خبر رسمی مایکروسافت شرکت اکتیویژن را به مبلغ ۶۸ میلیارد دلار خرید | آپدیت : اکتیویژن بیلیزارد به صورت رسمی به خانواده Xbox ملحق شد

• Thread starter Thread starter Z-fan
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Z-fan

▲‌ Triforce of Wisdom ▲
ناظم انجمن
1642512253475.png
به گزارش منابع داخلی وال استریت ژورنال، گویا مایکروسافت توانسته به عقد قرارداد برای خرید اکتیویژن نزدیک شود.
اطلاعات بیشتری فعلا در دسترس نیست و علی رغم منبع معتبر، هنوز نمی توان صحت کامل این قرارداد را تایید کرد

به گفته Dina Bass خبرنگار وبگاه بلومبرگ، ارزش این قرارداد قریب به هفتاد میلیارد دلار تخمین زده شده

ادیت: رسمی شد. مایکروسافت، شرکت اکتیویژن بیلزارد +کینگ رو به زیر مجموعه های خودش اضافه کرد

1642512789894.png

اطلاعات تکمیلی

طبق گفته فیل اسپنسر، از زمان عقد رسمی قرارداد، مدیران اکتیویژن مستقیم گزارشات شون رو به فیل اسپنسر باید ارائه بدن
و این جور که مشخصه حداقل تا زمان عقد رسمی قرارداد، بابی کاتیک کماکان رییس اکتیویژن بلیزارد باقی خواهد ماند

به گفته بابی کاتیک، تاریخ عقد رسمی این قرارداد تو سال مالی 2023 (از جولای 2022 تا ژوئن 2023) تخمین زده میشه
تا اون زمان، اکتیویژن کماکان به فعالیت مستقل خودش زیر نظر بابی کاتیک ادامه میده

آپدیت [20 بهمن]: طبق بیانیه مایکروسافت، کمپانی نه تنها به قراردادهای قبلی پیرامون عرضه فرنچایز Call of Duty روی کنسول های پلی استیشن وفادار میمونه، بلکه بعد از اتمام این قراردادها به عرضه عناوین COD و دیگر بازی های محبوب اکتیویژن روی پلی استیشن ادامه داده و علاقمنده که این رویه رو برای کنسول های نینتندو هم پیش بگیره

بالاخره نبردهای حقوقی مایکروسافت با آمریکا و FTC به انتهای خود رسید

بعد از یک سال و هفت ماه از اعلان خبر ادغام بخش گیمینگ مایکروسافت، ایکس باکس، با مجموعه اکتیویژن بلیزارد و گرفتن تاییدیه های متعدد از کشورهای مختلف و علی رغم مخالفت بریتانیا
نهایتا بعد از یک نبرد حقوقی طولانی با کمیسیون تجارت آمریکا (FTC) بر سر قانونی بودن و عادلانه بودن این ادغام، در تاریخ 11 جولای 2023، با رای مثبت قاضی دادگاه به نفع مایکروسافت، بالاخره این قرارداد یک قدم دیگر به عملی شدن نزدیک تر شد.
حال تنها مانع بین مایکروسافت و این قرارداد، مخالفت CMA و بریتانیا است که گویا قرار است دوباره به مرحله مذاکره کشیده شود.

در نهایت در تاریخ اکتبر 2023 اکتیویژن بلیزارد به ایکس باکس ملحق شد

بعد از یک سال و ده ماه از اعلان خبر ادغام بخش گیمینگ مایکروسافت، ایکس باکس با مجموعه اکتیویژن بلیزارد تنها مانعی که بر سر راه هر دو کمپانی بود، تاییدیه CMA بریتانیا بود.
این امر نیز بعد از تعهد مایکروسافت در زمینه بخش کلاود و انعقاد قرارداد و دادن حق امتیاز به یوبیسافت برای انتشار بازی های کلاود در اروپا، در نهایت مایکروسافت موفق شد تاییدیه بریتانیا را نیز از آن خود کند
و بالاخره با دادن تریلری از طرفی مایکروسافت خبر ملحق شدن اکتیویژن به مایکروسافت به صورت رسمی تایید شد.

آخرین ویرایش:
تمام‌ بازی هایی که الان هستن میمونن وارزون هم میمونه ‌‌کادهای که الان هستن هرکدوم اندازه صد تا بازی انحصاری فن بیس دارن .ولی از این به بعد نه بقیه اش انحصاری میشه قطعا .بتسدا هم همینطور شد گفت بازی که هست میمونه ولی جدید نه دیگه .

به نظرم کار درست انجام داد...کال نباید انحصاری باشه بین xbox و ps ....این خرید واسه اذیت کردن سونی نیست...واسه جلوگیری از ورود رقبا (متا و اپل و گوگل و امازون) به صنعت گیمی هست که ما ۲۰ ساله با پلتفرم هلدرهاش اشنا هستیم...همینطور که میدونید اول به متا گفته بودن بخر و خداروشکر نخرید...هرچقدر اون رقبا وارد این قسمت از صنعت نشن به نفع همه ی ما گیمرهاست
modern warfare بیش از سی میلیون فروخته در ازاش چی قراره گیرشون بیاد

• Like
Reactions: Adam
به نظرم کار درست انجام داد...کال نباید انحصاری باشه بین xbox و ps ....این خرید واسه اذیت کردن سونی نیست...واسه جلوگیری از ورود رقبا (متا و اپل و گوگل و امازون) به صنعت گیمی هست که ما ۲۰ ساله با پلتفرم هلدرهاش اشنا هستیم...همینطور که میدونید اول به متا گفته بودن بخر و خداروشکر نخرید...هرچقدر اون رقبا وارد این قسمت از صنعت نشن به نفع همه ی ما گیمرهاست
من به خودی کار توجه ندارم، خود منم گفتم کال باید مثل ماینکرافت بشه چون درآمد بالایی میاد ولی این متن به اون معنا نیست. تقریبا شبیه همون چیزیه که در مورد زنیمکس گفت، قشنگ راه در رو داره، داره از واژه خواسته استفاده میکنه desire
مثل اینه تو فارسی من بگم میخوام اینکارو بکنم، میتونم انجام بدم میتونم ندم.
این متن مثل زنیمکس هست. اونجا گفت یکسری انحصاری میکنیم یکسری نه.
اینجا گفته خواسته ما عرضه کالافه. حتی بقیه رو وارد ماجرا نکرده.

من به خودی کار توجه ندارم، خود منم گفتم کال باید مثل ماینکرافت بشه چون درآمد بالایی میاد ولی این متن به اون معنا نیست. تقریبا شبیه همون چیزیه که در مورد زنیمکس گفت، قشنگ راه در رو داره، داره از واژه خواسته استفاده میکنه desire
مثل اینه تو فارسی من بگم میخوام اینکارو بکنم، میتونم انجام بدم میتونم ندم.
این متن مثل زنیمکس هست. اونجا گفت یکسری انحصاری میکنیم یکسری نه.
اینجا گفته خواسته ما عرضه کالافه. حتی بقیه رو وارد ماجرا نکرده.

چیزی که احتمالش زیاده اینه که وارزن مولتی میمونه...شاید کال ۲۰۲۳ انحصاری بشه ویا بخشهایی انحصاری بشه

۱ سال مونده عجله نکنید😉

modern warfare بیش از سی میلیون فروخته در ازاش چی قراره گیرشون بیاد

داداش نگرفتم 😁

من حس میکنم خرید اکتی با این قیمت شروع یه زنجیره از خریدهای گرون قیمت توسط غول‌های تکنولوژیه... و نه صرفا در حوزه بازی...
کلا خرید اکتی گرون‌ترین خرید تاریخ در حوزه تکنولوژی بوده... ثروتی که آمازون و اپل و مایکروسافت تو این دو سال داشتن رو میخوان خرج کنن...
Screenshot from 2022-01-21 01-26-46.png

جالبه همه اون پول هم پودر سوخت و AOL ورشکست شد

• Like
Reactions: SepehrR and vaan 2
چرا کود نیاد روی کنسول های سونی ؟!

وقتی میتونه 70 دلار از فروش هر کدوم به دست بیاره بعلاوه کلی پول دی ال سی و ...
از اونطرفم دو هفته قبل عرضه میاد روی ایکس باکس و ویندوز با یک دلار (گیم پس) دی ال سی و مپ و ... همه اکثرا انحصاری ایکس باکس ! :D
خوب مشخص هم هست کم کم کود بازا کنسولشون چی میشه :D

چرا اینقدر پیچیده میکنه. معادله سه مجهولی گذاشته.
intent existing desire
ما قصد داریم به قراردادهای حاضر احترام بگذاریم و خواست ما عرضه کالاف روی ps هست.
همچنان مبهم گذاشتش. معنی این، اینه که بازیهایی که هستن جمع نمیشن، نگفته آینده چی میشه.
مگه خواست دیگه ای بجز ماکرو مهمه بعد قرارداد، ساده میتونست بگه، کالافهای آینده انحصاری نمیشن.
View attachment 240809View attachment 240810

به قول تام وارن، فقط نتیجه حرف اینه که بازیای حاضر میمونن.
منم موقع خوندن توییت دقیقا همین برداشت تام وارن رو کردم! الان قطعی هست که وارزون باقی می مونه و نسخه های قبلی هم از استور حذف نمیشن! ولی نسخه های آینده چی؟؟؟ در واقع قشنگ راه در رو گذاشته برا خودشون و در مورد تصمیمات اصلیشون هم حرفی نزده!

چیزی که احتمالش زیاده اینه که وارزن مولتی میمونه...شاید کال ۲۰۲۳ انحصاری بشه ویا بخشهایی انحصاری بشه

۱ سال مونده عجله نکنید😉

داداش نگرفتم 😁
مایکروسافت داره یه امتیاز بزرگ به سونی میده بزرگ ترین ip توی بزرگ ترین بازار رو مثل قبل نگه می‌داره در حالی که سونی آمادگی برای جایگزین کردنش رو نداره
حالا چه امتیازی سونی به مایکروسافت میده؟
منظورم اینه :D

View attachment 240811

جالبه همه اون پول هم پودر سوخت و AOL ورشکست شد
اون خرید نبود اون ادغام بود . ادغام timewarner و aol دو تا کمپانی با هم ادغام شدن.
اوایل هم بد نبود ولی سرمایه دارها سهامشونو فروختن. در جا همون سال از بی سرمایگی، خورد و خاک شیر شدن،
در نهایت aol فروخته شد به verizon.
پارسال verizon هم اینو و هم یاهو رو فروخت به apollo
پول.امتیاز از این بالاتر و بعد هنوز معلوم نیست، چه خبر میشه. اسپنسر قشنگ همه چیزو مبهم کرد.
من سر استارفیلد و الدر هم میگفتم انحصار نمیشه که شد. کالاف هم میگفتم نمیشه ولی با این حرف اسپنسر میگم ممکنه عناوین مولتیش نشه مثل وارزون ولی ممکنه عناوین سالیانش بشه.
قشنگ دوپهلو حرف زده.

Call Of Duty Will Still Release On PlayStation, Xbox Head Phil Spencer Says
تیتر گیم اسپاته.will still
There were questions regarding Call of Duty's position as an Xbox exclusive in the future, but Spencer's statement appears to put those to bed--at least for now. It's also possible that some, but not all, Call of Duty games will come to PlayStation, or that Microsoft provides it as a Game Pass-exclusive and thus would require the service to be on PS4 and PS5
ign
Will Call of Duty Be An Xbox Exclusive? Here's What the Experts Are Saying - IGN

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or