مجازات متقلبان mw3 مساوی است با 14 سال بن !!!

mamad2010

Google Search:Yanet Garcia
Loyal Member
قبل از عرضه Infinity Ward . Modern Warfare 3 درباره سیستم بن جدیدی صحبت کرده بود این سیستم جدید بن متقلبان را به مدت 5000 روز که تقریبا 14 سال میشود بن می کند

این به این معناست از بازی شما به مدت 14 سال در سرور های mw3 جلوگیری خواهد شد در عکس پایین یک نمونه از این بن ها را باهم می بینیم
mw3-5000-days-ban.jpg

• Like
Reactions: Kasra-M
اون BF3 بود که 3 روز بعد از عرضه واسش هک لول اومد واسه PC !! حال و روزMw3 رو X360 که معلومه ، یعنی وقتی میشه کپی بازی کرد هرکار دیگه ای هم میشه کرد ولی واسه Ps3 هک نداره
من درباره bf3 صحبت کردم؟ bf3 هر چی میکشه بخاطر بتل لاگ هست ...
کلا وضعیت vac خیلی خراب هست! ایجا نمیشه بعضی مسائل گفت ولی الان ارزون ترین هک توی سایت های معتبر فروش هک برای mw3 هست اونم بخاطر سادگی کار هست... بالاتر از 100% بن نمیشی کاملا ان دیتکتت!خودشون هم می دونن کاری نمی تونن بکنن این گفته شون هم فقط همین نشون میده...
گرون ترین هک برای warden بلیزارد هست توی نت گفته میشه فقط دو نفر تونستن anti warden واقعی بنویسن یکیش یه یارو استرالیایی هست که دانشجوی کامپیوتر هست والبته نابغه تا همین دو سه ماه پیش توی فروم ... با نام کاربری ... برای sc2 یه mh کاملا ان دیکتت و پابلیک می نوشت باور کن کاملا ان دیتکتت!! بلیزاردم هیچ کاری نمی تونست بکنه فقط هی اپ دیت می داد اف ست عوض می کرد تا شاید فرجی بشه! ولی این سریع mh اپ می کرد و روز از نو ! تا اینگه بخاطر اینکه دخترش می خاست به دنیا بیاد دست از کار کشید چند نفر می خاستن راه شون ادامه بدن ولی کاملا شکست خوردن! بلیزارد تو اون چند ماه کاملا رو کیف بود هی بن ویوو می داد کلی بن شدن...! بقیه سایت ها فروش هک یا هک این مفروختن یا هک یه جای دیگه رو از خودشون هیچی نداشتن! حالا رفته سایت ... زده و داره هک خودشون به قیمت 70 دلار برای 2 ماه می فروشه که کاملا منصفانه هست!
حالا این مقایسه کن با vac! من خودم هر چی سعی کردم تعداد هک های پابلیک برای mw2 یا3 (فرقی نداره!)که فقط توی یه فروم قرار داده شده بشمرم نتونستم...

خدا کنه این بن شامل بوسترها هم بشه چون واقعا دیگه بازیو به گند کشیدن!! تو روزای اول هرچی سرچ میکردم یه عده.....دور هم جمع شده بودن و لول آپ میکردن.:|

خدا کنه این بن شامل بوسترها هم بشه چون واقعا دیگه بازیو به گند کشیدن!! تو روزای اول هرچی سرچ میکردم یه عده.....دور هم جمع شده بودن و لول آپ میکردن.:|

من اصلا اینا که تقلب می زنن رو درک نمی کنم. چه مزه ای داره بردن با نامردی؟ بعدشم خود طی کردنمراحل کلی مزه داره تا به مراحل بالا برسی. یوهو لول آخر باشی که دیگه مزه ای نداره!

بک مورد عجیب تو عکس بود این علامت ضربدر(همون دکمه ضربدر ps3)در عکس قرار داره یعنی چی!اگه بازی مال ویندوز بود که اصلا دکمه ای برای خروج تعیین نمیکرد!یا بازی رو با دسته انجام دادن که در اون حالت هم از دکمه های xbox استفاده میشه!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or