شایعه مایکروسافت و نینتندو درفکر نسل بعد؟

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Reza Razor

کاربر سایت
طبق گفته های تقریبا تایید شده; مایکروسافت به دنبال برنامه ریزی برای کنسول XBOX دیگری است.
همانند مایکروسافت نینتندو هم کم کم به این فکر افتاده اما برای کنسول دستیه موفقش یعنی DS!
گفته میشود انویدیا طی قراردادی با نینتندو وظیفه ی طراحی چیپست گرافیکی این کنسول دستی جدید را برعهده دارد.
بر طبق منابع و اخبار موصغ ما نام این چیپ ست انویدیا برای DS جدید TEGRA است. چیپ ستی که هم اکنون برای دستگاههای همراه مولتی مدیایی همچون ZUNE HD مورد استفاده قرار میگیرد. دستگاهی که قرار است تا اواخر امسال بازیهای 3 بعدی ای هم برایش ریلیز شوند.
این چیپ ست بر خلاف مدلهای کنونی DS وظیفه ی پردازشی و گرافیکی کنسول را بطور همزمان انجام میدهد!

NVIDIA_Tegra_39651_640screen.jpg

گفته شده در TGS 2010 همزمان با ارائه ی Project Nathan مایکروسافت از این مدل جدید از DS پرده برداری میشود.

همچنین مایکروسافت نیز طبق گفته هایی در فکر پردازنده ی گرافیکی جدید برای XBOX جدیدش است و اینبار نیز به سراغ ATI رفته است. ATI ای با حضور پررنگش در بازار کنسولهای فعلی همچنون Xbox 360 , Nintendo Wii جای پررنگی از بازار در مقابل حریفش nVidia و کنسول Playstation 3 اشغال کرده.

ati_logo_03349_embed.jpg

طبق برنامه های مایکروسافت و سونی قرار بود این شرکتها در سال 2010 خودشان را برای ارائه ی کنسولهای جدید آماده کنند که رکود اقتصادی این اتفاق را تا سال 2012 به تعبیق انداخته پس نمیتوان زمان نزدیکی را برای ارائه ی آن در نظر داشت.
البته مایکروسافت ; نینتندو و سونی رسمن از صحبت در این موارد خودداری میکنند.
از ظواهر اینطور بنظر میرسد که اینبار نینتندو به سمت گرافیک نظر بیشتری دارد و استفاده از چیپ ست ZUNE HD موعد این موضوع است.
مایکروسافت هم از انتخاب ATI در این نسل خود پشیمان نبوده و قصد ادامه ی سیاست های قبلی خود را دارد×

منبع

آخرین ویرایش:
فکر کنم شما باید اول ........

عزیز شما اومدی 2 تا مدلو تنها بر اساس مقدار حافظه کارت گرافیک مقایسه کردی که کاری بس اشتباهه.
مثلا کارت 4850 از Ati رو با مقدار حافظه 512 مگابایت داریم.مثل این میمونه که شما بگی 9500 از Nvidia با 1 گیگابایت حافظه از این کارت بهتره.
دیگه از این ساده تر نمیشد بگم.

در ضمن شما بهتره لحن حرف زدنتو عوض کنی اینجا ...... نیست که هرچی بخوای بگی.

اینجا خونه ی خاله ی شما هم نیست که بیای به هر کس رسیدی تذکر بدی و بهش گیر بدی! :biggrin1: طرف حساب من Solid PC هست و خودش میتونه بیاد جواب بده وکیل وصی هم نمیخواد! در ضمن تذکر هم اگه لازم باشه مدیران و حداقل ناظمها میان میدن!!!

گیمر های هرفه ای مثل پدر بزرگ مادر بزرگ ، مادر خونه و پدر خونه :cheesygri

خوب مشتری های نینتندو همین ها هستند اکثرا
متاسفانه
ولی این یه خوبی داره
وقتی یه حرفه ای X360 می خره توی خونه فقط خودش با هاش بازی می کنه
ولی وقتی یه مادر یا پدر یه Wii می خره کل خونواده ازش استفاده می کنه

من به کسی گیر ندادم.فقط حرف غلط جناب رو درستشو گفتم.
پست قبلمم گفتم اینجا چاله میدون نیست.که شما با یکی طرف باشی و اینا.اینجا فرومه.میدونی معنیش چیه که؟هرکی یه حرف اشتباهی زد بقیه باید درستش کنن و همین باعث بالا رفتن سطح اطلاعات اعضا میشه.و به این وکیل وصی بازی نمیگن.
با این که 2 نفر اومدن گفتن حرفت اشتباهه عین ... عوض اینکه بیای بگی حرفت غلط بوده داری .......
سلام!!! اول اینکه فقط شما حرف من رو توهین حساب کردی کس دیگه ای نبود که شما گفتی دو نفر... دوم اینکه ببخشید. من عذر میخوام! اشتباه کردم!

:eek::eek::eek::eek::eek: ناتال 50 دلار؟؟! به نظر من که به جز باندل یا Integrated همچین چیزی امکان نداره!!! اگه جدا باشه زیر 80 90 نیست!!! :biggrin1:

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or