مایکروسافت: 40 درصد از کاربران Xbox live دختر هستند!

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

19Rodar

کاربر سایت
09029820925692311646.jpg

بر طبق گزارش گیم اسپات" Kevin Turner " از مایکروسافت اعلام کرده است که 40 درصد از کاربران Xbox Live دختر هستند!

بر اساس گزارش این سایت " Turner " می گوید :

Xbox live حدود 48 میلیون کاربر در 41 کشور جهان دارد که 42 درصد کاربران XBL در آمریکا " 30 ساعت در هر ماه " برنامه های تلویزیونی دیجیتالی Xbox live را تماشا می کنند.

Turnerهمچنین اشاره می کند که :
حدود 40 درصد از کاربران Xbox live دختر هستند و این نشان دهنده تحولی عظیم روی Xbox live است!

با این حال " Turner " هیچ توضیح خاصی در مورد این حرفش نمی زند و معلوم نیست منظورش چیست.او در ادامه از سیستم یکپارچه و با ثبات کنسول نسل بعدی مایکروسافت صحبت می کند و معتقد است X1 یک launch موفقیت آمیز خواهد داشت.

منبع

ترجمه خبر تلفیقی از متن منبع گذاشته شده و منبع اصلی گیم اسپات می باشد

آخرین ویرایش:
دوست عزيز پس مشكل از شماس كه نديدي
گيمر حرفه اي دختر تو ايران كمه
بعضياشون هم كلا افلاين بازي ميكنن اكثرا(مثه خودم)
البته اون سوسول هايي كه حتي لياقت دانلود كردن و ريختن برنامه برا موبايلشون رو هم ندارن و ميدن بيرون اپ١٠ تومني ميريزن ١٠٠ تومن ازشون ميگيرن و بعدdoodle jump بازي ميكنن بعد فكر ميكنن گيمر هستن رو گيمر كه هيچ نبايد ادم نرمال حساب كرد.
به يك شخصي كه دختر بود با هيجان گفتم جي تي اي ٥ اومده
گف برادرم دوسال پيش تمومش كرده!!... :| شكلي شدم.

Sent from my iPhone

منظور اوشون( :دی ) GTA:SA بوده یحتمل که تو ایران 5 خطاب میشه و با اومدن GTA V موجی از سردر گمی اونا رو فرا می گیره :دی.

ولی دوستان توجه کردید تو این باری های آنلاین تحت مرورگر فارسی چقدر دختر های ایرانی زیادن ؟ میشه اینا رو گیمر خطاب کرد؟

doodle jump بازي ميكنن بعد فكر ميكنن گيمر هستن رو گيمر كه هيچ نبايد ادم نرمال حساب كرد.
شما کسایی که با موبایل بازی میکنن ـو گیمر حساب نمی کنی ؟ باشه .
پس منم میگم هر کی فقط Cod بازی کنه گیمر نیست .

شاید به خبر ربطی نداشته باشه ولی اون موقع ها که Uncharted 3 رو انلاین میزدیم یه دور تو Team Death Match تنها پس فقط من بودم !! :| قشنگ معلوم بود رفیق هستند اومدن بازی چنان جیغ و ویغ هم میکردن که نگو :|:d ولی خب لامصب ها خیلی حرفه ای بودند :| بعد از اونهمه رنک 75 شدن تو اون دست بعد مدتها ها طعم سومی رو چشیدیم :bighug::d

در کل کم پیدا میشن ولی اگه هم بشن دهن سرویس کن و حرفه ای هستند :d

آخرین ویرایش:
شاید به خبر ربطی نداشته باشه ولی اون موقع ها که Uncharted 3 رو انلاین میزدیم یه دور تو Team Death Match تنها پس فقط من بودم !! :| قشنگ معلوم بود رفیق هستند اومدن بازی چنان جیغ و ویغ هم میکردن که نگو :|:d ولی خب لامصب ها خیلی حرفه ای بودند :| بعد از اونهمه رنک 75 شدن تو اون دست بعد مدتها ها طعم سومی رو چشیدیم :bighug::d

در کل کم پیدا میشن ولی اگه هم بشن دهن سرویس و حرفه ای هستند :d

دهن سرویس کن یا دهن سرویس؟ :-/ حواست باشه اگه گزینه ی 2 باشه ناظرا و دخترا با هم می ریزن سرت :دی.

شما کسایی که با موبایل بازی میکنن ـو گیمر حساب نمی کنی ؟ باشه .
پس منم میگم هر کی فقط Cod بازی کنه گیمر نیست .

منظور من اون نسي
طرف حتي بلد نيس انلاين بازيش كنه
حني بلد نيس گيم بريزه
نه من همچين شخصي رو گيمر حساب نكنم.

Sent from my iPhone

دختر گیمر که خیلی هست .منم قبل اینکه پلی 3 رو بفروشم و عقاب360 ;;) رو بگیرم چندین تا بازی رو مولتی میزدم باهاش(مایه دار نیستم, دستگاه کپی خور بود و هک جدید که psn هم میشه رفت) با یه دختر ایتالیایی آشنا شدم تو مولتی بازی تومب ریدر , نامرد همش میزد من رو میکشت!:"> رنکش 46 بود من 4 8-| عشق اساسین هم بود و منظر بود مکاشفات رو پلات کنه و بعد بره 3 رو بخره. خلاصه گیمر بود و کار بلد.

من تو بازي كه دختر زياد ديدم LBP 2بود كه خيلي هاشون دختر بودن ! بيشترشون نوب بودن البته .
تو BF : BC 2 يك بار يه زن خورد به پستم ! صداش خيلي زنونه بود يه 40 سالي داشت ! :|

الآن یه سوال از دودها!!!
ما پسرا الآن باید تایید کنیم که گیمر حرفه ای دختر داریم؟؟!!!!
اگه اینطوریه که منم زمانی که JTAG نکرده بودم و لایو بودم و AC III میزدم کلی دختر میدیدم...
گیمر دختر هم به شخصه چند نفر رو میشناسم که فامیل هم نیستن:دی ولی فوق العاده حرفه ای هستن و تنها کساییم بودن که اومدن نشستن SC زدیم و اعصاب مارو خورد نکردن:دی...
کلا به نظرم این خانوما یا اصلا با یه چیزی کار ندارن یا اگه واردش بشن بقول یکی از بچه ها دهن سرویس میکنن واقعا...:دی
در کل...
خداییش به نظر خودتون ارزش داره این تاپیک داره همین جوری پیش میره سر یک سری حرف الکی...

بیشتر احساس میکنم چیزیه که پسرونس و دخترا دارن باهاش بازی میکنن!

:دی :دی :دی

-------

تو ایران که نایاب هست به شدت !!!

کلا 5% گیمر های ایرانی رو هم شامل نمیشه !!

توی گیم اسپات نوشته شده که طرف گفته: "چهل درصد از مخاطبین ما در آمریکا خانم هستند". بعدش هم توضیح داده که معلوم نیست منظور طرف از کلمه "مخاطب" چی بوده! ممکنه منظورش کسانی که با ایکس باکس فیلم تماشا می کنند بوده! ممکنه منظورش سرویس های دیگه دستگاه بوده! شاید هم منظورش این بوده که از کل اکانت ها 40 درصدش مال خانم هاست.

اگر منظورش 40 درصد اکانت ها باشه که خیلی عجیبه...
1127fs4680111[1]_10113137986454929218.gif

البته بعضی از بازی های ایکس باکس رو خانم ها خیلی دوست دارند، خصوصا Dance Central از نسخه 1 تا 3 توی فرومش که میری اکثر کاربرها خانم هستند که عاشق رقــــص و در نتیجه طرفدار DC می باشند!
XBOX%20360.gif

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or