متصل کردن مانیتور های Crt به Ps3

• Thread starter Thread starter GTA IV
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

GTA IV

کاربر سایت
سلام به همه ي دوستان عزيز اين تاپيكو به راه انداختم تا كساني(از جمله خود من) كه مانيتور لامپ تصوير يا هر مانيتور يا تلويزيوني كه نمي توان مستقيم به PS3 وصل كرد از طريق اطلاعات اين سايت بتوانند مانيتر يا تلويزيونشان را به وسيله ي تبديل به PS3 وصل كنند كه با كيفيتي عالي به PS3 وصل كنند.اگر دوستان اطلاعاتي درباره ي اين تبديل ها دارند مطرح كنند
توي تاپيك فروشگاه Nextgen يكي بود كه VGA رو به componentتبديل مي كنه وتا رزلوشن 1600*1200 رو ساپورت مي كنه اگه كسي از اين تبديل استفاده مي كنه در مورد كيفيتش توضيح بده

X2vga2

يك تبديل ديگري هم هست به اسم x2vga2و با قيمت 59$دلار است وFull Hd رو هم ساپورت ميكنهاين هم سايتش:www.x2vga.com ولي من تو ايت پاساژ ها پيدا نكردم شايد هم هست
كه به نظر تبديل خوبي مياد

HDFury

اينم يك تبديل ديگر (فكر نكنم تو ايران پيدا بشه)كه VGA رو به HDMI تبديل مي كنه هنوز كامل سايتش رو نخوندم ولي فكر كنم تا1080P رو ساپورت كنه اينم سايتش:www.hkmod.com
index.php

vga رو به Hdmi تبديل مي كنه
البته Hdmi رو به Vga !
این تبدیل Hdcp رو از روی تصاویر بر می داره و شما می تونید بازی های پلی 3 رو روی مانیتور های که Hdcp ساپورت نیستند احرا کنید (یا هر چیزی دیگه ای که نیاز به Hdcp داره)

High-Bandwidth Digital Content Protection یا همون HDCP یک نوع تکنولوژی مقابله با کپی رایت هستش!
این تکنولوژي فعلا فقط توسط DVI-D و HDMI منتقل میشه و باقی اتصالاتی که به نوعی میتونن HD باشن (D-SUB / Component Video) توانایی استفاده از این تکنولوژی رو ندارن!
خب اما دقیقا چیکار میکنه؟
کارش اینه که کپی رایت تصویر همراه با خود تصویره! یعنی فرض کن شما یه Blu-Ray Player داری! از اونور هم یه ‌Blu-Ray Recorder داری! میخوای این دو تا رو با HDMI بهم متصل کنی و فیلمت رو بدون کوچکترین افت کیفیت کپی کنی! اینجاست که Blu-Ray Recorder پیغام میده این تصویری که دارم دریافت میکنم HDCP Enabled هستش و اجازه ضبط کردن نداری!
خلاصه اش میشه اطلاعاتی که همراه تصویر منتقل میشه تا وضعیت کپی رایت تصویر ارسالی رو مشخص کنه!
حالا مثلا شما میری 8800GTX بخری، روش نوشته HDCP Support!! یعنی چی؟ یعنی این VGA از HDCP پشتیبانی میکنه! یعنی شما اگه BD-ROM داشته باشی و بخوای Blu-Ray بزاری ببینی، و خب فیلمش کپی رایت داشته باشه، کارت گرافیک شما از پس این قضیه بر میاد که سیکنال تصویر رو جدا کنه و بفرسته به مانیتور! این میشه HDCP Support !
از اونور، ماینتور ها و TV هایی هستن که HDCP Support هستن! یعنی اینا میتونن مستقیم به منبع HD شما وصل شن و تصاویری که HDCP Enable هستن رو هم پخش کنن!
اگه اون تاپیک HD Display رو خونده باشی، گفتم که یکی از بزرگترین مشکلات Dell 2407 پشتیبانی نکردن از HDCP توی 1080p هستش! یعنی شما تصویر 1080p روی DVI-D بهش بده که HDCP داشته باشه، هیچی نمیگیری از Dell 2407 !!

[ منبع ] ........

البته Hdmi رو به Vga !
این تبدیل Hdcp رو از روی تصاویر بر می داره و شما می تونید بازی های پلی 3 رو روی مانیتور های که Hdcp ساپورت نیستند احرا کنید (یا هر چیزی دیگه ای که نیاز به Hdcp داره)
يعني نميشه با اين كابل مانيتور لامپ تصوير رو به PS3 وصل كرد

يه راه داري که تو دو تا عکس زير شرح داده شده :

41NSVCXCBTL._AA280_.jpg

==============================================

419rjIRZJeL._AA280_.jpg

==================================================
اين دو تا تبديل هست که دومي ( مشکي ) HDmI رو مي کنه DVI بعد تبديل اولي رو وصل مي کني بهش تا DVI رو بکنه VGA بعد کابل ورودي مانيتورت رو ميدي به VGA

يه راه داري که تو دو تا عکس زير شرح داده شده :
اين دو تا تبديل هست که دومي ( مشکي ) HDmI رو مي کنه DVI بعد تبديل اولي رو وصل مي کني بهش تا DVI رو بکنه VGA بعد کابل ورودي مانيتورت رو ميدي به VGA
ببخشيد اين تو ايران پيدا ميشه و قيمتش چند ميشه و كيفيتش چطوريه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or