من واقعا جلوی میثم جان شرمندم و از ایشون عذر خواهی میکنم
خواهش میکنم.
من یه نگاه کلی کردم نظرم رو میگم انشاالله به کسی بر نخوره مجله قسمت اولش بود و همه ایراد هایی که داشت خب به جا بودن و انشاالله حل میشه.
اولین نکته منفی مجله فونت بود یک این که Bold بودن در حالی که برای یک مجله چندان جالب نیست چنین حالتی دوم این که از فونت های مختلف استفاده شده بود نمونش همین نوشته Batman Arkham City فونت شدیدا بزرگ و Bold هست و اصلا از فونت خوبی هم استفاده نشده و چیدمان هم اصلا خوب نیست.
یک توضیح کلی باید درباره بازی داده بشه که بابا این بازی اومده؟ نیمده ؟ پیش نمایشه؟ نقده چیه؟ سازنده اش کیه؟ ناشرش کیه؟ نویسنده اش کیه؟ این طوری که مثل مهر گذاشتین نویسنده رو گنده بعد یه جا کوچیک اصلا جالب نیست.
یه نوشته ی BF3 رو خوندم این ایراد هارو میگیرم، امیدوارم نویسنده عزیز ناراحت نشند. انشاالله بقیه رو هم میخونم نظرم رو میدم :
تمام اطلاعات منتشر شده از مولتی پلیر BF3 خب اصلا تیتر جالبی نیست، تیتر میتونست اینجوری باشه : هر آنچه باید درباره بخش چند نفره BF3 بدانید. قراره مقاله بنویسید نه گردآوری بعد مولتی پلیر ؟ یه مجله فارسی زبان باید تا جایی که میشه از زبان فارسی درش استفاده کرد.
مقدمه اصلا خوب نیست ویراستار اصلا وقت گذاشته این رو ویرایش کنه؟
سری بازی های میدان نبرد را حتما خیلی ها باهاش آشنا هستن و اولین نسخه بازی سال 2002 منتشر شد و شماره سوم بازی هم ماه اکتبر امسال عرضه خواهد شد.
شما متن رو ببینید اصلا خوب نیست برای یک شروع؟ خیلی محاوره ای هست. اولین نسخه بازی عرضه شد یکهو پرید به سومین نسخه؟ این ایراد بیشتر به ویراستار باید گرفت به نظرم.
حتما نام سری بازی های میدان نبرد (BattleField) را شنیده اید، این سری برای اولین بار در سال 2002 به دنیای بازی های رایانه ای قدم گذاشت و پس از فراز و نشیب های فراوان حال سومین نسخه از BF قرار است در ماه اکتبر (مهر ماه) مهمان خانه های شما باشد. شهرت این سری را می توان وابسته به بخش چند نفره قدرتمند آن دانست که با وجود بخش نقشه های بزرگ و...
نمیگم چیزی که نوشتم خوبه ولی مطمئنا بهتر چیزی هست که نوشته شده.
بعد میرسیم به بخش مشخصات کلی بازی خب شما اینجا ذکر کردید مشخصات کلی بازی دیگه چرا نوشتید سازنده بازی؟ ناشر بازی؟ وقتی نوشتید مشخصات کلی بازی دیگه نیازی نیست هی بازی رو تکرار کنید، ناشر، سازنده و...
بعدشم مجله قرار فارسی باشه Possibly On Wii U یعنی چی خب؟
ژانر - سبک ؟ ژانر = سبک در اصل نوشتید : سبک - سبک یا ژانر - ژانر ...
که اونم بهتر بود می نوشتید سبک : اول شخص تیر اندازی (First-person shooter )
===================
خداوکیلی ویراستار کاری کرده؟

چون من متن خودم رو خوندم دیدم یه سری اشتباهات تایپی و شاید غلط املایی

توش هست اصلاح نشده مثلا یه جا نوشتم کهبار که خب باید جدا می شد که بار باید می شد یا یه جا دیگه نوشتم ادامه ی که باید ادامه ای باشه

سوتی های خودم هستن البته

.