رقیب نقش آفرینیی نوشتین به نوبه خودشون میتونن نقش آفرینی باشن...
59.gif

می دونی... راستش خودمم نمیدونم
39.gif
حالا واقعا چرا شماها Role Playing رو یه سبک جدا حساب میکنید؟ آخه ژانرهای دیگه که الان به عنوان رقیب نقش آفرینیی نوشتین به نوبه خودشون میتونن نقش آفرینی باشن...
59.gif
سلام.
؟؟
سبک آرپی جی سبیکه که پر از قاعده ست و محدودیت، توی این نسل هیچ بازی مثل نقش آفرینی ای نتونسته این قواعد رو کامل اجرا کنه(البته جدیدا یک Diablo Clone عرضه شده به اسم Sacred II که میشه گفت این قوانین رو کامل اجرا کرده، اما بازی کپی سبک نداره از نظرم).
خیال کردید Mass Effect به خاطر اینکه سعی کرده بود مثل فالاوت، دیالوگ محور باشه و یک سیستم لول آپ و ای اکس پی نیمه کامل گذاشته بود میشه RPG؟ دوست من D&D Rule Book رو بخونید تا ببینید همین زیرسبک نقش آفرینی(Turn Bases DD) در حد شطرنج قاعده منده و چون پیگیری این قواعد به ذوق بازی کنندگان جدید نمیاد، کسی دنبالش نمیره وگرنه بهترین سبک برای یک سازنده یک RPG قاعده منده، چه ریل تایم باشه چه ترن بیسد. برای اینکه حرفم رو بفهمید Final Fantasy XII که یک آر پی جی کاملا قاعده منده رو با ES IV: Oblivion مقایسه کنید که بیقاعده ست.

هوووم... این چیزی که شما میگی بیشتر شبیه Rulebook یا Universe ـه به نظر من، مث World of Darkness یا Might & Magic Universe یا همون D&D ... من چند ماه پیش یه مقاله نوشته بودم این یه قسمتیشه اگه اشکالاتش رو بهم بگید خوشحال میشم
36.gif

نقش آفرینی (Role Playing):

ایده اصلی در این نوع بازیها این است که شخصیت اصلی داستان (Protagonist) در طول بازی به دلخواه ما پیشرفت کند چنین مشخصه ای باعث میشود همه 4 سبک اصلی یادشده بتوانند با این ژانر تلفیق شوند برای همین به عقیده طرفداران این مدل بازیها، Role Playing یک سبک نیست بلکه یک پروتکل برای بالا بردن آزادی گیمر در حین بازی ست برای مثال کدام یک از مهارت های کاراکتر اکشن خود را بالا ببرد (مثلا شمشیر زنی با تیر اندازی) یا در بازیهای Adventure امکان انتخاب دیالوگ داشته باشد و حتی بر سناریو اصلی بازی تاثیر بگذارد، پتانسیل بالا و محبوبیت روز افزون این سبک در بین گیمرهای سراسر دنیا باعث شده سازندگان بازیها هرساله برای ساخت بازیهای چند نفره، رقابتی و اجتماعی بازیکنان را حول واحدهای مختلف گرد آورده و برای هر کدام یک سناریو طراحی میکنند، برای مثال World of Warcraft هم اکنون به طور رسمی بیش از 9 میلیون مشترک اینترنتی دارد (هر کاربر ماهانه 15 یورو به سرور اینترنتی میدهد)، صرف نظر از اینکه آیا درست هست که این مدل بازیها را جز سبکها قلمداد کنیم، انعطاف پذیری و آینده دار بودن Role Playingـها، این ژانر –یا هر چیزی که بتوانیم به آن بگوییم!- را به آینده گیم های کامپیوتری تبدیل کرده است

من به اکشن اول شخص رای دادم
چون بهترین و راهترین بازی تو pc همین بازی های fps هست(اما فقط تو pc چون من تو کنسول نمی تونم خوب بازی کنم fps رو)
سبک های دیگر خانواده ی اکشن رو باید رو کنسول بازی کرد(نظر من)
استراتژی هم که کلا رو pc

:love: رای ما FPS:love:

اول سلام...

این روزا چه قدر تایپیک های قدیمی میزنه بیرون ،میگن مد هر چند وقت یک بار برمیگرده بیخود نیست ((حالا این چه ربطی داشت خودم هم نمیدونم))

من که به استراتژیک رای دادم چون تنها سبکیه که فقط با pc میشه ((راحت)) بازی کرد و اینکه خودم خیلی از این سبک خوشم میاد

از نظر من سبک اول شخص با بازیهایی مثل COD وMedal Of Honor وسبک سیمولیشن ریسینگ با Gran Turismo
و Forzaبهترین سبک ها هستند البته بقیه هم خوبند:biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or