مایکروسافت:ما به کیفیت می اندیشیم نه کمیت!

• Thread starter Thread starter Naruto
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Naruto

کاربر سایت
حتما شما هم متوجه کمبود بازی های انحصاری مایکروسافت در سال 2012 شده اید و نگران این موضوع هستید. شاید برای ما فقط تعداد بازی ها مهم باشد ولی Phil Spencer نظر کاملا متفاوتی دارد.

سایت GameInformer در مصاحبه ای کوتاه با آقای Spencer نایب رییس قسمت تولیدات و سرگرمی مایکروسافت این سوال را با ایشان مطرح کرده و جواب جالبی شنیده است. Spencer در جواب این سوال که چرا تعداد بازی های انحصاری مایکروسافت در سال جاری کم است، گفته اولویت ما کیفیت بالا به جای تعداد زیاد بازی ها است.

ایشان در ادامه سخنان خود اینگونه گفته است که:" ساختن یک عنوان جدید از طرف استودیوهای زیر مجموعه ما کار آسانی نیست. من در زمان ساخت GeoW حضور داشتم و اوقات خوشی را با Epic گذراندم و می‌دیدم که آنها تمام نیروی خود را در ساخت آن به کار می گرفتند ولی در بازی هایی مانند Alan Wake ، Too Human و CrackDown با اینکه تیم‌های سازنده بازی همان مقدار انرژی را مصرف می‌کردند ولی به همان اندازه نتوانستند به موفقیت برسند. به همین دلیل ما تصمیم گرفتیم که کارمان را با شریک های جدید مانند Crytek آغاز کنیم و تجربه های جدیدی را به وجود بیاوریم."

شرکت مایکروسافت امسال فقط عرضه 4 بازی انحصاری Halo 4 ، AW's American Nightmare ، Fable :Journey و Ryse را در برنامه خود دارد و سوال اینجاست که چرا خبری از بقیه استودیوهای این شرکت به بیرون درز پیدا نمی‌کند. آیا این استودیوها در حال آماده سازی عناوینی برای نسل بعدی بازی ها و کنسول ها هستند. برای یافتن جواب این سوال باید تا E3 صبر کرد.
20111206xbox360.jpg

آخرین ویرایش:
بعضا آدم چیزایی میشنوه که تا مرز شاخ در آوردن پیش میره
انحصاری مثل MGS4 , Motorstorm , Infamous , Killzone , God of War , GT5 و Bla Bla Bla ... داده بیرون که همه از همه لحاظ با بازی های انحصاری اکس باکس برابری میکنن و همچنین اکثرا بهتر هم هستند
الان MS:A که میانگین 79 اورده و سبکشم ریس و یا GT5 که میانگین 85 داره و اونم ریس چه جور از FMS3,4 که هردو میانگین بالای 90 داشتن بهتره یا مثلا KZ2,3 با میانگینای 91و 84 چه جور از HALO3,REACH با میانگینای 94و 91 بهترن شاید بهترن دیگه نمیدونم چطور
R&C :A4O :70
SOCOM : UNS : 70
MS:A : 78
PS:MH : 54
WKC: 62
BLEACH: SR : 62
YAKUZA4 : 79
اینا یه سری از انحصاریای PS3 تو سال 2011 هستن و کارشون فقط و فقط بالا بردن تعداد انحصاریاست
فکر میکنم منظور ایشون هم همین بوده که کاملا هم درست گفته

چیه جو گیر شدین مایکروforzaرو داره که بهترین سری ریسینگ وforza4بهترین ریسینگی که تا حالا ساخته شده..هیلو رو داره که تعریف نمیخواد جز بهترین سریfpsها..گیرز رو داره که میانگین همه سریش بالایی90و یکی از بهترینTpsهاست و...3بازی بزرگ داره که تو سبک خودشون بهترین و یکی از بهترینا
اره صبح Forza میزنیم ظهر Geow شب هم Halo.دیگه چه نیازی به انحصاری بیشتر هست؟؟
تازه فروش 360 هم زیاده.دیگه چه نیازی به انحصاری بیشتر هست؟؟

هر کی ندونه فکر میکنه خدای جنگ و کیلزون و انچارتد همشون ارکید هستن!!!یه لیستی از انحصاری های کامل پلی 3 +متاشون قرار میدم بذار این اعتبار ساسکمو تمدید کنم...

به نظرم اصلا حرفش درست نیست که بیان تعداد کمی بازی بدن
فرضا هم همونا بشن بازی های اول سال مگه ادم چقدر می تونه خودش رو با اون تعداد کم سرگرم کنه:|

R&C :A4O :70
SOCOM : UNS : 70
MS:A : 78
PS:MH : 54
WKC: 62
BLEACH: SR : 62
YAKUZA4 : 79

اینا یه سری از انحصاریای PS3 تو سال 2011 هستن و کارشون فقط و فقط بالا بردن تعداد انحصاریاست
فکر میکنم منظور ایشون هم همین بوده که کاملا هم درست گفته
کی میخوای بفهمی این بازی هایی که لیست کردی فقط مخصوصه قشر خاصی از گیمر ها هستند؟
کسی که فن بلیچ باشه به هیچ وجه به امتیاز بازی نگاه نمیکنه.این توجه زیاد سونی و احترام به تمامیه سلیقه ها رو میرسونه نه تقویم پر کردن.

و باز هم بحث نخ نما شده کمیت و کیفیت !

8-|

گروه اول : سمند معمولی ، سمند LX ، سمند SE ، سمند سریر ، سمند سورن ، سمند جوانان ، سمند EF7

گروه دوم : لامبورگینی

شما کدوم رو انتخاب میکنید..
البته امسال هم تعداد لامبورگینی ها و فراری ها و پورشه های PS3 بیشتر بود ، هم تعداد سمندهاش ! کمیت در کنار کیفیت !

بازهم کیفیت بهتر است یا کمیت؟ :)) لازمه بازم لیست ها رو ردیف کنم؟​

لیستت رو بگزار جیبت..

هر شرکتی سیاست خودش رو داره سونی وقتی میبینه به زور فروش کنسولش با اون همه پشتوانه به 360 میرسه مجبوره کلی هزینه بازی های انحصاری بکنه تا به زور این انحصاری ها حداقل فروش کنسولش به 360 برسه..
360 هم وقتی که این همه بازی مولتی با کیفیت براش میاد و این همه کنسولش فروش میکنه چرا باید مثل سونی بره دنبال یک گونی بازی انحصاری با میانگین زیر 80 و بعد از کلی ضرر آبروشم بره..؟
نمی خوام توهین کنم به کنسول و یا فن خواصی ولی هر موقع بحث کنسول و بازیهای انحصاری پیش میاد 360 دارا یه لیست ردیف میکنن که تمامش 4 تا عنوانه و به صورت سری در اومده و هی هم به امتیازاتش مینازن. این برای من عچیبه تا کی میخواهین سریهای قبلی و رو بازیکنید و حال کنید باهاش و خودتون برای نداشتن یه ip جدید گول بزنید.

گروه اول : سمند معمولی ، سمند LX ، سمند SE ، سمند سریر ، سمند سورن ، سمند جوانان ، سمند EF7

گروه دوم : لامبورگینی

شما کدوم رو انتخاب میکنید..

داود بیکاری هااا . یادم میاد کاربر کلنگ عدالت یه دایره آماری گذاشته بود که بین 3 کنسول این نسل کودوم یک بیشتر متای 50 و پایین تر دارن ماکروسافت40 و نینتندو تقریبا 45 درصد بودن و پلی 3 با 15 درصد کمترین بازیه متای زیر 50 رو داشت . پس الکی جو گیر نشین و هی امتیازیای هیلو و گیرز رو اینجا نزارین همه چی که هیلو نیست . برین انحصاریای زیر 50 تون رو جمع کنین . حالا ماکروسافت یه چیزی گفته زیاد اعتماد به نفس ندین به خودتون .

تا اسم کیفیت میاد لیست بلند بالای، بازی های فلان شرکت که 82 و 83 توش به وفور پیدا میشه، جلب توجه میکنه. اینجا که می رسیم 80 و 83 بد میشن :دی
لازمه بازم لیست ها رو ردیف کنم؟
آره ردیف کن :دی اینکه بازی های انحصاری PS3 بیشتره خب یه چیز واضح هست ولی تفاوتشون اینقدر زیاد هم نیست که فکر میکنی، حالا یه مقایسه بشه شاید من اشتباه می کنم :دی

پ.ن: من منظورم بازی های سال 2011 نبود، به صورت کلی دارم میگم.

آخرین ویرایش:
اره صبح Forza میزنیم ظهر Geow شب هم Halo.دیگه چه نیازی به انحصاری بیشتر هست؟؟تازه فروش 360 هم زیاده.دیگه چه نیازی به انحصاری بیشتر هست؟؟
یه جوری میگی انگار فقط رو کنسول میشه بازی انحصاری بازی کرد!!!!پس این همه بازی مولتی چی؟؟؟:دی البته اکثرا مولتی مزنن خیلی ها هستن هنوز دارن هیلو3میزنن دیگه ریچ بماند من خودم فورتزا چند سال سرگرمم میکنه و...

چند بار اورم و شمرده تکرار کنید : HALO 4.... HALO 4 ..... HALO 4 :دی.
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

Halo 3 94
Halo Reach 91
Gears of War 3 91
Gears of War 2 93
Gears of War 94
Forza Motorsport 2 90
Forza Motorsport 3 92
Forza Motorsport 4 91

به اضافه تعداد زیادی بازی بینهایت با کیفیت و عالی در Xbox Live که حسش نیست لیست کنم.

N N
N+1 N-1

نگو تو رو خدا قلبم ... وای

یه دونه 1St party درست و حسابی نداره و نمیخواد پول زیاد واسه بازیا خرج کنه با اینا چرت و پرت ها توجیه اش میکنه

N N
N+1 N-1
Project Gotham Racing
Left 4 Dead
Splinter Cell: Conviction
Mass Effect
Fable
Dance Central (البته با عرض معذرت خواهی از گیمرهای هاردکور خفن و بالای 28 سال!)
حالا یه سری بازی قدیمی و بازی های زیر 85 و اینا رو هم فاکتور می گیرم (که البته تعدادشون هم زیاده نسبتا :دی)

هر چی فکر میکنم میبینم راست میگن اصلا کل بازی های PS3اشغالی بیش نیستند اینم مدرکش...
uncharted 3>>>92
uncharted 2>>>96
killzone 2>>>91
little big planet 2>>>91
little big planet >>>95
god of war3>>>92
MGS4>>>94
ratchet and clank:TOD>>>90
چرا از مهمترین بازی ایکس باکس نمیگین که امتیاز 100 گرفته از متاکریتیک؟که بیشتر بازی کن های 360 برای انجام این بازی میخرنش...معرفی میکنم
LT+

اگه به گزاشتن امار قدیمی هستش و گزاشتن شماره و این جور چیزا بیایید.

178.jpg

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or