خبر رسمی مایکروسافت شرکت اکتیویژن را به مبلغ ۶۸ میلیارد دلار خرید | آپدیت : اکتیویژن بیلیزارد به صورت رسمی به خانواده Xbox ملحق شد

• Thread starter Thread starter Z-fan
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Z-fan

▲‌ Triforce of Wisdom ▲
ناظم انجمن
1642512253475.png
به گزارش منابع داخلی وال استریت ژورنال، گویا مایکروسافت توانسته به عقد قرارداد برای خرید اکتیویژن نزدیک شود.
اطلاعات بیشتری فعلا در دسترس نیست و علی رغم منبع معتبر، هنوز نمی توان صحت کامل این قرارداد را تایید کرد

به گفته Dina Bass خبرنگار وبگاه بلومبرگ، ارزش این قرارداد قریب به هفتاد میلیارد دلار تخمین زده شده

ادیت: رسمی شد. مایکروسافت، شرکت اکتیویژن بیلزارد +کینگ رو به زیر مجموعه های خودش اضافه کرد

1642512789894.png

اطلاعات تکمیلی

طبق گفته فیل اسپنسر، از زمان عقد رسمی قرارداد، مدیران اکتیویژن مستقیم گزارشات شون رو به فیل اسپنسر باید ارائه بدن
و این جور که مشخصه حداقل تا زمان عقد رسمی قرارداد، بابی کاتیک کماکان رییس اکتیویژن بلیزارد باقی خواهد ماند

به گفته بابی کاتیک، تاریخ عقد رسمی این قرارداد تو سال مالی 2023 (از جولای 2022 تا ژوئن 2023) تخمین زده میشه
تا اون زمان، اکتیویژن کماکان به فعالیت مستقل خودش زیر نظر بابی کاتیک ادامه میده

آپدیت [20 بهمن]: طبق بیانیه مایکروسافت، کمپانی نه تنها به قراردادهای قبلی پیرامون عرضه فرنچایز Call of Duty روی کنسول های پلی استیشن وفادار میمونه، بلکه بعد از اتمام این قراردادها به عرضه عناوین COD و دیگر بازی های محبوب اکتیویژن روی پلی استیشن ادامه داده و علاقمنده که این رویه رو برای کنسول های نینتندو هم پیش بگیره

بالاخره نبردهای حقوقی مایکروسافت با آمریکا و FTC به انتهای خود رسید

بعد از یک سال و هفت ماه از اعلان خبر ادغام بخش گیمینگ مایکروسافت، ایکس باکس، با مجموعه اکتیویژن بلیزارد و گرفتن تاییدیه های متعدد از کشورهای مختلف و علی رغم مخالفت بریتانیا
نهایتا بعد از یک نبرد حقوقی طولانی با کمیسیون تجارت آمریکا (FTC) بر سر قانونی بودن و عادلانه بودن این ادغام، در تاریخ 11 جولای 2023، با رای مثبت قاضی دادگاه به نفع مایکروسافت، بالاخره این قرارداد یک قدم دیگر به عملی شدن نزدیک تر شد.
حال تنها مانع بین مایکروسافت و این قرارداد، مخالفت CMA و بریتانیا است که گویا قرار است دوباره به مرحله مذاکره کشیده شود.

در نهایت در تاریخ اکتبر 2023 اکتیویژن بلیزارد به ایکس باکس ملحق شد

بعد از یک سال و ده ماه از اعلان خبر ادغام بخش گیمینگ مایکروسافت، ایکس باکس با مجموعه اکتیویژن بلیزارد تنها مانعی که بر سر راه هر دو کمپانی بود، تاییدیه CMA بریتانیا بود.
این امر نیز بعد از تعهد مایکروسافت در زمینه بخش کلاود و انعقاد قرارداد و دادن حق امتیاز به یوبیسافت برای انتشار بازی های کلاود در اروپا، در نهایت مایکروسافت موفق شد تاییدیه بریتانیا را نیز از آن خود کند
و بالاخره با دادن تریلری از طرفی مایکروسافت خبر ملحق شدن اکتیویژن به مایکروسافت به صورت رسمی تایید شد.

آخرین ویرایش:
کلا اگر مایکروسافت دادگاه رو ببره که واضحه شاسی بلند داده فیل کثیف و دروغگو، اگر ببازه مشخص میشه که FTC یک تنه در مقابل ظلم و سیاهی پیروز شد تمام.
من نمیدانم این خرید در انتها تایید میشود یا خیر
اما میگویم استدلالات مایکروسافت قوی تر هست
ممکن است خرید به علت افنجار بمب اتم در ردموند کنسل شود این به استدلالات من ضربه نمیزنه
اما کروش و دیگران سونی فن ها میان میگن
دیدی گفتیم
همان طور که رای CMA امد و گفتند باید جلوی کورش تعظیم کنیم بابت پیش بینی دقیق اش، در حالی اصلا چنین نبود

به این حرف ها میگن ابطال ناپذیر چون قابلیت راستی ازمایی ندارد و در نهایت در پیش بینی روند ها نیز به ما کمک نمیکند

سلام خوبی :D
کوتیک پرونده داشته از قبل چه ربطی به تاد داره که محاکمه بشه ؟
گفتن اگه خرید کنسل بشه بیچاره میشه
ما هم پرسیدیم اگه کنسل نشه بیچاره نمیشه همین
علیکم سلام برادر
بعیده اتفاقی برای کوتیک بیوفته. چه با تکمیل قرارداد چه با بهم خوردنش.

قبل از جریانات خرید یه سری صحبتا راجع به تشیل اتحادیه کارمندا و اینا بود که اکتی و مایکروسافت اوکی دادن.

• Like
Reactions: Wolff and (STALKER)
متوجه این حرفت نشدم ؟ :-? و اینکه چه تاثیری داره ؟
وقتی شما یه شرکت رو میخری، دیگه سهامش تو بورس جدا نیست و جزء سهامم شرکت مادر میشه، یعنی دیگه اکتیویژن بلیزارد به مفهوم یه شرکت مستقل دیگه معنی نداره، که بری بگی سهام اکتی به من بفروشید.
اکتی بخشی از سهام ماکروسافت میشه و دیگه بورد جدا نداره و دیگه مستقل نیست، ماکرو میشه شرکت مادر و اون تصمیم میگیره یا در یکی از بخشها مثل ایکس باکس استودیو ادغام بشه یا مثل زنیمکس یه بخش مستقل بشه و یه رییس میزاره بالا سرش و اسپنسر هم بعنوان رییس مایکروسافت گیمینگ، میشه رییس همه.
______
در نتیجه اون افراد دادگاهها به خواستشون که اخراج ایناست، احتمالا میرسن و بعیده ماکرو، کوتیک رو بعد از خرید تو سمتش بزارن بمونه و ماجرا حقوقیش تمومه، میمونه حقیقیش که اگه خواستن، باید برن سراغ خود کوتیک.

من نمیدانم این خرید در انتها تایید میشود یا خیر
اما میگویم استدلالات مایکروسافت قوی تر هست
ممکن است خرید به علت افنجار بمب اتم در ردموند کنسل شود این به استدلالات من ضربه نمیزنه
اما کروش و دیگران سونی فن ها میان میگن
دیدی گفتیم
همان طور که رای CMA امد و گفتند باید جلوی کورش تعظیم کنیم بابت پیش بینی دقیق اش، در حالی اصلا چنین نبود

به این حرف ها میگن ابطال ناپذیر چون قابلیت راستی ازمایی ندارد و در نهایت در پیش بینی روند ها نیز به ما کمک نمیکند
وقتی CMA رد کرد من یادم نیست کسی بگه پول گرفتن و ... ولی اگه هرجا به نغع مایکروسافت پیش رفت سریع بحث پول و رشوه و فلان وبیسار میاد وسط
بلاخره این داستان 2 حالت که بیشتر نداره یا رد میشه یا تایید قاضی هم مدرکی که جلوش داره رو ملاک میدونه نه این فیل و جیم 10 سال پیش تو فلان جا چی گفتن
حالا تا صبح بگید فلانی حمام نمیره کثیفه، فرقی در اصل موضوع نداره قاضی مامور بهداشت نیست.

یک استدلال اشتباهیی که من اینجا خوندم که شرکت ارائه دهنده ی سرویس استریمینگ ابدا هیچ سهمی از فروش بازی/پرداخت درون برنامه ای/dlc ندارد و همه ی سود برای ناشر هست در حالی که در کنسول، موبایل و فروشگاه های پی سی داستان چیز دیگری هست
این استدلال اشتباه هست چون زمانی بازی در فروشگاه ی کنسول و موبایل و پی سی عرضه میشود وقتی بازی خریداری میشود قرار است مشتری تا مدت بسیار زیادی از ان بازی بهره مند شود و استفاده از ان فروشگاه رایگان هست کسی بابت استفاده از فروشگاه XboX و PS و steam و epic و google و apple پولی پرداخت نمیکند اما در عمل برای استفاده از سرویس های استریمینگ بازی مشتری باید هزینه ی اشتراک سرویس را بدهد اگر ندهد که بازی که که کامل خریداری کرده غیر قابل دسترس خواهد شد پس این مدل توزیع بازی با مدل نیاز به سخت افزار فرق میکند CMA این را اشتباه کرده حالا در CAT اثبات خواهد شد که موضع اشتباه هست

• Like
Reactions: ravi
هدف اصلی مایکرو از این خرید تقویت کانال اصلی توزیعش هست
نه انحصار گرایی و نه تخریب سونی، هر چند این دو مورد بای پروداکت این معامله هستن و با هدف اصلی سینرجی دارن
چرا که اگر هدف اصلی انحصار گرایی یا تخریب رقیب بود با این رقم قابل توجه اقدامات خیلی موثر تری میشد انجام بده، مثل قراردادهای انحصاری با هر کمپانی در تعداد و مدت زمان بالا جوری که چندسال بازار ترد پارتی رقیب رو برهوت کنه، یا قراردادهای تهاجمی با تامین کننده های قطعات برای ضربه زدن به عرضه کنسول رقیب.
و الان چون مایکرو اینجا ایستاده همه اتهام ها سمتش هست، سونی هم اگر (خدایی نکرده) به این منابع دسترسی داشت با توجه به سابقش با ولع و بی رحمی بیشتری مارکت رو قلع و قمع میکرد
البته مایکرو دستش اینجا بیشتر بستس، چون هر عمل تهاجمی مستقیم نسبت به سونی به عنوان پیر و نماد و غالب صنعت، کل مارکت رو بعلت بدبینی مشتری، کوچک میکرد و باید پسیو اگرسیو بره جلو

• Like
Reactions: dark souls
یکسال پیش هم گفتم
ftc هیچ شانسی در مقابل مایکروسافت نداره
تنها خاصیت این دادگاه افشای سیاست های کثیف / قصه ها / دروغ های بی پایان حسنک راستگو و مایکروسافت
اتفاقا برعکس! :D تو گفتی این خرید کنسل میشه! جیم رایان رکورد درآمد سالانه رو میزنه و اسپسنر به خاطر مدیریت فاجعه بارش اخراج میشه! :D جلو مام ملق بازی؟ :D خدا رو شکر اون پستت اونقدر بولد بود که نیازی نیست مثل خودت بشینم پیداش کنم!همه مونده تو ذهنشون!

آخرین ویرایش:
اتفاقا برعکس! :D تو گفتی این خرید کنسل میشه! جیم رایان رکورد درآمد سالانه رو میزنه و اسپسنر به خاطر مدیریت فاجعه بارش اخراج میشه! :D جلو مام ملق بازی؟ :D خدا رو شکر اون پستت اونقدر بولد بود که نیازی نیست مثل خودت بشینم پیداش کنم!همه مونده تو ذهنشون!
اتفاقا تو ذهنم بود الان بگم به کوروش که خوب برو اسکرین شات اون پستت رو بیار که دیدم شما پیش دستی فرومدید پاسخی کوبنده تر داده اید

ملق عزیزم دقت کن
دنیای واقعی یه چیز
دنیای خیالی فیل اسپنسر یه چیز دیگه است

من خبر ندارم تو دنیای خیالی شما چه اتفاقی افتاده :-?? اما در دنیایی واقعی ما ، خود مایکروسافت این حقیقت فریاد می زنه
بعد از 10 سال و 20 میلیارد سرمایه گذاری برند Xbox در رتبه اخر فروش کنسول / بازی / ثرد پارتی و.... دست و پا می زنه :))

اتفاقا تو ذهنم بود الان بگم به کوروش که خوب برو اسکرین شات اون پستت رو بیار که دیدم شما پیش دستی فرومدید پاسخی کوبنده تر داده اید

چرا قصه های ذهنی خودت جایگزین نوشته های من میکنی :))
Screenshot_۲۰۲۳۰۶۲۶-۲۳۱۶۲۸~2.png

ملق عزیزم دقت کن
دنیای واقعی یه چیز

من خبر ندارم تو دنیای خیالی شما چه اتفاقی افتاده :-?? اما در دنیایی واقعی ما ، خود مایکروسافت این حقیقت فریاد می زنه
بعد از 10 سال و 20 میلیارد سرمایه گذاری برند Xbox در رتبه اخر فروش کنسول / بازی / ثرد پارتی و.... دست و پا می زنه :))

View attachment 298874
کبیر جان خواهشنا تا پایان دادگاه بزار بچه ها کار خودشون رو بکنن و ما هم بتونیم خبرهای مرتبط رو بخونیم. بعد تا دلت خواست بیا اینجا حاشیه درست کن

• Like
Reactions: Eghball
کبیر جان خواهشنا تا پایان دادگاه بزار بچه ها کار خودشون رو بکنن و ما هم بتونیم خبرهای مرتبط رو بخونیم. بعد تا دلت خواست بیا اینجا حاشیه درست کن
احیانا پست کاربرای دیگه که پر توهینه حاشیه حساب نمیشه؟! کار بچه‌ها اینه بیان توهین کنن ولی پست این بنده خدا حاشیس؟!
مفهوم حاشیه هم عوض شده تو این تاپیک :D

ملق عزیزم دقت کن
دنیای واقعی یه چیز

View attachment 298874

كروس خوب اينجا طبق بقيه پستهات سود سوني رو ٣٠ درصد حساب كردي

يعني نميدونستي سوني ٢٠ درصد ميگيره؟

يعني تو همه پستهات درصدارو جا به جا ميكني؟ بعد بيست تا پاراگراف قبل و بعدش ميذاري بقيه نفهمن ؟؟؟

سلطان گوگل نكردي؟
اگه این خرید کنسل بشه احتمال بسته شدن بخش xbox هم روی میز قرار می گیره
تصور می کنی هیئت مدیره مایکروسافت بی حساب و کتاب بودجه می ده ؟ :-?? نه , بودجه خرید بر اساس وعده ها / دروغ های فیل اسپنسر
سر خرید بتزدا , فیل اسپنسر وعده افزایش 48 درصدی مشترکین گیم پس در سال اول و 73 درصدی در سال دوم داده بود
Microsoft miss Xbox Game Pass growth targets
In the 2020-2021 period, however, the subscription service only grew 37%, missing Microsoft’s 48% growth target
هدف گذاری 48 درصد افزایش تعداد مشترکان و امار واقعی 37 درصدی فاجعه است
Xbox Game Pass misses subscriber target, again
the tech giant aimed to grow the number of Xbox Game Pass subscribers by 73% by the end of June 2022. It fell far short of that, however, increasing subscribers by only 28%
هدف گذاری 73 درصد افزایش تعداد مشترکان و امار واقعی 28 درصدی ماورا فاجعه است :))

برای خرید اکتی چه دروغ های گفته ؟
سونی سالانه 400 تا 500 میلیون دلار از 30 درصد حق فروش مستقیم /dlc / پرداخت برنامه بازی اکتی سود خالص داره
سالانه 2 میلیارد دلار هم با فروش کنسول / باندل / وسایل جانبی / ps+ پلیر بازی های اکتی درامد داره

بازی های اکتی سالانه 100 میلیون پلیر روی موبایل دارن
اپل / گوگل سالانه 1 میلیارد دلار از بازی های اکتی درامد دارن
در حدی که گوگل به اکتی رشوه داده تا بازی هاش روی استور های دیگه اندروید عرضه نشه
Google struck $360-mln Activision deal to block rival app store, lawsuit says
فیل اسپنسر همین امار به هیئت مدیره داده و وعده داد
با خرید اکتی با یه تیر 3 نشان می زنیم :))
3 میلیارد دلار به سونی ضرر می زنیم و بازار کنسول ها رو بدست می گیرم
1 میلیارد دلار ضرر مستقیم به اپل / گوگل + 100 میلیون کاربر استور مایکروسافت به پادشاه بازار موبایل تبدیل می کنن
با داشتن بزرگترین ip های تاریخ گیم بازار cloud gaming هم مونوپلی می کنیم

------------

capcom مالکیت خانوادگی داره و امکان نداره بفروشن
View attachment 281709

بله این قرارداد برای سونی که بازی 70 دلار می فروشه سود داره
اون زمان مایکروسافت بازی 60 دلار می فروخت اما امروز قراره بازی روی گیم پس عرضه کنه
نظر رسمی اکتی در مورد سرویس های اشتراکی

View attachment 281711

عرضه دی وان بازی ها روی سرویس = lead to brand dilution & cannibalization of sales
اکتی به عنوان یه شرکت مستقل باید برای فروش هر چه بیشتر بازی هاش تلاش کنه
نمی تونه با مایکروسافت قرارداد ببنده و فروش بازی هاش نابود کنه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or