اولش که خرید کردیم یه دموی 128 مگابایتی بهمون دادند که اون سرعتش 1 مگ بود. سرعت دانلود حدود 130-120 کیلوبایت در ثانیه.
شرایط و سرعت هاش رو هم که اینجا نوشته (البته برای بار اول خرید بسته های تشویقی که حداکثر سرعت 512 میدن باصرفه ترند).
شبا ( همون ساعات رایگان ) سرعت دانلود پایین نمیاد و تغییر نمیکنه ؟
قطعی هم دارین ؟ زیاده یا کم ؟
شبا ( همون ساعات رایگان ) سرعت دانلود پایین نمیاد و تغییر نمیکنه ؟
قطعی هم دارین ؟ زیاده یا کم ؟
سرعتت اگه 512 باشه مشکوک می زنه ها ! جمعه ها سرعته دان واسه من پایین نمی یاد ولی خوب سرعت لوده صفحات آره میاد پایین .من که هر کار میکنم به کامپیوترم وصل نمیشه !
ولی ساعت های رایگان و جمعه ( توی مشهد ) سرعتش کم میشه .
من یک فایل 140 مگی رو جمعه توی 90 دقیقه دانلود کردم .
توی این 2 هفته قطعی نداتشتم .
سرعتت اگه 512 باشه مشکوک می زنه ها ! جمعه ها سرعته دان واسه من پایین نمی یاد ولی خوب سرعت لوده صفحات آره میاد پایین .
فایله 140 مگی رو قاعدتا با سرعت دانلوده 60 باید قاعدتا 35-40 دان کنه !
بزنگ پشتیبانی ضرر نداره...فقط یه نکته ی مهم اینه که قبله ظهر زنگ بزن...پشتیبانی خانومه !بعد ظهر دیگه حسش نمی یاد!
1. سرعت دانلود خیلی بستگی به شهرتون داره، ولی منطقا باید حدود 130-120 کیلوبایت در ثانیه باشه. برای خود من هم سرویس اولیه دمو که 1 مگابیت بود دقیقا 120 بود، ولی یکی از دوستان گرفته بود که 90 کیلوبایت در ثانیه بود (البته ممکنه موقتی این طور بوده).دوستان من الان دارم از سرویس 1 مگ صبانت (ADSL) استفاده میکنم و سرعت دانلودم حدود 150 ـه و توی شبانه هم حدود 1 گیگ دانلود میکنم ولی چون مصرفم خیلی بالاس برام به صرفه نیست . مبین نت هم خیلی ارزون میده 1 مگش رو . میخواستم بپرسم ،
1 - سرعت دانلودش چطوره ؟ ( حالت عادی و شبانه . )
2 - توی شبانه چقد میشه دانلود کرد ؟
3 - قطعی داره ؟
4 - صفحه باز کردنش چطوره ؟
5 - پشتیبانی در چه سطحیه ؟
6 - وقتی سفارش بدیم چه مدت بعد سرویس رو تحویلمون میدن ؟
7 - مودم هاش خوبن ؟ ( Indoor هشتاد تومنی. )
8 - برای گرفتن سرویس 1 مگ باید مدرکی چیزی داد ؟
یارو چه باحاله! از خبرنگاره طلبکاره! میشه حدس زد که از این گردن کلفتاییه که خرشون میره و نه مشتری رو آدم حساب می کنن نه خبرنگار رو ...سونیتا سراب پور، م.ر.بهنام رئوف - مدیرعامل شرکت مبین نت معتقد است که مشتریانش آن را به خوبی ميشناسند و نام کمتر شنیده شده شرکتش تاثیری در رویکرد مشتریان ندارد
...