مایکروسافت: وقت نمایشگاه E3 محدود هست توانایی رونمایی از تمامی بازی هایمان را نداریم

Sorena Asadi

کاربر سایت
Xbox-One-logo.jpg

آقای فیل اسپنسر رییس استدیو های مایکروسافت به تازگی اعلام کرده انها برنامه های زیادی برای E3 2014 دارند به طوری که وقت محدود 90 دقیقه ای این نمایشگاه به انها اجازه نمیدهد که تمامی بازی هایشان را رونمایی کنند. وی تاکید کرده که انها در حال برنامه ریزی های بسیار دقیق برای نمایشگاه امسال هستند و نمایشگاه امسال بسیار پر اهمیت میباشد.
هنگامی که از وی سوال میشود " ایا امسال بر روی بازی ها در نمایشگاه E3 تمرکز کرده اید؟" وی اینگونه پاسخ میدهد:

"درست است ما حتی وقت اضافه هم نداریم برای کل 90 دقیقه بازی برای رونمایی خواهیم داشت و باید روی برنامه ریزی ها کار کنیم."

به نظر میرسد شرکت مایکروسافت در نمایشگاه امسال هم با دست پر حضور پیدا خواهد کرد.
xbox.ico

آخرین ویرایش:
index.php

عزیز بهتره برای دیگران احترام قائل بشی و بهشون توهین نکنین چون شخصا به نظر خودم که معمولا هم نظر نمیدم سطح کیفی اطلاعات شما عملا صفره و اگه کسی جناب اربابی رو سونی فن حساب نکنه مطئمن باش دیگران هم شمارو مایکرو فن حساب نمیکنن .

اولا دیگران خودشون زبون دارند ثانیا صحبت من با این دوستمون به شما هیچ ربطی نداره.در ضمن پست جناب رو ببین توش چقدر توهین هست بعد بیا واسه ما دم از احترام بزن.

من نه مایکروفن هستم نه سونی فن.فقط این نسل رو میخوام از کنسول مایکروسافت حمایت کنم.Problem?

حرف داری تو پروفایلم بگو تا قاطع جوابتو بدم عمو جون.;)

حرف بنده اینه که شما با 29 تا نوشته که 2 تاش حرف بنده با شما بوده انقدر نکته فهمیدی
من توهین کردم به شما اگه یه کلمه بیاری که من شروع کره باشم توهین ر به شما حرفت قبول

من نگفتم به من توهین کردی بلکه به مایکروسافت توهین کردی.تو اون پست هم مشخص کردم توهینت رو.

منم میتونم بیام بگم سونی فلانه و امان اما به احترام سونی فن ها چیزی نمیگم.

آخرین ویرایش:
اولا دیگران خودشون زبون دارند صحبت من با این دوستمون به شما هیچ ربطی نداره.در ضمن پست جناب رو ببین توش چقدر توهین هست بعد بیا واسه ما دم از احترام حرف بزن.

من نه مایکروفن هستم نه سونی فن.فقط این نسل رو میخوام از کنسول مایکروسافت حمایت کنم.Problem?
حرف بنده اینه که شما با 29 تا نوشته که 2 تاش حرف بنده با شما بوده انقدر نکته فهمیدی:d
من توهین کردم به شما اگه یه کلمه بیاری که من شروع کره باشم توهین ر به شما حرفت قبول

وقت هست، مدیریت زمان درست و حسابی نداره مایکرو!
هر سال یکی رو میارن اون وسط کلی زمان می‌گیره و طرف شعر می‌خونه بقیه برک دنس می‌زنن.
بعد هم 6 روز در مورد فرامین صوتی کینکت حرف می‌زنن و تمام!
چند ساله کنفرانس های مایکروسافت رو نگاه میکنی؟ :-/ بترس از اون روزی که E3 2008 تکرار بشه :)) :دی

اولا دیگران خودشون زبون دارند ثانیا صحبت من با این دوستمون به شما هیچ ربطی نداره.در ضمن پست جناب رو ببین توش چقدر توهین هست بعد بیا واسه ما دم از احترام بزن.

حرف داری تو پروفایلم بگو تا قاطع جوابتو بدم عمو جون.;)

سعی میکنم اگه میخوام با یکی بحث بکنم با یکی بحث کنم که بتونم یک چیزی ازش یاد بگیرم جوابمم گرفتم نمیخوام جواب قاطع بدی پسر عمو جون ;)

چند ساله کنفرانس های مایکروسافت رو نگاه میکنی؟ :-/ بترس از اون روزی که E3 2008 تکرار بشه :)) :دی
قدیم رو ول کن در حال حاضر همش همین بوده :|
نمی‌دونم چرا انقدر وقت کنفرانس رو به کینکت اختصاص می‌دن ولی براش بازی درست و حسابی منتشر نمی‌کنن.
یعنی 90% کاری که کینکت نسل قبل می‌کرد (فرامین صوتی) رو من این نسل با هدست PS4 انجام می‌دم خیلی هم دقتش بیشتره :دی

قدیم رو ول کن در حال حاضر همش همین بوده :|
نمی‌دونم چرا انقدر وقت کنفرانس رو به کینکت اختصاص می‌دن ولی براش بازی درست و حسابی منتشر نمی‌کنن.
یعنی 90% کاری که کینکت نسل قبل می‌کرد (فرامین صوتی) رو من این نسل با هدست PS4 انجام می‌دم خیلی هم دقتش بیشتره :دی
اگه بخوایم حال حاضر رو در نظر بگیریم که تو E3 2013 تنها بازی کینکتی Project SPARK بود که اون هم عملا فقط از فرامین صوتی استفاده میکرد و کلا کنفرانس هیچ چیز خاصی در مورد کینکت نداشت. نمیشه که از وسط کنفرانس های این چند سال در نظر بگیری فقط! :دی

اگه بخوایم حال حاضر رو در نظر بگیریم که تو E3 2013 تنها بازی کینکتی Project SPARK بود که اون هم عملا فقط از فرامین صوتی استفاده میکرد و کلا کنفرانس هیچ چیز خاصی در مورد کینکت نداشت. نمیشه که از وسط کنفرانس های این چند سال در نظر بگیری فقط! :دی
من کنفرانس های مایکرو رو به صورت کامل دنبال نمی‌کنم؛ ولی این 4-3 بار آخری که دیدم رسما همش کینکت بود :دی
یه بار قشنگ نیم ساعت داشتن توضیح می‌دادن که به زبون مکزیکی و... می‌شه با کینکت رفت فیلم دید :|
یه سری دیگه Usher رو آورده بودن پارتی گرفته بودن اون وسط :دی

بازیهای indie هم حساب کنیم خب معلومه که وقت کم میاره :دی بالاخره نمیشه ماکرو بازی مستقل نداشته باشه !!!
اما نمیدونم چرا هروقت ماکرو سکوت کرده عالی کار کرده ولی هروقت شعار داده خراب کرده :دی چند تا بازی کینکت ( سو تعبیر نشه دو سه تا مثلا , خیر سرشون کینکت زوری دادن باید چیزی معرفی کنن یا خیر ؟) و کوانتم بریک و هیلو و گیرز ! معلومه وقت نمیکنم !!!
پستهای قبلیم و فاکتور بگیرید تو مود خودم نبودم ( نپرس چرا داستان شروع بدبختی هستش :|)

من فقط یک نمایش درست حسابی از کوانوم بریک و آلن ویک و یک پروژه تازه میخوام همین :|
26 خرداد E3 شروع میشود درست است ؟

آخرین ویرایش:
من کنفرانس های مایکرو رو به صورت کامل دنبال نمی‌کنم؛ ولی این 4-3 بار آخری که دیدم رسما همش کینکت بود :دی
یه بار قشنگ نیم ساعت داشتن توضیح می‌دادن که به زبون مکزیکی و... می‌شه با کینکت رفت فیلم دید :|
یه سری دیگه Usher رو آورده بودن پارتی گرفته بودن اون وسط :دی
خوب همینه دیگه کامل دنبال کنی میبینی که همش Kinect نیست:d
سال گذشته کلا kinect در کار نبود.
سال 2010 هم که kinect قرار بود وارد بازار بشه، برای همین زمان زیادی رو به kinect اختصاص داده بودند.
2011 و 2012 هم زمان کمی به kinect اختصاص داده بودن:d

خوب همینه دیگه کامل دنبال کنی میبینی که همش Kinect نیست:d
سال گذشته کلا kinect در کار نبود.
سال 2010 هم که kinect قرار بود وارد بازار بشه، برای همین زمان زیادی رو به kinect اختصاص داده بودند.
2011 و 2012 هم زمان کمی به kinect اختصاص داده بودن:d
اون سالی که Dance Central 3 رو معرفی کردن زجر آور ترین کنفرانس تاریخ زندگی من بود :دی
پر هم بود از کینکت، منتها نه بازی هاش؛ بلکه فرامین صوتی و... ـش :|

اون سالی که Dance Central 3 رو معرفی کردن زجر آور ترین کنفرانس تاریخ زندگی من بود :دی

دوست عزیز اون موقع کینکت یه دستگاهی بود که تازه وارد بازار شده بود خوب مایکروسافت مجبور بود روش مانور بده تا ملت بیشتر باهاش آشنا شن ، ولی الان دیگه اوضاع فرق میکنه ملت همه با این دستگاه جادویی آشنایی پیدا کردن.;)
مثلا عاشر رو آوردن اون وسط قِــــــــــــر بده ملت جو گیر شن خوششون بیاد. :>

ccb53fe527fa133d937e1452afeceeaebc4dc6c9.jpg

من موندم این دوستان چرا جواب شما رو میدن؟؟؟ شما 100 سال دیگه هم با کنسول مایکرو بازی نخواهی کرد !!فقط دوست دارین یه ترولی کرده باشین..( هدست ps4 فرامین صوتی رو مثل کینکت اجرا میکنه ؟؟ :)) ا منظورت همون هدست یک دلاریه هست دیگه؟؟این دیگه از اون حرفا بود !! =))

کنفرانسهای مایکروسافت هم که کامل نگاه نمیکنی !!! چرا در موردش حکم صادر میکنی؟؟؟ چرندیات سونی در مورد موو یادتون رفته؟؟یا اون آمارهای همیشگی در مورد پلی اتیشن 1و2و 3 وpsp , vita که تو کنفرانساش وقت گیره؟؟

هدست ps4 فرامین صوتی رو مثل کینکت اجرا میکنه ؟؟ :))
درسته !تقریبا 90 % فرامین صوتیه کینکت رو با همین میشه انجام داد !+ + داخل بعضی از بازیها هم مثل تامب رایدر میشه استفاده کردش ! مثلا بگی bow و از این جور حرفا.... :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or