مایکروسافت:ما به کیفیت می اندیشیم نه کمیت!

• Thread starter Thread starter Naruto
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Naruto

کاربر سایت
حتما شما هم متوجه کمبود بازی های انحصاری مایکروسافت در سال 2012 شده اید و نگران این موضوع هستید. شاید برای ما فقط تعداد بازی ها مهم باشد ولی Phil Spencer نظر کاملا متفاوتی دارد.

سایت GameInformer در مصاحبه ای کوتاه با آقای Spencer نایب رییس قسمت تولیدات و سرگرمی مایکروسافت این سوال را با ایشان مطرح کرده و جواب جالبی شنیده است. Spencer در جواب این سوال که چرا تعداد بازی های انحصاری مایکروسافت در سال جاری کم است، گفته اولویت ما کیفیت بالا به جای تعداد زیاد بازی ها است.

ایشان در ادامه سخنان خود اینگونه گفته است که:" ساختن یک عنوان جدید از طرف استودیوهای زیر مجموعه ما کار آسانی نیست. من در زمان ساخت GeoW حضور داشتم و اوقات خوشی را با Epic گذراندم و می‌دیدم که آنها تمام نیروی خود را در ساخت آن به کار می گرفتند ولی در بازی هایی مانند Alan Wake ، Too Human و CrackDown با اینکه تیم‌های سازنده بازی همان مقدار انرژی را مصرف می‌کردند ولی به همان اندازه نتوانستند به موفقیت برسند. به همین دلیل ما تصمیم گرفتیم که کارمان را با شریک های جدید مانند Crytek آغاز کنیم و تجربه های جدیدی را به وجود بیاوریم."

شرکت مایکروسافت امسال فقط عرضه 4 بازی انحصاری Halo 4 ، AW's American Nightmare ، Fable :Journey و Ryse را در برنامه خود دارد و سوال اینجاست که چرا خبری از بقیه استودیوهای این شرکت به بیرون درز پیدا نمی‌کند. آیا این استودیوها در حال آماده سازی عناوینی برای نسل بعدی بازی ها و کنسول ها هستند. برای یافتن جواب این سوال باید تا E3 صبر کرد.
20111206xbox360.jpg

آخرین ویرایش:
یه آماری از مرکز آمار کشور براتون میزارم خوب دقت کنید:d

1-"همه فن های PS3 تو ایران XBOX360 هم دارن"
2-"هیچ کدوم از فن های XBOX360 تو ایران PS3 ندارن(احتمالا 360 XBOX رو هم تجربه نکردن)"

حالا با این آمار خودتون قزاوت کنید ببینید کیا حرفشون منطقی تره

اینا یه سری از انحصاریای PS3 تو سال 2011 هستن و کارشون فقط و فقط بالا بردن تعداد انحصاریاست
فکر میکنم منظور ایشون هم همین بوده که کاملا هم درست گفته
این بازی هایی که نام بردی رو همه رو تموم کردی که به این نتیجه رسیدی انحصاری های ps3 ضعیفن؟!

---------- نوشته در 12:11 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:05 PM ارسال شده بود ----------

من نمیدونم این فن بازیا چیه!:|
منی که xbox داشتم دارم این حرف و میزنم...ترجیح میدم کنسولم تعداد بازی های انحصاریش بیشتر باشه تا اینکه فقط 2 باشه و عالی باشه! چقدر این 2 رو میشه بازی کرد واقعا؟
تو این هفته 4 5 تا انحصاری ps3 تموم کردم که همشون جز بهترین ها هستن
کسایی که انقدر Halo رو بزرگ می کنن فکر نمیکنم اصلا گیم پلی Killzone رو دیده باشن!#:-s
Forza4 هرچی باشه خیلی چیزا از GT5 کم داره! نیازی هم به گفتنش نیست!
Gears 3 ام که ماشالا تو هیچی انتخاب نشد! حتی انتظار داشتم جز کاندید های Goty باشه اما دیدم هرچقدر هم که خوب بوده اصلا در این حد نبوده!

بعضا آدم چیزایی میشنوه که تا مرز شاخ در آوردن پیش میره

الان MS:A که میانگین 79 اورده و سبکشم ریس و یا GT5 که میانگین 85 داره و اونم ریس چه جور از FMS3,4 که هردو میانگین بالای 90 داشتن بهتره یا مثلا KZ2,3 با میانگینای 91و 84 چه جور از HALO3,REACH با میانگینای 94و 91 بهترن شاید بهترن دیگه نمیدونم چطور
R&C :A4O :70
SOCOM : UNS : 70
MS:A : 78
PS:MH : 54
WKC: 62
BLEACH: SR : 62
YAKUZA4 : 79
اینا یه سری از انحصاریای PS3 تو سال 2011 هستن و کارشون فقط و فقط بالا بردن تعداد انحصاریاست
خیلی با حالی تو خدایی میری میگردی پایین ترین میاینگین بازیا رو میزاری اینجا
به قول اون دوستمون
little big planet 1 95
little big planet 2 93
uncharted2 96
uncharted 3 92
killzone 2 91
بقیش هم دیگه بماند ...کلا به نظر من اگه کسی برای بازی کردن دنبال نمره و میانگین که بره دنبال تیله بازی بهتره

چند بار اورم و شمرده تکرار کنید : HALO 4.... HALO 4 ..... HALO 4 :دی.

ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

Halo 3 94
Halo Reach 91
Gears of War 3 91
Gears of War 2 93
Gears of War 94
Forza Motorsport 2 90
Forza Motorsport 3 92
Forza Motorsport 4 91

به اضافه تعداد زیادی بازی بینهایت با کیفیت و عالی در Xbox Live که حسش نیست لیست کنم.
کلشون به یک GOD OF WAR 3 نمی ارزن
دیگه بقیش رو نمیگم که ما heavy rain / uncharted 1,2,3 /metal gear 4 و ............... داریم که باید تو رویاهاتون ببینیدشون

ما گیمرهای واقعی از بازی هایی که برای کنسول هامون میاد لذت میبریم، بدون توجه به اینکه کدوم بیشتر بازی داره، میانگین کدوم بیشتره، کدوم اگه یه سال دیرتر یا زودتر منتشر میشد 300 تا جایزه نمیبرد و ... شما هم دلتون رو به این خوش کنید "کمیت بهتر است یا کیفیت" و مساول حال بهم زن مشابه!

ان کسی که میاد یه سری بازی رو لیست میکنه میگه عرضه اینها فقط برای بالا بردن تعداد انحصاری هاست به هیچ عنوان گیمر نیست. ان کسی که فکر میکنه فقط بازی های بالای 80 بازی هستن و بقیه "ضریب کمیت سونی" اصلا گیمر نیست، این افراد محصول فکری مستقیم جریان تبلیغات ناشرین هستن. یه عده نوجوان غالبا کم سن و سال که متاسفانه به بلوغ فکری نرسیدن و نمیتونن از بند تعصبات شخصیشون خارج بشن. کسی که میگه من گیمر هستم باید از همه بازها لذت ببره. منظورم تمام ژانر ها نیست، منظورم تفکیک پلتفرمی هست. سلیقه هم درسته که تو انتخاب ها تاثیر گذاره اما کسی که فقط دنبال اینه که بگه یه سری بازی ها آشغال هستن اصلا گیمر نیست و نظرش برای گیمرها به اندازه پوست خیار هم ارزش نداره!

الان قضیه خیلی روشنه، مایکروسافت از نظر استدیو های 1st Party اصلا با سونی و نینتندو قابل مقایسه نیست. بیشتر بازی های انحصاری 3rd Party ایش رو هم مثل سونی از دست داده. عنوانی های بزرگی مثل ME و یا DoA و NG و ... در نتیجه خیلی طبیعی هست که برای گول زدن مخاطبین بیاد از این حرف ها بزنه! وگرنه به هیچ عنوان بحث کیفیت و کمیت مطرح نیست! یه کنسول باید برای تمام سلایق بازی داشته باشه. تمام سلایق! سونی از این نظر عالی عمل میکنه اما مایکروسافت فاجعه و افتضاح! به تفکیک ژانر نگاه کنید میبینید که مایکروسافت چقدر ضعیفه! عملا فقط بازی هایی رو نگه داشته که براش سود داره!در مقابل سونی خیلی از بازی هاش رو روپا نگه میداره در صورتی که برگشت مالی ندارن!

البته منم اگه جای مایکرو بودم همینکارو میکردم! وقتی با وجود این همه منابع مالی و انسانی و پتانسیل های بالا اصلا سعی نمیکنه برای خودش بازی انحصاری خوب و متنوع داشته باشه و نwف طرفدارانش هم کیف میکنن که کنسولشون بازی انحصاری نداره و با گفتن این چرت و پرتها که بازی های سونی میانگین پایین دارن و ... دل خودشون رو خوش میکنن اصلا چه نیازی به بازی ساختن هست؟ تو مغز من نمیره که چطور ممکنه بازی انحصاری نداشتن یه کنسول مزیت ان محسوب بشه!؟! آخه تعصب گیمرهارو تا کجا میخواد ببره؟ آخه چرا باید از اینکه مایکروسافت به خاطر پول زد rare رو نابود کرد و هیچ وقت دنباله Banjo و یا Kameo رو نساخت حمایت کنیم و در مقابل همش بگیم عوضش halo و forza میانگینشون فلانه؟ اصلا مایکروسافت 4 تا بازی داره که از دم شاهکار مطلقن، اما این دلیل میشه که دیگه بیخیال بازی انحصاری متنوع بشه؟ شماها از بازی کردن لذت میبرید و یا دیدن میانگینش و فروش کنسول؟ میتونم قصم بخورم نصف بیشترتون بیشتر با همین موارد حال میکنید!

یه کنسول 100 تا بازی داشته باشه که میانگین امتیازهاشون 70 هست، 100 تا بازی داره!
یه کنسول 10 بازی داشته باشه که میانگین امتیازهاشون 90 هست، 10 تا بازی داره!

این بحث کیمت و کیفیت یه توجیح بی نهایت احمقانه هست!

آخرین ویرایش:
بعضا آدم چیزایی میشنوه که تا مرز شاخ در آوردن پیش میره

الان MS:A که میانگین 79 اورده و سبکشم ریس و یا GT5 که میانگین 85 داره و اونم ریس چه جور از FMS3,4 که هردو میانگین بالای 90 داشتن بهتره یا مثلا KZ2,3 با میانگینای 91و 84 چه جور از HALO3,REACH با میانگینای 94و 91 بهترن شاید بهترن دیگه نمیدونم چطور
R&C :A4O :70
SOCOM : UNS : 70
MS:A : 78
PS:MH : 54
WKC: 62
BLEACH: SR : 62
YAKUZA4 : 79

کاری به کل لیستت ندارم ولی بودن Bleachکه یه بازی کاملا ژاپنی پسنده تو این لیست اصلا منطقی نیست.تمام سایتا از رو باد معده شون بهش نمره دادن!

تا اسم کیفیت میاد لیست بلند بالای، بازی های فلان شرکت که 82 و 83 توش به وفور پیدا میشه، جلب توجه میکنه. اینجا که می رسیم 80 و 83 بد میشن :دی

آره ردیف کن :دی اینکه بازی های انحصاری PS3 بیشتره خب یه چیز واضح هست ولی تفاوتشون اینقدر زیاد هم نیست که فکر میکنی، حالا یه مقایسه بشه شاید من اشتباه می کنم :دی

پ.ن: من منظورم بازی های سال 2011 نبود، به صورت کلی دارم میگم.

همین چند وقت پیش هی کیفیت کیفیت می کردید که IGN و Meta لیست دادن گفتن بازی های PS3 امسال بهتر بوده در کل، سوای اون IGN و Metacritic تا الان اگه اشتباه نکرده باشم تو این نسل 3 سال اعلام کردن PS3 بهترین و بیشترین تعداد انحصاری رو داشته.
اینم از لیست بازی ها، که علاوه بر کیفیت و کمیت، تنوع بازی های فرست پارتی PS3 رو نشون میده:

Uncharted 2: Among Thieves 96
LittleBigPlanet 95
God of War III 92
Uncharted 3: Drake's Deception 92
The ICO & Shadow of the Colossus Collection 91
LittleBigPlanet 2 91
MLB 10: The Show 91
God of War Collection 91
Killzone 2 91
Wipeout HD Fury 89
Demon's Souls 89
Ratchet & Clank Future: Tools of Destruction 89
Uncharted: Drake's Fortune 88
Heavy Rain 87
Wipeout HD 87
Resistance 2 87
PixelJunk Shooter 87
Ratchet & Clank Future: A Crack in Time 87
Resistance: Fall of Man 86
PixelJunk Eden Encore 86
The Sly Collection 85
Super Stardust HD 85
inFamous 85
MotorStorm 85
God of War Origins Collection 84
Killzone 3 84
Gran Turismo 5 84
PixelJunk Monsters 83
Resistance 3 83
inFamous 2 83
ModNation Racers 82

شاید اسم پول تو امریکا به خاطر بحران مالی عوض شده باشه شاید
چرا خودتون گول میزنید این اقا خواست یک چیزی بگه مایکروسافت به حز 3 بازی خوب وبا کیفیت دیگه چی داره خودتون بازی کرکداون رو به عنوان انحصاری قبول میکنید سونی این همه بازی انحصاری خوب داره حرف اوله میزنه تو بازی انحصاری ولی امسال
مایکروسافت امسال چند بازی زد ولی سونی بازی هایی زد که نمشد ازش گذشت به جز کیل زون
فقط مایکروسافت به فکر سود وپول اصلا به فکر گیمر ها نیست

من کاری به بقیه حرفات ندارم ولی در مورد هیلو ، وقتی تو E3 از هیلو 4 خبر دادن همین شما با هزارتا از اینا ":x" گفتی وای هیلو وای تأیید شد ، کلن جهت جریان بادی شما . اقلا ادای هیلو فن ها رو در نیار باشه ؟

یه کنسول باید برای تمام سلایق بازی داشته باشه. تمام سلایق! سونی از این نظر عالی عمل میکنه اما مایکروسافت فاجعه و افتضاح!
الان انحصاری های مایکروسافت به نظرت افتضاح هستن ماکان؟ :-/
ضعیف تر بودن نسبت به رقیب یه چیزه، افتضاح بودن یه چیز دیگه. مثلا:
علی معدلش 17.5 شد.
حسن معدلش 16 شد.
معدل حسن خیلی افتضاحه!
دقیقا حرفی که زدی معادل این مثالی هست که من زدم :دی نمیگم مایکروسافت انحصاری هاش خیلی خفن هستن و خودم هم معتقدم که انحصاری های سونی بیشتر هستن ولی اینکه بگیم انحصاری های مایکروسافت فاجعه و افتضاح هستن دقیقا مصداق همون چیزی هست که خودت گفتی:
این افراد محصول فکری مستقیم جریان تبلیغات ناشرین هستن. یه عده نوجوان غالبا کم سن و سال که متاسفانه به بلوغ فکری نرسیدن و نمیتونن از بند تعصبات شخصیشون خارج بشن
===
@ کیوان
صبر کن دارم لیست رو آماده میکنم :دی البته این فرست پارتی الان چی بود گفتی؟ مهم انحصاری هست، حالا میخواد عمه من ساخته باشه بازیو یا خود بیل گیتس :دی

ه عده نوجوان غالبا کم سن و سال که متاسفانه به بلوغ فکری نرسیدن و نمیتونن از بند تعصبات شخصیشون خارج بشن

ماکان دمت گرم حرف حساب رو زدی ! اصلا هر جور فکر می کنم نعصب بیش از حد بعضی ها رو نمی تونم برای خودم جا بندازم جز همین موردی که گفتی !! اصلا طرف اون بازی رو هم انجام نداده ها ولی چون برای مایکرو هست براش جزو شاهکار های تاریخ گیم هست ! با اون حرفت هم کاملا موافقم ! گیمر اونی هست که از بازی ها لذت ببره نه از ارم بالای جلد بازی !

من که با این مزخرفات این مدیران پول پرست کاری ندارم اینا فقط به فکر سودن
هر بازی بیاد ازش لذت میبرم فن بازی هم میزارم واسه اونایی که حوصله این کارا رو دارن در کل هر دو کنسول عناوینی دارن که نمیشه ازشون گذشت

الان من موندم خدای کل کل وبه رخ کشیدن امار نمرهای بازی ها برای چی هست این هارا دیگه همه می دونند که !!!!!!!!!!

ضعیف تر بودن نسبت به رقیب یه چیزه، افتضاح بودن یه چیز دیگه. مثلا:
علی معدلش 17.5 شد.
حسن معدلش 16 شد.
معدل حسن خیلی افتضاحه!
دقیقا حرفی که زدی معادل این مثالی هست که من زدم :دی نمیگم مایکروسافت انحصاری هاش خیلی خفن هستن و خودم هم معتقدم که انحصاری های سونی بیشتر هستن ولی اینکه بگیم انحصاری های مایکروسافت فاجعه و افتضاح هستن دقیقا مصداق همون چیزی هست که خودت گفتی:

===
@ کیوان
صبر کن دارم لیست رو آماده میکنم :دی البته این فرست پارتی الان چی بود گفتی؟ مهم انحصاری هست، حالا میخواد عمه من ساخته باشه بازیو یا خود بیل گیتس :دی
منظور از افتضاح بودن تو تنوع بازیا بود.

ضعیف تر بودن نسبت به رقیب یه چیزه، افتضاح بودن یه چیز دیگه.

تو منظور منو اشتباه متوجه شدی!:دی

منظور من تنوع بازی هاست، یعنی مایکرو به لحاظ تنوع بازی های انحصاریش افتضاح و در حد فاجعه عمل کرده. 4 تا بازی بزرگ داره که یه سال درمیون دوتاش رو منتشر میکنه! یه سال نوبت GeoW و Forza هست، یه سال Halo و Fable. و الان یه نسل هست که این روند داره هی تکرار میشه! در این که این 4 تا خیلی غولن البته اصلا شکی نیست.

نظر من اینه (که البته نظر تمام گیمرها باید همین باشه!) که یه کنسول باید از نظر بازی متنوع باشه. مثلا PS2 افسانه ای شد چون همه جوره روش بازی میومد! از این نظر سونی خیلی بهتر از مایکروسافت عمل میکنه. سونی یه لیست بلند بالا از انحصاری هایی داره که مایکروسافت براشون هیچ جوابی نداره. من با بحث میانگین امتیازهاشون کار ندارم. مثلا از عناوین انحصاری PS3 میشه به سری Ni Oh و یا Zil Ol هم اشاره کرد که من بیصبرانه در انتظار انقراضشون هستم اما همین بازی ها هم مخاطبین خودشون رو دارن. یه کنسول باید بتونه عموم رو ارضا کنه در صورتی که مایکرو فقط اکشن بازیهارو هدف قرار داده!

میخوای به تفکیک ژانر بازی های سونی و مایکرو رو مقایسه کنیم؟ البته که نیازی به این کار نیست! چون ضعیف بودن مایکرو خیلی واضحه!

البته این فرست پارتی الان چی بود گفتی؟ مهم انحصاری هست، حالا میخواد عمه من ساخته باشه بازیو یا خود بیل گیتس
biggrin1.gif

:دی از این نظر هم مایکرو به سونی نمیرسه! لیست بده تا منم لیست انحصاری های 3rd Party سونی و PS3 رو بدم!:دی

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or