مجله بازیباز (شماره سوم بزودی...)

تشکر می کنم از هادی عزیز و تمام دوستانی که در ساخت مجله زحمت کشیدن.
انشا الله بتونیم با مجله که عرضه خواهیم کرد نظر دوستان را جلب کنیم.

ابتدا در مورد هفته نامه یا ماهنامه....من خودم سعی دارم مجله رو به ماهنامه تبدیل کنم و داریم با دیگر اعضا راجبش صحبت میکنیم...

راجب همکاری مسلما نیاز به همکاری داریم و بعد از عرضه شدن شماره اول از دوستان دعوت به همکاری حتما میکنیم...

در طی صحبت هایی که با مدیران بازیسنتر داشتم اونا به طور رسمی از ما حمایت نمیکنن و بودن اسم بازیسنتر فقط همکاری داشتن اعضای سایت با ماست...دلایلی هم که گفتن من خودم قانع شدم و بهشون حق میدم یک سری مشکلات هست که در حال حاضر قادر به حمایت نه تنها مجله ما بلکه مجله های دیگر هم نیستن...

ولی قرار شده تاپیک مجله رو در بخش خودش(در سایت بازیسنتر) مهم کنند...

لوگوی بازیسنتر در این مجله فقط به نشانه همکاری اعضای سایتش هست و حتما در مجله به این نکته اشاره خواهد شد.

اما این به این معنا نیست که ما دیگر با اعضای این سایت همکاری نخواهیم داشت و اتفاقا همکاری های گسترده تری رو در مجله بازیباز با تمامی اعضای بازیسنتر حتی خبرنگاران-اعضای تحریریه و... خواهیم داشت

من در حدی نیستم که خواهش یا گله کنم ول در اولین شماره خیلی ها پیشنهاد همکاری با ما رو قبول نکردن و ما رو قابل ندونستن امیدواریم در شماره های بعد با ما همکاری داشته باشن...

امیدواریم در شماره های بعد از حمایت رسمی این سایت بزرگ گیم فارسی زبان بهره مند شویم.

من یک پیشنهاد دارم اگه دوهفته نامه یا یک هفته نامه باشه اعضای تحریره کم میارن یعنی باید نوبتی بشه یک بار یک عده ای از نوسنده ها نقداهارو تحویل بدن تا کار سخت نشه

---------- نوشته در 11:00 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:55 AM ارسال شده بود ----------

من یک پیشنهاد دارم اگه دوهفته نامه یا یک هفته نامه باشه اعضای تحریره کم میارن یعنی باید نوبتی بشه یک بار یک عده ای از نوسنده ها نقداهارو تحویل بدن تا کار سخت نشه

---------- نوشته در 11:00 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:55 AM ارسال شده بود ----------

چرا پیشنهادات همه از پردیس اینجا کپی میکنی؟ :|

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or