متاسفانه ددی پولدار داشتن و ابر کمپانی جهان بودن که اپل رو هم زده کنار، توی رقابت گیمینگ سومه و مشخصه که عقلش واقعا اندازه بقیه کار نمیکنه فقط از جیب میخوره!حالا مدیریت ابر کمپانی نرمافزاری جهان که حتی اپل رو هم کنار زد عقلش اندازه کارشناسان بازیسنتر کار نمیکنه !!
فقط سهامدار ماکروسافت که از اومدنه cod به گیمپس میتونه شاکی باشه وگرنه گیمر از خداشه.فعلا شما شمع روشن کن که ناجی صنعت گیمتون برا آوردن COD رو سرویسش مسبب بیکاری حدود ۲ هزار نفری شده که تازه اول کاره و بیشترم میشه.
انصافا اخراج ۱۹۰۰ نفر واقعا هیچ توجیهی نداره، ولی من الان چک کردم تو تاپیک اخراج ۵۰۰ نفر از توییچ کلا ۰ کامنت ارسال شده! یعنی اینکه گذاشتن توییت اونم با ترجمه فارسی قطعا جهت همدردی با این کارمندها نبوده. تازه یکی بخواد فاز همدردی بگیره هم دیدن ترجمه «اکتیویژن کولاک» خیلی براش جالب نیست. البته برعکس موضوع هم صادق هست و سونی هم نیرو اخراج کنه و فن های مایکروسافت بیان با این حجم اخبار رو پوشش بدن همین چیزی که گفتم در موردش صدق می کنه.
شما آیا خودتو به اون راه میزنی؟انصافا اخراج ۱۹۰۰ نفر واقعا هیچ توجیهی نداره، ولی من الان چک کردم تو تاپیک اخراج ۵۰۰ نفر از توییچ کلا ۰ کامنت ارسال شده! یعنی اینکه گذاشتن توییت اونم با ترجمه فارسی قطعا جهت همدردی با این کارمندها نبوده. تازه یکی بخواد فاز همدردی بگیره هم با دیدن ترجمه «اکتیویژن کولاک» بیشتر خنده اش می گیره، کاش همون انگلیسی بزارن دوستان البته برعکس موضوع هم صادق هست و سونی هم نیرو اخراج کنه و فن های مایکروسافت بیان با این حجم اخبار رو پوشش بدن همین چیزی که گفتم در موردش صدق می کنه.
من شما رو نمی شناسم و دلیل این حجم از کینه رو نمی دونم البته احتمالا یوزرنیم عوض کردید. به هر حال همین که خودتون گفتید دوستان صرفا به قصد تلافی وارد تاپیک شدن همون حرف من هست و ممنون که شما هم تایید کردید. ترول کردن هم از من گذشته، شما با قدرت ادامه بدهشما آیا خودتو به اون راه میزنی؟
دوماه نیست رفیقات برای اخراج ۱۰۰ نفر از بانجی تو این فروم جشن گرفته بودند و ترول میکردند.الان توقع داری طرف مقابل تلافی نکنه؟ اونم برای خبر ۱۹۰۰ نفر اخراجی که کل توییتر و اینترنت رو ترکونده.. یعنی توقع داشتی سکوت باشه اینجا ؟ عجب...
شما خودت قطب اصلی ترول در تاپیک فقید VS بودید و خیلی ها رو تو این فروم قلع و قمع کردی ، الان فاز بیطرف بودن اصلا بهت نمیاد. الانم که محدودیت مدیریتی هم نداری راحت باش و راحت ترول کن.
در مورد ترجمه اون توییت هم شاید خیلی ها زبان ندونند الان چه اشکالی داشت گذاشتن این توییت ها یعنی تا اینجا هم باید اینجا تو این فروم محدودیت و فن بازی به نفع مایکروسافت باشه؟؟؟ عجبا...
اتفاقا منم من اصلا قصد پست دادن تو این تاپیک را نداشتم. یعنی خیلی وقته تصمیم گرفتم یه سری چیزا رو به کتفم بگیرم. تکلیف این نسل دیگه معلومه چیه. عین روز مشخصه داره چه اتفاقی برای مایکروسافت تو این نسل میفتهمن شما رو نمی شناسم و دلیل این حجم از کینه رو نمی دونم البته احتمالا یوزرنیم عوض کردید. به هر حال همین که خودتون گفتید دوستان صرفا به قصد تلافی وارد تاپیک شدن همون حرف من هست و ممنون که شما هم تایید کردید. ترول کردن هم از من گذشته، شما با قدرت ادامه بده
دیگه ببخشید اگر تو فروم گیمی مثل BC اخراج 500نفر از توییچ در حد اخراج 2000 نفر از مایکرو (اکتی بیلیزارد ، زنیمکس و ...) کامنت نداشته باشه . عجیبه آقا اصلا سونی و توییچ و بقیه بدن شما بیا راجب گندکاری های مایکرو نظر بده چرا مثل سران EA نظر میدید ، شما بحث همدردی رو کنار بزار کلا باشه اینجا کسی همدردی نمیکنه ولی مدیریت فوق العاده بخش XBOX رو بچسب . دو سه سال گذشته اینا 80 میلیارد دلار به لطف ددی پولدار و بخش های دیگه به بخش XBOX تزریق کردن دوستان هم خوشحال بودن که آخ جون مایکرو بازی های AAAAAA میسازه برامون day1 میده گیمپس ما مفتی بزنیم تازه رو PS هم نمیاد حالشون گرفته میشه ولی نتیجه تا الان چی شده ؟انصافا اخراج ۱۹۰۰ نفر واقعا هیچ توجیهی نداره، ولی من الان چک کردم تو تاپیک اخراج ۵۰۰ نفر از توییچ کلا ۰ کامنت ارسال شده! یعنی اینکه گذاشتن توییت اونم با ترجمه فارسی قطعا جهت همدردی با این کارمندها نبوده. تازه یکی بخواد فاز همدردی بگیره هم دیدن ترجمه «اکتیویژن کولاک» خیلی براش جالب نیست. البته برعکس موضوع هم صادق هست و سونی هم نیرو اخراج کنه و فن های مایکروسافت بیان با این حجم اخبار رو پوشش بدن همین چیزی که گفتم در موردش صدق می کنه.