مایکروسافت: ما از PS4 نگران نیستیم

Asmodeus

Dark is the path in the absence of light
کاربر سایت
xbox720.jpg

سونی در ماه گذشته در یک کنفرانس ویژه، از کنسول جدید خود یعنی PS4 رونمایی کرد و تبدیل به اولین شرکتی شد که نسل جدید را شروع کرد (بدون احتساب Wii U) این نمایش به قدری فوق العاده بود که خیلی‌ها را هایپ کرد و حتی مادربزرگان هم در مورد این کنسول نیز صحبت می‌کردند.
با این وجود، به نظر نمی‌رسد که مایکروسافت از نمایش PS4 نیز هراسیده باشد و احساس نمی‌کند که PS4 برای آن‌ها تهدید است. در واقع ممکن است که مایکروسافت تا مراسم E3 2013 از کنسول جدید خود رونمایی نکند. با این حال سونی با نمایش خیره کننده خود، خیلی‌ها را به این فکر انداخت که مایکروسافت می‌خواهد برای مقابله با آن چه‌کار کند.
یکی از منابع گزارش داد که مایکروسافت به هیچ وجه نگران PS4 نیست. زیرا آن‌ها متقاعد هستند که کنسول خانگی آن‌ها علاوه بر سخت افزار قوی، می‌بایست در بازی‌ و قابلیت آنلاین نیز حرف‌هایی برای زدن داشته باشد.
همین‌طور مایکروسافت می‌گوید سازندگان از طرح نهایی Xbox 720 خبر دارند و همین‌طور آن‌ها از طرح و معماری این کنسول راضی هستند و آن را ستایش می‌کنند.
گفتنی است که سونی، کنسول خود را در تاریخ 20 February نمایش داد که از ویژگی‌های او می‌توان به CPU هشت هسته‌ای، RAM هشت گیگابایتی و قابلیت‌های آنلاین و اجتماعی آن اشاره کرد.
لازم به ذکر است که همایش E3 2013 در تاریخ 11 June در لس آنجلس شروع می‌گردد.

آخرین ویرایش:
مایکروسافت بهتره نگران کیفیت ساخت کنسولش و بازی های انحصاریش باشه.حرفم منطقیه.خداییش ترول بازی در نیارید.>:d

حرفت وقتی درست بود که الان slim رو نداشتیم ! با دیدن این سری های اخر Xbox360 ، اصلا نگران کیفیت ساخت کنسول نباید باشیم (یا باشند ..... ) >:d<

حالا بگذریم از بحث فن بازی و اینا PS4 که قدرتشو ثابت کرده حتی تو همین نسل هم قدرت فیزیکال و سخت افزاریش واقعا قوی تر از XBOX بود ولی 360 به خاطر برنامه نویسی بهتری که داشت در اکثر بازی های مالتی پلتفرم میدیدم که عملکرد بهتری از خودش نشون میداد و یکی از برگه برنده هاشم شبکه ی آنلاینش هست سونی هم اگر میخواد موفقیت خودش رو تو نسل هشتم تضمین کن باید به فکر یک شبکه ی آنلاین باشه تا همه به سمتش سوق داده بشن!
من احتمال میدم تا E3 هم XBOX جدید معرفی نشه همون اتفاقی تو این نسل برای سونی با PS3 افتاد!
ممنون بابت خبر

این حرف تو یعنی ترول بازی نبود..؟!!
نه عزیزم نبود!بنده به عنوان یه بی طرف!:d
کیفیت کنسول خیلی مهم هست...شما شاید یادت نیاد ولی من خوب یادمه 2 تا کنسول سوزوندم وبا سومی چه طور رفتار میکردم..24 ساعته کول پد زیرش بود و زیر کولر گازی!!!!

لطفا اینجور مسایل باعث ترول کردنتون نشه! همین آقای جک ترتون هم همچین حرفی زد ما دیگه نیومدیم اونجا همه حرفاشو به سخره بگیریم. صحبت و نظر هرکسی واسه هر قشری مقدس و محترم هست!
میلاد جان اصلا متوجه شدی من چی گفتم ؟

منظور من اینه که این چیزا رو گفتن کاملا عادی هست چون اگه خلاف این رو بگه باعث مسخره شدنش میشه . شما چون وقتی .aMiN. میبینی یاد سونی فن و ... میوفتی فک میکنی دارم ترول میکنم :دی

آخرین ویرایش:
نه این دوستمون داشت خاطرات سه چراغه شدن 360 رو برات تداعی میکرد نکنه میخوای انکار کنی:-*

دقیقا دوست عزیز، اون موقع ها کسی میخواست ایکس باکس بخره، قبلش باید سشوار میخرید! واسه مواقع ضروری!

Sent from my HTC One X using Tapatalk 2

میلاد جان اصلا متوجه شدی من چی گفتم ؟

منظور من اینه که این چیزا رو گفتن کاملا عادی هست چون اگه خلاف این رو بگه باعث مسخره شدنش میشه . شما چون وقتی .aMiN. میبینی یاد سونی فن و ... میوفتی فک میکنی دارم ترول میکنم :دی

همچین ادبیاتی رو اگه ما تو بخش PS3 به کار میبردیم، دوستان برداشت بد میکردند منم در جواب همون گفتم

بفرما نمونش همین دوستمون، http://forum.bazicenter.com/thread75600/page2/#post2533680 :| آدم جواب بده تاپیک به بیراهه کشیده میشه جواب نده چیز دیگه!!!

دقیقا دوست عزیز، اون موقع ها کسی میخواست ایکس باکس بخره، قبلش باید سشوار میخرید! واسه مواقع ضروری!

Sent from my HTC One X using Tapatalk 2

یادشون رفته که کنسول رو باز میکردن زیر مادربورد جک میزاشتن که فاصله بگیره از بدنه ی کنسول. 100 تا بلا سر کنسول میاوردن که بشه 2 ساعت باهاش با خیال راحت بازی کرد. دیگه کم مونده بود واسش زاویه ی تابش نور هم محاسبه کنیم که به کنسول آسیب نزنه. کنسولی که بدون ورودی HDMI به بازار اومد دم از HD بودن میزنه و کلی خرابی داشته و در طی یک نسل اصلاح شده ، لطفا و خواهشا از کیفیت ساخت حرف نزنید ! البته از کسایی که کلا یکی دو سال بیشتر نیست کنسول مایکرو خریدن انتظاری نمیره چون این دردها رو نکشیدن که بدونن این حرف ها یعنی چی. این خبر فیک باشه یا نباشه مایکرو باید بدونه این سونی هست که واسش کنسول بعدی مایکرو مهم نیست.

مثل این که شما به جای سونی نگرانی
از این کامنت من چی برداشت کردی که همچین پستی دادی؟ آره داداش من به جای سونی نگرانم اگه شما اینجوری برداشت کردی !!!؟ p_q

آخرین ویرایش:
خبر ناقص ترجمه شده و یه چیزایی هم بش اضافه شده!! کجا گفته نمایش سونی فوق العاده بود؟!!
متن خبر اصلی رو هم یه خبرنگار مثل من و ایشون از ذهن خودش گذاشته و لازم نیست اون متن ترجمه بشه! فقط و فقط متنی که شخص خاصی گفته باید به صورت دقیق ترجمه بشه و باقی جملات به دست مترجم هست!

یادشون رفته که کنسول رو باز میکردن زیر مادربورد جک میزاشتن که فاصله بگیره از بدنه ی کنسول. 100 تا بلا سر کنسول میاوردن که بشه 2 ساعت باهاش با خیال راحت بازی کرد. دیگه کم مونده بود واسش زاویه ی تابش نور هم محاسبه کنیم که به کنسول آسیب نزنه. کنسولی که بدون ورودی HDMI به بازار اومد دم از HD بودن میزنه و کلی خرابی داشته و در طی یک نسل اصلاح شده ، لطفا و خواهشا از کیفیت ساخت حرف نزنید ! البته از کسایی که کلا یکی دو سال بیشتر نیست کنسول مایکرو خریدن انتظاری نمیره چون این دردها رو نکشیدن که بدونن این حرف ها یعنی چی. این خبر فیک باشه یا نباشه مایکرو باید بدونه این سونی هست که واسش کنسول بعدی مایکرو مهم نیست.
مثل این که شما به جای سونی نگرانی

از این کامنت من چی برداشت کردی که همچین پستی دادی؟ آره داداش من به جای سونی نگرانم اگه شما اینجوری برداشت کردی !!!؟ p_q
تا به حال با خودت فکر کردی که این کنسول منفور که واسه یک ساعت بازی کردن باحاش باید بری 4 تا پنکه و 6 تا سوار صنعتی بگیری چجوری فروشش از گودزیلا شما بیشتره و سونی هر چی تلاش میکنه بهش نمیرسه؟؟؟
پس یه چیزی داره که ملت میرن پولشونو میریزن تو جوب و میگیرنش

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or