مایکروسافت: وقت نمایشگاه E3 محدود هست توانایی رونمایی از تمامی بازی هایمان را نداریم

Sorena Asadi

کاربر سایت
Xbox-One-logo.jpg

آقای فیل اسپنسر رییس استدیو های مایکروسافت به تازگی اعلام کرده انها برنامه های زیادی برای E3 2014 دارند به طوری که وقت محدود 90 دقیقه ای این نمایشگاه به انها اجازه نمیدهد که تمامی بازی هایشان را رونمایی کنند. وی تاکید کرده که انها در حال برنامه ریزی های بسیار دقیق برای نمایشگاه امسال هستند و نمایشگاه امسال بسیار پر اهمیت میباشد.
هنگامی که از وی سوال میشود " ایا امسال بر روی بازی ها در نمایشگاه E3 تمرکز کرده اید؟" وی اینگونه پاسخ میدهد:

"درست است ما حتی وقت اضافه هم نداریم برای کل 90 دقیقه بازی برای رونمایی خواهیم داشت و باید روی برنامه ریزی ها کار کنیم."

به نظر میرسد شرکت مایکروسافت در نمایشگاه امسال هم با دست پر حضور پیدا خواهد کرد.
xbox.ico

آخرین ویرایش:
توهینم کجا بود قشنگ :دی اگه توهین شده عذر میخوام :دی من ادبیاتم تو مدرسه همیشه از نمره فیزیکمم کمتر بود فکر کنم اینطور باید دو جمله رو مجزا کرد:دی اگه دو جمله رو بهم میچسبوندم حرفت درست بود ! :دی تو که رشتت ادبیاته دیگه چرا ؟:دی خوبه خودت میدونی از این بحثهای ترولی حالم بهم میخوره و کلا نه شرکت میکنم نه اهلش هستم !! در ضمن من روی صحبتم با سونی و ماکرو بود نه خواننده !!!

راجب بحث حیفم و نیستم بگذریم از بحث میزنم بیرون ! من کی تحلیل کردم ؟ حرفم اینه هرسال همین حرفها هستش ما امسال سونی را خواهمی کشت امسال وقت کم میاریم سال دیگه یک طور دیگری به این موضوع اشاره میکنن ( این طور مثال هم درست هستش مثال درستی نبود ولی از قصد اینکار و کردم تا بعضی عزیزان که اسمشون و نمیبرم ببینن ترولهایی که میکنن چه مزه ای داره ;) )
مطمئنا الان سونی به این صحبتهای ماکرو واکنش نشون میده حرف زدن مهم نیست مهم عمل هستش

--------------------------

=)) معذرت خداییش الان فهمیدم به چی گیر دادین اشتباه تایپ سریع بود منظورم ندارن بود:دی

نهایت میان یک گیرز نشون میدن ! گیم پلی از کوانتوم و نمایش خوب از هیلو و یک فورتزا :دی امیدوارم حداقل نمایش IP جدید حداقل 2 3 تا داشته باشن و یکی دو تا بازی مولتی که ماکرو معرفی میکنه و بگه کنسول بدون کینکت در راه است :دی ( در بهترین حالت ممکن )

حالا انگاری سونی میاد 50 تا ای پی جدید معرفی میکنه :| نمایشگاه 2013 که دیدی 2 تا معرفی کرد

حالا انگاری سونی میاد 50 تا ای پی جدید معرفی میکنه :| نمایشگاه 2013 که دیدی 2 تا معرفی کرد

این پست اول ویرایش کن سوتیم و فهمیدم پست قبلی همرو پاک کردم فقط تیکه آخر حرفم تو پست مونده !!!:دی

نه خداییش یکبار دیگه تیکه آخر حرفم و بخون !!! منمگفتم حداقل 2 3 تا نمایش معرفی نشده رو داشته باشه حالا بخواد دو تا انحصاری باشه 1 یا 2 تا مولتی یا هرجور دیگه:دی

فن بیس بهترین چیز دنیاست اونم فن های دو آتیشه که کلا چشم بسته عمل میکنن و معمولا شرکتهای قدیمی از این فن ها زیاد دارن مثل اپل که هر چی این شرکت بزنه میگن بهترین چیز ممکن هست و میرن کلی پول میدن و می خرن مثلا تو آمار گفته بودن 70 درصد کسانی که ایفون 5S خریدن قبلا با 5 داشتن یا 4s..!
در مورد سونی هم صدق میکنه همون روز اولی که من اومدم تو این سایت از این فن ها زیاد بود و دنبال یک چیز میگردن که تا عرش بزرگش کنن مثلا سونی بگه قابلیت سنسور دما سنج گذاشتیم تو کنسول اینقدر بزرگش می کنن و ازش تعریف میکنن که هر کی ندونه فکر میکنه کاز هیرای رفته مریخ..!
تو کنفرانس سال گذشته هم من چند بار هر دو کنفرانس رو دیدم اول تا آخر کنفرانس سونی حرفهای تکراری بود که خیلی از فنهای سونی هم تو تاپیکش خسته شده بودن و اعتراض میکردن مدرکش موجوده ولی آخرش فقط گفت ما از بازی دسته دوم هم پشتیبانی میکنیم بعد همه چنان جشن و سروری راه انداختن که آدم رو یاد یک سری مراسم داخلی مینداخت..

در کل شاد باشین

فن بیس بهترین چیز دنیاست اونم فن های دو آتیشه که کلا چشم بسته عمل میکنن و معمولا شرکتهای قدیمی از این فن ها زیاد دارن مثل اپل که هر چی این شرکت بزنه میگن بهترین چیز ممکن هست و میرن کلی پول میدن و می خرن مثلا تو آمار گفته بودن 70 درصد کسانی که ایفون 5S خریدن قبلا با 5 داشتن یا 4s..!
در مورد سونی هم صدق میکنه همون روز اولی که من اومدم تو این سایت از این فن ها زیاد بود و دنبال یک چیز میگردن که تا عرش بزرگش کنن مثلا سونی بگه قابلیت سنسور دما سنج گذاشتیم تو کنسول اینقدر بزرگش می کنن و ازش تعریف میکنن که هر کی ندونه فکر میکنه کاز هیرای رفته مریخ..!
تو کنفرانس سال گذشته هم من چند بار هر دو کنفرانس رو دیدم اول تا آخر کنفرانس سونی حرفهای تکراری بود که خیلی از فنهای سونی هم تو تاپیکش خسته شده بودن و اعتراض میکردن مدرکش موجوده ولی آخرش فقط گفت ما از بازی دسته دوم هم پشتیبانی میکنیم بعد همه چنان جشن و سروری راه انداختن که آدم رو یاد یک سری مراسم داخلی مینداخت..

در کل شاد باشین
باز خوبه حرف های ما راست بود و همه میگفتن سونی این نسل (تا اینجا) موفق عمل میکنه شما ها که میگفتید فرق سخت افزاری آنچنان نیست و بازی ها تفاوت خاصی نخواهند داشت و 100 چیزه زیادی نیست و خیلی ها با سیاست های مایکر که بعدا تغییر داد هم موافق بودن و قبل e3 وقتی مایکر گفت ما سونی ر خواهیم کشت همتون هایپ شدید فکر کردید الان چی کار میکنه بعد گندی زی که حتی بازی های نسل قبل ر هم به زور با کیفیت خوب اجرا میکرد
جدا از این بحث در مورد موضوع تاپیک: مایکر با کلی استدیو کوچیک قرار داد بسته و خودشون هم گفت سیل بازی های ایندی در e3 خواهیم داشت واقعا دوستان فکر میکنن این وقت کمی مایکر برا معرفی بازی های aaa هست فکر کردید مثلا 50 تا ip مثل هیلو و گرز داره!!!

اولا مگه اسپنسر اومده کنفرانسش رو با کنفرانس سونی مقایسه کرده؟ دوما کنفرانس سونی 120 دقیقه هست :دی سوما کنفرانس E3 2013 اینقدر بازی نشون دادن که یه انحصاری مثل Kinect Sport Rivals رو اصلا نتونستن تو زمان بندی قرار بدن و 5 دقیقه بعد از اتمام کنفرانس بازی رو جداگانه معرفی کردن :)) در کل اگه بخوان فقط بازی نشون بدن اینقدر محتوا وجود داره که 90 دقیقه کم باشه، بستگی داره چی نشون بدن، ولی اگه بازی هاشون مثل E3 2013 بشه که واقعا عالیه، بیشتر از 10 بازی انحصاری جدید نشون دادن، به جز اون بازی های مولتی پلتفرم :دی
انقد بازی نشون دادند که نگو و نپرس! برو بنده خدا یک رایس و فورزا جیزی دیگه ای هم بود؟!!=)) بقیه هم که مولتی بود! اخه کینکت اسپرت کجا میتونه سرنوشت ساز باشه!!! حالا e3 2014 خواهیم دید:p

انقد بازی نشون دادند که نگو و نپرس! برو بنده خدا یک رایس و فورزا جیزی دیگه ای هم بود؟!!=)) بقیه هم که مولتی بود! اخه کینکت اسپرت کجا میتونه سرنوشت ساز باشه!!! حالا e3 2014 خواهیم دید:p

خداییش خیلی رو میخواد اون کنفرانس رو که از چپ و راستش بازی میبارید بخوای ترول کنی ، تبریک میگم .@};-

World of Tanks
Ryse
Forza 5
Sunset Overderive
Quantum Break
Project Spark
Dead Rising
Killer Instict
Titanfall
Halo

مایکروسافت اجرایی خیلی ضعیفی داشت توی E3 سال پیش این یه Fact هستش،

12772863683885812619.jpg

آخرین ویرایش:
واقعا I love you guys توی این تعطیلی کار و تنهایی موقع عید واقعا من رو شاد میکنید:d
On a different note
مایکروسافت اجرایی خیلی ضعیفی داشت توی E3 سال پیش این یه Fact هستش، از همونجایی که خیلی از Policy هایی که توی E3 اعلام کردن رو ظرف چند هفته مجبور شدن عوض کنن خودش بهترین مدرک برای این هستش که ضعیف عمل کردن. سونی به قول معروف توی 2013 کف زمین رو با Microsoft طی کشید......حالا یه سری نکته که باید در نظر بگیرید عزیزان E3 ذیگه یه چیزی هست که فیلمش هست میتونید برید تماشا کنید و تفاوت عملکرد شرکت هارو ببینید، مایکروسافت توی نمایش خودش چندتا تا بازی انحصاری معرفی کرد و بیشتر تمرکز رو روی سرویس هایی گذاشت که با Xbox one ارائه میدادن....امسال E3 دیدنی خواهد بود چرا که سونی میخواد که برتری خود رو حفظ کنه و مایکروسافت هم میخواد که کم نیاره، این رقابت باعث میشه بازار جذاب بشه، چه دیدید؟ اگر تونستن من رو متقاعد کنن شاید تابستون یه Xbox One هم خریدم(واقعیت اینه که کینکت و سرویس TV و این محملات اصلا برای من جذابیت نداره و تنها چیزی که میتونه من رو به سمت مایکروسافت بکشونه 4-5 تا عنوان انحصاری واقعی و قوی هستش، الان فقط Halo و Gears of War وجود دارن، اگر 3-4 تا دیگه به اینا اضافه کنه اونوقت لایق این هستش که خودش رو از لحاظ بازیهای انحصاری رقیب سونی بدونه).

ای بابا قرار بود سال جدید دوست باشیم ها :دی من خیلی دوست دارم ماکروسافت چنتا بازی درجه یک کینکت نمایش بده دلم هوای E3 های قدیمشو کرده :دی

يه نمايش از GEOW 4 نشون بدن و اعضا استديو BT رو هم بيارن رو سن :x نمايش همين GEOW براي من كافيه و e3 بنده رو ساخته :d
فكر كنم HALO 5 رو هم نشون بدن ولي اخر مراسم دقيقا مثل E3 سال 2011 كه HALO 4 رو به عنوان سورپرايز مراسم نشون دادن:d
Remedy هم با QB باشه كه ديگه هيچي :bighug:

قبلا یکی از شرکتا نیمی از وقت کنفرانسش رو با نمایش های assassin پر کرده بود /:)

پس با دو سه تا بازی هم میشه شو اجرا کرد. تا ببینیم چی واسمون دارن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or