مایکروسافت:ما به کیفیت می اندیشیم نه کمیت!

• Thread starter Thread starter Naruto
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Naruto

کاربر سایت
حتما شما هم متوجه کمبود بازی های انحصاری مایکروسافت در سال 2012 شده اید و نگران این موضوع هستید. شاید برای ما فقط تعداد بازی ها مهم باشد ولی Phil Spencer نظر کاملا متفاوتی دارد.

سایت GameInformer در مصاحبه ای کوتاه با آقای Spencer نایب رییس قسمت تولیدات و سرگرمی مایکروسافت این سوال را با ایشان مطرح کرده و جواب جالبی شنیده است. Spencer در جواب این سوال که چرا تعداد بازی های انحصاری مایکروسافت در سال جاری کم است، گفته اولویت ما کیفیت بالا به جای تعداد زیاد بازی ها است.

ایشان در ادامه سخنان خود اینگونه گفته است که:" ساختن یک عنوان جدید از طرف استودیوهای زیر مجموعه ما کار آسانی نیست. من در زمان ساخت GeoW حضور داشتم و اوقات خوشی را با Epic گذراندم و می‌دیدم که آنها تمام نیروی خود را در ساخت آن به کار می گرفتند ولی در بازی هایی مانند Alan Wake ، Too Human و CrackDown با اینکه تیم‌های سازنده بازی همان مقدار انرژی را مصرف می‌کردند ولی به همان اندازه نتوانستند به موفقیت برسند. به همین دلیل ما تصمیم گرفتیم که کارمان را با شریک های جدید مانند Crytek آغاز کنیم و تجربه های جدیدی را به وجود بیاوریم."

شرکت مایکروسافت امسال فقط عرضه 4 بازی انحصاری Halo 4 ، AW's American Nightmare ، Fable :Journey و Ryse را در برنامه خود دارد و سوال اینجاست که چرا خبری از بقیه استودیوهای این شرکت به بیرون درز پیدا نمی‌کند. آیا این استودیوها در حال آماده سازی عناوینی برای نسل بعدی بازی ها و کنسول ها هستند. برای یافتن جواب این سوال باید تا E3 صبر کرد.
20111206xbox360.jpg

آخرین ویرایش:
از یک طرف راست میگه خب انحصاری کم باشه ولی کیفیت بالا باشه بهتر از اینه که زیاد باشه پایین باشه(ماشاالله آرکید ترکونده ولی :d )
ولی از یک طرف دیگه کمه آقا کمه ما بیشتر از اینا میخواییم درست هیلو 4 کلا برای یک سال بسه ولی خب PGR5 هم بده بیرون خیرش ببین خدا اجرت بده یک ملت شادمان میکنی ما کلا چیزی نمیخواییم دیگه تا نسل بعد :d
اون تیکه حرف RYSE هم نشون میده تاخیر و انتقال به نسل بعد شایعه ای بیش نبوده الکی شلوغش کردن .ولی یک چیزی هست ماکرو فعلا چیزی نمیخواد رو کنه یکی همین ونکوور معلوم نیست توش چه خبره چون برای 360 داره بازی میسازه و چندتا دیگه هم هستند کلا ماکرو فعلا زیاد نمیخواد چیزی بروز بده ممکنه تو E3 یا زودتر خبر هایی بشه

حالا جدا از بحث کمیت و کیفیت این تیکه رو دوست دارم. :d
به همین دلیل ما تصمیم گرفتیم که کارمان را با شریک های جدید مانند Crytec آغاز کنیم و تجربه های جدیدی را به وجود بیاوریم.
شخصاً به ryse خیلی امیدوارم :d حساب کنید اولین تجربه کنسولی کرایتک ، Crysis 2 بود یکی از غول های بی چون چرای این نسل ( البته از لحاظ گرافیکی:d ) ، فک میکنم Ryse در کنار halo 4 میتونه از حیث گرافیک واسه 360 فن ها سورپرایز بزرگی باشه مخصوصاً اینکه مولتی پلتفرم هم نیست و تمرکز و توان سازنده ها معطوف یه نسخه ـست:d

ولی خداییش من یکی که توی همین دو سال گزشته هم یک دونه انحصاری درست درمون بازی نکردم مثلا اون crack down مسخره چی داشت که اصلا اسمش را بشه گزاشت انحصاری بیشتر شبیه بازی بود که هیچکس نمیخوادش و حالا مارکرو گفت باشه تو هم انحصاری خداییش سونی رو در این زمینه خیلی قبول دارم و الان واقعا دیگه خسته شدم از دست این همه Halo که هیچ وقت نفهمیدم علت محبوبیتش چی هست واقعا میگم من هر بار هم میخرم و دوباره با همون بازی قبلی روبرو میشم که گرافیکش رفته بالا حالا هم میخوان 4 را بدن

چه عناوین با کیفیتی!
Fable :Journey
میانگین نسخه قبلی : 80
AW's American Nightmare
میانگین نسخه قبلی : 83
Ryse هم که فعلا چیزی ازش مشخص نیست.

مایکروسافت الان در سه ژانر بازیهای با کیفیت تری داره.tps-racing-fps

الان اين نظر شخصي بود ديگه ... ؟!؟!

خیلی خوبه که نظرشون اینه .امیدوارم یک روز بشه که توان اهمیت دادن به کیفت و کمیت رو با هم داشته باشند مثل بعضی از رقبا شون

من به شخصه دلم میخواد ده تا بازی با میانگین 80 ببینم تا یه بازی با میانگین 90 مثلا . . .
به چه درد میخوره؟ مثلا گیرز 3 که با میانگین 90 بود خیلی بازی شاخی بود؟ :دی، بعد از کلی کلنجار رفتن با خودم تمومش کردم.
یا فورزا 4، نمیگم بازی های بدی بودن ولی خدایی مثلا سر و ته اشون بزنی همون نسخه قبلی بودن با مراحل جدید و گرافیک.
بهتر بود میگفت وقتی بازی ها را تنها یک آپدیت گرافیکی میکنیم و میفروشد و امتیاز میگیرد مگر مغز خر خورده ایم بازی جدید بسازیم؟

CD هم اگر اونم میداد دست یه استودیو درست حسابی این نبود وضعش . . .

اینقدر اسم پول عوض شده؟:دی دمشون گرم کمیت و کیفیت هم معنای لغویش برای اینا جابججا شده:دی

این حرفا بیشتر فن های Xbox360 رو ناراحت تر میکنه ! حداقل از این حرفا معلومه که حالا حالاها نمیخواد تعداد انحصاریاشو ببره بالا ! :d

چند بار اورم و شمرده تکرار کنید : HALO 4.... HALO 4 ..... HALO 4 :دی.
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

مایکروسافت:ما به کیفیت می اندیشیم نه کمیت!

دروغ از این واضح تر نشنیده بودم
Halo 3 94
Halo Reach 91
Gears of War 3 91
Gears of War 2 93
Gears of War 94
Forza Motorsport 2 90
Forza Motorsport 3 92
Forza Motorsport 4 91

به اضافه تعداد زیادی بازی بینهایت با کیفیت و عالی در Xbox Live که حسش نیست لیست کنم.

به شخصه ترجیح میدم یک بازی باکیفیت رو 6 ماه پشت سر هم بازی کنم تا 10 تا بازی بی کیفیت رو فقط به زور گرفتن اچیومنت یک بار تمومش کنم و 5 ساعت هم مولتیش رو برم..

نسل پیش هم همینطور بود با وجود اینکه سالی 2000 تا بازی برای PS2 می آمد ولی فقط با چندتاشون خاطره داریم و هر روز بازیشون میکردیم..

نمی خوام توهین کنم به کنسول و یا فن خواصی ولی هر موقع بحث کنسول و بازیهای انحصاری پیش میاد 360 دارا یه لیست ردیف میکنن که تمامش 4 تا عنوانه و به صورت سری در اومده و هی هم به امتیازاتش مینازن. این برای من عچیبه تا کی میخواهین سریهای قبلی و رو بازیکنید و حال کنید باهاش و خودتون برای نداشتن یه ip جدید گول بزنید.

چیه جو گیر شدین مایکروforzaرو داره که بهترین سری ریسینگ وforza4بهترین ریسینگی که تا حالا ساخته شده..هیلو رو داره که تعریف نمیخواد جز بهترین سریfpsها..گیرز رو داره که میانگین همه سریش بالایی90و یکی از بهترینTpsهاست و...3بازی بزرگ داره که تو سبک خودشون بهترین و یکی از بهترینا

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or