مایکروسافت: 40 درصد از کاربران Xbox live دختر هستند!

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

19Rodar

کاربر سایت
09029820925692311646.jpg

بر طبق گزارش گیم اسپات" Kevin Turner " از مایکروسافت اعلام کرده است که 40 درصد از کاربران Xbox Live دختر هستند!

بر اساس گزارش این سایت " Turner " می گوید :

Xbox live حدود 48 میلیون کاربر در 41 کشور جهان دارد که 42 درصد کاربران XBL در آمریکا " 30 ساعت در هر ماه " برنامه های تلویزیونی دیجیتالی Xbox live را تماشا می کنند.

Turnerهمچنین اشاره می کند که :
حدود 40 درصد از کاربران Xbox live دختر هستند و این نشان دهنده تحولی عظیم روی Xbox live است!

با این حال " Turner " هیچ توضیح خاصی در مورد این حرفش نمی زند و معلوم نیست منظورش چیست.او در ادامه از سیستم یکپارچه و با ثبات کنسول نسل بعدی مایکروسافت صحبت می کند و معتقد است X1 یک launch موفقیت آمیز خواهد داشت.

منبع

ترجمه خبر تلفیقی از متن منبع گذاشته شده و منبع اصلی گیم اسپات می باشد

آخرین ویرایش:
بابا خوب که خیلی استقبال میشه :d
مثل این که باید تغییر ماهیت بدم:-":-":d

ما که عاشق live بودیم .....این عکس خبر هم خیلی خوبه ... ممنون از نویسنده ی خبر:d

الان میان میگن. اینقدر xbox live. مسخره هست که فقط دختر ها میرن:d
نه جانم xbox سعی کرده واسه همه قشری باشه

از اونجا که دختر گیمر زیاد دیدم اینو میگم: بیشتر هاردکوراشون PC باز هستن بعد PS و فقط 2 تا دختر هاردکور دیدم که xbox داشتن.
ترول: یعنی الان کسایی که با xbox بازی میکنن حس نمیکنن دارن با یه چیزه دخترونه بازی میکنن؟ عین این میمونه که یه پسر با عروسک باربی بازی کنه :d

از اونجا که دختر گیمر زیاد دیدم اینو میگم: بیشتر هاردکوراشون PC باز هستن بعد PS و فقط 2 تا دختر هاردکور دیدم که xbox داشتن.
ترول: یعنی الان کسایی که با xbox بازی میکنن حس نمیکنن دارن با یه چیزه دخترونه بازی میکنن؟ عین این میمونه که یه پسر با عروسک باربی بازی کنه :d
بیشتر احساس میکنم چیزیه که پسرونس و دخترا دارن باهاش بازی میکنن!

واقعا هدف از زدن چنین تاپیک های تحت عنوان خبرو نمی فهمم که بعدشم یه مشت اسپم و کامنتهای بی محتوا ارسال میشه !

واقعا هدف از زدن چنین تاپیک های تحت عنوان خبرو نمی فهمم که بعدشم یه مشت اسپم و کامنتهای بی محتوا ارسال میشه !

اگر به منبع خبر دقت بفرمایید مشاهده می کنید که تحت عنوان " خبر " این موضوع در اونجا درج شده ! هر بحثی هم اینجا بشه اگر به خبر و موضوعش ربط داشته باشه اسپم حساب نمیشه.

اگر به منبع خبر دقت بفرمایید مشاهده می کنید که تحت عنوان " خبر " این موضوع در اونجا درج شده ! هر بحثی هم اینجا بشه اگر به خبر و موضوعش ربط داشته باشه اسپم حساب نمیشه.

مشکل از خبر شما و یا حتی خبر اصلی نیست شاید من منظورمو بد بیان کردم مشکل از کامنتهای بعدشه که به هیچ وجه ربطی به خبر نداره در واقع خبر تمرکز اصلیش روی این نکته س که قابلیتهای ایکس باکس لایو خیلی بیشتر شده و افراد از سنین و جنسیتهای مختلفو جذب خودش می کنه اما دوستان شروع می کنن به دادن کامنتهای تبعیض جنسیتی که خوب به هیچ وجه خوشایند نیست

مشکل از خبر شما و یا حتی خبر اصلی نیست شاید من منظورمو بد بیان کردم مشکل از کامنتهای بعدشه که به هیچ وجه ربطی به خبر نداره در واقع خبر تمرکز اصلیش روی این نکته س که قابلیتهای ایکس باکس لایو خیلی بیشتر شده و افراد از سنین و جنسیتهای مختلفو جذب خودش می کنه اما دوستان شروع می کنن به دادن کامنتهای تبعیض جنسیتی که خوب به هیچ وجه خوشایند نیست

خب کامنت تبعیض جنسیتی اگر توسط ناظمین دیده بشه قطعا پاک میشه و اگر لازم دونسته بشه اخطار داده میشه . ولی فکر کنم هر کی که عاقل و بالغ باشه باید درک کنه که گیم دیگه الان مختص پسرها فقط نیست و این خبر هم دقیقا به همین موضوع داره اشاره میکنه.

خیلی ربط نداره ولی من تازگی عضو یه platoon تو bf3 شدم بعد دیدم اکثر عضو های فعال دختر هستن! دیشب بازی میکردم 6 تا از اعضای آنلاین دختر بودن و فقط من یه پسره دیگه بودیم. رفتن تو تیم مقابل توی یه squad کارشون شده بود مارو پیدا کنن خفت کنن :d. کلا در حد خفن هم بازیشون خوب بود واسم خیلی عجیب بود...

یکی از اونها هم توی خانواده ما یافت میشه (پدر من را در آورده!) هفته ای نیم ساعت بیش تر نمیتونم با x360 بازی کنم. :)] من را بگو میخواستم GTA V را نگیرم که مبادا خواهرم مجال به من نده، نگو خودش رفته از یکی از دوستهای خودش گرفته (تازه میگه اون دوستش از خودش تو کار گیم خوره تر هستش) ~x(

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or