مایکروسافت: ما از PS4 نگران نیستیم

Asmodeus

Dark is the path in the absence of light
کاربر سایت
xbox720.jpg

سونی در ماه گذشته در یک کنفرانس ویژه، از کنسول جدید خود یعنی PS4 رونمایی کرد و تبدیل به اولین شرکتی شد که نسل جدید را شروع کرد (بدون احتساب Wii U) این نمایش به قدری فوق العاده بود که خیلی‌ها را هایپ کرد و حتی مادربزرگان هم در مورد این کنسول نیز صحبت می‌کردند.
با این وجود، به نظر نمی‌رسد که مایکروسافت از نمایش PS4 نیز هراسیده باشد و احساس نمی‌کند که PS4 برای آن‌ها تهدید است. در واقع ممکن است که مایکروسافت تا مراسم E3 2013 از کنسول جدید خود رونمایی نکند. با این حال سونی با نمایش خیره کننده خود، خیلی‌ها را به این فکر انداخت که مایکروسافت می‌خواهد برای مقابله با آن چه‌کار کند.
یکی از منابع گزارش داد که مایکروسافت به هیچ وجه نگران PS4 نیست. زیرا آن‌ها متقاعد هستند که کنسول خانگی آن‌ها علاوه بر سخت افزار قوی، می‌بایست در بازی‌ و قابلیت آنلاین نیز حرف‌هایی برای زدن داشته باشد.
همین‌طور مایکروسافت می‌گوید سازندگان از طرح نهایی Xbox 720 خبر دارند و همین‌طور آن‌ها از طرح و معماری این کنسول راضی هستند و آن را ستایش می‌کنند.
گفتنی است که سونی، کنسول خود را در تاریخ 20 February نمایش داد که از ویژگی‌های او می‌توان به CPU هشت هسته‌ای، RAM هشت گیگابایتی و قابلیت‌های آنلاین و اجتماعی آن اشاره کرد.
لازم به ذکر است که همایش E3 2013 در تاریخ 11 June در لس آنجلس شروع می‌گردد.

آخرین ویرایش:
تا به حال با خودت فکر کردی که این کنسول منفور که واسه یک ساعت بازی کردن باحاش باید بری تا پنکه و 6 تا سوار صنعتی بگیری چجوری فروشش از گودزیلا شما بیشتره و سونی هر چی تلاش میکنه بهش نمیرسه؟؟؟
پس یه چیزی داره که ملت میرن پولشونو میریزن تو جوب و میگیرنش

داداش شما که امار فروش کنسولا را نمیدونی چرا نظر الکی میدی ؟

تا به حال با خودت فکر کردی که این کنسول منفور که واسه یک ساعت بازی کردن باحاش باید بری تا پنکه و 6 تا سوار صنعتی بگیری چجوری فروشش از گودزیلا شما بیشتره و سونی هر چی تلاش میکنه بهش نمیرسه؟؟؟
نیازی ندارم با خودم فکر کنم. یه نگاهی به فروش سالانه بندازی حساب کار میاد دستت. از رو هوا همینجوری حرف نزن. کنسول مایکرو یک سال زودتر عرضه شده و فروش دوم هم داشته بخاطر 3چراغه شدن چون اولش مایکرو کنسول نمیداد به ملت بعد از 3 چراغ شدن. در ضمن اگه به فروش باشه که Wii از همه ی اینا بیشتر فروخته

داداش شما که امار فروش کنسولا را نمیدونی چرا نظر الکی میدی ؟
دیدم و این حرفو میزنم.هنوز که هنوزه ps3 نتونسته به 360 برسه حتی اگه یکی کمتر فروخته باشه
در ضمن من خودم یه 360 fat داشتم که سوخت و هم ps3 fat داشتم که سوخت پس الکی حمایتم نمیکنم
ولی در کل ذهنیت خیلیا نسبت به 360 الکی خرابه که به کل اشتباهه
نیازی ندارم با خودم فکر کنم. یه نگاهی به فروش سالانه بندازی حساب کار میاد دستت. از رو هوا همینجوری حرف نزن. کنسول مایکرو یک سال زودتر عرضه شده و فروش دوم هم داشته بخاطر 3چراغه شدن چون اولش مایکرو کنسول نمیداد به ملت بعد از 3 چراغ شدن. در ضمن اگه به فروش باشه که Wii از همه ی اینا بیشتر فروخته
در کل حرف من اینه که مایکرو اگه از سونی جلوتر نباشه عقب تر نیست پس بهتره این تعصب الکی و حمایت بیجا رو کنار بذارین و از گیم لذت ببرین نه از مارکه کنسولتون
گذشت اون دوران کاکا که فروش رو به رخ میکشیدید شما یخورده از قافله عقبید نمیدونید جدیدا فروش نسبت به PS2 وسود سونی رو ملاک قرار میدن برادران ماکرو فن
yahoo_21.gif

عقب که نیست هیچ با وجودBEYOND GOW TLOU چند وقت دیگه جلو هم میزنه
yahoo_1.gif
اگه من خودم الان کنسول دارم سره همین بازیه beyond two douls و gta v هستش
دوستان میگفتن که آشغاله و از این حرفا منم یاد آوری کردم که ملت هیچوقت به آشغال پول نمیدن

آخرین ویرایش:
تا به حال با خودت فکر کردی که این کنسول منفور که واسه یک ساعت بازی کردن باحاش باید بری 4 تا پنکه و 6 تا سوار صنعتی بگیری چجوری فروشش از گودزیلا شما بیشتره و سونی هر چی تلاش میکنه بهش نمیرسه؟؟؟
گذشت اون دوران کاکا که فروش رو به رخ میکشیدید شما یخورده از قافله عقبید نمیدونید جدیدا فروش نسبت به PS2 وسود سونی رو ملاک قرار میدن برادران ماکرو فن:))
عقب که نیست هیچ با وجودBEYOND GOW TLOU چند وقت دیگه جلو هم میزنه:)

در کل حرف من اینه که مایکرو اگه از سونی جلوتر نباشه عقب تر نیست
چجوری فروشش از گودزیلا شما بیشتره
شباهت دو جمله منو کشت

آخرین ویرایش:
همچین ادبیاتی رو اگه ما تو بخش PS3 به کار میبردیم، دوستان برداشت بد میکردند منم در جواب همون گفتم

بفرما نمونش همین دوستمون، http://forum.bazicenter.com/thread75600/page2/#post2533680 :| آدم جواب بده تاپیک به بیراهه کشیده میشه جواب نده چیز دیگه!!!
اینجور پستا واسه دو طرف هم هست میخای من 5 تا کتاب 500 صفحه ای از این جور پستا از سوی ماکرو فنا ردیف کنم ؟ :دی در کل ما یاد گرفتیم رد شیم و بریم و زیاد جدی نگیریم اینجور پستا رو به جز تو شرایط خاص :دی

باز سهام دارا با هم دعوا ـشون شد :))
من اين هفته كل سهامم رو از هر دو شركت ميكشم بيرون ببينم چيزي به اسم ps4 ديگه ميشنوين يا نه...ماكرو هم اصلا بيخيال ميشه از نسل بعد...حالا هي اين سهام داراي جزء و ناچيز بازيسنتر بزنن تو سرو كله هم...:d

من نگرانم اما، نگران اون، نگران این، نگران تو، فلان ... !
نگران مشکلات سخت افزاری و چل چراغ قرمز شدن کنسول و ازین دست فجایع اول نسلی ایکس باکس بعدی هستم و امیدوارم زود رفعشون کنه (!) تا بتونیم بخریم و لذت ببریم از بازیاش.
این از نگرانی من.

در کل حرف من اینه که مایکرو اگه از سونی جلوتر نباشه عقب تر نیست پس بهتره این تعصب الکی و حمایت بیجا رو کنار بذارین و از گیم لذت ببرین نه از مارکه کنسولتون
کدوم تعصب الکی ؟ وقتی 1000تا دلیل هست که بگم من از عملکرد سونی راضی بودم تو این نسل چرا باید عقب بشینم تا بعضی از دوستان بیان از کنفرانس در پیت بگن و 100 بار ترول کنن؟ تو این نسل 360 به خاطر داشتن 256مگ رم بیشتر امکانات بیشتری مثل همون cross game chat داشت و همه میگفتن 360 رمش بشتره ولی حالا که سونی از 8گیگ رم استفاده میکنه میگن رم مهم نیست !!!! مایکرو از 1 سنت خودش هم به خاطر امکاناتی که داد به یوزرهاش نگذشت و همش رو گرفت ولی چون شبکه ی سونی مجانی بود همه میگن هیچی نداره ؛ ولی عوضش راحت میشه ازش استفاده کرد حالا اگه cross game chat هم نداره اون بخاطر خسیس بودن سونی نیست چون واقعا ps3 رمش کم میاره و تو بعضی بازیا نمیشه راحت pm تایپ کرد چه برسه به چت. با یه اکانت پلاس کلی بازی free میده ، حالا اگه XBL هم میده یا نه من نمیدونم ولی انقدر سود کرده سر همین اکانت های لایو که 100 برابر سونی هم بده کم داده. تعصب الکی یعنی چی؟ بیام از مایکرو و کنسولش دفاع کنم چون الان بازیاش 5 هزار تومنه؟که بتونم 2تا بازی بیشتر بازی کنم؟ نه برادر من . اون موقع که من 500 هزار تومن دادم کنسول مایکرو رو خریدم و خیلی راحت 3 چراغ شد و انداختمش دور ، میتونستم باهاش 9-10 تا بازی واسه ps3 بخرم. من تو کشوری زندگی میکنم که تو نقشه ی مارکتینگ هیچکدوم از این شرکت ها واسه گیم نیست و وقتی کنسولم 3 چراغ میشه نمیتونم برم نمایندگی مایکرو و یکی دیگه بگیرم ! پس میرم سراغ اونی که هم کیفیت ساخت داره و هم به کاربراش احترام میزاره و من تو جاهای دیگه هم گفتم و فکر میکنم خیلی های دیگه هم با من موافق باشن که کنسول بعدی مایکرو هرچقدر قدرتمند تر و بهتر از ps4 باشه بازم سراغش نمیرم. این حرفم رو هم سر تعصب الکی نذار چون یه نسل تجربه کردم و اینو میگم و شما هم با کنسول بعدی مایکرو خوش باشید.

اینجور پستا واسه دو طرف هم هست میخای من 5 تا کتاب 500 صفحه ای از این جور پستا از سوی ماکرو فنا ردیف کنم ؟ :دی در کل ما یاد گرفتیم رد شیم و بریم و زیاد جدی نگیریم اینجور پستا رو به جز تو شرایط خاص :دی

به هرحال منم یه نمونه آنلاین بهت نشون دادم

ما هم همینو یاد گرفتیم ، داریم فقط رد میشیم

من کاملا با پست دوستمون موافقم من خودم psباز قدیمی ام اما خوب xbox رو فقط برای بازی gears دوست داشتم همون موقع که ps3 اومد با شوق و ذوق خریدم اما چون دوست داشتم gears بازی کنم هر بدبختی بود یه xbox خریدم اما بعد از 2 ماه حتی هنوز وقت نکرده بودم نصف gears رو برم سه چراغ داد :| کلا چه ps one چه ps2 و چه ps3 هر سه کیفیت ساخت عالی داشتن من با اینا یه عمر زندگی کردم همیشه 5 6 و یا حتی 12 ساعت متوالی بازی کردم اما آخ نگفتن واقعا اون خاطره بد سه چراغ شدن دستگاه هیچ وقت از ذهنم پاک نمیشه چقدر ضرر دادم واقعا:( بخاطر همین و طبق تجربه ای که داشتم همیشه به نظرم کنسول های سونی از کیفیت ساخت نسبتا بالاتری حداقل برای من برخوردار بودند. امید وارم نسل بعد هم سونی این روال خوب رو ادامه بده. در کنار امیدوارم مایکروسافت هم کنسولی با کیفیت ارائه بده.

البته یادمون نره همین سونی گیر داده بود رو قفل PS3 و باعث شد کشورهای فقیری مثل ایران و غیره از بازی کردن محروم بشن
درحالی که هیچ شرکتی از پایرت خور شدن ورشکست نشده
پشت سر سونی مایکروسافت هم یاد گرفت تو کنسول بعدیش کاری کنه که نشه هکش کرد

منکه به عنوان یه دزد شریف راضی نیستم از سونی خدا هم راضی نباشه ازشون :d

البته یادمون نره همین سونی گیر داده بود رو قفل PS3 و باعث شد کشورهای فقیری مثل ایران و غیره از بازی کردن محروم بشن
درحالی که هیچ شرکتی از پایرت خور شدن ورشکست نشده
پشت سر سونی مایکروسافت هم یاد گرفت تو کنسول بعدیش کاری کنه که نشه هکش کرد

منکه به عنوان یه دزد شریف راضی نیستم از سونی خدا هم راضی نباشه ازشون :d
معلومه شرکت هایی مثل سونی و ماکرو کک شون هم از پایرت خوری نمیگزه این بازی ساز های بدبختن که مجبورن این فشار رو تحمل کنن که میبینی بحران مالی بعضی شرکت های مشهور باعث ورشکستگیشون شده

کدوم تعصب الکی ؟ وقتی 1000تا دلیل هست که بگم من از عملکرد سونی راضی بودم تو این نسل چرا باید عقب بشینم تا بعضی از دوستان بیان از کنفرانس در پیت بگن و 100 بار ترول کنن؟ تو این نسل 360 به خاطر داشتن 256مگ رم بیشتر امکانات بیشتری مثل همون cross game chat داشت و همه میگفتن 360 رمش بشتره ولی حالا که سونی از 8گیگ رم استفاده میکنه میگن رم مهم نیست !!!! مایکرو از 1 سنت خودش هم به خاطر امکاناتی که داد به یوزرهاش نگذشت و همش رو گرفت ولی چون شبکه ی سونی مجانی بود همه میگن هیچی نداره ؛ ولی عوضش راحت میشه ازش استفاده کرد حالا اگه cross game chat هم نداره اون بخاطر خسیس بودن سونی نیست چون واقعا ps3 رمش کم میاره و تو بعضی بازیا نمیشه راحت pm تایپ کرد چه برسه به چت. با یه اکانت پلاس کلی بازی free میده ، حالا اگه XBL هم میده یا نه من نمیدونم ولی انقدر سود کرده سر همین اکانت های لایو که 100 برابر سونی هم بده کم داده. تعصب الکی یعنی چی؟ بیام از مایکرو و کنسولش دفاع کنم چون الان بازیاش 5 هزار تومنه؟که بتونم 2تا بازی بیشتر بازی کنم؟ نه برادر من . اون موقع که من 500 هزار تومن دادم کنسول مایکرو رو خریدم و خیلی راحت 3 چراغ شد و انداختمش دور ، میتونستم باهاش 9-10 تا بازی واسه ps3 بخرم. من تو کشوری زندگی میکنم که تو نقشه ی مارکتینگ هیچکدوم از این شرکت ها واسه گیم نیست و وقتی کنسولم 3 چراغ میشه نمیتونم برم نمایندگی مایکرو و یکی دیگه بگیرم ! پس میرم سراغ اونی که هم کیفیت ساخت داره و هم به کاربراش احترام میزاره و من تو جاهای دیگه هم گفتم و فکر میکنم خیلی های دیگه هم با من موافق باشن که کنسول بعدی مایکرو هرچقدر قدرتمند تر و بهتر از ps4 باشه بازم سراغش نمیرم. این حرفم رو هم سر تعصب الکی نذار چون یه نسل تجربه کردم و اینو میگم و شما هم با کنسول بعدی مایکرو خوش باشید.

ببخشید ایکس باکس 256مگ رم بیشتر نداشت هر دو کنسول 512 مگ رم داشتن که از ps3 به صورت 256-256 تقسیم شده بود برا گرافیک و سیستم مموری ولی از 360 داینامیک بود و سازنده ها میتونستن از هر کدوم خواستن کم کنن و به اون یکی بدن. چت هم به خاطر امکانات بیشتر لایو بود و ربطی هم به رم نداشت.
یک نسل گذشت ولی اخرش مشخصات کنسولی که ازش حمایت میکنن رو یاد نگرفتن:|.
اینم بگم اگه منظورتون از مهم نبودن رم صحبتای توی تاپیکای دیگست هیچکس نگفت رم مهم نیست صحبت بچه ها روی GDDR5 بود وگرنه همه میدونن که با 8گیگ چه غولی ناتی داگ میتونه بده در حالی که به قول شما با 256مگ رم ps3 انچارتد و last of us داده.

---------- نوشته در 07:51 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:45 PM ارسال شده بود ----------

معلومه شرکت هایی مثل سونی و ماکرو کک شون هم از پایرت خوری نمیگزه این بازی ساز های بدبختن که مجبورن این فشار رو تحمل کنن که میبینی بحران مالی بعضی شرکت های مشهور باعث ورشکستگیشون شده

خوب مایکرو سونی هم خودشون بازی سازن:dولی راست میگی;)

تا به حال با خودت فکر کردی که این کنسول منفور که واسه یک ساعت بازی کردن باحاش باید بری 4 تا پنکه و 6 تا سوار صنعتی بگیری چجوری فروشش از گودزیلا شما بیشتره و سونی هر چی تلاش میکنه بهش نمیرسه؟؟؟
فروشش باسه این بیشتره که همش دستگاها ۳ چراغ میشدن مردم مجبور میشدن دوباره بخرن:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or