مایکل پچر: PC گیمر‌ها مشابه نژادپرستان هستند

VICTORLyNCH

کاربر سایت
#73.jpg
چندی پیش سونی جزئیات انتشار کنسول میان نسلی خود، یعنی PS4 Pro، را اعلام کرد. این کنسول در تاریخ [10 نوامبر میلادی] با قیمتی معادل 400 دلار منتشر خواهد شد. سونی اعلام کرده که بر خلاف عقیده‌ی اکثریت، PS4 Pro جهت رقابت با رایانه‌های شخصی عرضه خواهد شد نه Xbox Scorpio [و دیگر نسخه‌های Xbox]. آقای Michael Pachter تحلیلگر صنعت بازی‌های ویدئویی در این رابطه اظهاراتی داشته و اعلام کرده که PC گیمرها مشابه "نژادپرستان" هستند.

او در این مورد بیان داشته:"من فکر می‌کنم PC گیمرها مشابه نژادپرستان هستند؛ آن‌ها تنها از کسانی که هم‌نوع خودشان هستند خوششان می‌آید و هیچ علاقه‌ای به ترکیب با دیگر نژادها [بازیکنان کنسولی] ندارند. این گروه مردمی مغرور هستند که اعتقاد دارند کاری که انجام می‌دهند بهتر از کاری‌ست که دیگران انجام می‌دهند."

اگرچه او فکر می‌کند که دارندگان کنسول‌های Xbox طرز فکری متفاوت دارند، او در این مورد اظهار داشت:" با این حال اگر شما پیش از این یکی از کنسول‌های Xbox را داشتید، هم‌اینک فرصت مناسبی‌ست تا حس و حال یک Playstation گیمر را درک کنید. و من فکر می‌کنم اگر شما تاکنون اقدام به تهیه‌ی یک کنسول نسل جدید نکرده‌اید [شامل زیرمجموعه‌ای از PC گیمرها نیز می‌شود] این چیزی‌ست که باید آن را بخرید. کنسول PS4 Pro یک انتخاب صحیح و بدیهی‌ست."

اما بر خلاف اعتقاد مایکل پچر، هستند کسانی که هر 3 پلتفرم را دارند و بازی‌های مولتی پلتفرم را بر روی رایانه‌ی شخصی خود اجرا می‌کنند و کنسول‌ها را برای تجربه‌ی انحصاری‌های قدرتمند و محبوبشان در اختیار دارند.

منبع

نمیخوام این بحث رو ادامه بدم ولی مرتباً یه چیزایی یادم میفته دلم نمیاد نگم؛

این pc گیمرای عزیز برای برتر دانستن pc دلایل عجیبی دارن؛

مثلاً میگن با pc کارهای بیشتری میشه انجام داد؛
خب داداش بر منکرش لعنت، ولی آخه شما به من بگو مگه مبحث ما در مورد گیم نیست؟ مگه ما کنسول رو خریدیم که باهاش برنامه نویسی کنیم؟ برای بازی خریدیم چون pc اون بازیها رو نداره. خب اگه یه پلتفرمی بازیهاش بهتر باشه و دردسرش کمتر باشه برای بازی کردن گزینه ی بهتری میشه دیگه.
اگه تمام بازیهای کنسول رو pc هم داشت اون وقت pc گزینه بهتری میشد. ولی وقتی نداره دیگه بحثی باقی نمیمونه.

یا مثلاً میگن این بازیها همش با pc ساخته شده !! :|
خب که چی؟! خودمون میدونیم با pc ساخته شده، نگو با چی ساخته شده، بگو بازیهای آس برا کدوم پلتفرم عرضه شده. این مهمه.

یا مثلاً میگن ما روی pc موس و کیبرد داریم ولی شما کنسول دارا مجبورین با گیم پد بازی کنین ! :|
دیگه خدایی این استدلالشون واقعاً جالبه. برتریه کنسول رو به تمسخر گرفتن!! نه پ مثل شما خوبه که از صبح تا شب دستاتون و گردنتون نیم متر از خودتون جلوتره و منتظر داغون شدن ستون فقرات و گردنتون در آینده ی نچندان دور هستید. موس و کیبرد از اولشم برای گیم ساخته نشده آقایان پروفسور.

میگن با گیم پد نمیشه shooting بازی کرد!!! اینم خداییش از اون حرفاست! داداش تو انگشتات بی حسه و نمیتونی با آنالوگ هاش shooting بازی کنی تقصیر ما چیه؟؟! ما که چندین ساله با همین دسته ها داریم shooting میزنیم و بهترین rankingها رو میاریم.

راستی..، اگه گیم پد بده چرا همتون برا pcتون گیم پد خریدین؟؟! :))

آخرین ویرایش:
من موندم چرا الان هرچند وقت یبار یه کنسول میاد که قدرتش با اون یکی فرق داره، یه زمان کنسول دارا میگفتن شما باید هرچند وقت یبار سیستمتونو ارتقاء بدید اما الان خودشون هرچند وقت یبار باید کل کنسولو عوض کنند :-|

• Like
Reactions: bazicon and {ehsan}
به گل خوردن افتاد: "“While the term “racist” is an emotionally loaded one, in the context used, it should not have been. I definitely didn’t say PC gamers hate people of different races from them; rather, the irresponsible reporter correctly reported that I said it in the context of explaining that PC gamers feel they are superior to console gamers. I definitely believe that, and the appropriate term is probably “elitist” (I wish I had chosen that term). However, in the context of a ten minute conversation where the interviewer clearly didn’t understand what I was saying (or where he was looking to bait me), I used the analogy “racist” by saying PC gamers didn’t like people who were not PC gamers. I certainly didn’t mean that they hate people without PCs, as is clear from the context; rather, I meant that they think they’re better than console gamers, period.”

گذشته از پکتر که جای بحث باقی نزاشته، خیلی دوست دارم ببینم چه کسایی چرت و پرت های این بی عقل رو پوشش می دن! جالبه.

اخه اون قدرا هم فرق نداره هی کل کل میکنن همون طور که یکی از دوستان گفت کنسولا هم دارن کم کم pc میشن خداروشکر هنوز به اون روز نرسیدیم معلوم نبود الان pc گیمرا چیکار میکردن

من موندم چرا الان هرچند وقت یبار یه کنسول میاد که قدرتش با اون یکی فرق داره، یه زمان کنسول دارا میگفتن شما باید هرچند وقت یبار سیستمتونو ارتقاء بدید اما الان خودشون هرچند وقت یبار باید کل کنسولو عوض کنند :-|
اکثر کنسول دارا با کنسول میان-نسلی مخالف هستن و معتقدن این حرکت میتونه منجر به نابودی پلتفرم کنسولها بشه. خلاصه این کاریه که سونی و مایکروسافت خودشون کردن و چند ماه پیش اگه یادتون باشه گیمرا اولش شوکه شده بودن از شنیدن اخبارش. به نظر من هم حرکت درستی نبود. بحثش طولانیه و اینجا جاش نیست.

اکثر کنسول دارا با کنسول میان-نسلی مخالف هستن و معتقدن این حرکت میتونه منجر به نابودی پلتفرم کنسولها بشه. خلاصه این کاریه که سونی و مایکروسافت خودشون کردن و چند ماه پیش اگه یادتون باشه گیمرا اولش شوکه شده بودن از شنیدن اخبارش. به نظر من هم حرکت درستی نبود. بحثش طولانیه و اینجا جاش نیست.
اینطود که من شنیدم استقبال خوبی ازش شده اتفاقن این کار کنسولا رو به pc نزدیک تر میکنه

بازم میگم ...با بالا بردنه گرافیک هیچ وقت نمی شه موفق بشن .... این چیر ها ربطی به 4K و گرافیک بالاتر نداره .اصلا 4k خیلی مسخره هستش وقتی که قراره یا از فریم بزنی یا از گرافیک ....ا
لان خیلی از بازی های آنلاین بهترین پلیر هاش روی رزولوشن 600*800 بازی میکنند و با پایینترین تنظیمات ...
PC کلا یک مکانیزمه متفاوتی هستش ... حالا دوباره یکی میاد از بس تعصب داره نوشته منو اونطور که خودش داره تفسیر میکنه و زحمت نمیده با دقت بخونه ...
طرفدارای کنسول ها وقتی بین خودشون بحث میکنند امکانات بهتره کنسول خودشون را به رخ میکشونند که اون بلوری داره و اون فیلم اجرا میکنه و اون استریم میکنه و چندتا خروجی داره و ....... ولی وقتی بحثه PC میشه امکاناته بهتر به هیچ دردی نمیخوره ؟!!!
وقتی من میگم پی سی دستگاهی هستش که هزاران هزار امکانه بیشتر فراهم میکنه برای این نوشتم که وقتی کنسول دار میگه خوب وقتی قیمت کنسول بهتره چرا شما میری PC میخری .... می خواستم بگم دلیلش چیه قیمتش یه مقدار بالاتر بوده(که الان دیگه نیست!)
و خیلی حرف های دیگه من و بقیه که شما طوری که دوست داری تفسیر میکنی ...
عزیزه دل ... تعصب شاخ و دم نداره ...

اتفاقا این رنگ و لعاب ها بسیار عوام فریب هست اکثرا هستند که فری این تبلیغات رنگی رو می خورن به به 4k به به hdr خلاصه کلی هم باید خرج کنن برای این چیزها کسایی هم که دارن منتظرن تا بالاخره 1 تستی بکنن.

غیر از 4k که حقیقتا باعث افزایش عالی تصویر می شه هم HDR هم این VR به شخصه دارم و تست می کنم اصلا در حد تبلیغاتی که می شن نیستن VR که عملا قابل استفاده طولانی مدت نیست DPI پایینی هم داره(حتی بهترینش) HDR هم برای نظر دادن زوده اما به نظرم حالتی غیر واقعی داره کلا 1 جور تکنیک گول زننده هست(هر چند برای گیم می تونه خیلی مفید باشه اگر INPUTAG افزایش پیدا نکنه.).

• Like
Reactions: bazicon
در گذشته شاهد فضله پراکنی های ایشون بودیم:) همین کسایی هم که میبینید تو این تاپیک دارن حرف استاد پکتر رو تایید میکنن تا دیروز داشتن بهش فحش میدادن:)

یا مثلاً میگن ما روی pc موس و کیبرد داریم ولی شما کنسول دارا مجبورین با گیم پد بازی کنین ! :|
دیگه خدایی این استدلالشون واقعاً جالبه. برتریه کنسول رو به تمسخر گرفتن!! نه پ مثل شما خوبه که از صبح تا شب دستاتون و گردنتون نیم متر از خودتون جلوتره و منتظر داغون شدن ستون فقرات و گردنتون در آینده ی نچندان دور هستید. موس و کیبرد از اولشم برای گیم ساخته نشده آقایان پروفسور.

میگن با گیم پد نمیشه shooting بازی کرد!!! اینم خداییش از اون حرفاست! داداش تو انگشتات بی حسه و نمیتونی با آنالوگ هاش shooting بازی کنی تقصیر ما چیه؟؟! ما که چندین ساله با همین دسته ها داریم shooting میزنیم و بهترین rankingها رو میاریم.

راستی..، اگه گیم پد بده چرا همتون برا pcتون گیم پد خریدین؟؟! :))
برتریه کنسول به کنترلر داشتنه؟:| رو pc راحت میشه هم از کنترلر ps4 و هم از کنترلر xbone به راحتی استفاده کرد.بیاییم قبل از پست دادن کمی فکر کنیم:)

اتفاقا این رنگ و لعاب ها بسیار عوام فریب هست اکثرا هستند که فری این تبلیغات رنگی رو می خورن به به 4k به به hdr خلاصه کلی هم باید خرج کنن برای این چیزها کسایی هم که دارن منتظرن تا بالاخره 1 تستی بکنن.

غیر از 4k که حقیقتا باعث افزایش عالی تصویر می شه هم HDR هم این VR به شخصه دارم و تست می کنم اصلا در حد تبلیغاتی که می شن نیستن VR که عملا قابل استفاده طولانی مدت نیست DPI پایینی هم داره(حتی بهترینش) HDR هم برای نظر دادن زوده اما به نظرم حالتی غیر واقعی داره کلا 1 جور تکنیک گول زننده هست(هر چند برای گیم می تونه خیلی مفید باشه اگر INPUTAG افزایش پیدا نکنه.).
شما فکر کن دروغه عکسا که دروغ نمیکن خیلی فرق داره

شما فکر کن دروغه عکسا که دروغ نمیکن خیلی فرق داره

1 نمونه از عوام همین شما هستی(ناراحت نشید.) عکس؟ شما همین TV بزن 1000 تا تبلیغ میاد که بیا این قرص بخور 1 هفته 15 کیلو کم کن ملت هم می رن می خرن

بعد من نیازی به عکس ندارم دارم می گم خودم TV 4K HDR دارم. 20 تا فیلم HDR هم باهاش مشاهده کردم نیازی به عکس ندارم ضمن اینکه بارها خواهش کردم پست ها رو کامل بخونید من نگفتم فرق نداره خیلیم فرق داره اما شما درست مطالعه نکردید.

این عکسی هست که خودم از صفحه نمایشم گرفتم مشخصا فرق زیاده اما

1. 1 نمونه از عوام همین شما هستی(ناراحت نشید.) عکس؟ شما همین TV بزن 1000 تا تبلیغ میاد که بیا این قرص بخور 1 هفته 15 کیلو کم کن ملت هم می رن می خرن
بعد من نیازی به عکس ندارم دارم می گم خودم TV 4K HDR دارم. 20 تا فیلم HDR هم باهاش مشاهده کردم نیازی به عکس ندارم ضمن اینکه بارها خواهش کردم پست ها رو کامل بخونید من نگفتم فرق نداره خیلیم فرق داره اما شما درست مطالعه نکردید.

این عکسی هست که خودم از صفحه نمایشم گرفتم مشخصا فرق زیاده اما

خب اما چی؟؟؟ خودتونم قبول دارید بهتره مشکلش چیه ؟؟؟؟ مگه دیونه ان اعتبارشون از بین ببرن تازه کسایی که چشمشون مشکل داره نمیتونن از vr حالا هر vr استفاده کنن بعد این نظر شماست که قابل احترامه ولی شاید یکی دیگه راضی باشه

آخرین ویرایش:
کاری به حرفای این آقا ندارم ولی در مورد بحث PC و کنسول من همینو بگم که من خودم PC باز بودم و این که PC میتونه قویتر از کنسول باشه هم حقیقته و کسی منکرش نیست اما سوای بحث انحصاری بازی با کنسول راحت تر و لذت بخش تر بوده برام، از وقتی رفتم کنسول خریدم دیگه رقبتی ندارم برگردم به PC مگر فقط برای بازیهای خاص
در مورد چند کاره بودن PC خُب اون دیگه ربطی به گیمینگ نداره اصلا دلیلی بر برتری PC نیست، همه اونایی که کنسول دارن مطمئنا یه PC هم برای کاراشون دارن مثلا همین اومدن به سایتا و پیگیری اخبار (هر چند برای همچین کارایی الان دیگه گوشی هم کفافه ولی باز PC جای خود داره)
موس و کیبورد هم که برای کنسول هست فقط قیمتش بالاست که البته ای کاش نبود، الان طرف موس و کیبورد میگیره میاد با من که دسته دارم میخواد رینبو بزنه :|

توصیه هم میکنم الکی نشینید بحث VS راه بندازید، نخود نخود هر که رود خانه خود :D میخواید بحث کنید در مورد بازیتون بحث کنید نه اعصاب خودتون خراب میشه نه دیگران، چه کاریه هر کی با هر چی راحته به دیگران چه ربطی داره :D

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: jhoobin

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or