مبلغ 13.900 دلار کمک مالی برای هکر PS3 در عرض 2 روز

Terova

No Trolls
کاربر سایت
Hacker.jpg

Alexander Egorenkov هکری که در حال کار بر روی برگشت دوباره لینوکس بر روی PS3 بود از طرفدارهای خودش برای تامین هزینه های دادگاه در مقابل سونی در خواست کمک مالی کرده بود که بعد از 2 روز مبلغ 13.900 دلار برای او جمع شده است و از این استقبال تشکر کرده است.
چندی قبل هم George Hotz هکر معروف PS3 برای تامین هزینه برای به خدمت گرفتن وکیل برای مقابله با دادگاه سونی طلب کمک کرده بود که بعد از مدت کمی هزینه در خواستی او تامیین و از طرفدارانش تکشر کرده بود..

منبع

خدا بگم سونی رو چکار کنه که اینقدر بی جنبه بازی در آورده این بد بخت ها رو آواره کرده من جای سیاست گذار سونی بودم میاوردمشون توی شرکت از مغزشون استفاده می کردم

بازم دم طرفداراش گرم که ساپورتشون کردن!

خدا بگم سونی رو چکار کنه که اینقدر بی جنبه بازی در آورده این بد بخت ها رو آواره کرده من جای سیاست گذار سونی بودم میاوردمشون توی شرکت از مغزشون استفاده می کردم

هکرا ادمای قابل اعتمادی نیستن :d

• Like
Reactions: محمد رضا mr
دست دوستی از سمت مایکرو سافت به سمت جورج هاتز دراز شد ولی مثل چی گاز گرفت عوض اینکه از این فرصت استفاده کنه سونی هم یه قلاده درست کرد انداخت گردنش الانم که مغازه باز کردن برا خودشون آخه کی میتونه 2 روزه 13900 $ برای خودش جور کنه؟ اینا هم عقلی دارن ها

درود بر دوستان عزیز
مشکل اینجاست که مغز این جماعت فقط روی کنجکاوی هاشون متمرکز میشه نه چیزایی که برای سونی یا ... ارزش داره.

مقابله با دادگاه سونی طلب کمک کرده بود که بعد از مدت کمی هزینه در خواستی او تامیین و از طرفدارانش تکشر کرده بود..

منبع

چیکار کرده :d تو منبع همچین کاری و ندیدم :d

------------------
حالا سونی درخواست میکنه ببینه چه کسانی به اینا کمک کدند اونا هم میکشونه دادگاه =)):d

سونی نمیتونه با همه هکر ها مقابله کنه.هزینه این دادگاه ها زیاده.داره معروف ها رو میگیره ولی زمانی میرسه که دیگه نمیتونه ادامه بده ...اونوقته که میشه گفت بیچاره NGP !!
هکر جماعت انتقام سختی از سونی خواهد گرفت.

سران خانواده های مافیایی هم همه ضریب هوشی بالای 120 دارن اکثراً دلیل میشه پلیس بیاد به جای این که دنبال دستگیریشون باشه بیارتشون تو تشکیلات پلیس؟
حکایت هکر ها هم همینه

• Like
Reactions: SHePArd
این سونی چقدر میخوات خفت بخوره واسه این کنسول ؟ اخه یه ادم درست حسابی تو این شرکت پیدا نمیشه که این ابر کنسول سازو از خواری نجات بده .
یکی نیست بگه حالا که کنسولتون هک شده بچسبید به psn (مثل ماکروسافت) اخه نمیشه که هم خرو داشته باشی هم خرما)x

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or