مباحثه ی فن ها

• Thread starter Thread starter SHePArd
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

آیا مایلید انجمن مباحثه ی فن ها ، با تفاسیر مذکور ایجاد

• بله

رای‌ها: 55 61.8%
  • خیر

رای‌ها: 29 32.6%
  • بله اما با تفاسیر موافقت تام ندارم

رای‌ها: 5 5.6%

• مجموع رای دهنده‌ها
    89

SHePArd

کاربر سایت
بسم الله الرحمن الرحیم

خوانندگان محترم

فعالیت انجمن بازیسنتر با بحث های دوستانه روشن بوده و هست و قوانین سایت و نیز موضوع اصلی تاپیک های موجود در انجمن چیزی جز مباحث دوستانه نبوده است . با این همه ، آنچه در ساحت پیدای تاپیک ها ، دل را می آزارد ، بحث های زدن توی سر هم دیگر است . ناراحتی کاربرانی که اسیر توهین های دلخراش بوده و ناراضی بودن کاربرانی که از همدلی با یکدیگر محروم بوده اند . و انجمن با فضیلت و خوب در اینترنت ، انجمن شتابزده بوده است .

شگفتا که کاربرانی که به بهانه ی رونق انجمن ، گاه بر اعصاب و روان کاربران رژه رفته اند و آرامش آنان را مخدوش کرده اند و گاه دیگر رونق را در برداشتن هرگونه قانونی در پست دادن های خود و ارضاءِ مداوم و اعتیاد آور نفس های خود تفسیر کرده اند . و در نتیجه کاربران از مباحثه ی عادلانه محروم مانده اند .

چند سالی بیش نمیگذرد که این مسئله در انجمن باب شد که برخی مباحثه ی خوب را آن دانستند که نفس را ارضاء کند ، نه آن که لذت بردن از مباحثه ، همراه با دیگران باشد . در این مدت به جای اینکه مباحثه و پست دادن ها در تاپیک های انجمن در خدمت صمیمیت کاربران باشد ، در بسیاری موارد جز برای ارضاء نفس خود کاربر به کار گرفته نشده است و کاربر جز به ارضاء نفس خود ، به هیچ چیز - از جمله ناراحت شدن دیگری برای هیچ و پوچ - نمی اندیشیده است .

در این چند سال از قدرت مباحثه ای که نصیب کاربرانی که هر کدام به نوبه ی خود در انجمن فعالیت میکنند شده است - و نعمت خوبی است - ، کمتر اوقاتی بوده است که برای شکستن دل یکدیگر به کار نرود .

وضعیت در تاپیک های اخبار ، از تاپیک های مربوط به انجمن های پلتفرم ها اسفبار تر است . الگوگیری کاربران از آن دسته افرادی که حتی زحمت اجتماعی بودن و راه آمدن در برخی موارد که نزدیک است منجر به توهین های رکیک شود را به خود نمیدهند ، زیاد است و برخی از این دست افراد به دلایلی کمتر مورد مواخذه قرار میگیرند .

این تصویر از انجمن ، زشت و چندش آور است و تا روزی که خردمندان ، زمام امور را محکمتر به دست نگیرند ، نمیتوان یکباره این تصویر را تغییر داد . با این همه ، به نظر من در آن سوی این تصویر زشت میتوان از زیبایی ها سراغ گرفت و به جرأت میتوان گفت که گذر انجمن ، رو به شکوفایی دوستانه ی کاربران و رونق متون پایه نیز کرده است .

خوانندگان محترم !

سابقه ی دوستی از " فن بازی " بیشتر است و محور دوستی ، محبت است و دوستی عبارت است از بازتاب نور وجود بر جهات و شخصیت گوناگون یکدیگر و در نتیجه حقیقتیست کلی و یگانه ، در عین تکثر و تعدد . و این امر یگانه ، هر گاه که جامه نو کند ، صمیمیتی دیگر به ظهور میرسد .

انسان ، که موجودی اجتماعیست و جزئی از دیگر اجزاء ، نیازمند دوستی است .

دوستی انسان ، علاوه بر ایجاد شدن ، میتواند به اوج گیری برسد و غایت مباحثه ( که آن را چه تجربه کنیم و چه مشاهده ) ، چیزی جز رسیدن به تفاهم نیست .

اینک پرسش این است که انجمن بازیسنتر ( یعنی یکایک شما خوانندگان محترم ) در این جهت ، چه تحولی در درون خود به اقتضای وضعیت جدید ایجاد خواهد کرد و هر کدام از کاربران چه تاثیری در این سیر و صیرورت و رسیدن به آرامش به هنگام نگاه به صفحه ی مانیتور خواهد داشت ؟

پیشنهاد میکنم که به عنوان قدم اول ، با خواستار شدن کاربران و تایید آنان در این تاپیک ، بخشی در انجمن ایجاد شده و به بخش مباحثه ی فن ها ، و یا هر اسم آرامش بخشی که میتواند در نظرسنجی برای کاربران قرار دهد ، با این امید که این بخش به عنوان پناهگاهی برای آرامش و دوستی فن های پلتفرم های مختلف قرار گیرد و البته تحت حمایت مدیران .

خوانندگان محترم !

بیاییم همگی علیه تنش های روزانه و متاسفانه ، بعضا حتی ساعتی موجود در انجمن ، دست اتحاد به هم دیگر دهیم و جلوی مسائل ننگینی که روزانه ، چهره ی انجمن را سیاه کرده است بگیریم .

بخش پیشنهادی دارای صدای با لذات ضد تنش و ضد هرگونه جدالیست . در بخش پیشنهادی فن های پلتفرم های مختلف میتوانند با یکدیگر به طور مسالمت آمیز مباحثه کنند و تاپیک های در این راستا ایجاد کنند .

همت انجمن باید برای مقابله با تنش های روزانه برانگیخته شود تا مبادا چراغ این کانون گرم بازی های رایانه ای ، در برابر تندباد های سرد هوس پرستی و ناراحت کردن یکدیگر به خاموشی گراید .

با چنین دیدگاه نو و به کمک توان و اندیشه پویای کاربران انجمن ، یقینا می‌توان آینده‌ای به مراتب بهتر و درخشان‌تر برای انجمن رقم زد .

در پایان قصد دارم تا اشاره کنم که اگر این مسئله ( ایجاد بخش مباحثه ی فن ها ) ، با موافقت اکثریت کاربران و با مخالفت مدیران روبرو گردید ، میتوان این مسئله را به طور حداقلی ، یعنی در این تاپیک ، پایدار نگاه داشت .

از توجه شما متشکرم .

صحبت هاتون جالب بود و حقیقت هم هست! نه فقط بازی سنتر بلکه هر انجمی توی ایران این وعضه
خیلی وقتها شده یک عده فقط سلیقه رو اعلام می کنند بعدش سه نفر دیگه میریزند می گند به فلان دلیل بازیت آشغاله تو فلانی و ... بحث هایی از قبیل ویچر و اسکایریم،بتلفیلد و COD ،دیوید کیج خوبه یا بد هستش و غیره
ما که از خدا مونه و امیدوارم واقعا روزی بشه که مردم بحث عادی رو از ترول و توهین کوبیدن تو سر سلیقه دیگران تشخیص بدند که انقدر بعضی ها با 1000 پست و دو تا تگ و آواتار و .... انقدر خودشونو دست بالا میگیرند که صحبت های شما خیلی سخت ممکنه عملی شه

اولین باری بود یه همچین چیزی تو سایت می دیدم ، بعضی وقتا خوبه ادم از یه زاویه دیگه به زندگی یا .. نگاه کنه . تاپیک خوبیه به نظر بنده دست زنندش درد نکنه و حقیقتم یجورایی گفته بود بنده خدا . دستشم درد نکنه بابت کلی وقت برا تایپش گذاشته بوده .

حرکت انتحاری و خود جوشی بود.:bighug:
من یکی استقببال می کنم شدید. :دی
خاضرم با فن بوهای گرافیک پرست که گرافیک رو برتر از گیم پلی می دونن یه گپ دوستانه ی توپ بزنم.

به نظرم من که عالیه!
ولی امیدوارم وقتی که بحثا داغ میشه جنگ جهانی راه نیوفته! ... چون از این اتفاقات قبلا زیاد دیدیم.
به هر حال ... خیلی خوبه، استقبال می کنیم.

آخرین ویرایش:
اول سر گرافیک وگیم پلی حرف میزنیم من گرافیکو به گیم پلی ترجیح میدم! (البته می خوام از این وسواس گرافیکی نجات پیدا کنم یکی بیاد با بحث منو سر جا بیارهVahiD_ST)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or