مایکروسافت , E3 و " Game Changing " !!

Good Boy

کاربر سایت
5084_gosen.jpg

David Gosen رئیس فعلی بخش بازاریابی مایکروسافت در اروپا و یکی از مدیران سابق نینتندو در UK , به سایت MCV گفته است که در E3 امسال :

" Xbox 360’s E3’s going to change the rules. Level the playing field. Break the mould "​

Gosen گفته است :" ما همیشه بر روی چیزهای جدید کار می کنیم و شما چیز های زیادی از ما خواهید شنید و ما بر این باوریم که آنها " game-changing "* خواهند بود. "

او همچنین اضافه کرده است که مراسم مایکروسافت در E3 دارای " سورپرایز های خارق العاده " خواهد بود!

منبع
..................
K1

AW که تایید شد :http://e3.net/games/?game_id=8

اما در مورد MGS فک نمیکنم اینقدر زود این اتفاق بیفته البته بشه چی میشه :love:

من منتظر Heavenly rain هم هستم (اگه درست نوشته باشم)

کاهش دوباره ی قیمت کنسول هم میتونه باشه !

کلا یه بازیه جدید هم که مطمئنم هست که تا حالا اسمشم نشنیدیم .

و یه سری امکانات برای Xbox Live . (ممکن Free بشه !!!)

AW که تایید شد :http://e3.net/games/?game_id=8

اما در مورد MGS فک نمیکنم اینقدر زود این اتفاق بیفته البته بشه چی میشه :love:

من منتظر Heavenly rain هم هستم (اگه درست نوشته باشم)

کاهش دوباره ی قیمت کنسول هم میتونه باشه !

کلا یه بازیه جدید هم که مطمئنم هست که تا حالا اسمشم نشنیدیم .

و یه سری امکانات برای Xbox Live . (ممکن Free بشه !!!)
می گم نظرت درباره God of War 3 چی هست !
راستی FF XIII رو یادت رفت به همراه Killzone 2 !
-----------------------------------------------------------------
تو توهماتون نگردید.فکر کنم اومدن نسخه بعدی Pac-man باشه :laughing:

تو توهماتون نگردید.فکر کنم اومدن نسخه بعدی Pac-man باشه

نکه تا حالا بازیهای PS3 فرت و فرت واسه 360 نیومدن و حتی انحصاری نشدن!!

خوشبختانه از همه ی عنوانین شاخ سونی که تعدادشون از انگشتان دست بیشتر نیست بدم میاد

عزیزم ما منتظر PACMan ممونیم ، شما هم منتظر شاهکار : Killzone 2 بمون

فقط موندم اگه تو طرفدار 360 می بودی چه بلایی سر ps3 ها میاوردی الان که 10 تا عنوان هم ندارین
اگه طرفدار 360 می بودی ...
----------------------------------------------------
Heavy Rain خیلی قشنگه ولی فکر نکنم قرارداد داشته باشه با سونی
Metal Gear Solid هم عمرا بیاد و بهتره نیاد ، 360 بوگند اسنیک میگیره

بازم کل کل کنید با همدیگه
بابا کمی صبر کنید بیبینیم در E3 امسال چطور میشه با کل کل های شما هیچ تغیری نمیکنه خیال نکنید مایکروسافت و سونی به پست های شما اهمیت میدن
بس کنید دیگه این کارهارو

آخرین ویرایش:
Heavenly rain يك بازي كه سازنده اش با خود سوني قرار داد داره و اومدنش همين قدر محال كه بازي هاي ديگه مثل kz2 بخوان روش بيان.

تو اين نمايشگاه بزرگترين سورپرايز FF و MGS4 همتون هم خوب ميدونيد. من به شخصا با چي AW بايد سورپرايز بشم!؟ باز اگر تاريخ عرضه اش رو بگه شايد ...
ديگه بازي اي كه 3 سال گذشته معرفي شده سورپرايز نداره. باز halo پيتر جكسون يك چيزي ...

تو توهماتون نگردید.فکر کنم اومدن نسخه بعدی Pac-man باشه

بازم خوبه آدم منتظر یه بازیه اساسی بمونه تا اینکه بره Haze بازی کنه و دلشو به اون خوش کنه آخه جز این MSG و GOW دیگه چی داره ؟؟؟

همین Killzone هم معلوم نیست چی بشه هر چی هم بشه بازم FPS برای Microsft همیشه بیشترو بهتر بوده

چرا تا یه نفر از مایکروسافت میگه ما سورپرایز داریم همه فکر میکنن یکی از بازیهای sony قراره برا 360 بیاد؟
به نظر من احتمال اینکه MGS برا 360 بیاد از صفر هم کمتره.

بازم خوبه آدم منتظر یه بازیه اساسی بمونه تا اینکه بره Haze بازی کنه و دلشو به اون خوش کنه آخه جز این MSG و GOW دیگه چی داره ؟؟؟

همین Killzone هم معلوم نیست چی بشه هر چی هم بشه بازم FPS برای Microsft همیشه بیشترو بهتر بوده
ما هیچی نداریم.یه PS3 آشغال داریم که هیچ بازی توپی نداره این MGS4 هم به درد آشغالی می خوره.این امتیازها هم همش به خاطر پولی که سونی به سایت ها داده بوده هست.
فکر نمی کردم سطح فکر طرفداران 360 و تخیلشون این قدر قوی باشه !
اگه بازم کسی خواست از شاهکار مایکروسافت و آشغال بودن PS3 صحبت کنه بیاد توی پروفایل.

ما هیچی نداریم.یه PS3 آشغال داریم که هیچ بازی توپی نداره این MGS4 هم به درد آشغالی می خوره.این امتیازها هم همش به خاطر پولی که سونی به سایت ها داده بوده هست.
فکر نمی کردم سطح فکر طرفداران 360 و تخیلشون این قدر قوی باشه !
اگه بازم کسی خواست از شاهکار مایکروسافت و آشغال بودن PS3 صحبت کنه بیاد توی پروفایل.

چرا تا یه نفر از مایکروسافت میگه ما سورپرایز داریم همه فکر میکنن یکی از بازیهای sony قراره برا 360 بیاد؟
به نظر من احتمال اینکه MGS برا 360 بیاد از صفر هم کمتره.
به خاطر اين كه IGN يك هفته پيش گفته بود سورپرايز هايي رويايي ما كه ماكروسافت در E3 ميتونه داشته باشه و رديف 4 ام اون MGS4 بود.
نميدونم والا همينقدر كه KZ2 شايد عالي نشه G.O.W 2 , AW شايد اشغال ترين بازي 2008 باشه!
بيخيال بشيد بچه بازي بس كنيد.
عجب اشتباهي كرديم گفتيم. يك مدت بچه ها اين فن بازي هاي بي دليلشون كنار گذاشته باشند.

ديگه به همه ثابت شده. PS3 و X360 از هر لحاظ عالي هستند و برتري به هم ندارند اين سازنده ها هستند كه بازي بهتر يا بدتر ميسازند چه بسا MGS4 يك عنوان عالي براي PS3 بود كه همه رو به تحسين وا داشت اما همين كمپاني PES08 رو به طور فاجعه براي اين كنسول عرضه كردند.
بهتر نيست جاي اين كه مثل خروس جنگي باهم بجنگيد.
تو فكر باشيد E3 چي ميشه!؟
من خودم به شخصه اميدوارم قيمت PS3 توي E3 ارزون بشه!
:biggrin1:

سلام
بازم که بحث MGS 4 شد!!!واقعا بابا ایول به فن های سونی که عاشق کنسول و بازیشون هستند!!!و تا حالا نشده یکی از فنهاشون ناله کنه که فلان بازی X360 برای PS3 بیاد!!!این نشون میده که فنهای سونی خیلی روی کنسولشون متمرکز هستند و به این میگن فن بوی اصیل!!!
اما امان از دست این فنهای مایکروسافت که هر چی میشه از ته دل با این همه بازیهای بیشتر و خوب و عالی هی دارن میگن MGS 4 برای X360 میخواد بیاد!!!من اصلا امیدی ندارم که این بازی را روی کنسول مایکروسافت ببینم!!
ای کاش انی سورپرایز اخباری یا تریلری از ابر بازی BioShock 2:love: باشه کی من دارم سکته میکنم:((

خدایش خندم میگیره از زوری که اینا برایmgsمیزنن تا
انحصاری بمونه-
اخه یکی نیست بگه شما پول ساخت بازی رو دادید-
یا میخواید کونامی -کوجیما رو بعد از ورشکسته شدن ساپورت مالی کنید
پسر خوب هیچ وقت بحث پول-ودل،دل و عاشقی رو یکی نکن
از قدیم گفتم :حساب ،حساب است.کاکا ،برادر
پس هیچ چیزی رو نمیشه پیش بینی کرد
اگه اومد چه بهتر -اگرم نیومد-خیال همتون جمع بحال من که از این سری بدم میاد(و کلا سم رو به اسنیکترجیح میدم هیچ فرقی نمیکنه)

--------****-----
چیزی کپی WIIریموت مطمئنا خیلی خوش دست تر
و بطوری که کسی FPSباشه بجای pc- 360 رو انتخاب کنه و دیگه ما رو از دست ماووس خلاص کنه
بعدشم مطمئنا:
GeOW2
A W
HALO WARS
پروژه اون بنده خدا:biggrin1:
یک 360 جدید-همراه با ...)نمیگم)
یکی دوتا بازی انحصاری جدید که هیچ کسی رنگشم ندیده تا الان
و ماجرایی مشابه A Wتکرار بشه(و همه تا الان در کفش بمونن)
و اخر شاید نظر همه دوست داران مار مرده پیر=...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or