خبر رسمی مایکروسافت شرکت اکتیویژن را به مبلغ ۶۸ میلیارد دلار خرید | آپدیت : اکتیویژن بیلیزارد به صورت رسمی به خانواده Xbox ملحق شد

• Thread starter Thread starter Z-fan
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Z-fan

▲‌ Triforce of Wisdom ▲
ناظم انجمن
1642512253475.png
به گزارش منابع داخلی وال استریت ژورنال، گویا مایکروسافت توانسته به عقد قرارداد برای خرید اکتیویژن نزدیک شود.
اطلاعات بیشتری فعلا در دسترس نیست و علی رغم منبع معتبر، هنوز نمی توان صحت کامل این قرارداد را تایید کرد

به گفته Dina Bass خبرنگار وبگاه بلومبرگ، ارزش این قرارداد قریب به هفتاد میلیارد دلار تخمین زده شده

ادیت: رسمی شد. مایکروسافت، شرکت اکتیویژن بیلزارد +کینگ رو به زیر مجموعه های خودش اضافه کرد

1642512789894.png

اطلاعات تکمیلی

طبق گفته فیل اسپنسر، از زمان عقد رسمی قرارداد، مدیران اکتیویژن مستقیم گزارشات شون رو به فیل اسپنسر باید ارائه بدن
و این جور که مشخصه حداقل تا زمان عقد رسمی قرارداد، بابی کاتیک کماکان رییس اکتیویژن بلیزارد باقی خواهد ماند

به گفته بابی کاتیک، تاریخ عقد رسمی این قرارداد تو سال مالی 2023 (از جولای 2022 تا ژوئن 2023) تخمین زده میشه
تا اون زمان، اکتیویژن کماکان به فعالیت مستقل خودش زیر نظر بابی کاتیک ادامه میده

آپدیت [20 بهمن]: طبق بیانیه مایکروسافت، کمپانی نه تنها به قراردادهای قبلی پیرامون عرضه فرنچایز Call of Duty روی کنسول های پلی استیشن وفادار میمونه، بلکه بعد از اتمام این قراردادها به عرضه عناوین COD و دیگر بازی های محبوب اکتیویژن روی پلی استیشن ادامه داده و علاقمنده که این رویه رو برای کنسول های نینتندو هم پیش بگیره

بالاخره نبردهای حقوقی مایکروسافت با آمریکا و FTC به انتهای خود رسید

بعد از یک سال و هفت ماه از اعلان خبر ادغام بخش گیمینگ مایکروسافت، ایکس باکس، با مجموعه اکتیویژن بلیزارد و گرفتن تاییدیه های متعدد از کشورهای مختلف و علی رغم مخالفت بریتانیا
نهایتا بعد از یک نبرد حقوقی طولانی با کمیسیون تجارت آمریکا (FTC) بر سر قانونی بودن و عادلانه بودن این ادغام، در تاریخ 11 جولای 2023، با رای مثبت قاضی دادگاه به نفع مایکروسافت، بالاخره این قرارداد یک قدم دیگر به عملی شدن نزدیک تر شد.
حال تنها مانع بین مایکروسافت و این قرارداد، مخالفت CMA و بریتانیا است که گویا قرار است دوباره به مرحله مذاکره کشیده شود.

در نهایت در تاریخ اکتبر 2023 اکتیویژن بلیزارد به ایکس باکس ملحق شد

بعد از یک سال و ده ماه از اعلان خبر ادغام بخش گیمینگ مایکروسافت، ایکس باکس با مجموعه اکتیویژن بلیزارد تنها مانعی که بر سر راه هر دو کمپانی بود، تاییدیه CMA بریتانیا بود.
این امر نیز بعد از تعهد مایکروسافت در زمینه بخش کلاود و انعقاد قرارداد و دادن حق امتیاز به یوبیسافت برای انتشار بازی های کلاود در اروپا، در نهایت مایکروسافت موفق شد تاییدیه بریتانیا را نیز از آن خود کند
و بالاخره با دادن تریلری از طرفی مایکروسافت خبر ملحق شدن اکتیویژن به مایکروسافت به صورت رسمی تایید شد.

آخرین ویرایش:
خب خود این کل کل ها بد هم نیست یه هیجانی داره
من خودم به شخصه طرفدار کنسول خاصی نیستم و الان سریز ایکس دارم
قطعا من دلیل اینکه دوست دارم تایید بشه اینه که بازیاشو بتونم بدون پرداخت هزینه جداگانه بازی کنم
(به شدت دیوونه بازیای بلیزارد هستم چه روی پی سی چه روی کنسول)
و خب خود COD هم که هست

کل کل خوله اما این بحثای اینجا یه سریاش دیگه واقعا سطحش میشه در حد مهد کودک (چه از سمت طرفدارای سونی جه مایکروسافت)
یه سری دوستان رو میبینم کلا تمام ساعات شبانه روز اینجا پست میذارن یعنی طرف به جای اینکه وقت و انرژیشو بذاره پای علایقش و بشینه گیم بزنه
میاد اینجا اعصاب خودش رو اول از همه خراب میکنه
به قول دوستان همین بحث کل کل خودش یه جور تفریح و هیجان حساب میشه٬البته اگه بدون تحقیر و کوبیدن شخصیت طرف مقابل باشه.سونی و ماکرو رو بکوبید ولی به خود طرف و نحوه نگارشش و یا منطقش گیر ندید.به تعداد پستهای ملت هم نمیشه گیر داد چون موقعیت هرکس فرق میکنه.
در ضمن اکثر انتقادی که از این خرید و آوردنش رو گیم پس هست به خاطر نگرانی از افت کیفیت بازی هستش.همین الانم من نسخه جدید رو دارمش ولی به خاطر تکراری بودنش طرفش نمیرم.نسخه بعدی هم به همین منوال باشه و دستی ۷۰ دلارم بدن که بیا بازی کن نمیرم سمتش :).به فرض محال ماکرو با انحصاری کردن کالاف کیفیتش رو هم ببره بالا٬اتفاقا از اون سمت سونی هم دست به کار میشه و هر دو طرف سود میبرن(گیمرها منظور).ولی ماکرو آدم همچین تحولاتی نیست

طرفداران عزیز مایکروسافت: بعد از نهایی شدن این قرارداد قراره چقدر به حساب بانکی تون واریز بشه که اینقدر حرص می خورین؟
طرفداران عزیز سونی: بعد از بهم خوردن و فسخ این قرارداد قراره چقدر به حساب بانکی تون واریز بشه که اینقدر حرص می خورین؟
طرفداران عزیز نینتندو: کجایین شما؟ بیدارین؟ خوابین؟ هستین اصلاً؟ الوووووووو

پ.ن: این وسط تنها کسی که از فسخ این قرارداد سود می بره، بابی کوتیکه که قراره ۳ میلیارد دلار زیانِ فسخ بگیره! اینطوری که معلومه از الان شب و روز نداره (با توجه به اینکه موعدش توی قرارداد فکر کنم میانه های ماه ژوئیه بود) و الان دست به دعاست که قمر در عقرب مایکروسافت قرار بگیره و این پول یامفت رو بزنه به جیب، جدای از اینکه تا همین الانشم با این قرارداد اسم شرکتش رو ۱۰۰ برابر بیشتر سر زبون ها انداخته، در صورت فسخ می تونه ادعا کنه که شرکتش لقمه ایه که حتی برای دهن مایکروسافتم زیادی گنده ست، که صد البته اینم مضافاً باعث بزرگتر شدنش میشه!
ا زیان فسخ رو کوتیک نمیگیره و اکتی میگیره و کوتیک یه سهامداره نه مالک
نکته دوم: اگه از فسخ اینقدر حال میکرد، خود اکتی وکیل نمیفرستاد برا جوش دادن معامله و اگه این معامله جوش نخوره، اون 3 میلیارد، n برابرش میشه ضرر برا اکتی، چون در همون لحظه سهامش در جا میخوره زمین و دادگاههای قبلیش بلافاصله شروع میشه و خود کوتیک متهم اصلی دادگاههاست و علاوه بر برکناری، ممکنه اتهاماتش به اتفاقات بسیار فاجعه باری براش ختم بشه.
و سومیش: اسم اکتی همیشه سر زبونها بوده و اگه میبینی سونی و ماکرو افتادن به گیس و گیس کشی، سر همین اکتی هست و اکتی با ارزشترین شرکت گیمینگه که فقط تو گیم سرمایه گزاری کرده برخلاف ماکروسافت و تنسنت و سونی، پس نیازی به این شکل، شهرت نداره
کالاف که بازی این شرکته در 10 روز 1 بیلیون دلار درآمد داشته، دیابلو 4 تو 5 روز 666 میلیون دلار میفروشه.میخواد با دادگاه مشهور بشه.
برا یه ایونت کالاف، کلی گیمر و یوتیوبر از همه جا جمع میکنه، که استریم کنن بازیشو، و بیننده همزمانش سر به فلک میزنه.
_______
پس تمام استدلالاتت، از پایه اشتباهه،من فکر کنم منظورت سازنده بازی صبا رقیب gta هست که دیروز معرفی شد نه اکتی. چون این نشونه های اکتی نیست.

آخرین ویرایش:
ا زیان فسخ رو کوتیک نمیگیره و اکتی میگیره و کوتیک یه سهامداره نه مالک
نکته دوم: اگه از فسخ اینقدر حال میکرد، خود اکتی وکیل نمیفرستاد برا جوش دادن معامله و اگه این معامله جوش نخوره، اون 3 میلیارد، n برابرش میشه ضرر برا اکتی، چون در همون لحظه سهامش در جا میخوره زمین و دادگاههای قبلیش بلافاصله شروع میشه و خود کوتیک متهم اصلی دادگاههاست و علاوه بر برکناری، ممکنه اتهاماتش به اتفاقات بسیار فاجعه باری براش ختم بشه.
و سومیش: اسم اکتی همیشه سر زبونها بوده و اگه میبینی سونی و ماکرو افتادن به گیس و گیس کشی، سر همین اکتی هست و اکتی با ارزشترین شرکت گیمینگه که فقط تو گیم سرمایه گزاری کرده برخلاف ماکروسافت و تنسنت و سونی، پس نیازی به این شکل، شهرت نداره
کالاف که بازی این شرکته در 10 روز 1 بیلیون دلار درآمد داشته، دیابلو 4 تو 5 روز 666 میلیون دلار میفروشه.میخواد با دادگاه مشهور بشه.
برا یه ایونت کالاف، کلی گیمر و یوتیوبر از همه جا جمع میکنه، که استریم کنن بازیشو، و بیننده همزمانش سر به فلک میزنه.
_______
پس تمام استدلالاتت، از پایه اشتباهه،من فکر کنم منظورت سازنده بازی صبا رقیب gta هست که دیروز معرفی شد نه اکتی. چون این نشونه های اکتی نیست.
در صورت خرید اکتی توسط ماکرو کوتیک دادگاهی نمیشه!؟

• Like
Reactions: Natural Killer
طرفداران عزیز مایکروسافت: بعد از نهایی شدن این قرارداد قراره چقدر به حساب بانکی تون واریز بشه که اینقدر حرص می خورین؟
طرفداران عزیز سونی: بعد از بهم خوردن و فسخ این قرارداد قراره چقدر به حساب بانکی تون واریز بشه که اینقدر حرص می خورین؟
طرفداران عزیز نینتندو: کجایین شما؟ بیدارین؟ خوابین؟ هستین اصلاً؟ الوووووووو

پ.ن: این وسط تنها کسی که از فسخ این قرارداد سود می بره، بابی کوتیکه که قراره ۳ میلیارد دلار زیانِ فسخ بگیره! اینطوری که معلومه از الان شب و روز نداره (با توجه به اینکه موعدش توی قرارداد فکر کنم میانه های ماه ژوئیه بود) و الان دست به دعاست که قمر در عقرب مایکروسافت قرار بگیره و این پول یامفت رو بزنه به جیب، جدای از اینکه تا همین الانشم با این قرارداد اسم شرکتش رو ۱۰۰ برابر بیشتر سر زبون ها انداخته، در صورت فسخ می تونه ادعا کنه که شرکتش لقمه ایه که حتی برای دهن مایکروسافتم زیادی گنده ست، که صد البته اینم مضافاً باعث بزرگتر شدنش میشه!

قسمت اول که ازش بگذریم چون واسه رسیدن به نقطه ای که شما بتونید دلایل حضور بعضی ها مثل من رو درک کنید خیلی فاصله هست :D

ولی در مورد قسمت دوم قرارنیست بابی کوتیک ۳ بیلیون خسارت بگیره و این پول قراره به اکتیویژن برسه

بازم در اشتباه هستی چون تکمیل نشدن این خرید مساوی با کاهش ارزش سهام و مشکلات حقوقی دیگه ای که به خاطر خرید کنار گذاشته بود مثل آزار کارمندان و ....

یعنی اکتیویژن خیلی بیشتر از اون ۳ بیلیون ضرر خواهد کرد و مسئول همه این اتفاقات هم همون بابی کوتیک خواهد بود که شما فکر میکنی داره دعا میکنه قرارداد کنسل بشه ۳ بیلیون پول گیرش بیاد :D

دادگاه و دادگاهی شدن بعد خرید بستگی به شاکیان داره ولی در اونموقع، اولا اکتی دیگگه یه شرکت مستقل در بورس نیست، که با به جریان افتادن همین پرونده، ارزش سهامش در 4-5 ماه 38 درصد سقوط آزاد بکنه
و ثانیا، اونموقع ماکرو همه کاره هست و رییس کل اکتی خود فیل هست و میتونه یه نفرو عوض کنه ولی الان بعضا میخوان بوردم اخراج بشه چه بسه به کوتیک، میگن همه میدونستن
و ثالثا ماکرو گفته ما درستش میکنیم که اتحاد کارگری آمریکا اومده حمایت کردن
______
دادگاه کوتیک بابت همین قرارداد تاخیر خورد به بعد از آگوست و اونموقع حتی اگه بخوان شکایت پابرجا بمونه، فقط شخص کوتیک به عنوان یه شخصیت حقوقی پاش وسطه نه به عنوان ceo اکتی و یکی از سهامداران اصلی کمپانی.

دستت درد نکنه، بنده میخوام به طور خلاصه نظر فوربس رو با نظر کاربران بازیسنتر مقایسه کنم.
View attachment 298785
نویسنده صادقانه موضع خودشو همون اول متن بیان کرده و گفته من کلا خوشم نمیاد این معامله نهایی بشه و اگه سونی و ftc میخوان هر کاری کنند که این خرید بلاک بشه تو این کار افتضاح هستند.
View attachment 298786
- نویسنده با اینکه مخالف خرید هست، همون اول به ایمیل جیم رایان حمله میکنه و میگه که این حرف بر خلاف ادعایی هست که جیم رایان به طور عمومی گفته‌.
خیلی قبل تر تو این تاپیک بهش اشاره شد دوستان به خوبی بهش پرداختند.

- اشاره شده که ftc افتاده دنبال سیاست های انحصاری مایکروسافت که تو این خرید به چه شکلی هست،بدون اینکه ftc از قبل بره یه چک کنه ببینه انحصاری سونی به چه شکلی بوده و هست و چه لیست بلند بالایی داره.
اینو هم کاربران بازیسنتر اشاره کردن که ftc اگه بخواد وارد بازی انحصار بشه بخاطر لیست بلند بالای سونی تو عناوین انحصاری شکست میخوره و اینطوری جای دفاع از سونی اونو خراب تر میکنه.
- اشاره به اون حرف ftc داره که اگه مایکرو اکتی رو بخره ایتم های انحصاری قرار میده، مثلا یه اسکین باحال که برای پلی استیشن وجود نداره. با کمک دوستان به طور مفصل اشاره کردیم که همین الانش برای پلی استیشن وجود داره و گفتم یه وکیل حداقل در این سطح بالا، باید حرفه ای عمل کنه و این مورد رو چک کنه و بدونه داره درباره چی حرف میزنه.
View attachment 298787
- اینجا هم درباره همون قسم گرفتن از اسپنسر هست که گفتیم نماینده ftc به قدری افتضاح عمل کرد که قاضی مجبور به دخالت شد.
- مورد دوم درباره نادونی ftc از استریم و ویندوز و مورد سوم که اشاره کردیم گفتیم نماینده گوگل قرار بود مایکروسافت رو خراب کنه ولی پاس گل داد و موضع مایکروسافت رو تقویت کرد. اعتراف شرکت بزرگی که تو کلاود فعال بوده در جایگاه شاهد به نفع مایکروسافت یک دلیل قابل اتکا هست.
View attachment 298788
نویسنده البته به ۲ مورد علیه مایکروسافت اشاره میکنه، یکی ایمیل مت بوتی درباره انویدیا که بازم دوستان توضیح دادن که چی بوده، یکی هم خرید بتسدا بخاطر انحصاری شدنش توسط سونی که هر دو این ایرادها بنظر من خیلی قوی نیست که بتونه کل خرید رو بلاک کنه.

در جمع بندی ایشون به دورویی سونی و گمراهی مطلق از ftc اشاره میکنه.

این فقط یک مطلب برای مقایسه است که شما میتونید با ذهن خودتون بسنجیدش و ببینید که دیگران و رسانه های شناخته شده چطور به این قضیه نگاه میکنند.
دادگاه هنوز تموم نشده، ممکنه لحظه اخر ftc استدلال خیلی قوی بیاره که قابل قبول باشه ولی تا الان میشه گفت اغلب موافق هستند که عملکرد ftc در دفاع از حقوق مصرف کننده خیلی ضعیف بوده.

لینک ضبط شده روز اول رو متاسفانه منم ندارم ولی روز دوم FTC VS Microsoft
و احتمالا روزهای بعدی رو هم لایو پخش کنه.
نویسنده بی طرف :)) مخالف خرید =)) فوربس حتی تاریخ اون ایمیل ندیده ؟
نمی دونسته 9 ماه بین این دو تا فاصله است ؟

1687776991109.png

به خاطر اینکه مخالف ( دقت کنید این نکته خیلی مهم ) به اصل ماجرا اشاره نکرده ؟
اون ایمیل بعد از مذاکره اولیه با مایکروسافت بوده ؟
فیل اسپنسر ( علاوه بر جلسات خصوصی ) به صورت رسمی هم اعلام کرده

1687782134413.png
به خاطر اینکه مخالف ( دقت کنید این نکته خیلی مهم ) علت مصاحبه تاریخی ننوشته ؟ علت اصلی اون مصاحبه پیشنهاد توهین امیز مایکروسافت نبود ؟

---------------
قبل بره یه چک کنه ببینه انحصاری سونی به چه شکلی بوده ؟
سونی چه ارتباطی به این ماجرا داره ؟
سونی 100 میلیارد دلار برای انحصاری کردن بزرگترین ip های تاریخ گیم هزینه کرده ؟
سونی 100 میلیارد دلار برای ضربه به رقبا هزینه می کنه؟
سونی 10 سال شعار مرگ بر انحصار و انحصارگرایی سر میده ؟ یا حسنک راستگو و مایکروسافت ؟

-----------
با کمک دوستان به طور مفصل اشاره کردیم که همین الانش برای پلی استیشن وجود داره ؟
شما و دوستان با کدوم منطق تخیلی این دو موضوع مقایسه می کنید ؟
تو همین دادگاه مشخص شد , اکتی 2020 به مایکروسافت پیشنهاد همکاری داده و خود مایکروسافت رد کرده
قرارداد سونی تا ابد ادامه داره ؟
بعد از سونی هیچ کس نمیتونه با اکتی قرارداد ببنده ؟
قرارداد سونی 18 ماه دیگه تمام می شه
بعد مایکروسافت یا شرکت دیگه ای می تونست با اکتی قرارداد ببنده

وقتی مایکروسافت اکتی بخره چه اتفاقی می افته ؟
اکتی از بازار حذف می شه
دسترسی تمام شرکت ها ( سونی / اپل / گوگل / نینتندو و... ) به بازی ها و ip های اکتی محدود به اجازه مایکروسافت
دیگه هیچ شرکتی نمی تونه با اکتی قرارداد همکاری امضا کنه
و....

با کدوم منطق تخیلی این موضوع مقایسه می کنید ؟
بعد میگم کلا منطق رها کردی ناراحت می شی

----------------------
دورویی سونی ؟
فیل اسپنسر به تعداد شن های بیابان دروغ میگه
بعد یه ایمیل ( به خاطر وعده رسمی مایکروسافت نوشته شده ) و یه مصاحبه که 9 ماه بعد اتفاق افتاده ( بعد از مذاکره با مایکروسافت و پیشنهاد توهین امیز ) نشانه دورویی سونیه ؟
lyQP7di.gif

نویسنده بی طرف و مخالف خرید ( دقت کنید این نکته خیلی مهم ) فوربس , چرا ماجرای Minecraft مطرح نمی کنه ؟ مایکروسافت رسما اعتراف کرد دنبال انحصاری کردن Minecraft بوده

نویسنده بی طرف و مخالف خرید ( دقت کنید این نکته خیلی مهم ) فوربس چرا به 10 سال دروغ گویی فیل اسپنسر اشاره نمی کنه ؟
صبح تا شب مرگ بر انحصار و انحصارگرایی نمی گفت ؟

---------------
یکسال پیش هم گفتم
ftc هیچ شانسی در مقابل مایکروسافت نداره
تنها خاصیت این دادگاه افشای سیاست های کثیف / قصه ها / دروغ های بی پایان حسنک راستگو و مایکروسافت

آخرین ویرایش:
یکسال پیش هم گفتم
من فکر کنم منظورت اینه که از لحاظ حقوقی که مایکروسافت مچاله است که اینکه بدیهی هست پس تنها چیزی که میماند که این دادگاه را به نفع مایکروسافت تغییر دهد لشکر اجنه هست نه منطق و استدلال و بحث های حقوقی

اگر منظورت از لحاظ حقوقی مایکروسافت دادگاه را راحت خواهد برد که عملا داری میگی که تمام حرف های که زدی باد هواست
باید بالاخره مشخص شود که ایا حرف ها را برای خنده ی ما میزنی یا هدف دیگری داری
نمیشه این حرف ها را برای خنده ی حضار نزده باشی و این نتیجه را گرفته باشی چون در غیر این صورت داری ادعا میکنی سونی و FTC و دادگاه و فوربس و .... نمی تونن دروغگویی اسپنسر را تشخیص دهند و همه عملا عمله ی مایکروسافت هستند

---------------
یکسال پیش هم گفتم
تنها خاصیت این دادگاه افشای سیاست های کثیف / قصه ها / دروغ های بی پایان حسنک راستگو و مایکروسافت

يكسال و نيم هر چي لينك بي ربط و تحليل سخصي اوردي كه cma با بررسي ٣ ميليون سند (دقت كنيد اين نكته مهم) به اين نتيجه كه بايد بلاك كنه وسيده

و نظرت اين بود گريان ٢٠٢٤ ركورد فروش ميزنه و اسپنسر اخراج ميشه

بعد ميگي من از ارلم گفتم اف تي سي شكست ميخوره؟

يعني اف تي سي شكست بخوره ميگي اينم پيش بيني من بود

اگر يروز هم بشه بازم پيش بينيت بوده

البته انقدر تو پستهات تناقض داري كه همچين نظراتي منطقي بنظر بياد

من فکر کنم منظورت اینه که از لحاظ حقوقی که مایکروسافت مچاله است که اینکه بدیهی هست پس تنها چیزی که میماند که این دادگاه را به نفع مایکروسافت تغییر دهد لشکر اجنه هست نه منطق و استدلال و بحث های حقوقی

اگر منظورت از لحاظ حقوقی مایکروسافت دادگاه را راحت خواهد برد که عملا داری میگی که تمام حرف های که زدی باد هواست
باید بالاخره مشخص شود که ایا حرف ها را برای خنده ی ما میزنی یا هدف دیگری داری
نمیشه این حرف ها را برای خنده ی حضار نزده باشی و این نتیجه را گرفته باشی چون در غیر این صورت داری ادعا میکنی سونی و FTC و دادگاه و فوربس و .... نمی تونن دروغگویی اسپنسر را تشخیص دهند و همه عملا عمله ی مایکروسافت هستند
کلا اگر مایکروسافت دادگاه رو ببره که واضحه شاسی بلند داده فیل کثیف و دروغگو، اگر ببازه مشخص میشه که FTC یک تنه در مقابل ظلم و سیاهی پیروز شد تمام.

مگه وقتی مایکروسافت بتسدا رو خرید، تاد هاوارد دادگاهی شد؟
سلام خوبی :D
کوتیک پرونده داشته از قبل چه ربطی به تاد داره که محاکمه بشه ؟
گفتن اگه خرید کنسل بشه بیچاره میشه
ما هم پرسیدیم اگه کنسل نشه بیچاره نمیشه همین

• Like
Reactions: Natural Killer
یکسال پیش هم گفتم

خوب به طبع هر طرفی که ببره ، اصولا حق با اونه ! (سوای دادگاه یک سری کشورها) حالا اینکه حق با مایکی یا FTC هست و کی میبره ، اونشو نمی دونم.
اگر شانسی نداره ، پس قطعا حق با مایکیه ! ببازه هم مسلما حق با اون نبوده.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or