مباحث مربوط بهJail Break & Unlock Iphone 2g and 3g OS3

• Thread starter Thread starter R.I.P
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
برای ipod touch 2nd generation چیزی هنوز نیومده؟

اول iTunes 8.2 رو نصب کن.

از این سایت OS 3.0 رو برای iPodـت دانلود کن : www.felixbruns.de

بعد تو iTunes برو قسمت Summary (همونجا که مشخصات دستگاه رو زده و می تونی Update و Restore کنی).

دکمه Shift رو بگیر و Update رو بزن.

الآن اون فایل فیرمویر 3.0 OS که از اون سایته دانلود کردی رو انتخاب کن بذار دستگاه آپدیت بشه.

بعد از اینکه دستگاه آپدیت شد ، با نرم افزار resn0w که محمد تو پست اول گذاشت Jailbreak می کنی! Jailbreak کردن OS 3.0 کار خیلی ساده ای است و اصلا نیاز به مهارت خاصی نداره...

موقعی که می خوای Jailbreak کنی می تونی هم Icy و هم Cydia رو با فیرمیروت باندل کنی. فقط حواست باشه Icy رو باندل (نصب) نکن! چون دستگات رو تو هم میریزه.

وقتی JB شد ، تو cydia این سورس رو اضافه می کنی : cydia.hackulo.us

AppSync رو سرچ و نصب می کنی.

تمام...

البته من بعد از نصب احساس کردم دستگاه کمی ایراد پیدا کرده و بیش از حد کند شده و بعضی مواقع خود به خود از برنامه میپره بیرون....
برای حل مشکل یبار دانگرید کردم به 2.2.1! بعد رو همون 2.2.1 بردم DFU و دوباره خود 2.2.1 رو restore کردم! بعد آپدیت به os 3.0
پیشنهاد من به دوستانی که می خوان آپدیت کنن اینه که اول ببرن DFU و فیرمویر حال حاضرشون restore کنن! بعد آپدیت کنن به OS 3.0.

من دیروز برنامه ی Ultra sn0w رو برای یکی از بچه ها که از سوئد اومده بود تست کردم,ایفونش بعد از جیل بریک به سادگی انلاک شد:دی فکر نمیکردم انقدر ساده باشه...اول به OS3 اپگرید کنین با فرم ور خود اپل بعد با Red sn0w جیل بریک و بعد از طریق Cydia برنامه ی اولترا اسنو رو بگیرید و تمام!

اقا سلام!!! من اولین پستم دارم میدم!!! این unlock که میگین منظورتون unlock کردن گوشی که به مخابرات وصل شه و اینا؟؟؟ همون register یعنی؟؟؟
خیر آنلاک هیچ ربطی به Register که از طرف اپراتور انجام میشه نداره !
آنلاک یا لاک شدن تو آیفون به معنای یه قفل نرم افزاریه که اجازه نمیده شما از گوشی برای تماس و فرستادن SMS استفاده کنید !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or