مایک ایبارا، نایب رئیس بخش xbox پس از 20 سال مایکروسافت ترک کرد

kourooshkabir25

کاربر سایت
درود بر همه ای دوستان
مایک ایبارا کار خودش از سال 2000 در مایکروسافت شروع کرد .در سال 2009 به یکی از رهبران اصلی Xbox Live تبدیل شد و از سال 2017 تا به امروز به عنوان نایب رئیس بخش گیمینگ مایکروسافت بر سرویس های مایکروسافت مثل Xbox Live, Xbox Game Pass, and Mixer نظارت می کرد
امروز با یک تویت ساده جدای خودش از مایکروسافت اعلام کرد
119247
119248

خوب من فکر میکنم تو برنامه هایی که مایکرو برای گیم پس داره رو دست کم گرفتی مصاحبه های اسپنسر و نادلا رو بخون دارن صحبت از دومیلیارد پلیر میکنن. البته اگر فکر میکنی این رقم چرت و پرته منم کاملا باهات موافقم و فکر میکنم همچین خبرایی نیست. ولی در هر صورت چیزیست که دارن میگن. مسلما هدفشون خیلی بزرگتر از صرفا کنسوله.
قراره هر وسیله ای که بتونه بازیها رو نیتیو اجرا کنه بازیها مستقیما روش اجرا شن و دیوایسایی هم که نمیتونن Xcloud ساپورتشون کنه هدف نهایی اینه که شما در هر نقطه ای از کره ی زمین و با هر وسیله ای بتونی به گیم پس دسترسی داشته باشی.

حالا واقعا تو فکر میکنی شرکتی که همچین افق وسیعی داره دلشو خوش کرده به 46.9 میلیون اکس باکسی که فروختن؟
اکس باکس فقط جزیی از یه تصویر بزرگتره که هر جا لازمش نداشته باشن سرشو میبرن. همونجور که تا به حال با سیاستایی که داشتن نشون دادن براشون خیلی مهم نیست
خب به این راحتی که شما میگی هم نیست، همین ایکس باکس توی دو نسل اخیر، 130 میلیون فروش داشته، از رقبا به مراتب کمتره ولی بازم رقم گنده ای هست و فن بیس بزرگی داره و یکی از برندهای مهم و با ارزش مجموعه مایکروسافت هست و به این راحتی نمیشه سرش رو برید :D خیلی راحت میشه گیم پس رو گسترش داد بدون اینکه به برند ایکس باکس، لطمه ای وارد بشه.
Playground کارش درسته.

ولی اون شرکتا مثل شرکتا کمپانی‌ها دیگه چه نیتندو چه سونی
جریان ساز نیستن.
من گفتم 8-7 تا استودیو خوب، نگفتم که همشون از دم خفن هستن :D بقیه کمپانی هم اینقدر استودیو خفن ندارن. ولی اینکه وضعیت استودیوهای مایکروسافت در حال حاضر نسبت به اوایل نسل به مراتب بهتره یه چیز واضح هست، اصلا نیازی به بحث نداره.
مشکل ایکس بوکس فن هاشن. تا زمانی که هرچی میزارن جلوتون بگید به به چه چه وضع همینه و هیچ تغییری ایجاد نمیشه.
تو هم که فقط بلدی این رو بگی، باشه آقا از فردا میریم ردموند تجمع می کنیم علیه مایکروسافت جنایت کار :D کل سودی که من تو دو سال گذشته به مایکروسافت رسوندم 5 دلار بابت گیم پس بوده، ولمون کن تو رو خدا :D

خب به این راحتی که شما میگی هم نیست، همین ایکس باکس توی دو نسل اخیر، 130 میلیون فروش داشته، از رقبا به مراتب کمتره ولی بازم رقم گنده ای هست و فن بیس بزرگی داره و یکی از برندهای مهم و با ارزش مجموعه مایکروسافت هست و به این راحتی نمیشه سرش رو برید :D خیلی راحت میشه گیم پس رو گسترش داد بدون اینکه به برند ایکس باکس، لطمه ای وارد بشه.

من گفتم 8-7 تا استودیو خوب، نگفتم که همشون از دم خفن هستن :D بقیه کمپانی هم اینقدر استودیو خفن ندارن. ولی اینکه وضعیت استودیوهای مایکروسافت در حال حاضر نسبت به اوایل نسل به مراتب بهتره یه چیز واضح هست، اصلا نیازی به بحث نداره.

تو هم که فقط بلدی این رو بگی، باشه آقا از فردا میریم ردموند تجمع می کنیم علیه مایکروسافت جنایت کار :D کل سودی که من تو دو سال گذشته به مایکروسافت رسوندم 5 دلار بابت گیم پس بوده، ولمون کن تو رو خدا :D
ای آقا اینا با اومدن نادلا آفیس رو که 10 برابر از اکس باکس درآمدزاتره رو مکینتاش عرضه کردن :D شما کافیه سیاستای مایکرو تو مقوله های دیگه رو ببینی تا خیلی راحت بفهمی گیمینگش داره کجا میره

محض رضای خدا نگو این حرفو :D
مثل اینکه اشتباه متوجه شدی :D نگفتم بقیه اندازه مایکروسافت استودیو خفن ندارن، منظورم این هست که اونا هم 8 تا استودیو خفن ندارن، یعنی اینکه هیچ کمپانی نیست که 8 تا استودیو خفن داشته باشه. سونی تعداد استودیوهای خفنش مسلما و مشخصا از مایکروسافت بیشتره و بحث کردن هم نداره :D
ای آقا اینا با اومدن نادلا آفیس رو که 10 برابر از اکس باکس درآمدزاتره رو مکینتاش عرضه کردن :D شما کافیه سیاستای مایکرو تو مقوله های دیگه رو ببینی تا خیلی راحت بفهمی گیمینگش داره کجا میره
والا من چیزی که می بینم اینه که مایکروسافت مشکل اساسی تو انحصاری داشت و الان سعی کرده مشکل رو تا حدی حل کنه (بحث اول من تو این تاپیک)، حالا مقایسه وضعیت آفیس واقعا ربطی به بحث نداره چون کلا شرایط متفاوتی از هم دارن. الان هم که دوستان اشاره کردن آفیس مدت هاست رو مک هم عرضه میشه (البته من نمی دونستم چون مک نداشتم تا حالا) :D

آخرین ویرایش:

قبل از نادلا رو مک بوده

فكر كنم سوني خيلي چيزاي خوبي ميذاره جلوي شما كه به به چهچه مي كنين
شما زیاد فکر نکن یهو دیدی فاز و نولت خورد به هم.

جاش کاش یکم وجود داشتی با اکانت اصلی خودت میومدی :(

آفیس ۳۰ ساله روی مک عرضه میشه

نسل قبل بازی‌های 360 اوایلش روی pc میومدن ولی با اوج گرفتن 360 اومدن بازی‌ها روی pc متوقف شد، قبلا یکی از کارمندهای استودیوهاشون گفت که اون برآوردی که انتظار داشتن برآورده نشده و سیاست‌هایش نو عوض کردن و بازیهاشونو روی pc هم منتشر کردن،نسل بعدم احتمال داره اگه کنسولشون خوب بفروشه بازی‌های انحصاری شون برای pc نیاد یا با تاخیر زیاد بیاد

• Like
Reactions: voldmort
@Frobary
جدا حوصله داری میشینی بحث میکنی با اینا :D
همینکه اینا اینقدر دلواپس آینده Xbox هستند و همیشه و همه جا از بابت نابودی xbox توسط اسپنسر ابراز نگرانی میکنن خودش نشونه اینه که این بابا داره مسیر درست میره.
دوستان دلواپس بزارید ما با این توهم بهتر شدن اوضاع دلمون الکی خوش باشه و به امید واهیمون ادامه بدیم

@Frobary
جدا حوصله داری میشینی بحث میکنی با اینا :D
همینکه اینا اینقدر دلواپس آینده Xbox هستند و همیشه و همه جا از بابت نابودی xbox توسط اسپنسر ابراز نگرانی میکنن خودش نشونه اینه که این بابا داره مسیر درست میره.
دوستان دلواپس بزارید ما با این توهم بهتر شدن اوضاع دلمون الکی خوش باشه و به امید واهیمون ادامه بدیم

نمیدونم شما چقدر خاطرت هست یا نه ولی دوستامون بخش Xbox رو قبلا دو سه باری به آمازون فروخته بودن و شیرینی هم خورده بودند :D

هنوز اون فانتزی ادامه داره

رفتن ها ادامه دارد! البته این چندان مهم نیست ولی خب ، یکی از بنیانگذارهای میکسر مایکروسافت رو ترک کرد.
Mixer co-founder Matt Salsamendi leaves Microsoft to work on lasers
الکی کلی هزینه کردن و اون بچه خوشگل رو اوردن کانتنت انحصاری درست کنه، اخرش هیچی نشد این میکسر.
کیفیت کلی میکسر واقعا بهتر از توییچ به نظرم و تقریبا من هیچ وقت لگ ندارم توش اما بخش ui سایت مشکل داره. اصلا دلچسب نیست!:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or