مایکروسافت , E3 و " Game Changing " !!

Good Boy

کاربر سایت
5084_gosen.jpg

David Gosen رئیس فعلی بخش بازاریابی مایکروسافت در اروپا و یکی از مدیران سابق نینتندو در UK , به سایت MCV گفته است که در E3 امسال :

" Xbox 360’s E3’s going to change the rules. Level the playing field. Break the mould "​

Gosen گفته است :" ما همیشه بر روی چیزهای جدید کار می کنیم و شما چیز های زیادی از ما خواهید شنید و ما بر این باوریم که آنها " game-changing "* خواهند بود. "

او همچنین اضافه کرده است که مراسم مایکروسافت در E3 دارای " سورپرایز های خارق العاده " خواهد بود!

منبع
..................
K1

الان شما فکر کردی که من فن سونی هستم این حرفها رو زدی:biggrin1:نه داداش من طرفدار Pc هستم به هیچ کنسولی هم کاری ندارم!!!
اینی که شما میگه من هم تایید میکنم که هیچ چیزی را نمیشه پیش بینی کرد!!!ولی هر جا میری یک طرفدار X360 در حسرت هست که این بازی را بازی کنه بی توجه به بازیهای خوب کنسول خودش!!!
در هر حال من هم اصلا MGS بازی نکردم هیچ نسخه اش را و تنها کنسولی که داشتم همون سگا بود:biggrin1:
پس برای من مهم نیست که فن چیه فن بویی چیه!!!من نظرمو گفتم!!!
اگه فکر کردی من فن سونی هستم اشتباه کردی دوست عزیز

بابا شما چرا اینقدر شوت بازی در میارین! :biggrin1:
طرف گفته :

Xbox 360’s E3’s going to change the rules. Level the playing field. Break the mould

طرف گفته که XBox360 در E3 امسال می خواد به عبارتی قانون و پایه و اساس Gaming رو عوض کنه! پس احتمالا شاهد یک تکنولوژی جدید از طرف مایکروسافت خواهیم بود! که البته حدقل یک بازی برای معرفی این تکنولوژی هم روی کار خواهد بود! پس دیگه راجع به از انحصار در اومدن بازی های PS3 صحبت نکنید! چون من یکی فکر نمی کنم امسال از این دست خبرا باشه!

بابا شما چرا اینقدر شوت بازی در میارین! :biggrin1:
طرف گفته :

طرف گفته که XBox360 در E3 امسال می خواد به عبارتی قانون و پایه و اساس Gaming رو عوض کنه! پس احتمالا شاهد یک تکنولوژی جدید از طرف مایکروسافت خواهیم بود!

به همین خاطر هست که من احتمال نمایش بازی halo پیتر جکسون را زیاد میدونم :biggrin1:

هر چند که گفتن که LIPS یک پروژه برای خوانندگی هست ولی من حدث می زنم که یک دسته جدید هم باش معرفی شه. تا الان که مشخص شده که یک میکروفون داره و باهاش می شه آهنگ های خودت رو هم بسازی و بخونی. امسال MII صد در صد معرفی می شه. در ضمن احتمال میره بشه از این MII ها تو بازی ها مخصوصا بازی های Arcade استفاده کرد. ALAN WAKE وجودش 100% هست یعنی تائید شده. HAlo wars هم که تائید شده. بازی پیتر جکسون هم احتمالا معرفی می شه. کنترلر جدید مایکروسافت تو این نماشیگاه مطمئنا معرفی می شه و همونطور که یکی از دوستان گفت خیلی فوق العاده خواهد بود. چرا که با توجه به زمان معرفی wii حداقل 2 سال دارن روش کار می کنن. فکر کنم برای بازی های FPS عالی باشه. احتمالا BANJO kazoi با این کنترلر یا یک چیز جدید معرفی می شه. با توجه به اینکه گفتن که GEOW2 بزرگترین بازی امسال ما هست حتما یک چیز خاصی داره که تو نمایشگاه می گن.

همه این اخبار از سایت های معتبر بود و حاصل تخیل من نبود عزیزان.

بچه ها این 2 سه روز خبر های جالبی دیگه ای هم شده. تو لیست بازی ها و چیز هایی که مایکروسافت می خواد معرفی کنه سه تا عنوان هستن که دو تاشون Surprise Games و یکیشون “Surprise Thing نامگذاری شده.

چند تا از سایت ها نیز این شایعه رو پخش کردن که مایکروسافت می خواد به شرکت های دیگه اجازه ساخت 360 بده. (پس فردا سونی هم 360 می زنه). چرا که فروش سخت افزار چندان سودی نداره و حتی مایکروسافت و سونی تو این مورد ضرر هم دادن. اما در عوض بازی پر سود هست. اینکه مایکروسافت بزاره دیگران 360 بسازن یعنی این که می تونن دستگاه هایی بسازن که بازی های 360 رو بخونن. اینجوری مشکل چراغ قرمزش هم حل می شه و هم یک انقلابی هست دیگه برای اولین بار.

در ضمن علاوه بر اون یارو تو خیلی از سایت های دیگه هم در مورد اینکه مایکروسافت تو e3 انقلابی بر پا می کنه مطالبی نوشته شده.

طرفداران 360 باید خواب MGS4 رو روی 360ببیننن :biggrin1: it is only a dream ، ولی انشاالله بازیهای توپی معرفی کنه و سوپرایزهای توپی داشته باشه تا واسه ماهایی که تازه میخوایم 360 بخریم خوش آیند باشه .......:biggrin1:

ولی MGS4 هست یک رویا واسه 360 دارا........

آخرین ویرایش:
سلام
بازم که بحث MGS 4 شد!!!واقعا بابا ایول به فن های سونی که عاشق کنسول و بازیشون هستند!!!و تا حالا نشده یکی از فنهاشون ناله کنه که فلان بازی X360 برای PS3 بیاد!!!این نشون میده که فنهای سونی خیلی روی کنسولشون متمرکز هستند و به این میگن فن بوی اصیل!!!
اما امان از دست این فنهای مایکروسافت که هر چی میشه از ته دل با این همه بازیهای بیشتر و خوب و عالی هی دارن میگن MGS 4 برای X360 میخواد بیاد!!!من اصلا امیدی ندارم که این بازی را روی کنسول مایکروسافت ببینم!!
ای کاش انی سورپرایز اخباری یا تریلری از ابر بازی BioShock 2:love: باشه کی من دارم سکته میکنم:((
البته هنوز يادمون نرفته هر بار كه سازندگان BioShock درخواست يك برنامه نويس PS3 ميكردن يا يك شايعه ميشد ميريختن تو تاپيك 70 صفحه پيش ميبرد كه اين بازي براي PS3 بياد.
من اين تعصب به كنسول نميبينم. حسادت به كنسول ديگه ميبينم ، كسي كه مياد ميگه G.O.W 2 هيچ ارزشي نداره در مقابل KZ2 ما بهترين يا عمرا AW بخوايم چون اصلا گرافيك نداره! ميشه پي برد تعصب داره يا ...
البته من اين در جواب كلي گفتم. فكر نكني فكر كردم كه تو فن بوي هستي يا چيز ديگه كلي گفتم كه بدوني.
طرفداران 360 باید خواب MGS4 رو روی 360ببیننن :biggrin1: it is only a dream ، ولی انشاالله بازیهای توپی معرفی کنه و سوپرایزهای توپی داشته باشه تا واسه ماهایی که تازه میخوایم 360 بخریم خوش آیند باشه .......:biggrin1:

ولی MGS4 هست یک رویا واسه 360 دارا........
DMC4 براي X360 يك رويا بود.
RE يك رويا بود.
Ace Combat يك رويا بود.
اين ها كافي نيستند تا نتيجه بگيريم كه روياها هم به واقعيت ميپيوندن.
بچه ها این 2 سه روز خبر های جالبی دیگه ای هم شده. تو لیست بازی ها و چیز هایی که مایکروسافت می خواد معرفی کنه سه تا عنوان هستن که دو تاشون Surprise Games و یکیشون “Surprise Thing نامگذاری شده.

چند تا از سایت ها نیز این شایعه رو پخش کردن که مایکروسافت می خواد به شرکت های دیگه اجازه ساخت 360 بده. (پس فردا سونی هم 360 می زنه). چرا که فروش سخت افزار چندان سودی نداره و حتی مایکروسافت و سونی تو این مورد ضرر هم دادن. اما در عوض بازی پر سود هست. اینکه مایکروسافت بزاره دیگران 360 بسازن یعنی این که می تونن دستگاه هایی بسازن که بازی های 360 رو بخونن. اینجوری مشکل چراغ قرمزش هم حل می شه و هم یک انقلابی هست دیگه برای اولین بار.

در ضمن علاوه بر اون یارو تو خیلی از سایت های دیگه هم در مورد اینکه مایکروسافت تو e3 انقلابی بر پا می کنه مطالبی نوشته شده.
ميدوني اين شبيه چيه!؟ اين كه ماكروسافت رسما اين جنگ كنسول ها رو واگذار كنه به سوني ...

طرف گفته که XBox360 در E3 امسال می خواد به عبارتی قانون و پایه و اساس Gaming رو عوض کنه! پس احتمالا شاهد یک تکنولوژی جدید از طرف مایکروسافت خواهیم بود! که البته حدقل یک بازی برای معرفی این تکنولوژی هم روی کار خواهد بود! پس دیگه راجع به از انحصار در اومدن بازی های PS3 صحبت نکنید! چون من یکی فکر نمی کنم امسال از این دست خبرا باشه!
يعني تغيير يك بازي انحصاري به يك بازي مولتي كه درصد تا دو هفته پيش -200 درصد بود يك انقلاب نميشه!؟

تا حالا کدومشون گفتن فلان سوپرایز رو داریم براتون بعد سوپرایزه مشخص شده خیلی کف کرده باشین؟:biggrin1: بی خیال بشین بابا یه چیز چرته دیگه....
چرا ديه! وقتي Mafia II معرفي شد سورپرايز بزرگي حداقل براي من بود.:biggrin1:

يعني تغيير يك بازي انحصاري به يك بازي مولتي كه درصد تا دو هفته پيش -200 درصد بود يك انقلاب نميشه!؟

نه انقلاب نمیشه! :biggrin1:
با عرضه MGS4 روی 360 پایه و اساس Gaming متحول میشه؟! حساب کن من از شیراز بیام تهران ، بگم الآن انقلاب شده! اگر این نظریه درست بود همین الآن کوچ می کردم! :biggrin1:

ویرایش: فکر کنم این مسئله از یادتون رفته که بحث سر حرفی هست که زده شده! نه چیزی که می گن قرار اتفاق بیافته و شایعات موجود! از حرفی که زده شده نمیشه چیزی در مورد MGS4 استنباط کرد! فقط این موضوع دریافت میشه که مایکروسافت می خواد تکنولوژی ( ها ) یی جدیدی معرفی کنه و به تبع اون بازی ( ها ) یی رو هم برای عرضه تکنولوژی ( ها ) ش در نظر داره! همین!

آخرین ویرایش:
بابا ول کنید این MGS4 بیچاره رو... اگر اومد برا 360 بازی می کنیم اگرم نه خیالی نیست :tick: ... در ضمن من یخوده از این کار مایکروسافت در مورد این دسته جدیدا که شبیه Wii mote هست بدم اومد همونطوری که از کار سونی در مورد عوض کردن اون دسته بومرنگی ها و عرضه ی sixaxis به شدت بدم اومد (کلی با اون دسته ها حال کردم.. یهو ضد حال زد) :thumbdown ... مایکروسافت باید میزاشت کنسول نسل بعدی این دسته جدیدارو... در مورد سوپرایزهای مایکروسافت هم امیدوارم چیزهای بدرد بخوری باشند که آدم واقعا سوپرایز شه... :-"
حالا این دسته جدیدا چند هست؟... اگر بیاد که نمیشه نخرید... :biggrin1:

Last edited by a moderator:
DMC4 براي X360 يك رويا بود.
RE يك رويا بود.
Ace Combat يك رويا بود.
اين ها كافي نيستند تا نتيجه بگيريم كه روياها هم به واقعيت ميپيوندن.

میثم جان خودت خوب میدونی اینا که گفتی خیلی با MGS فرق دارن ;)
RE هیچوقت برای 360 رویا نبود:confused:

مرسی

این بحث MGS 4 رو تموم کنید ، تا حالا 1 میلیون بار راجع بهش بحث شده ، الانم یکی میگه میاد یکی میگه نمیاد و هیچ حرفی هم سندیت نداره .

یکم صبر کنید همه چیز مشخص میشه .

پس خواهشا دیگه حرفی در این مورد زده نشه ...

آقا اصلا این طرف با این قیافش که گیمر نیست بدونه ما با چی سوپرایز میشیم این مثلا قارچ خور نینتندو را سوپرایز میدونه ولی ما که تو کاریم میدونیم چی سوپرایز هست

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or