مباحث مربوط بهJail Break & Unlock Iphone 2g and 3g OS3

• Thread starter Thread starter R.I.P
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

R.I.P

Father
کاربر سایت
سلام
بالاخره OS3 هم اومد.
اول باید Itunes 8.2 رو دانلود کنین.بعد با itunes یا سایت های مرتبط OS3 رو دانلود و اینستال کنین.
با این برنامه هم میتونین JB کنین هم Unlock! خیلی ساده و راحت!Redsn0w
http://blog.iphone-dev.org/
توجه کنین که این روش برای Iphone 3gS نیست!!!!
من خودم 3g Unlock factory رو خیلی ساده!!! واقعا ساده اپدیت و JB کردم.فرصت رو از دست ندید که OS3 امکانات کار آمدی داره:دی
خوب هر بحث و کمکی لازم بود همینجا مطرح بشه.
موفق باشید

ممنون از زدن این تاپیک
واقعا همینطور که گفتین فرم ور 3 عالیه فقط اینکه با نگه داشتن دکمه Home نمیشه برنامه ها رو Force Quite کرد اعصاب منو بهم ریخته
در ضمن اونایی هم که 3G آنلاک شده دارن باید صبر کنن Ultra Sn0w بیاد !

سلام
بالاخره OS3 هم اومد.
اول باید Itunes 8.2 رو دانلود کنین.بعد با itunes یا سایت های مرتبط OS3 رو دانلود و اینستال کنین.
با این برنامه هم میتونین JB کنین هم Unlock! خیلی ساده و راحت!Redsn0w
http://blog.iphone-dev.org/
توجه کنین که این روش برای Iphone 3gS نیست!!!!
من خودم 3g Unlock factory رو خیلی ساده!!! واقعا ساده اپدیت و JB کردم.فرصت رو از دست ندید که OS3 امکانات کار آمدی داره:دی
خوب هر بحث و کمکی لازم بود همینجا مطرح بشه.
موفق باشید

البته فعلا فقط انلاک فکتوری ها میتونن اپدیت و جیلبریک کنن .
اپدیت 3 بنظر من بهترین مزیتش ساپورت کردن فارسیه و بعد هم یک سری چیزای دیگه مثل کپی و پیست کردن متن و عکس و همچنین صفحه سرچ که واقعا بدرد میخوره . یه بدی هم فعلا توش دیدم اونم اینه که موقع خاموش کردن خیلی زمان میبره تا خاموش بشه .البته یکی از چیزای خوبش هم درج مدت مکالمس که واقعا بدردبخوره . راستی این mms ایفون راه افتاد یا نه ؟من که تغییری توی مسیج هاش ندیدم .

البته فعلا فقط انلاک فکتوری ها میتونن اپدیت و جیلبریک کنن .
اپدیت 3 بنظر من بهترین مزیتش ساپورت کردن فارسیه و بعد هم یک سری چیزای دیگه مثل کپی و پیست کردن متن و عکس و همچنین صفحه سرچ که واقعا بدرد میخوره . یه بدی هم فعلا توش دیدم اونم اینه که موقع خاموش کردن خیلی زمان میبره تا خاموش بشه .البته یکی از چیزای خوبش هم درج مدت مکالمس که واقعا بدردبخوره . راستی این mms ایفون راه افتاد یا نه ؟من که تغییری توی مسیج هاش ندیدم .
غجب ! مگه شما 3G نداری ؟ اگه داشته باشی MMS اضافه شده فقط واسه 2G اضاقه نشده اونم به خاطر ضعف سخت افزاری !!!!
کنار اون متنی که توش SMS ها نوشته میشه یه عکس دوربین هست اون مربوط به MMS هست !
پ.ن : بازم میگم MMS فقط برای 3G اضافه شده
===============
یکی دیگه از چیزای توپی که من تا حالا دیدم سرعت بالای ReSpringboard که فوق العاده شده !

غجب ! مگه شما 3G نداری ؟ اگه داشته باشی MMS اضافه شده فقط واسه 2G اضاقه نشده اونم به خاطر ضعف سخت افزاری !!!!
کنار اون متنی که توش SMS ها نوشته میشه یه عکس دوربین هست اون مربوط به MMS هست !
پ.ن : بازم میگم MMS فقط برای 3G اضافه شده
===============
یکی دیگه از چیزای توپی که من تا حالا دیدم سرعت بالای ReSpringboard که فوق العاده شده !

گوشی من 3g ولی همچین چیزی توش وجود نداره . البته من خیلیا رو دیدم که گفتن این ایکون دوربین توی گوشیشون نیست .
بنظرم سرعت گوشی هم کمی کندتر شده .

آخرین ویرایش:
من که تو سايت خود iphone ديدم نوشته starting at 99$
تا جايی که ميدونم اونا سيمکارت نميخوره بهش
ولی قيمت که تو سايتا زده unlocked خيلی بيشتره چون سيمکارت خورن
بعد با این برنامه ميشه unlock کرد؟

خوب ظاهرا Ultra Sn0w ریلیز شد :
این سورس رو Add کنید > repo666.ultrasn0w.com
پ.ن : همینطور که قبلا گفتم این US برای 3G های لاک شده هست ! نه آنلاک فکتوری !

آخرین ویرایش:
iPhone 3GS آنلاک و جیلبریک خواهد شد !!! :

About 5 hours ago (Thursday evening, less than a week after the 3GS launch), we were able to verify that the 24Kpwn exploit that the hybrid team used on the iPod Touch 2G is still present in the bootrom of the iPhone 3GS. That means we can apply the same sort of technique used by our current redsn0w tool to jailbreak and unlock the iPhone 3GS.

This is great news, but how did it happen? Why didn’t Apple fix this in their normal cat&mouse fashion? Well it seems this bootrom was cut in about the August 2008 timeframe, so the unintended early reveal of 24Kpwn earlier this year didn’t affect the iPhone 3GS.

For our technical notes on where the 24Kpwn exploit is in the 3GS, see here (pastebin hash of it is here). Our original blog post for when this exploit was first found is here.

And yes, ultrasn0w will be able to be used on the iPhone 3GS for you unlockers!

Important: Apple has not given up on the cat&mouse game, and in fact there are challenging aspects of the 3GS jailbreak that aren’t in the other devices. It’ll take some time to safely work these into our tools, but the fundamental weaknesses are there: The bootrom is exploitable via 24Kpwn, and the baseband is exploitable via ultrasn0w. (And just like with the 3G, ultrasn0w for 3GS requires that you not update your baseband when Apple comes out with new firmware

ظاهرا با Ultra Sn0w هم جواب میده ولی گفته شده که فعلا اگه آپدیت جدیدی اومد آپ نکنید !
بقیش رو هم خودتون بخونید !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or