مجازات متقلبان mw3 مساوی است با 14 سال بن !!!

mamad2010

Google Search:Yanet Garcia
Loyal Member
قبل از عرضه Infinity Ward . Modern Warfare 3 درباره سیستم بن جدیدی صحبت کرده بود این سیستم جدید بن متقلبان را به مدت 5000 روز که تقریبا 14 سال میشود بن می کند

این به این معناست از بازی شما به مدت 14 سال در سرور های mw3 جلوگیری خواهد شد در عکس پایین یک نمونه از این بن ها را باهم می بینیم
mw3-5000-days-ban.jpg

• Like
Reactions: Kasra-M
14 سال که سهل 400 سالم بن بشن فرقی نمی کنه کار از جای دیگه خراب...
بازی که 3 روز بعد عرضه شدنش هک لولش میاد باید انداختش سطل اشغال حتی اگه بهترین بازی دنیا باشه!چون وقتی هک لول میاد یعنی اف ست ها لو رفته یعنی هک های دیگه هم اومده ...
مرد bc2 بود که تاحلا هنوز براش هک لول نیومده و همچنین وال هک پابلیک!نه مثل سری mw که هر ننه قمری که از مامانش قهر کرده رفته براش یه اکسترنال کاملا پایلیک و رایگان نوشته!...
این اخبار فقط داره درست پا زدن و بیچارگی شون در کنترل اوضاع نشون میده...

هکر باید بن بشه. این حرفا چیه؟! واقعا که بعضی ها اینجا حساب کهنه صاف می کنن!

بازی که 3 روز بعد عرضه شدنش هک لولش میاد باید انداختش سطل اشغال حتی اگه بهترین بازی دنیا باشه!چون وقتی هک لول میاد یعنی اف ست ها لو رفته یعنی هک های دیگه هم اومده ...
مرد bc2 بود که تاحلا هنوز براش هک لول نیومده و همچنین وال هک پابلیک!نه مثل سری mw که هر ننه قمری که از مامانش قهر کرده رفته براش یه اکسترنال کاملا پایلیک و رایگان نوشته!...
اون BF3 بود که 3 روز بعد از عرضه واسش هک لول اومد واسه PC !! حال و روزMw3 رو X360 که معلومه ، یعنی وقتی میشه کپی بازی کرد هرکار دیگه ای هم میشه کرد ولی واسه Ps3 هک نداره

اخه تو از hack جی میدونی ؟ اصلا میدونی چرا هیچ وقت برای سری های bf هیچ وقت rank hack نیامد ؟ عمرا اگه بودنی اون bf3 بود که 3 ساعت بعد aim bot براش گزاشتیم روی سایت =)) کلا حرفات از پایه اشتباه هست هیچی هم از هک نمیدونی از این حرف ها نزن. اخه یکی نیست بگه اصلا معنی public hack رو نمیدونی چرا از این حرف ها میزنی =))حداقل یه هک بنویس بعد بیا از این چیزا بگو تو که این همه میدونی ادرس های بازی رو بزار ببینم :))

آخرین ویرایش:
چـــــــــــــــــــــــــــــــــــه ربــــــــــــــــــــــــــــــــطـــــــــــــــــــــــــــــــــی داشــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــت!؟!!!!

بده کاری کنن که دیگه کسی چیت نزنه!!!؟

فن بازی تا چه حد!!!! :d

دقیقا !!!! :d
من خودم طرفدار BF3 هستم ، اما واقعا این چه ربطی داشت ؟؟؟؟ :d
دمشون گرم ؛ کاری درستی کردن ;)

به جای این کارا برن سرور های Boost XP که عین چی تو نسخه ی PC ریخته رو جمع کنن!تا یه بدبختی مثل من از شانس خوبش اشتباهی نیفته تو این سرورا بعد بگن لول هک زده!

عجب آدمایی اند
yahoo_14.gif
yahoo_14.gif

زنده باد BF3
yahoo_6.gif
بعد میگن ما فن نیستیم دیگه والا از فن گزشته انگار موزدور هستن آخه عزیز من دیگه جلوگیری از چیت زدن هم این حرف(....) که چه عرض کنم باید بزنیم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or