مایکروسافت: 40 درصد از کاربران Xbox live دختر هستند!

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

19Rodar

کاربر سایت
09029820925692311646.jpg

بر طبق گزارش گیم اسپات" Kevin Turner " از مایکروسافت اعلام کرده است که 40 درصد از کاربران Xbox Live دختر هستند!

بر اساس گزارش این سایت " Turner " می گوید :

Xbox live حدود 48 میلیون کاربر در 41 کشور جهان دارد که 42 درصد کاربران XBL در آمریکا " 30 ساعت در هر ماه " برنامه های تلویزیونی دیجیتالی Xbox live را تماشا می کنند.

Turnerهمچنین اشاره می کند که :
حدود 40 درصد از کاربران Xbox live دختر هستند و این نشان دهنده تحولی عظیم روی Xbox live است!

با این حال " Turner " هیچ توضیح خاصی در مورد این حرفش نمی زند و معلوم نیست منظورش چیست.او در ادامه از سیستم یکپارچه و با ثبات کنسول نسل بعدی مایکروسافت صحبت می کند و معتقد است X1 یک launch موفقیت آمیز خواهد داشت.

منبع

ترجمه خبر تلفیقی از متن منبع گذاشته شده و منبع اصلی گیم اسپات می باشد

آخرین ویرایش:
من خودم خواهرم از صبح تا شب پای Black ops و Red Dead بود. تو زامبی مود بلک آپس هم Level زده حسابی:d

دختر هارو نبايد دست كم گرفت
تو ٤ ،٥ روز جي تي اي ٥ رو تموم كردم!

Sent from my iPhone

من دختر ایرانی تو Gears of War دیدم واقعا عالی بازی میکرد حالا به ماند که خیلی از پسر ها اصلا بلد نیستن Geow بازی کنن و خوراک محسوب میشن..
فک و فامیل دختر گیمر هم زیاد داریم که عالی بازی میکنن..

در کل XBL داره به یک شبکه اجتماعی تبدیل میشه که خیلی ها رو به خودش جذب میکنه

اون آمار 42 درصد آمریکایی که برنامه های ویدئوی آنلاین نگاه میکنن هم حیرت آور هست کاملا نشون میده XBL چقدر بزرگه..!!!!

والا ما که هزار ساعت هیلو بازی کردیم ، 90% اوقات هم سایر پلیرها پسر بودن :d مگه دخترا هیلو دوس ندارن ؟ :-/ ... تازه خیلی ـاشون آواتار و کرکتر Female داشتن بعد که با هدست حرف میزدن میدیدی پسر ـه باز :d .

والا ما که هزار ساعت هیلو بازی کردیم ، 90% اوقات هم سایر پلیرها پسر بودن :d مگه دخترا هیلو دوس ندارن ؟ :-/ ... تازه خیلی ـاشون آواتار و کرکتر Female داشتن بعد که با هدست حرف میزدن میدیدی پسر ـه باز :d .
اونا مثل منتفد گیم اسپات بودن:d
پ ن : همونی که به gta نمره داد;;):d

دوستان در نظر داشته باشید طبق منبع خبر، این آمار رو مایکروسافت دقیق و بر اساس یک آنالیز حساب شده داده هرچند که باز احتمال خطا هست ولی تقریبا آمار نزدیک به صحیح هست.

اون زمان که منم xbl میرفتم خیلی دختر بود مخصوصا تو بازی هیلو . ولی این امار شامل کشوری مثل ایران نمیشه دخترها تو خط همه چی هستن جز گیم اصولا گیم رو ماله زیر 16 سال میدونن .از کاربرای سایت هم مشخصه من تو این چند سالی که عضوم اصلا کاربر دختر تو فروم ندیدم!

اون زمان که منم xbl میرفتم خیلی دختر بود مخصوصا تو بازی هیلو . ولی این امار شامل کشوری مثل ایران نمیشه دخترها تو خط همه چی هستن جز گیم اصولا گیم رو ماله زیر 16 سال میدونن .از کاربرای سایت هم مشخصه من تو این چند سالی که عضوم اصلا کاربر دختر تو فروم ندیدم!

دوست عزيز پس مشكل از شماس كه نديدي
گيمر حرفه اي دختر تو ايران كمه
بعضياشون هم كلا افلاين بازي ميكنن اكثرا(مثه خودم)
البته اون سوسول هايي كه حتي لياقت دانلود كردن و ريختن برنامه برا موبايلشون رو هم ندارن و ميدن بيرون اپ١٠ تومني ميريزن ١٠٠ تومن ازشون ميگيرن و بعدdoodle jump بازي ميكنن بعد فكر ميكنن گيمر هستن رو گيمر كه هيچ نبايد ادم نرمال حساب كرد.
به يك شخصي كه دختر بود با هيجان گفتم جي تي اي ٥ اومده
گف برادرم دوسال پيش تمومش كرده!!... :| شكلي شدم.

Sent from my iPhone

من خودم یه دختر ایرانی دیدم و باهاش انلاین بازی کردم
اونم کدوم بازی مرتال کومبات!!!!!!!!!!!!

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or