مایکل پچر: PC گیمر‌ها مشابه نژادپرستان هستند

VICTORLyNCH

کاربر سایت
#73.jpg
چندی پیش سونی جزئیات انتشار کنسول میان نسلی خود، یعنی PS4 Pro، را اعلام کرد. این کنسول در تاریخ [10 نوامبر میلادی] با قیمتی معادل 400 دلار منتشر خواهد شد. سونی اعلام کرده که بر خلاف عقیده‌ی اکثریت، PS4 Pro جهت رقابت با رایانه‌های شخصی عرضه خواهد شد نه Xbox Scorpio [و دیگر نسخه‌های Xbox]. آقای Michael Pachter تحلیلگر صنعت بازی‌های ویدئویی در این رابطه اظهاراتی داشته و اعلام کرده که PC گیمرها مشابه "نژادپرستان" هستند.

او در این مورد بیان داشته:"من فکر می‌کنم PC گیمرها مشابه نژادپرستان هستند؛ آن‌ها تنها از کسانی که هم‌نوع خودشان هستند خوششان می‌آید و هیچ علاقه‌ای به ترکیب با دیگر نژادها [بازیکنان کنسولی] ندارند. این گروه مردمی مغرور هستند که اعتقاد دارند کاری که انجام می‌دهند بهتر از کاری‌ست که دیگران انجام می‌دهند."

اگرچه او فکر می‌کند که دارندگان کنسول‌های Xbox طرز فکری متفاوت دارند، او در این مورد اظهار داشت:" با این حال اگر شما پیش از این یکی از کنسول‌های Xbox را داشتید، هم‌اینک فرصت مناسبی‌ست تا حس و حال یک Playstation گیمر را درک کنید. و من فکر می‌کنم اگر شما تاکنون اقدام به تهیه‌ی یک کنسول نسل جدید نکرده‌اید [شامل زیرمجموعه‌ای از PC گیمرها نیز می‌شود] این چیزی‌ست که باید آن را بخرید. کنسول PS4 Pro یک انتخاب صحیح و بدیهی‌ست."

اما بر خلاف اعتقاد مایکل پچر، هستند کسانی که هر 3 پلتفرم را دارند و بازی‌های مولتی پلتفرم را بر روی رایانه‌ی شخصی خود اجرا می‌کنند و کنسول‌ها را برای تجربه‌ی انحصاری‌های قدرتمند و محبوبشان در اختیار دارند.

منبع

نسل قبل هم سرویسمون کردن :|
هر روز کل کل داشتیم. همون استدلال های چیپی که الان برای برتری pc می کنند، اون موقع هم برای برتری 360 می کردند. :|
این نسل هم که اون دسته از اون اساتید مایکرو فن نما! دو دسته شدند. اونایی که با شرایط جدید ساختن، رفتن ps4 گرفتن (اینا را خدا خیرشون بده بازم. به ما کاری ندارن دیگه) و اونایی هم که نساختن رفتن شدن pc گیمر!
نکته جالبش هم اینه که یه جوری از pc دفاع می کنند انگار از ازل pc گیمر بودند و وقتی هم باهات بحث می کنند یه لیست بلند برات ردیف می کنند که pcفلان و بهمان. جوری از قدرت pc تعریف می کنند که انگار سه تا تایتان رو سیستمشون بستن.همه این بحث ها را هم به دلیل وجود انحصاری های کنسولی می کنند.
بالاخره یه جور باید کمبود اونا را برای خودشون توجیه کنند.
بعد نکته جالبش اینه که به محض هک شدن کنسولا، اینا اولین کسایی اند که میرن تهیه می کنند. اون موقع هم به یه نحو دیگه همین قشقرق را راه می اندازند.
البته این بیشتر تو کشور خودمون هست.
و الا کسی که واقعا pc gamer باشه و اون سیستم و امکاناتی که بقیه میگن را داشته باشه،وقت خودش را حروم بحث کردن نمی کنه (حد اقل نه در این حد)
اشتباه نكن اون موقع بحث سر بازي بود يكي ميگفت انحصاري ها ما بهتره يكي ميگفت انحصاري ها ما باز بحث رو گيم بود اما الان

٤ تا تازه به دوران رسيده( ابدا منظورم همه pc گيمر ها نيستن) به جاي اينكه بحث گيم كنن شروع كردن به بحثهاي حاشيه اي مثل رزوليشن- Aa-فريم ريت-
طرف بازي رو ميگيره به عشق اينكه به رخ اينو اون بكشه حالا هي هم بگو شما كه بازي به اينا نيست مثل بچه ها پا ميكوله زمين كه نه نه :D
ماله من از تو بهتره

اشتباه نكن اون موقع بحث سر بازي بود يكي ميگفت انحصاري ها ما بهتره يكي ميگفت انحصاري ها ما باز بحث رو گيم بود اما الان

٤ تا تازه به دوران رسيده( ابدا منظورم همه pc گيمر ها نيستن) به جاي اينكه بحث گيم كنن شروع كردن به بحثهاي حاشيه اي مثل رزوليشن- Aa-فريم ريت-
طرف بازي رو ميگيره به عشق اينكه به رخ اينو اون بكشه حالا هي هم بگو شما كه بازي به اينا نيست مثل بچه ها پا ميكوله زمين كه نه نه :D
ماله من از تو بهتره
من نمیدونم این اسرارای بیخودشون برای چیه اصن بگیم باشه مال شما بهتر =D> اخرش که چی ؟؟؟ هر کی یه چیز دوست داره

کلاً پکتر با پی سی گیمینگ مشکل داره زمانی که برنامه پکت اتک رو تو GT داشت یه حرفی زد تو این مایه ها که پی سی گیمرها از دم پایرتن!!!!

پ.ن:امیدوارم این پستم مسئله ساز نشه ولی برام جالبه همه از فن بازی بدمون میاد، اما خودمون به وقتش آسمون رو به زمین می بافیم و صدتا حرف راست و دروغ پشت هم می چینیم که بگیم چیزی که دوستداریم بهتره . تازه در مواردی به علایق بقیه هم حمله می کنیم.

آخرین ویرایش:
اینبار تا حدی حرفش رو قبول دارم:D
اونی که واقعا یه PC باز حرفه ای باشه همیشه کنسول رو به چشم یه اسباب بازی میبینه و البته حق هم داره

من خودم از همون اول انواع کنسول ها رو داشتم و حالا هم دارم ولی هنوز هم هیچی نمیتونه جای PC رو برام بگیره
بازی های کنسول همیشه برام یه حس محدودیت و نوب گونه داشتن. رزولیشن و فریم ریت پایین~X(، کنترل کند با گیم پد، پشتیبانی نکردن از بازی های نسل قبل و ... از جمله مشکلاتین که هیچ وقت نمیتونم باهاشون کنار بیام
بعد از 10 سال، کاملا مطمعن شدم که PC از همه ی پلتفرم ها برای بازی بهتره...

این چیزهائی که تو تاپیک میگذره همش اقتضای سن هست.
فقط هم مال ایران نیست، کل دنیا همین مسائل هست. بیخود سر خودتون رو درد نیارید کسی که اینجوری فکر میکنه که فلان پلتفرم نوب هست بازیهاش یا اون گیمرها نوبن خودش حرفه ای هست، دیگه نمیشه باهاش بحث کرد.
جالبه امضاش یکی از همین بازیهای نوب کنسولیه.
بعضی وقتها یکسری پی سی یا کنسول گیمرها حرفهائی میزنن که من نوعی خجالت میکشم بگم منم گیمرم.

دیگه واقعیت رو که نمیشه عوض کرد گرافیک ،فریم ریت ،رزولیشن و....بهتر PC وبازیای انحصاری کنسولا (البته الان فقط ps4 با تشکر از مایکروسافت:D)که دلیل زنده بودن کنسولا هم بازیای انحصاریشونه ...
دیگه بحثی نمیمونه کسی هم بخواد کلا از گیمری لذت ببره حداقل PC و ps4 با هم داره

• Like
Reactions: bazicon and s.1
این بحث بارها شده و بارها هم ثابت شده که پی سی بهتر و قویتره!
بارها هم گفته شده هرکس با توجه به نیازش پلتفرم مورد نظر رو تهیه میکنه.نمیگم کسی توان مالی نداره که الان بخوان بریزن سرم بگن تو پولداری و از این چرت و پرتا!میگم کسی که نمیخواد واسه گیم این اندازه هزینه کنه و به کنسول قانع میشه دلیلی نداره بیاد بگه کنسول بهتره و پی سی اینجور و اونجوره!با بحث فنی حقایق تغییر نمیکنن که پی سی بهتره و قدرت بیشتری داره!این رو توی گوشتون فرو کنید!
فریم ریت بالاتر و گرافیک بالاتری که توی پی سی وجود داره خیلی توی تجربه بازی مخصوصا آنلاین موثره.طوری که اگه کسی یه مدت با فریم مثلا 100 بازی کنه به هیچ عنوان حاضر نیست همون بازی رو روی 60 فریم بازی کنه.هرکی هم میگه اینا توی تجربه بازی بی اثره و اصل موضوع خود بازیه یا تا الان تجربه بازی با فریم و گرافیک بالا رو نداشته یا خودشو زده به نفهمی!
بعد جالبه یکی از دوستان میاد میگه دسته کنسول یکی از مزیت های کنسوله!!!!!پس فکر کنم کسایی که روی پی سی گیم میزنن از این مزیت بی بهره ان و هر روز دعا میکنن که بتونن یه روزی با دسته بازی کنن؟؟؟
نشونه گیری که موس توی بازی های اول شخص آنلاین داره هیچ دسته ای نمیتونه داشته باشه!وقتی هم میگم موس منظورم موس 10-15 تومنی نیست!موس خوب مقیاس ما هست.بارها شده یکی رفته روی کامپیوتر نفتی رفیقش یا گیم نت سر کوچشون با موس داغون نشسته بازی بعدم گفته این دیگه چیه.کنسول خودم شرف داره!خوب بله نسبت به چیزی که شما روش بازی کردی واقعا شرف داره.بعد دیگه پیش خودش میگه خب دیگه پی سی گیمینگ همینه!بعدم میاد اینجا ترول میکنه!
نتیجه گیری کلی هم اینه که کنسول مختص گیم هست و با هزینه مناسب میتونید بازی کنید و گرافیک مناسبی هم ارائه میده
هرکی هم که محدودیت براش قابل قبول نیست و با گرافیک و فریم ثابت نمیتونه کنار بیاد میره بیشتر هزینه میکنه و پی سی میبنده و از امکانات دیگشم استفاده میکنه

بتونیم نلفظ صحیح اسم ایشون رو تو این سایت جا بندازیم دست کمی از شکافت هسته ای نداره!:D
شما تلفظ درست Cevat yerli را جا بنداز، این با من:D
پ.ن :در کل تلفظ اسمش مهم نیست. مهم اینه که هشت ساله این هر چی پیش بینی می کنه، دقیقا برعکسش اتفاق می افته :))

• Like
Reactions: bazicon
شما تلفظ درست Cevat yerli را جا بنداز، این با من:D
پ.ن :در کل تلفظ اسمش مهم نیست. مهم اینه که هشت ساله این هر چی پیش بینی می کنه، دقیقا برعکسش اتفاق می افته :))

من فقط تو کف اینم که کدوم احمقی بابت پیش بینی و تحلیل هایی که میکنه بهش پول میده!؟!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or